×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!
Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684

Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684

Magával ragadó ruha! Ez az elegáns fekete szett egy melltartóból, egy harisnyatartó zsinórból, két szatén szalagból és egy láncos nyakláncból áll – nem csak kötözés kezdőknek alkalmas. A nyitott kupa melltartó vékony pántjaival körvonalazza szexi melleit, és a mellek alatt is található egy széles, gyönyörű csipkecsík. A melltartó pántja állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen.

Gyártó:

Cottelli

23 990 Ft

14 290 Ft

Raktáron - Önnél már 23.4.

Részletek

Magával ragadó ruha!
Ez az elegáns fekete szett egy melltartóból, egy harisnyatartó zsinórból, két szatén szalagból és egy láncos nyakláncból áll – nem csak kötözés kezdőknek alkalmas. A nyitott kupa melltartó vékony pántjaival körvonalazza szexi melleit, és a mellek alatt is található egy széles, gyönyörű csipkecsík. A melltartó pántja állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen.

A mellékelt choker tépőzárral és gyűrűvel rendelkezik. Ehhez a gyűrűhöz és a melltartó gyűrűihez három horoggal ellátott lánc rögzíthető. A folytogató természetesen önmagában is hordható. A harisnyatartós nedves zsinór hívogatóan nyitott az ágyékrészben – az egyetlen dolog, ami átmegy a lábszáron, az egy izgalmas fémlánc, amely a zsinór elejére és hátuljára pattintható kampókkal van rögzítve. Elöl és hátul kettő nadrágtartó állítható. A mellékelt szatén szalagok (kb. 130 cm hosszúak) a gyűrűkhöz vannak rögzítve a madzag két oldalán, és azért vannak, hogy partnere erotikusan megkösse. 92% poliészter, 8% elasztán, csipke 90% poliamid, 10% elasztán. Ez az elegáns fekete szett egy melltartóból, egy pántos zsinórból, két szatén szalagból és egy láncos nyakláncból áll – nem csak kötözés kezdőknek alkalmas. A nyitott kupa melltartó vékony pántjaival körvonalazza szexi melleit, és a mellek alatt is található egy széles, gyönyörű csipkecsík. A melltartó pántja állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen.


A mellékelt choker tépőzárral és gyűrűvel rendelkezik. Ehhez a gyűrűhöz és a melltartó gyűrűihez három horoggal ellátott lánc rögzíthető. A choker természetesen önmagában is hordható. A harisnyatartós nedves zsinór hívogatóan nyitott az ágyékrészben – az egyetlen dolog, ami átmegy a lábszáron, az egy izgalmas fémlánc, amely a zsinór elejére és hátuljára pattintható kampókkal van rögzítve. Elöl és hátul kettő nadrágtartó állítható. A mellékelt szatén szalagok (kb. 130 cm hosszúak) a gyűrűkhöz vannak rögzítve a madzag két oldalán, és azért vannak, hogy partnere erotikusan megkösse. 92% poliészter, 8% elasztán, csipke 90% poliamid, 10% elasztán.

További információk

Márka Cottelli
Szín fekete
Típus alul nyitott bugyik
Anyag elastan
Tulajdonságok állítható pántokkal, csipke, nyitott melltartó, pántos, rögzítő kampók hátul, szettek
Kinek nőknek
Kategóriák Szettek, Cottelli

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.