×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Felcsatolható péniszek

1 - 32 termék, Összesen:263

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Bad Kitty Dildo Briefs Black

  Örömet adni és kapni!

  37 900 Ft

  23 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Fat Cock with Balls

  A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor a helyzet felmelegszik. Összességében ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

  37 900 Ft

  23 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Limited Edition Hollow Strap-On felcsatolható pénisz

  Ideje búcsút venni a szeretkezés közbeni kínos helyzetektől ezzel Hollow Strap-onnal. Ftalátmentes PVC-ből készült. A PVC vibrátor szilárd marad a szórakozás során és ami talán még fontosabb, mindvégig a helyén marad, még ha a hangulat egyre forróbbá is válik.

  14 390 Ft

  9 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Double Trouble

  Duplázza meg az örömöt és a mókát ... ezzel a felcsatolható vibrátorral, hiszen kettő mindig jobb, mint az egy! Csak csatolja fel ezt a praktikus kis szerszámot a heveder segítségével és tapasztalja meg a kettős behatolás izgalmát. Vegye kezébe az irányítást!

  12 790 Ft

  7 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Double Delight Strap-on - Kétoldalas felcsatolható pénisz

  Ideje búcsút venni a szeretkezés közbeni kínos helyzetektől ezzel Hollow Strap-onnal. Ez a Hollow Strap-on felcsatolható pénisz a tökéletes viselet kezdők számára.

  23 890 Ft

  15 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Plus 12" Triple Density Cock with Balls

  A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan c​l​a​s​s tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

  61 900 Ft

  37 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock

  A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

  31 900 Ft

  19 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 7" Cock - felcsatolható pénisz 18cm Testszínű

  Ha felcsatolható eszközt szeretnél,mely teljesen úgy néz ki, és olyan érzést ad, mint az igazi, a King Cock Strap-On heveder pontosan az, amit keresel!

  34 900 Ft

  25 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density Experienced Set

  A Vac-U-Lock ™ Dual kitűnő választás a tapasztalt strap-on játékosok számára, valamint olyan egyéneknek, akik már megszokták a mélyebb behatolást. Jellemző a kettős sűrűségű hatás - a puha, hajlékony külső után az erőteljes, valósághű hatású belső szerkezet érvényesül, amely élethű anyagból készült, tapintásra könnyen felmelegszik. A 8, 9 és 10 hüvelykes méretben kapható mellékletek erős és reális érzést váltanak ki használat közben.

  101 900 Ft

  63 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy For Him or Her Vibrating Hollow Strap-On Black

  Íme a tökéletes vibráló felcsatolhatós mindkettejüknek. Tökéletes nő-nő találkozásokhoz vagy különleges hátsó élményekhez. Sok férfi szereti a mély anális szexuális izgalmat, és ez a pánt biztosítja ezt az izgalmat. Kapcsolja be a tápellátást a vezetékes távirányítóval, válassza ki a megfelelő rezgési sebességet, és érezze, ahogy a csúcsa életre kel lüktető élvezettel. Az üreges dong az erekciós nehézségekkel küzdő férfiakat is segítheti.

  23 990 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Pink S

  A Strap-on-me örökségét ikonikus dizájnjával hangsúlyozva a Multi Orgasm ötvözi az eleganciát és a modernitást.

  108 900 Ft

  66 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Plus 6.5" Triple Density Cock with Balls

  A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, míg a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Összességében ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

  31 900 Ft

  19 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • strap-on-me Harness Heroine

  Elölről ez a heveder egyszerű és kényelmes megjelenést kölcsönöz a rugalmas derékpántnak és a másodlagos bőr kialakításának. A Heroin hátulról nézve elegáns és szexi fehérneművé válik állítható pántjaival.

  31 900 Ft

  19 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on - felcsatolható pénisz 30cm Fekete

  Vigye el a végletekig a strap-on szexet a Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-onnal. Ez a nagy teherbírású strap-on egy 12 hüvelyk hosszú, 2,5 hüvelyk vastag, ftalátmentes gumidildót tartalmaz, melyet egy acél O-gyűrű és bőr hám tart a helyén.

  47 900 Ft

  31 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy Bend Over Boyfriend Lila

  A "Bend Over Boyfriend " lila változatban a "TOYJOY Classics" által egy pánt nélküli felhelyezhető vibrátor, mellyel játékos az örömszerzés!

