0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Gésagolyók

1 - 32 termék, Összesen:185

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Pink

  Erőteljes rezgések – könnyen állítható távirányítóval!

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Je Joue Ami Lila

  A Je Joue Ami egy innovatív gésagolyószett, nem csupán örömszerzésre tervezve. Kíválóan alkalmas a medencealapi izmok erősítésére, inkontinencia esetén vagy a szülés utáni regenerációhoz.

  19 490 Ft

  15 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer V Balls 3 pack

  Ha fitt maradsz, többet hozol ki az életből. És ez vonatkozik a szerelmi életedre is! A Satisfyer labdáknak köszönhetően edzhetsz, és formába lendülhetsz a saját vágymaratonodhoz. A szerelmi gyöngyök napi körülbelül 15 perces viselése edzi a medencefenék izmait – azokat az izmokat, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmust éljen át. Ez a tréning nemcsak neked, hanem partnerednek is előnyös: ha edzi a medencefenék izmait, partnere a feszesség végső érzetét t​e​m​p​u​s fogja tapasztalni – ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan katapultálnak majd vissza kezdeti rajongásod fázisába, hogy ne tudd távol tartani a kezeid egymástól!

  12 990 Ft

  6 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Hula Beads Fekete

  A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.
  63 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Seven Creations Silver Metal Balls -Gésagolyók

  Karcsú, megfizethető gésagolyók kezdők számára. Erősíti a kismedencei izmokat, ugyanakkor viselése kellemes stimulációt is biztosít.

  2 590 Ft

  1 289 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy Funky Love Balls Pink

  A TOYJOY az all-inclusive márka a felnőttkori újdonságok és az intimápolás terén. Tökéletesen illeszkedik minden preferenciához, és minden szintet kielégít; kezdőtől a profi szintig. Több mint egy tucat különböző TOYJOY kollekció létezik, amelyek mindegyike más-más fogyasztói típushoz készült.

  3 890 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • FUN FACTORY B BALL Uno szürke-Fekete

  Kúp alakú csúcsának és flexibilis alapjának köszönhetően a B-BALL UNO használata roppant egyszerű, és tökéletesen illeszkedik a szeméremajkakhoz is, így alkalmas hüvelyi használatra!

  12 990 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Alive U-Tone Love Balls -Gésagolyók Rózsaszín

  Célja, hogy erősítse és feszesítse a medencefenék izmait. A U-TONE labdácskák tojás alakúak, így könnyű a behelyezés és eltávolítás.

  5 190 Ft

  3 190 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Master Series Trilogy Orgasm Balls

  Kegel izomerősítő-golyók a Master Series-től! Használatuk rendkívül egyszerű, könnyen eltávolítható a nylon zsinór segítségével!

  7 790 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Kegel Balls

  Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet is szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

  41 900 Ft

  25 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Blush B Yours Bonne Beads Silver

  A Bonne Beads örömet és orgazmikus erőt nyújt Önnek. Minden golyó tartalmaz egy súlyzott gyöngyöt, amely organikus rezgéseket kelt a mozgása során, stimulál és masszíroz. Helyezze be őket a testébe, miközben állandóan vibrál vagy ujjait használja, hogy felerősített orgazmust éljen meg.

  7 790 Ft

  3 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Hula Beads Lila

  A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.
  63 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • We-Vibe Bloom Korallszínű

  Új szórakozásra vágysz? Próbáld ki a Bloom-ot! Egyszerűen csak helyezd hüvelyedbe, kapcsold be, és élvezd!

  61 900 Ft

  38 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy Duo Love Balls -Üveg gésagolyók

  A Duo Love Balls egy karcsú, olcsó gésagolyó csomag kezdőknek. Az átlátszó dizájnú golyók minőségi szilikonból készültek és alkalmasak a kismedencei izmok erősítésére, ugyanakkor kellemes stimulációt is biztosítanak.

  3 190 Ft

  2 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

  Ha fitt maradsz, többet hozol ki az életből. És ez vonatkozik a szerelmi életedre is! A Satisfyer Balls-nak köszönhetően edzhetsz, és formába lendülhetsz a saját vágymaratonodhoz. A szerelmi gyöngyök napi körülbelül 15 perces viselése edzi a medencefenék izmait – azokat az izmokat, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmust éljen át. Ez a tréning nemcsak neked, hanem partnerednek is előnyös: ha edzi a medencefenék izmait, partnere a feszesség végső érzetét fogja tapasztalni – ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan katapultálnak majd vissza kezdeti rajongásod fázisába, hogy ne tudd távol tartani a kezeid egymástól!

  10 390 Ft

  6 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Vibe Therapy Fascinate Rózsaszín

  Duo golyó, igen ötletes és ergonomikus kialakítással, higiénikus, kiváló minőségű orvosi szilikonból gyártva.

