×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!
  • video360
  • Womanizer DUO 2 Petrol
  • Womanizer DUO 2 Petrol
  • Womanizer DUO 2 Petrol
  • Womanizer DUO 2 Petrol
  • Womanizer DUO 2 Petrol
  • Womanizer DUO 2 Petrol
  • Womanizer DUO 2 Petrol
  • Womanizer DUO 2 Petrol
  • Womanizer DUO 2 Petrol

Womanizer DUO 2 Petrol

A DUO 2 egy egyedülálló prémium nyúljáték - egy Pleasure Air klitorális stimulátor és egy erőteljes G-pont vibrátor kombinálva, hogy fejlett, kevert orgazmusokat hozzon létre.

Gyártó:

Womanizer

95 900 Ft

87 900 Ft

Raktáron - Önnél már 1.2.

  Ingyenes szállítás

Részletek

A DUO 2 egy egyedülálló prémium nyúljáték - egy Pleasure Air klitorális stimulátor és egy erőteljes G-pont vibrátor kombinálva, hogy fejlett, kevert orgazmusokat hozzon létre.

Pleasure Air technológia
Neked és a testednek készült: Minden Womanizer termék a Pleasure Air Technology nevű egyedülálló innovációval rendelkezik. Miért olyan különleges? A csiklóját közvetlen érintkezés nélkül stimulálja. A gyengéd légvibrációk egyszerre szívják és masszírozzák, hogy soha nem látott orgazmikus érzést biztosítsanak.

Smart Silence
Az innovatív Smart Silence technológia lehetővé teszi, hogy átadd magad vágyaidnak. A játék csak akkor indul be, amikor a bőröddel találkozik. Ha nem használod, a játék készenléti üzemmódba kapcsol. Ez nem csak csendesebbé teszi a játék használatát, de a pillanatban is megőriz téged, zavaró tényezők nélkül.

Vízálló IPX7
Mélyebbre szeretnél merülni? Mivel a Womanizer IPX7 vízálló, semmi sem állhat egy hosszú, pihentető fürdő, egy frissítő zuhany vagy akár egy medencés buli útjába.

14 intenzitási szint
Akár a lágy és gyengéd, akár az erőteljes és intenzív, vagy valami a kettő között - a következő orgazmusod csak egy gombnyomásnyira van. Az intenzitási szintek tökéletesen kiegyensúlyozottak, és minden hangulathoz a megfelelő beállítást kínálják.

Extra ingerlőfej
Tudjuk, hogy mindenki teste más és gyönyörű! Ezért minden doboz kétféle méretű stimulátorfejet tartalmaz, hogy mindenki élvezhesse a Womanizerét.

Tartós társ 2h
120 perc üzemidő és csak néhány perc szükséges az orgazmushoz: Magad is kiszámolhatod, hogy ez hány orgazmust jelent.

Kettős stimuláció
DUO 2 egyszerre célozza meg a G-pontot mély, dübörgő rezgésekkel és a csiklót szívószerű Pleasure Air stimulációval, mélyen kielégítő, kevert orgazmusokat létrehozva.

Afterglow
Az izgalmas csúcspont után a csikló nagyon érzékeny, ezért Afterglow funkciónk relaxáló befejezést biztosít az orgazmusnak: Egyszerűen nyomja meg röviden a bekapcsológombot, hogy gyorsan visszaváltson egy alacsonyabb fokozatra, és fényűzően fejezze be a csúcspontot.

10 rezgésmintázat
Találd meg a ritmust a 10 különböző rezgésmintázat segítségével, a hullámtól a cha-cha-cháig vagy csak a tiszta, töretlen rezgésig. A játék belső karját úgy tervezték, hogy a rezgéseket közvetlenül a G-pontra küldje.

2 motor külön vezérléssel
A DUO 2 Pleasure Air csiklóizgatója és belső G-pont vibrátora külön-külön is használható. Ez azt jelenti, hogy variálhatod az érzéseket, a kétféle stimulációt együtt vagy külön-külön használhatod, hogy alkalmazkodj egyedi tested igényeihez.

Pleasure Air technológia
A Pleasure Air technológia tökéletes egyensúlyt biztosít a pulzáló és masszírozó légnyomás-változások között anélkül, hogy megérintené a csiklót. Ez biztosítja, hogy a kb. 8000 idegvégződés soha nem kerül túlstimulálásra, ami egy újfajta, rendkívüli orgazmushoz vezet.

Kettős stimuláció
A DUO 2 egyszerre célozza meg a G-pontot dübörgő rezgésekkel és a csiklót Pleasure Airrel, mélyen kielégítő kevert orgazmust hoz létre. A külső és a belső stimuláció intenzitása külön-külön szabályozható, így megtalálhatja az Ön számára megfelelő kombinációt. Élvezze az érzések gazdag keverékét, és válasszon 14 intenzitási szint és 10 rezgésmintázat közül. A DUO 2 rendelkezik a megfelelő beállítással a legteljesebb, fejlett kevert orgazmusokhoz.

Afterglow
Az izgalmas csúcspont után a csikló nagyon érzékeny, ezért Afterglow funkciónk az orgazmus pihentető befejezését biztosítja: Egyszerűen nyomja meg röviden a bekapcsológombot, hogy gyorsan visszaváltson egy alacsonyabb beállításra, és fényűzően fejezze be a csúcspontot.

További információk

Márka Womanizer
Stimuláció csikló
Szín zöld
Kategóriák Womanizer, ÚJ TERMÉKEK, Nyúl vibrátorok, Womanizer

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.