0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Fertőtlenítők

1 - 32 termék, Összesen:61

 1. 1
 2. 2
 • Fleshlight Renewing Powder 118ml

  Semmi sem hasonlítható az élethű Fleshlight Super Skin anyag érzéséhez. Idővel, sajnos, a Fleshlight hüvely veszíthet lágyságából. Ez annak köszönhető, hogy a Fleshlight por fokozatosan lekopik az ismételt használat után.

  3 190 Ft

  2 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fleshlight Wash 100ml

  A Fleshlight® Wash játéktisztító szükségszerű bármely Fleshlight® tulajdonosnak. Ez a tisztító egy 100 ml-es kiszerelés, erősen antibakteriális Triclosan összetevővel.

  3 190 Ft

  2 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pjur med Clean Spray 100ml

  Teljesen alkoholmentes készítmény, ideális érzékeny bőrhöz és nyálkahártyához. Kíméletesen tisztít minden intim területen.

  4 290 Ft

  2 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • EasyGlide Toy Cleaner 150ml

  Az EasyGlide Toycleaner egy tisztítószer, amelyet kifejezetten szexuális játékszerekhez terveztek.

  3 890 Ft

  1 289 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pjur Toy Clean 100ml

  Kíméletes, higiénikus tisztítás a Pjur Toy Clean-nel. Csökkenti a szagokat és eltávolítja a baktériumokat és gombákat.

  5 890 Ft

  2 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Antibakteriális spray 60ml

  A LELO antibakteriális tisztító spray aktív antimikrobiális összetevőket tartalmaz, melyek bizonyítottan elpusztíják az összes baktérium 99,9%-át, míg a cink hozzáadásával sokat csökken az irritáció kialakulásának veszélye.
  3 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Nexus Wash Antibacterial Toy Cleaner 150ml

  Egy illatmentes játékok tisztására alkalmas szer, amely biztonságosan használható minden Nexus játékkal. A Nexus Wash aktív keveréke a természetes antibakteriális összetevőknek, gyengéd az érzékeny bőrhöz.

  3 190 Ft

  2 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 100ml

  Szeretnéd szexuális játékszereidet minél tisztábban tartani, és érzékeny felületeket ápolni? Ez nem probléma! Az EROS univerzális tisztítójával ez gyerekjáték lesz! A termék alkoholmentes.

  3 190 Ft

  2 190 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • JoyDrops Intimate Hygiene Liquid Cleanser Lotion 275ml

  A JoyDrops Intimate Hygiene Liquid Cleanser Lotion használatával elkerülhető számos nemi úton terjedő betegség, egy biztonságosabb légkört teremt a szexuális kapcsolat közben Ön és partnere számára.

  2 590 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

  Ez az egyedülálló játék tisztító természetes tisztító összetevőkből készült, mint például a teafaolaj, a levendulaolaj és a cég védjegyévé vált antibakteriális hatású Guava kéreg.

  7 390 Ft

  4 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

  A Satisfyer Men-t úgy alakították ki, hogy újra és újra megelégedjen a végső érzéssel! Ha annyira szórakoztat, nagyon gondosan kell gondoskodnia a partneredről, és rendszeresen tisztítsa meg annak érdekében, hogy hosszú ideig maradjon újnak.

  6 490 Ft

  3 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Men Renewing Powder 85g

  A Satisfyer Men-t úgy alakították ki, hogy újra és újra megelégedjen a végső érzéssel! A sportosan kialakított, életmódú férfi játékstúdiót elegáns eseménynek tekinti a szólamnak - nem csoda, hogy soha nem akarja elvenni. Olyan szórakoztató módon előfordulhat, hogy a puha felület nedvességet veszít egy idő után a por eltávolítása miatt. Annak érdekében, hogy újra és újra használhassa a magas repülési élményt, olyan lágy, mint az ismételt használat után először, az ápolópor tartósan bársonyosan puha élményt biztosít.

  6 490 Ft

  1 289 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pjur We-Vibe Clean 100ml

  Prémium minőségű, német gyártmányú, a jól ismert Pjur által kifejlesztett, speciális tisztítóspray felnőtt-játékszerekhez!

