×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Fertőtlenítők

1 - 32 termék, Összesen:61

 1. 1
 2. 2
 • Pjur med Clean Spray 100ml

  Teljesen alkoholmentes készítmény, ideális érzékeny bőrhöz és nyálkahártyához. Kíméletesen tisztít minden intim területen.

  5 290 Ft

  3 190 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fleshlight Renewing Powder 118ml

  Semmi sem hasonlítható az élethű Fleshlight Super Skin anyag érzéséhez. Idővel, sajnos, a Fleshlight hüvely veszíthet lágyságából. Ez annak köszönhető, hogy a Fleshlight por fokozatosan lekopik az ismételt használat után.

  3 990 Ft

  2 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • EasyGlide Toy Cleaner 150ml

  Az EasyGlide Toycleaner egy tisztítószer, amelyet kifejezetten szexjátékokhoz fejlesztettek ki.

  4 790 Ft

  1 579 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fleshlight Wash 100ml

  A Fleshlight® Wash játéktisztító szükségszerű bármely Fleshlight® tulajdonosnak. Ez a tisztító egy 100 ml-es kiszerelés, erősen antibakteriális Triclosan összetevővel.

  3 990 Ft

  2 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pjur Toy Clean 100ml

  Kíméletes, higiénikus tisztítás a Pjur Toy Clean-nel. Csökkenti a szagokat és eltávolítja a baktériumokat és gombákat.

  7 290 Ft

  3 190 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Antibakteriális spray 60ml

  A LELO antibakteriális tisztító spray aktív antimikrobiális összetevőket tartalmaz, melyek bizonyítottan elpusztíják az összes baktérium 99,9%-át, míg a cink hozzáadásával sokat csökken az irritáció kialakulásának veszélye.

  5 090 Ft

  4 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Nexus Wash Antibacterial Toy Cleaner 150ml

  Egy illatmentes játékok tisztására alkalmas szer, amely biztonságosan használható minden Nexus játékkal. A Nexus Wash aktív keveréke a természetes antibakteriális összetevőknek, gyengéd az érzékeny bőrhöz.

  3 990 Ft

  2 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • JoyDrops Intimate Hygiene Liquid Cleanser Lotion 275ml

  A JoyDrops Intimate Hygiene Liquid Cleanser Lotion használatával elkerülhető számos nemi úton terjedő betegség, egy biztonságosabb légkört teremt a szexuális kapcsolat közben Ön és partnere számára.

  3 190 Ft

  2 379 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 100ml

  Szeretnéd szexuális játékszereidet minél tisztábban tartani, és érzékeny felületeket ápolni? Ez nem probléma! Az EROS univerzális tisztítójával ez gyerekjáték lesz! A termék alkoholmentes.

  3 990 Ft

  2 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

  Az Ön Satisfyer Men-ét arra tervezték, hogy újra és újra kielégítse Önt a tökéletes érzéssel! Amikor ennyire jól érzi magát, gondoskodnia kell partnerének öröméről, és rendszeresen tisztítania kell, hogy hosszú ideig olyan maradjon, mint az új.

  7 990 Ft

  4 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit

  Hogyan lehet elkerülni, hogy a kenőanyag mindenhol lefolyjon? Hogyan tisztítsuk meg kényelmesebben a babát? Hogyan lehet hatékonyabban szárítani a baba alagutait? Ha nem használom a babáimat, hogyan tároljam őket? Ne aggódjon, a Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit erre való! A Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit egy hordozható szexbaba-mosót, két szárítópálcát, egy babatároló táskát és egy síkosító applikátort tartalmaz.

  31 900 Ft

  19 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

  Ez az egyedülálló játék tisztító természetes tisztító összetevőkből készült, mint például a teafaolaj, a levendulaolaj és a cég védjegyévé vált antibakteriális hatású Guava kéreg.

  9 590 Ft

  7 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy Toy Cleaner Spray 150ml

  Ez a szexjáték-tisztító tökéletes kedvenc játékának frissen, tisztán és használatra készen tartásához. Higiénikusan tartja játékait, és kiváló minőségű összetevőkből készült, így megfizethető áron kiváló tisztítószert biztosít. Elpusztítja a baktériumokat, és átlátszó színű az alapos tisztítás érdekében, így a játékok tisztán és remekül néznek ki.

  4 790 Ft

  2 379 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

  Tökéletes ápolás és tisztítás a nemi szervek és a játékok számára. Az EROS Intím és Játéktisztító gyengéden tisztít és ápolja az összes anyagot egyidejűleg. Alkoholmentes összetételének köszönhetően különösen alkalmas érzékeny bőrre is. Egyszerűen permetezze a kívánt testrészre vagy felületre, majd rövid érintkezési idő után törölje le tiszta ruhával.

  3 190 Ft

  1 579 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pjur We-Vibe Clean 100ml

  Prémium minőségű, német gyártmányú, a jól ismert Pjur által kifejlesztett, speciális tisztítóspray felnőtt-játékszerekhez!

  7 190 Ft

  4 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Joydivision Clean'n'Safe 100ml - SALE exp. 06/2022

  A clean'n'safe tisztító, karbantartó és fertőtlenítő folyadék megtisztítja a tisztítandó dolgokat, hogy továbbra is élvezhesse a határtalan szexuális élvezetet. Hatékonyan küzd minden csíra, baktérium és gomba formája ellen. A folyadék nem károsítja az érzékeny anyagokat. A forma különösen gyengéd az érzékeny bőrhöz és nyálkahártyához. Használja a clean'n'safe-t minden alkalommal, mert a tiszta környezet biztonságosabb és felszabadultabb szórakozást jelent.