  9 690 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

  Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

  35 900 Ft

  21 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fun Toys Gballs 2 Rózsaszín

  Az első szex-fitness edző. Gballs 2-t egy csoport nemzetközi vállalkozó, kutató, tervező, mérnök és egészségügyi szakember együttes erővel fejlesztette ki .

  44 900 Ft

  30 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Paloqueth Silicone Ben Wa Balls

  Gyors eredmény Kegel labdás edzéssel. Napi 15-30 perccel 8 héten keresztül erősebb és feszesebb kismedencei izmai lesznek a hólyag szabályozáshoz, a szülés utáni felépülésnek és magabiztossághoz.

  9 090 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Feelz Toys Desi Love Balls -Gésagolyók Rózsaszín

  Hüvelyi gésagolyók mindennapos használatra. Szép és márkás Feelz Toys Desi Love Balls golyók igényes csomagolásban.

  9 090 Ft

  5 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Layla Tulipán - Vaginális súly

  Intim torna mesteri szintre helyezve csúcstechnikával és kényelemmel párosítva! Teljesen vízálló, higiénikus, kiváló orvosi minőségű szilikonból. A golyó átmérője: 30 mm, súlya: 55 gramm.

  7 790 Ft

  4 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Seven Creations Vibratone Duo Balls Purple

  Az ide-oda ringó golyók vibráló hatása elképesztő szexuális stimulációt okoz.

  2 590 Ft

  1 289 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fifty Shades of Grey Inner Goddess -Gésagolyók

  Sima szilikon, enyhén súlyozott gömbök- szabadon mozgó súlyokkal az izmok tónusának szakszerű erősítésére és egy fokozott stimuláció elérése céljából a szexuális játék közben. .

  18 190 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Layla Pivoňka - Dupla vaginális súly

  Kegel golyók. Teljesen vízálló. Higiénikus, kiváló orvosi minőségű szilikonból készült. A könnyebbik labda körülbelül 35 mm átmérőjű, míg a nehezebb labda kb 30mm átmérőjű. Teljes súly: 140 gramm.

  6 490 Ft

  3 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fifty Shades of Grey Delicious Pleasure - Vénuszgolyók

  Minőségi szilikon vénuszgolyók szép fekete kivitelezésben, A szürke ötven árnyalata logójával elllátva.

  10 390 Ft

  6 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Nomi Tang IntiMate Kegel Set - Gésagolyó szett Fekete-Lila

  Az "IntiMate" egy stílusos, diszkrét és effektív medencefenékizomzat edző szett (Pelvic Floor Trainer Set), mely növeli az élvezetet szeretkezés közben és izgalmas stimulációhoz vezet.

  12 990 Ft

  8 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g

  Most pedig a sorozat legnépszerűbb termékei négy vadonatúj kollekciót inspiráltak. Az Inner Goddess kollekció diszkrét belső stimulációt biztosít számos elegáns Kegel játékon keresztül.

  10 390 Ft

  6 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

  Sok más kegel edzésterméktől eltérően a készletünk 4 különböző súlyú labdát tartalmaz. A levehető kialakítás lehetővé teszi, hogy tetszés szerint vagy szisztematikus edzőtervben állítson össze különböző súlyokat. Javasoljuk, hogy használja útmutatónkat a modernizált technikák elsajátításához a teljes képzési program során.

  19 490 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Black Velvets The Perfect Balls

  Tiszta élvezet - golyó után golyó!

  7 790 Ft

  3 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Power Balls 3 pack

  Ha fitt maradsz, többet hozol ki az életből. És ez vonatkozik a szerelmi életedre is! A Satisfyer Balls-nak köszönhetően edzhetsz, és formába lendülhetsz a saját vágymaratonodhoz. A szerelmi gyöngyök napi körülbelül 15 perces viselése edzi a medencefenék izmait – azokat az izmokat, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmust éljen át. Ez a tréning nemcsak neked, hanem partnerednek is előnyös: ha edzi a medencefenék izmait, partnere a feszesség végső érzetét fogja tapasztalni – ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan katapultálnak majd vissza kezdeti rajongásod fázisába, hogy ne tudd távol tartani a kezeid egymástól!

  12 990 Ft

  6 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

  Az alap zsinórmentes Joyballs secret - a világ egyik legdiszkrétebb golyói!

  8 990 Ft

  7 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Seven Creations Marbilized Duo Balls

  Erős és tartós húzózsinór átlátszó puha anyagból, praktikus hurkos kihúzóval, amely megkönnyíti a használatát és tisztítását. Szuperlágy golyók belső súlyokkal a folytonos mozgás és szórakozás érdekében. Nagyon szép márványos textúra borítja.

  3 890 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:185

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.