  5 790 Ft

  3 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy Toy Cleaner Spray 150ml

  Ez a szexuális játékszer-tisztító készülék tökéletesen tartja kedvenc játékait friss, tiszta és használatra kész állapotban. Ez higiénikusan tartja a játékot, és kiváló minőségű alapanyagokból készül, és kiváló tisztítószert kínál, amely megfizethető. Ez megöli a baktériumokat, átlátszó színű, és alapos tisztítást végez, így a játékok tiszták és nagyszerűek.

  3 890 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Mister B CLEAN 200ml

  A Mister B CLEAN egy fertőtlenítő termék, amely alkalmas különböző felületek fertőtlenítésére, eszközök és játékok tisztítására.

  10 390 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Swiss Navy Toy & Body Cleaner 177ml

  Piszkos játékszert használni majdnem olyan, mint védekezés nélkül szeretkezni-veszélyes! A nem alaposan tisztán tartott erotikus eszközök tökéletes táptalajul szolgálnak a mikróbák számára. Öblítő vagy szappan használata nem mindig elegendő!

  7 790 Ft

  3 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

  A nemi szervek és játékok tökéletes ápolása és tisztítása. Az EROS intim- és játéktisztító finoman tisztítja és gondozza az összes anyagot egyszerre. Alkoholmentes összetételének köszönhetően különösen alkalmas érzékeny bőrre. Csak szórjon rá a kívánt testrészre vagy felületre, és rövid érintkezési idő után törölje le tiszta ruhával.

  2 590 Ft

  1 289 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Stimul8 Toy Cleaner 150ml

  Élvezze az intim játékok maximális higiéniáját a minőségi S8 Toycleaner készülékkel. Ez a prémium formula biztosítja, hogy kedvenc újdonságai szikrázóan tiszták és frissek maradjanak: egyszerűen azzal, hogy a test előtt biztonságos termékkel permetezik őket használat előtt és után. Az S8 Toycleaner az összetevőket a lehető legtermékenyebbé teszi. Ez egy hiteles, átlátható higiéniai választás, amely biztosítja kedvenc szórakozási szolgáltatóinak tartósságát, és nagyszerű eladási lehetőséget kínál bármilyen játékvásárlásnál.

  3 890 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

  A Satisfyer úgy lett létrehozva, hogy katapultáljon a 9-es felhővel egy felejthetetlenül intenzív orgazmus hullámán. Nem csoda tehát, hogy a nyomáshullámú személyes munkáját közel szeretné tartani magának. Amikor annyira szórakozik, rendszeresen és alaposan meg kell tisztítania örömpartnerét, hogy ez hosszú ideig újszerű maradjon.

  6 490 Ft

  3 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Joydivision Clean'n'Safe 100ml

  A clean'n'safe tisztító, karbantartó és fertőtlenítő folyadék megtisztítja a tisztítandó dolgokat, hogy továbbra is élvezhesse a határtalan szexuális élvezetet. Hatékonyan küzd minden csíra, baktérium és gomba formája ellen. A folyadék nem károsítja az érzékeny anyagokat. A forma különösen gyengéd az érzékeny bőrhöz és nyálkahártyához. Használja a clean'n'safe-t minden alkalommal, mert a tiszta környezet biztonságosabb és felszabadultabb szórakozást jelent.

  5 190 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

  Alkoholmentes összetételének köszönhetően ez a higiénikus tisztító spray ideális az érzékeny felületekkel rendelkező erotikus játékok finoman tisztításához és gondozásához. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja az élettartamot. Az EROS All Purpose Toy Cleaner rendkívül hatékony tisztítószer, amelynek nincs kellemetlen szagú alkohol.

  2 590 Ft

  1 549 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Stimul8 Renewal Powder 60g

  Vigyázzon a kedvenc reális bőrtermékeire, és tartsa őket friss és újszerűnek az S8 Renewal Powder segítségével. Mossa és szárítsa meg a Realistic Skin játékot. Vigyen fel egy jó mennyiségű port és finoman dörzsölje be, amíg a játék újra puha és sima nem lesz.

