×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rólunk

Miért válassza a SuperLove-ot?

Dolgozunk magunkon, figyelembe vesszük a kívánságokat és javaslatokat, haladunk a korral és odafigyelünk minden egyes ügyfelünkre. Az ügyfélközpontú hozzáállásunk nem maradt észrevétlenül, hiszen az elmúlt 5 évben mi nyertük a ShopRoku nevű független versenyt, amely a webáruházakat értékeli. Köszönettel tartozunk vásárlóink minden egyes szavazatáért.

Sosem okozunk csalódást, mivel a raktárunk valóban tele van! Minden, ami az ajánlatunkban fellelhető, megtalálható a raktáron is. Ez azt jelenti, hogy azonnal postázni tudjuk a megrendelt árut. Gondoskodunk róla, hogy az öröm és elégedettség késedelem nélkül eljusson Önhöz is.

A tőlünk érkező csomagoláson sosem talál logót, képet, nevet vagy bármi mást, ami a csomag eredetére utalna. A teljes diszkréció mérvadó számunkra, így előfordulhat, hogy csak a kicsomagolás után ismeri fel a tőlünk kapott árut.

Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem felel meg az elvárásainak, vagy hogy a ruhanemű nem illik pontosan. Mindezzel előre számoltunk, így az árut sértetlen csomagolásban 14 napon belül visszaküldheti. Természetesen a termékekre vonatkozik a teljes jótállás is. Minden panasszal foglalkozunk, mert nekünk igazán számít a vásárlók véleménye.

Bár nagyra értékeljük a konkurenciát, mindig igyekszünk valamivel jobbak és olcsóbbak lenni. Nyomon követjük más üzletek termékárait, majd sajátjainkat úgy alakítjuk, hogy azok a lehető legkedvezőbbek legyenek. Ezenkívül minden ügyfelünk kedvezményes kódot kap a következő vásárláshoz.

Mindig lelkesen várja a csomagot, ha online rendel árut? Mi sem természetesebb! Ezért már a következő napon vagy ugyanazon a napon szállítjuk az árut, ha megrendelését legkésőbb 12:00 óráig intézte. Például ha hétfőn 10: 00-kor rendel tőlünk, a futár délután már fel is veszi a csomagot, hogy kedden szállítani tudja, az Ön szexuális élete pedig új lendületet kaphasson.

A legolcsóbb szállítási mód csak 999 Ft, a 15 000 Ft-on felüli vásárlás esetén pedig a szállítás ingyenes.

Garantáljuk Önnek, hogy nálunk csak 100%-ban eredeti termékeket vásárol. Közvetlenül csak a gyártóktól és kizárólagos forgalmazóktól szerzünk be árut. Nem árulunk hamisítványokat, valamint csakis a világ legnépszerűbb márkáit választjuk.

Minden ügyfelünk fontos számunkra, mindenkit meghallgatunk, megértjük az igényeiket és az egyéni tanácsadás keretein belül igyekszünk megfelelő tanácsot adni és együtt megtalálni a legjobb megoldást, valamint teljesíteni a speciális kívánságokat és problémákat. Nyíltan fogadunk bármilyen észrevételt, melyek által folyamatosan javíthatunk szolgáltatásainkon.

Csapatunk nem túl nagy, de nagyon jól kiegészítjük egymást. Élvezzük a munkát, érdeklődéssel fogadunk minden új teméket, várakozással töltenek el minket az új lehetőségek, és szeretnénk megismertetni Önnel a tudásunkat is. Munkahelyünkön kényelem és harmónia honol, mindig mosolygunk és igazán élvezzük a szexet.

Egész működésünk során külföldi forgalmazókkal és gyártókkal dolgoztunk együtt. Inspirációt gyűjtünk tőlük, tanulunk tőlük, kölcsönösen látogajuk egymást és néhányukkal barátokká is váltunk. Értékeljük a külföldi kapcsolatokat, csakúgy mint az ügyfeleinkkel lévő kapcsolatokat is.

Megértjük, hogy nem mindenki állandóan aktív, ezért a tőlünk rendelt óvszerek lejárati ideje jócskán a jövőbe nyúlik.

E-shopunk már 2010 óta működik. Megalakulásunk óta igyekszünk az erotikus termékek legnagyobb választékát kínálni, a piacon elérhető legalacsonyabb áron. Az általunk kínált termékek megfelelnek az európai szabványoknak és teljesen biztonságosak.

Jelenleg több mint 10000 gondosan kiválasztott termék közül válogathat, beleértve óvszereket, síkosítókat, masszázsolajokat, erotikus segédeszközöket és ágyneműket. Figyelembe vesszük az éppen aktuális trendeket, és beválogatjuk az igazi szezonális kedvenceket is, valamint rendelkezünk egyedi, a magyar piacon máshol nem kapható termékekkel is.

Minden ügyfél ajándékot kap! A 10000 Ft-on felüli vásárlás esetén egyből 13 óvszert és egy a következő vásárlásra vonatkozó kedvezményt mellékelünk Önnek, hálánk jeléül. Ha regisztrál oldalunkra, e-mailben értesítjük az aktuális kedvezményekről és hírekről, hogy ne maradjon le semmiről.

Vevőszolgálatunkon és e-mailben szívesen fogadunk bármilyen kérdést. Készen állunk arra, hogy azonnali válasszal vagy tanáccsal szolgáljunk. Konzultáljon velünk bármiről, ami érdekli. Önért vagyunk, tehát ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.