Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Fertőtlenítők

1 - 32 termék, Összesen:67

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Fleshlight Renewing Powder 118ml

  Semmi sem hasonlítható az élethű Fleshlight Super Skin anyag érzéséhez. Idővel, sajnos, a Fleshlight hüvely veszíthet lágyságából. Ez annak köszönhető, hogy a Fleshlight por fokozatosan lekopik az ismételt használat után.

  2 990 Ft

  2 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pjur med Clean Spray 100ml

  Teljesen alkoholmentes készítmény, ideális érzékeny bőrhöz és nyálkahártyához. Kíméletesen tisztít minden intim területen.

  3 990 Ft

  2 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fleshlight Wash 100ml

  A Fleshlight® Wash játéktisztító szükségszerű bármely Fleshlight® tulajdonosnak. Ez a tisztító egy 100 ml-es kiszerelés, erősen antibakteriális Triclosan összetevővel.

  2 990 Ft

  2 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pjur Toy Clean 100ml

  Kíméletes, higiénikus tisztítás a Pjur Toy Clean-nel. Csökkenti a szagokat és eltávolítja a baktériumokat és gombákat.

  5 490 Ft

  2 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bio Health Toy Cleaner Solution 100ml

  Toy Cleaner Bio Health- játéktisztító. Gondoskodjon kedvenc játékairól odaadással.

  3 590 Ft

  1 189 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • EasyGlide Toy Cleaner 150ml

  Az EasyGlide Toycleaner egy tisztítószer, amelyet kifejezetten szexuális játékszerekhez terveztek.

  3 590 Ft

  1 189 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Antibakteriális spray 60ml

  A LELO antibakteriális tisztító spray aktív antimikrobiális összetevőket tartalmaz, melyek bizonyítottan elpusztíják az összes baktérium 99,9%-át, míg a cink hozzáadásával sokat csökken az irritáció kialakulásának veszélye.
  3 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Nexus Wash Antibacterial Toy Cleaner 150ml

  Egy illatmentes játékok tisztására alkalmas szer, amely biztonságosan használható minden Nexus játékkal. A Nexus Wash aktív keveréke a természetes antibakteriális összetevőknek, gyengéd az érzékeny bőrhöz.

  2 990 Ft

  2 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 100ml

  Szeretnéd szexuális játékszereidet minél tisztábban tartani, és érzékeny felületeket ápolni? Ez nem probléma! Az EROS univerzális tisztítójával ez gyerekjáték lesz! A termék alkoholmentes.

  2 990 Ft

  1 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • JoyDrops Intimate Hygiene Liquid Cleanser Lotion 275ml

  A JoyDrops Intimate Hygiene Liquid Cleanser Lotion használatával elkerülhető számos nemi úton terjedő betegség, egy biztonságosabb légkört teremt a szexuális kapcsolat közben Ön és partnere számára.

  2 390 Ft

  1 789 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pepino Intimate Emulsion 250ml

  Pepino Intim emulziós mosdó gél intim higiéniához. 250ml-es kiszerelés.

  1 189 Ft

  1 069 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Mister B CLEAN 200ml

  A Mister B CLEAN egy fertőtlenítő termék, amely alkalmas különböző felületek fertőtlenítésére, eszközök és játékok tisztítására.

  9 590 Ft

  4 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

  Ez az egyedülálló játék tisztító természetes tisztító összetevőkből készült, mint például a teafaolaj, a levendulaolaj és a cég védjegyévé vált antibakteriális hatású Guava kéreg.

  6 790 Ft

  4 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pjur We-Vibe Clean 100ml

  Prémium minőségű, német gyártmányú, a jól ismert Pjur által kifejlesztett, speciális tisztítóspray felnőtt-játékszerekhez!