  2 590 Ft

  1 289 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 50ml

  A természetes öblítés nélküli tisztító spray azonnal és finoman megtisztítja a kezét, bárhol is van. Az alap 70% alkohol, amely antimikrobiális hatásáról és hidratáló glicerinjéről ismert, amely védi a bőrt a kiszáradástól. Könnyen és gyorsan felhordható, a kezed tökéletesen tiszta, ragadós érzés nélkül. A 100% -ban természetes esszenciával együtt - a litsea cubeba kellemes, élénkítő citrusaromával illata a bőr. A Dermsanitnek van egy praktikus csomagja, amelyet útközben vehet magához.

  3 890 Ft

  1 549 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Boners Penis Cleaner 150ml

  A Boners Penis Cleaner speciálisan olyan szexi játékokhoz készült, amelyeknek tisztán kezdődik és vége van. A pénisz tisztító tiszta és friss érzést nyújt, ugyanakkor táplálja a bőrt. Használja a szex előtt vagy után, amikor az edzőterembe jár, vagy bármikor, amikor a péniszed felfrissül.

  6 490 Ft

  3 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

  Alkoholmentes összetételének köszönhetően ez a higiénikus tisztító spray ideális az érzékeny felületekkel rendelkező erotikus játékok finoman tisztításához és gondozásához. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja az élettartamot. Az EROS All Purpose Toy Cleaner rendkívül hatékony tisztítószer, amelynek nincs kellemetlen szagú alkohol.

  5 190 Ft

  3 190 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Orion Special Cleaner Love Toys 100ml

  Vegán tisztító spray szexuális játékszerekhez!

  5 190 Ft

  1 549 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

  A Doc Johnson ULTRASKYN ™ frissítőporja garantálja az ULTRASKYN ™ játékok optimális helyreállítását. Ez a 100% talkum-mentes por természetes alapanyagokból áll, és kifejezetten az Ön kedvenc ULTRASKYN ™ termékeinek élettartamának javítására és meghosszabbítására szolgál, minden alkalommal úgy érezve magát, mint első alkalommal.

  3 890 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Joydivision Clean'n'Safe 200ml

  A clean'n'safe tisztító, karbantartó és fertőtlenítő folyadék megtisztítja azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tisztítani, hogy továbbra is élvezhesse az egész szexuális szórakozást. Ezenkívül megóvja Önt a Corona-tól - a clean'n'safe hatékony a Corona-Virus COVID-19 ellen!

  10 390 Ft

  3 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Anal Clean 100ml

  A Bathmate Anal Toy Cleaner a világ első játéktisztítója, amelyet kifejezetten anális játékokhoz terveztek.

  7 790 Ft

  4 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 100ml

  A természetes öblítés nélküli tisztító spray azonnal és finoman megtisztítja a kezét, bárhol is van. Az alap 70% alkohol, amely antimikrobiális hatásáról és hidratáló glicerinjéről ismert, amely védi a bőrt a kiszáradástól. Könnyen és gyorsan felhordható, a kezed tökéletesen tiszta, ragadós érzés nélkül. A 100% -ban természetes esszenciával együtt - a litsea cubeba kellemes, élénkítő citrusaromával illata a bőr. A Dermsanitnek van egy praktikus csomagja, amelyet útközben vehet magához.

  5 190 Ft

  2 190 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

  100% kukoricakeményítőből készült maszturbátorok. A játék mosása, fertőtlenítése és szárítása után a praktikus adagolóval egyszerűen terjesszen egy kis mennyiségű porszívót a maszturbátorra. Távolítsa el a felesleges port és kész. A maszturbátor ismét bársonyos és puha lesz.

  3 890 Ft

  2 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Shots Rejuvenation Powder 35g

  Ideális az összes TPE reális érezhető játék megőrzésére és fenntartására. A por használatával megnövelheti az összes értékes játékod élettartamát! Ez helyreállítja az eredeti szerkezetet a játékok rugalmasságával és megakadályozza a kiszáradást. Használati utasítás: megszórjuk egy kis port a játékra, és dörzsöljük le. Ne felejtsen el minden belső területet, ha alkalmazható.

  3 890 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:61

 1. 1
 2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.