×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Virtuális valóság

1 - 32 termék, Összesen:36

 1. 1
 2. 2
 • Lovense Max 2 Masturbator

  A Max 2 immár nem-semleges borítással, 360 fokos összehúzódásokkal és újratervezett vibrátorral büszkélkedhet, hogy erősebb és hatékonyabb érzeteket keltsen. Ezen felül a töltési folyamat még egyszerűbbé vált, és hosszabb akkumulátor-élettartammal párosult a hosszabb, gőzös menetekhez. A Lovense teledildonic termékcsalád legújabb tagja garantáltan észbontó élmény lesz!

  71 900 Ft

  53 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Autoblow A.I. Machine

  Ez a varázslatos kütyü úgy van programozva, hogy valós technikákat használva szopjon. Görgessen le a művelet előnézetének megtekintéséhez.

  153 900 Ft

  71 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

  Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

  76 900 Ft

  47 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

  Az Esca2™ a következő generációs Esca™; sokoldalú, hordható masszírozó beépített LED kijelzővel. Bluetooth®-kompatibilis az alkalmazás által vezérelt játékhoz, így a szoba vagy a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet szeretőjével. Csatlakoztassa Esca2™ készülékét egy másik KIIROO® termékhez, és hagyja, hogy partnere kellemes érzéseket keltsen az igazán interaktív élmény érdekében. A világító LED-lámpák szinkronizálódnak a rezgésekkel, vizuális visszajelzést adva partnerének.

  89 900 Ft

  55 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

  Legyen az elsők között, akik belépnek az interaktív világba a legerősebb, automatizált férfi maszturbátorral.

  204 900 Ft

  127 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

  Az F1S V2 továbbfejlesztett m-cup dizájnja lehetővé teszi az optimális elégedettség felfedezését, rugalmas hüvely, szélesebb hangintenzitás-tartomány és négy pulzáló program segítségével. Ez a nyílt felületű sextech 10 legmodernebb érzékelővel van felszerelve, amelyek valós idejű visszajelzést adnak a teljesítményről a LELO alkalmazáson keresztül – lehetővé téve a legkellemesebb programkészlet összeállítását a végső orgazmushoz. Töltsd le az iOS vagy Android SDK-t, hogy megépítsd kiberszexi alkalmazásodat, szinkronizáld az interaktív világgal, és engedd, hogy képzeleted elvaduljon.

  164 900 Ft

  95 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

  Üdvözöljük az új és továbbfejlesztett összeszorítási technológiában. Teljesen új élmény ugyanabban a formában.

  153 900 Ft

  95 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

  A Hot Octopuss Pulse Solo Interactive az Ön átjárója a férfi maszturbáció egy teljesen új világához. Az eredeti Pulse Solo Essentialt a világ első Guybratorjának nevezték, és most interaktív! A Hot Octopuss többszörösen díjnyertes férfi szexjátékával szabadkezeskedhetsz, anélkül, hogy simogatni kellene. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

  127 900 Ft

  79 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

  Az F1S V2 továbbfejlesztett m-cup dizájnja lehetővé teszi az optimális elégedettség felfedezését, rugalmas hüvely, szélesebb hangintenzitás-tartomány és négy pulzáló program segítségével. Ez a nyílt felületű sextech 10 legmodernebb érzékelővel van felszerelve, amelyek valós idejű visszajelzést adnak a teljesítményről a LELO alkalmazáson keresztül – lehetővé téve a legkellemesebb programkészlet összeállítását a végső orgazmushoz. Töltse le az iOS vagy Android SDK-t, hogy megépítse kiberszexi alkalmazását, szinkronizálja az interaktív világgal, és engedje, hogy képzelete elvaduljon.

  164 900 Ft

  95 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

  A világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb díjnyertes felnőtt szórakoztatója nem más, mint Lisa Ann. Rendező, mentor, rádiós személyiség és tervező is, aki karrierje során számos mainstream megjelenést kapott.

  165 900 Ft

  103 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set Black

  Miért játssz egyedül, ha a párod játszhat veled?

  204 900 Ft

  127 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Feel Victoria June Stars Collection Male Masturbator

  A Feel Victoria June Strokert a valós testrészeiből formálták. Érezheti anatómiájának minden egyes részletét a hihetetlenül puha, bőrszerű anyagunkban reprodukálva, amelyet egy bordákkal és dudorokkal teli hüvely párosít személyes örömére.

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

  A Pearl2 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Használható egyéni játékra, párok távolról játszásához, vagy csatlakoztathatod kedvenc erotikádhoz.

  76 900 Ft

  47 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

  A Feel Stroker a KIIROO első simítója, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Olyan közel van az igazihoz.

  50 900 Ft

  31 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Keon Single Pack

  Légy az elsők között, aki belép az interaktív világba a legerősebb, automatizált férfi maszturbátorral.