  5 390 Ft

  3 190 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Men Renewing Powder 85g

  A Satisfyer Men-t úgy alakították ki, hogy újra és újra megelégedjen a végső érzéssel! A sportosan kialakított, életmódú férfi játékstúdiót elegáns eseménynek tekinti a szólamnak - nem csoda, hogy soha nem akarja elvenni. Olyan szórakoztató módon előfordulhat, hogy a puha felület nedvességet veszít egy idő után a por eltávolítása miatt. Annak érdekében, hogy újra és újra használhassa a magas repülési élményt, olyan lágy, mint az ismételt használat után először, az ápolópor tartósan bársonyosan puha élményt biztosít.

  5 990 Ft

  1 189 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LateX Special Latex Cleaner 200ml

  Kíméletes, speciális tisztítószer latex ruhák, gumi és műanyag elemek tisztántartásához. Az anyagoknak friss illatot kölcsönöz. Még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja, mint a zsír- és olajfoltok.

  3 590 Ft

  2 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy Toy Cleaner Spray 150ml

  Ez a szexuális játékszer-tisztító készülék tökéletesen tartja kedvenc játékait friss, tiszta és használatra kész állapotban. Ez higiénikusan tartja a játékot, és kiváló minőségű alapanyagokból készül, és kiváló tisztítószert kínál, amely megfizethető. Ez megöli a baktériumokat, átlátszó színű, és alapos tisztítást végez, így a játékok tiszták és nagyszerűek.

  3 590 Ft

  1 789 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Lactacyd Intimate Cleanser 50ml

  A Lactacyd intim mosó krém a hüvelyének biztosítja a napi védelmet. Dúsítva biológiai L-tejsavval és a feltöltő összetevők keverékével, friss, tápláló érzést nyújt, segítve, hogy minden nap egész nap megkímélje a kellemetlenségeket.

  2 390 Ft

  829 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fifty Shades of Grey Cleansing Sex Toy Cleaner 100ml

  Ez egy fantasztikus szexuális játékszer tisztító. Az összes szexuális játékot tisztán és jó állapotban tudhatja vele.

  3 590 Ft

  2 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Joydivision Clean'n'Safe 100ml

  A clean'n'safe tisztító, karbantartó és fertőtlenítő folyadék megtisztítja a tisztítandó dolgokat, hogy továbbra is élvezhesse a határtalan szexuális élvezetet. Hatékonyan küzd minden csíra, baktérium és gomba formája ellen. A folyadék nem károsítja az érzékeny anyagokat. A forma különösen gyengéd az érzékeny bőrhöz és nyálkahártyához. Használja a clean'n'safe-t minden alkalommal, mert a tiszta környezet biztonságosabb és felszabadultabb szórakozást jelent.

  4 790 Ft

  2 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 50ml

  A természetes öblítés nélküli tisztító spray azonnal és finoman megtisztítja a kezét, bárhol is van. Az alap 70% alkohol, amely antimikrobiális hatásáról és hidratáló glicerinjéről ismert, amely védi a bőrt a kiszáradástól. Könnyen és gyorsan felhordható, a kezed tökéletesen tiszta, ragadós érzés nélkül. A 100% -ban természetes esszenciával együtt - a litsea cubeba kellemes, élénkítő citrusaromával illata a bőr. A Dermsanitnek van egy praktikus csomagja, amelyet útközben vehet magához.

  3 590 Ft

  1 789 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Swiss Navy Toy & Body Cleaner 177ml

  Piszkos játékszert használni majdnem olyan, mint védekezés nélkül szeretkezni-veszélyes! A nem alaposan tisztán tartott erotikus eszközök tökéletes táptalajul szolgálnak a mikróbák számára. Öblítő vagy szappan használata nem mindig elegendő!

  7 190 Ft

  3 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Stimul8 Toy Cleaner 150ml

  Élvezze az intim játékok maximális higiéniáját a minőségi S8 Toycleaner készülékkel. Ez a prémium formula biztosítja, hogy kedvenc újdonságai szikrázóan tiszták és frissek maradjanak: egyszerűen azzal, hogy a test előtt biztonságos termékkel permetezik őket használat előtt és után. Az S8 Toycleaner az összetevőket a lehető legtermékenyebbé teszi. Ez egy hiteles, átlátható higiéniai választás, amely biztosítja kedvenc szórakozási szolgáltatóinak tartósságát, és nagyszerű eladási lehetőséget kínál bármilyen játékvásárlásnál.