  6 390 Ft

  779 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Stimul8 Toy Cleaner 150ml

  Élvezze intim játékai maximális higiéniáját a minőségi S8 Játéktisztítóval. Ez a prémium formula gondoskodik arról, hogy kedvenc újdonságai szikrázóan tiszták és frissek maradjanak: egyszerűen csak használat előtt és után permetezze be őket ezzel a testbiztos termékkel. A lehető legtermészetesebb összetevőket megőrző S8 Játéktisztítóva megbízható, átlátszó higiéniai választás, amely biztosítja kedvenc örömszolgáltatóinak tartósságát, és minden játékvásárláskor remek kiegészítő termék.

  4 790 Ft

  2 379 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Mister B CLEAN 200ml

  A Mister B CLEAN egy fertőtlenítő termék, amely alkalmas különböző felületek fertőtlenítésére, eszközök és játékok tisztítására.

  12 790 Ft

  6 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

  A Satisfyer-t azért hozták létre, hogy a felejthetetlenül intenzív orgazmusok hullámán felhő 9-re katapultálja magát. Nem csoda hát, ha a személyes nyomáshullám-csodamunkásodát maga mellett szeretnéd tartani. Amikor annyira jól érzi magát, rendszeresen és alaposan meg kell takarítania örömpartnerét, hogy hosszú ideig olyan maradjon, mint az új.

  7 990 Ft

  4 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Tantaly Drying Stick Kit

  A Tantaly Absorbent Sticks-et kifejezetten szexbabák számára tervezték. Mivel a belső alagutak nem laposak, sok víz marad a tisztítás során, és a baktériumok felgyorsítják a növekedést párás környezetben. A probléma megoldásához egyszerűen helyezze be a botot a szexbabájába. A több ezer láthatatlan apró lyukkal ellátott speciális anyag azonnal felszívja a vizet.

  15 990 Ft

  9 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Stimul8 Renewal Powder 60g

  Gondoskodjon kedvenc Realistic Skin termékeiről, és tartsa friss és új érzést az S8 Újító Púder segítségével. Mossa meg és szárítsa meg Realistic Skin játékát. Vigyen fel jó mennyiségű púdert, és finoman dörzsölje be, amíg a játék ismét puha és sima lesz.

  3 190 Ft

  1 579 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

  Alkoholmentes összetételének köszönhetően ez a higiénikus tisztító spray ideális az érzékeny felületű erotikus játékok gyengéd tisztítására és ápolására. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja élettartamukat. Az EROS Univerzális Játéktisztító egy rendkívül hatékony tisztítószer, amely nem érez kellemetlen alkoholszagot.

  3 190 Ft

  1 899 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Joyboxx Hygienic Storage System Black

  Ismerje meg a függőben lévő JOYBOXX szabadalmat a PLAYTRAY-vel; a világ első higiénikus tárolórendszere, amelyet az örömtermékek használat előtti, alatti és utáni kezelésére terveztek.

  33 900 Ft

  20 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 50ml

  Természetes kézi öblítésmentes spray 70%-os alkoholtartalommal, antimikrobiális hatással. Nem szárítja a kezet, nem ragad, kellemes citrus illata van.

  4 790 Ft

  1 579 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Joydivision Clean'n'Safe 200ml - SALE exp. 03/2023

  A clean'n'safe tisztító, karbantartó és fertőtlenítő folyadék megtisztítja azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tisztítani, hogy továbbra is élvezhesse az egész szexuális szórakozást. Ezenkívül megóvja Önt a Corona-tól - a clean'n'safe hatékony a Corona-Virus COVID-19 ellen!

  12 790 Ft

  1 579 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

  Alkoholmentes összetételének köszönhetően ez a higiénikus tisztító spray ideális az érzékeny felületű erotikus játékok gyengéd tisztítására és ápolására. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja élettartamukat. Az EROS All Purpose Toy Cleaner egy rendkívül hatékony tisztítószer, amely nem érez kellemetlen alkoholszagot.

  6 390 Ft

  3 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • pjur Desinfect 100ml

  Rendkívül hatékony pjur fertőtlenítőszer bőrre és kézre. Alkoholtól, parfümtől és mikroműanyagtól mentes.

  6 390 Ft

  1 579 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • SterToy Sterilizer Germicidal Bactericide Ultraviolet

  Ez a termék kifejezetten ajánlott még a COVID-19 Vírus kiirtására is, bármilyen tárgyra használható, legyen az fém, papír vagy üveg, amelyben baktériummaradványokat kell eltávolítani.

  50 900 Ft

  31 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Boners Penis Cleaner 150ml

  A Boners Penis Cleaner kifejezetten olyan szexi játékokhoz készült, amelyek tiszta kezdést és befejezést igényelnek. A pénisztisztító tiszta és friss érzést biztosít, ugyanakkor táplálja a bőrt. Használja szex előtt vagy után, amikor edzőterembe megy, vagy bármikor, amikor a péniszét szeretné felfrissíteni.

  7 990 Ft

  4 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

  A Doc Johnson ULTRASKYN™ Frissítő Púder az egyetlen púder, amely garantáltan optimálisan helyreállítja és karbantartja ULTRASKYN™ játékait. Ez a f​a​u​c​i​b​u​s 100%-ban talkummentes por természetes összetevőket tartalmaz, és kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy javítsa és meghosszabbítsa kedvenc ULTRASKYN™ termékeinek élettartamát, így minden alkalommal olyan érzést kelt, mint az első alkalommal.

  4 790 Ft

  2 379 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Anal Clean 100ml

  A Bathmate's Anal Toy Cleaner a világ első játéktisztítója, amelyet kifejezetten anális játékokhoz való használatra terveztek.

  9 590 Ft

  5 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Eros Fresh Wipes 12 pack

  Friss törlőkendők az intim tisztításhoz

  4 790 Ft

  2 059 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:61

 1. 1
 2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.