  153 900 Ft

  95 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

  Ossza meg interaktív élményét a leggonoszabb lánnyal, Jessica Drake™-el. Ez a Wicked Pictures szupersztárja egy többszörösen díjnyertes felnőtt színésznő, író, rendező és szexuális oktató. Megtanít egy-két dologra, hogyan bánjon magával a hálószobában.

  165 900 Ft

  103 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

  A Feel Rae Lil Fekete Strokert valós testrészeiből formálták. Érezheti anatómiájának minden egyes részletét a hihetetlenül puha, bőrszerű anyagunkban reprodukálva, amelyet egy bordákkal és dudorokkal teli hüvely párosít személyes örömére.

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set Purple

  Miért játsszon egyedül, ha a pára játszhat Önnel?

  204 900 Ft

  127 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

  Asa Akira minden, amit el tud képzelni... és még sok más! Több mint 500XXX film sztárja, publikált író, költő, többszörös díjnyertes, és az XBIZ és az AVN az év női előadójának választotta.

  165 900 Ft

  103 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

  A FeelApolonia az egyetlen simogató, amelyet Apolonia Lapiedra legintimebb testrészei után terveztek. Érezzen mindent, amit csak elképzelt, amikor párosítja a simogatóját Keon by KIIROO-val egy igazán magával ragadó, interaktív élmény érdekében.

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Feel Alexis Fawx Stars Collection Male Masturbator

  A Feel Alexis Fawx maszturbátort az ő intim testrészei alapján mintázták meg. Érezheti anatómiájának minden egyes részletét a hihetetlenül puha, bőrszerű anyagban reprodukálva, amely egy bordákkal és dudorokkal teli péniszköpennyel van ellátva az Ön személyes örömére.

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

  Romi Rain egy keleti parton született, olasz származású szépség. Ő egy többszörösen díjnyertes felnőtt előadó, aki több mint 300 produkcióban szerepelt. A hatalom rabja, és mindig tettre kész, a Romi Rain nedves és vad interaktív élményt kínál.

  165 900 Ft

  103 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Feel Natalia Starr Stars Collection Male Masturbator

  FeelNatalia a világ egyetlen személyes simogatója, akit ebből a sztárokkal teletűzdelt szépségből formáltak. A KIIROO Keonnal párosítva; vágyad és vágyaid újonnan megtalált valóságod lesznek.

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

  Fedezze fel az egyetlen simítót, amelyet Britney Amber legintimebb testrészei után terveztek. Emelje fantáziáját a következő szintre, és érezze Britney minden mozdulatát, amikor párosítja simítóját a Keon by KIIROO-val, hogy valóban magával ragadó, interaktív élményben legyen része.

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves

  Egy csomag 3 péniszköpennyel.

  31 900 Ft

  19 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Feel Kenzie Taylor Stars Collection Male Masturbator

  Menj el egy kalandba, amiben még soha nem volt részed a FeelKenzie simogatóval; öntötte ki Kenzie Taylor legintimebb testrészeit. Ez az egyetlen simogató a világon, amely lehetővé teszi, hogy felszabadítsa belső szuperképességeit, ha a Keonnal, a KIIROO zászlóshajója, interaktív maszturbátorával együtt használjuk.

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Titan & Cliona Couple Set Purple

  Cliona és Titan a KIIROO™-tól

  165 900 Ft

  103 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Pearl 3 Purple

  A világ technológiailag legfejlettebb díjnyertes G-pont vibrátora frissült az áramellátással és az akkumulátor-használati idővel. A Pearl3 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl3 három ütése intenzívebben stimulálja a G-pontot, amikor behelyezik a testbe.

  84 900 Ft

  52 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Feel Nicolette Shea Stars Collection Male Masturbator

  A Feel Nicolette Shea Strokert valós testrészeiből formálták. Érezheti anatómiájának minden egyes részletét a hihetetlenül puha, bőrszerű anyagunkban reprodukálva, amelyet egy bordákkal és dudorokkal teli hüvely párosít személyes örömére.

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Black

  A Pearl2 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Használható egyéni játékra, párok távolról játszanak, vagy csatlakoztathatja kedvenc erotikájához.

  76 900 Ft

  47 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo Pearl 3 Pink

  A világ technológiailag legfejlettebb díjnyertes G-pont vibrátora frissült az áramellátással és az akkumulátor-használati idővel. A Pearl3 egy technológiailag s​e​m fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl3 három ütése intenzívebben stimulálja a G-pontot, amikor behelyezik a testbe.

  84 900 Ft

  52 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Kiiroo FeelNew Refreshing Powder 100ml

  Tartsa KIIROO Feel Stroker Sleeves ujját újszerű állapotban a FeelNew frissítő púderrel!

  7 990 Ft

  4 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:36

 1. 1
 2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.