0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Kenőanyag applikátorok

6 Termék

 • California Exotics Lube Tube 2 db

  Élvezze a határtalan izgalmat és tovább tartó szexuális elégedettséget a Lube Tube segítségével. A kontúros, fecskendő stílusú applikátor feladata, hogy pontosan alkalmazhassa vela a síkosítót. A használata végtelenül egyszerű. A könnyen kezelhető Lube Tube párosan kapható, újrahasználható, újratölthető és könnyen tisztítható. Ahhoz, hogy használni tudja, egyszerűen csak húzza ki a fogantyúkat, szívja fel a síkosító folyadékot, majd alkalmazza közvetlenül a kívánt helyre.

  4 490 Ft

  2 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit

  Hogyan lehet elkerülni, hogy a kenőanyag mindenhol lefolyjon? Hogyan tisztítsuk meg kényelmesebben a babát? Hogyan lehet hatékonyabban szárítani a baba alagutait? Ha nem használom a babáimat, hogyan tároljam őket? Ne aggódjon, a Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit erre való! A Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit egy hordozható szexbaba-mosót, két szárítópálcát, egy babatároló táskát és egy síkosító applikátort tartalmaz.

  29 900 Ft

  17 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • KinkLab The Lube Shooter

  Hogy a farpofáid közé menjen, ne a lepedőre ... az *egyetlen* síkosító felülértékesítési lehetőség a piacon!

  7 490 Ft

  4 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • b-Vibe Lubricant Applicator Set

  A 3 csomagos síkosító applikátorunk lehetővé teszi a kenőanyag bejuttatását a testbe – ez különösen hasznos a behatoló szexre való felkészülés során. Minden kenőanyag-felhordó eltávolítható kupakkal van ellátva, hogy megakadályozza a szivárgást. A sima hegy könnyen becsúsztatható, így az anális vagy vaginális játék során az erőfeszítés nélküli belső kenést biztosít.

  17 990 Ft

  10 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

  Az újrafelhasználható, újratölthető és könnyen tisztítható Lube Tube™ egy kenőanyag-adagoló csőkészlet, amely lehetővé teszi a pontos kenést. A Lube Tube™ vékony nyéllel, lekerekített véggel és varratmentes teszttel rendelkezik, hogy a megfelelő helyre jusson el zamatos kenést. Mindegyik vékony cső két ujjhurokkal és egy könnyen használható dugattyúval van felszerelve, mindegyik szabályozza a kenőanyag áramlását.

  4 490 Ft

  2 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • California Exotics Lube Tube Pink 2 pack

  Az újrafelhasználható, újratölthető és könnyen tisztítható Lube Tube™ egy kenőanyag-adagoló csőkészlet, amely lehetővé teszi a pontos kenést. A Lube Tube™ vékony nyéllel, lekerekített véggel és varratmentes testtel rendelkezik, hogy a megfelelő helyre jusson el zamatos kenést. Mindegyik vékony cső két ujjhurokkal és egy könnyen használható dugattyúval van felszerelve, amelyek mindegyike szabályozza a kenőanyag áramlását.

  4 490 Ft

  2 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

6 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.