  14 390 Ft

  7 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On Lila

  Hüvelyi és anális dugó, vibrátor egyben! - Most lila színben kapható!

  25 590 Ft

  15 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Plus 7" Triple Density Cock

  A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

  25 590 Ft

  15 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • 36 900 Ft

  22 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Vibrating Strap-On For Him

  Nyelvével vagy ujjával ugratotta és most még többet akar... Adja meg fiújátékának azt az anális kielégülést, amelyre vágyik ezzel az apró vibráló pánttal! Ez a vékony zselés dong tökéletes méretű az első anális találkozáshoz – elég kicsi ahhoz, hogy nagy izgalmakat nyújtson. Ráadásul ívelt, hogy könnyedén elérje édes pontját. Az állítható rugalmas pántok a legtöbb mérethez illeszkednek, míg a plüss bélésű heveder kényelmesen a helyén marad, amikor felmelegszik.

  23 990 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bad Kitty Strap-on Set - felcsatolható pénisz szett

  Strap-on öv három különböző, stabil dildóval: természetes hatású pénisz (18 cm hosszú, átmérője 2,9-4 cm), vékony anális szakértő (17 cm hosszú, átmérője 1,9-2,9 cm) és egy anatómiailag formált G-pont stimulátor (17 cm hosszú, átmérője 2,7-4,2 cm).

  23 990 Ft

  19 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Set

  A tökéletes falcsatolható tapasztalat garantált a Doc Johnson deluxe csomaggal, amely teljeskörű szolgáltatást nyújtó Vac-U-Lock ™ hámokból áll.

  89 900 Ft

  55 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy 8" Vibrating Hollow Strap-On Flesh

  Nem akart mindig a nagy dögökkel együtt lenni, és magabiztosabbnak érezni magát a méretében? Szeretője tudja, hogy a méret NAGYON számít, és senki sem tudja úgy beteljesíteni a fantáziáját és kielégíteni egy partnert, mint egy akasztott szegecs! Most olyan hosszúságú és kerületű lehet, amiről mindig is álmodott, a 8 hüvelykes Hollow Strap-on segítségével! Mondjon búcsút a kínos félúton lévő csalódásoknak, és köszönjön kedvese kielégítő mosolyával. A kényelmes elasztikus heveder könnyen beállítható a legtöbb mérethez, míg a 8”-os ftalátmentes vibrátor minden alkalommal a megfelelő helyre kerül. Tökéletes ED-ben szenvedő férfiaknak, nőknek, vagy bárkinek, aki valami extrát keres. Válassza ki az Önnek megfelelő sebességet, és hagyja, hogy az erőteljes rezgések elrángassák szerelmesét!

  25 590 Ft

  15 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock

  A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, míg a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor az akció felmelegszik. Összességében ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

  36 900 Ft

  22 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Plus 6" Triple Density Cock

  A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a valósághű érzetet ad, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is használhat!

  23 990 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

  Az élvezet lélegzetelállítóan intenzív pillanataiért! Vibrátor vad felcsatolható játékokhoz és izgalmas szerepjátékokhoz, teljesen zavaró heveder nélkül. A rövidebb, megvastagodott végét behelyezzük a hüvelybe, és a medencefenék tartja a helyén.

  31 900 Ft

  19 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream King Cock Plus 9.5" Triple Density Double Penetrator

  A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

  37 900 Ft

  23 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

  Fokozza az élvezetet mindkettőjük számára, és adjon hozzá azonnal centimétereket a Vibrating Pleasure X-tender hüvelyrel! A szorosan körültekeredett golyós szíjjal meghosszabbítja az ejakulációt, a valaha elképzelt legrobbanékonyabb csúcspont érdekében. Partnere mélyebb behatolást fog élvezni a hegyén található 3"-os hosszabbítóval, míg az ultraélethű nyél 50%-kal vastagabbá tesz körös-körül. Ez az élethű hosszabbító rendkívül rugalmas, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, elég szoros ahhoz, hogy hosszabb ideig tartson, és a szuperpuha anyag olyan, mint egy második bőr – csak még jobb!

  14 390 Ft

  11 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy 10” Vibrating Hollow Strap-On Rezgő felcsatolható pénisz 25cm

  Mindig a magabiztos és erőteljes férfiak közé szeretett volna tartozni? Higgye el, szeretőjének igenis számít a méret! Elégítse hát ki végtelenül a Fetish Fantasi Vibrating Hollow Strap-onnal!

  22 390 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:263

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.