  3 590 Ft

  1 789 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

  A nemi szervek és játékok tökéletes ápolása és tisztítása. Az EROS intim- és játéktisztító finoman tisztítja és gondozza az összes anyagot egyszerre. Alkoholmentes összetételének köszönhetően különösen alkalmas érzékeny bőrre. Csak szórjon rá a kívánt testrészre vagy felületre, és rövid érintkezési idő után törölje le tiszta ruhával.

  2 390 Ft

  1 189 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

  Alkoholmentes összetételének köszönhetően ez a higiénikus tisztító spray ideális az érzékeny felületekkel rendelkező erotikus játékok finoman tisztításához és gondozásához. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja az élettartamot. Az EROS All Purpose Toy Cleaner rendkívül hatékony tisztítószer, amelynek nincs kellemetlen szagú alkohol.

  2 390 Ft

  1 429 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Joydivision Clean'n'Safe 200ml

  A clean'n'safe tisztító, karbantartó és fertőtlenítő folyadék megtisztítja azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tisztítani, hogy továbbra is élvezhesse az egész szexuális szórakozást. Ezenkívül megóvja Önt a Corona-tól - a clean'n'safe hatékony a Corona-Virus COVID-19 ellen!

  9 590 Ft

  5 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Lactacyd Basic Cleanser 225ml

  A Lactacyd intimápolás speciális gondoskodást kínál a könnyen irritált és érzékeny külső intim zónák számára. A tisztítószer enyhén tisztítja, alacsony, 3,5 pH-értékkel rendelkezik, illatmentes. Javítja az érzékeny bőr gyógyítóképességét. Ha irritáció lép fel, abba kell hagyni a felhasználást.

  3 590 Ft

  1 789 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Boners Penis Cleaner 150ml

  A Boners Penis Cleaner speciálisan olyan szexi játékokhoz készült, amelyeknek tisztán kezdődik és vége van. A pénisz tisztító tiszta és friss érzést nyújt, ugyanakkor táplálja a bőrt. Használja a szex előtt vagy után, amikor az edzőterembe jár, vagy bármikor, amikor a péniszed felfrissül.

  5 990 Ft

  3 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

  A Satisfyer úgy lett létrehozva, hogy katapultáljon a 9-es felhővel egy felejthetetlenül intenzív orgazmus hullámán. Nem csoda tehát, hogy a nyomáshullámú személyes munkáját közel szeretné tartani magának. Amikor annyira szórakozik, rendszeresen és alaposan meg kell tisztítania örömpartnerét, hogy ez hosszú ideig újszerű maradjon.

  5 990 Ft

  3 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

  A Doc Johnson ULTRASKYN ™ frissítőporja garantálja az ULTRASKYN ™ játékok optimális helyreállítását. Ez a 100% talkum-mentes por természetes alapanyagokból áll, és kifejezetten az Ön kedvenc ULTRASKYN ™ termékeinek élettartamának javítására és meghosszabbítására szolgál, minden alkalommal úgy érezve magát, mint első alkalommal.

  3 590 Ft

  1 789 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 100ml

  A természetes öblítés nélküli tisztító spray azonnal és finoman megtisztítja a kezét, bárhol is van. Az alap 70% alkohol, amely antimikrobiális hatásáról és hidratáló glicerinjéről ismert, amely védi a bőrt a kiszáradástól. Könnyen és gyorsan felhordható, a kezed tökéletesen tiszta, ragadós érzés nélkül. A 100% -ban természetes esszenciával együtt - a litsea cubeba kellemes, élénkítő citrusaromával illata a bőr. A Dermsanitnek van egy praktikus csomagja, amelyet útközben vehet magához.

  4 790 Ft

  2 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros Fresh Wipes 12 pack

  Friss törlőkendők az intim tisztításhoz

  3 590 Ft

  1 549 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:67

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.