×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vákuum pumpák

1 - 32 termék, Összesen:155

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • ToyJoy Power Pump Black

  A ToyJoy Power Pump olyan méretet és magabiztosságot biztosít, amelyről mindig is álmodott, káros mellékhatások nélkül. Az orvosi stílusú pumpás golyó minden egyes megnyomására a szerszáma megduzzad az erőtől. Ha behatol a sima, rugalmas PVC nyíláson, gyorsan felfedezi a lüktető, kőkemény erekciót, amely nagyszerű, tartós – anélkül, hogy a teljesítmény félbeszakadna! Óvakodjon az utánzatoktól – csak ez az erős pumpa tud igazán kielégítő eredményeket elérni!

  7 990 Ft

  4 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bad Kitty Vagina Sucker - vákuumszivattyú

  Forró látvány a férfinak, hihetetlen érzés a nőnek. Egyszerűen illessze az anatómiailag formált tapadókorongot vágyának központjára és használja a praktikus labda pumpát az intenzív vákuum létrehozásához.

  11 190 Ft

  6 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream Pump Worx Euro Pump - vákuumszivattyú

  Európai dizájn ihlette ezen pumpa tervezését. Maximális eredményeket képes elérni. Az Euro Pump a tökéletes választás az azonnali pénisznöveléshez.

  11 190 Ft

  10 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Purple - Mellbimbó tapadó

  Tartsa a mellbimbó szívót szorosan a felálló mellbimbóhoz és nyomja össze a ballont a levegő kiszívásához.

  3 990 Ft

  2 379 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Tenga Vacuum Controller - Vakuum pumpa

  A Vákuum vezérlő egy új vákuum eszköz, amely extra stimulációt ad a Tenga maszturbátoroknak- egy nagy teljesítményű motor segítségével.

  39 900 Ft

  26 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Pink - Mellbimbó tapadó

  Tartsa a mellbimbó szívót szorosan a felálló mellbimbóhoz és nyomja össze a ballont a levegő kiszívásához.

  3 990 Ft

  2 379 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Hydro 7 Blue

  Tökéletes választás, ha a pénisznövelésbe kezd, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

  49 900 Ft

  29 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • You2Toys Max Twist XL Nipple Sucker

  Két külön állítható mellbimbó szívó, amelyekkel egy erős vákuum hatást lehet létrehozni a mellbimbók környékén. Különleges szexuális tapasztalatot ígér a használatuk.

  7 990 Ft

  5 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

  Élvezze az intenzív szopás-szerű érzést a hihetetlen Suck N”stroke Head szivattyúval. Ez a könnyen használható játékszer erős szívóhatást hoz létre, amely serkenti az érzékeny idegvégződéseket a pénisz feje, a makk alatt és körül.

  12 790 Ft

  7 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Mister B Nipple Suction Cups

  Ezek a mellbimbó tapadókorongok kicsik, de jók. Könnyű használni: nyalja le, szorítsa össze, tegye a mellbimbójára, és beszívják őket.

  6 390 Ft

  4 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Adam & Eve Adam & Eve's Starter Pump

  Az Adam & Eve Starter Pump készen áll arra, hogy magával vigye, és megnagyobbítsa! Csak tegyen a szerszámára síkosítót, csúsztassa be a puha, 2,7 hüvelykes széles szilikon hüvelyen keresztül – majd használja a kézi húzófogantyút, és figyelje, ahogy egyre nagyobb és jobb lesz!

  11 190 Ft

  6 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate HydroXtreme 7

  A nagyobb teljesítmény jobb eredményeket jelent a pénisz kitágítása terén, a HydroXtreme7 pedig a teljesítmény maximalizálásáról szól az 5 és 7 hüvelyk közöttiek számára. Ezzel a hidroszivattyúval elérheti a vákuumnyomás maximális biztonságos szintjét, páratlan javulást eredményezve a hosszban, kerületben, felállítási keménységben és tartós teljesítményben.

  127 900 Ft

  79 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • 15 990 Ft

  9 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Ouch! Nipple Erector Set -

  Kemény és érzéki mellbimbók- csakis ezzel a bimbóstimuláló szettel! Kezdetnek használd a legkisebb nyílást.

  9 590 Ft

  6 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Blush Temptasia Titilator

  Fedezze fel az élvezetek egy teljesen új világát. A Blush legújabb alkotása, a Titillator egy semmihez sem hasonlítható mellbimbóstimuláló eszköz. Mit csinal? A csészék belsejében található lágy textúrájú csiklandozók közvetlenül a mellbimbók fölött és körül helyezkednek el. A csiklandozók különböző sebességgel forognak, különböző minták masszíroznak és simogatnak. Használd! Helyezze a csészéket a melleire. Csavarja le a csészék tetejét, helyezze el a csiklandozókat.

  49 900 Ft

  29 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Hydromax 7 Clear

  A Bathmate HydroMax7 a pénisz fejlődését és egészségét szolgáló hidrotechnológia csúcsa. A Hydromax 35%-kal nagyobb szívóerőt generál, mint a Bathmate az egyedülálló, újonnan tervezett Bellows Pump rendszernek köszönhetően, amely jobb és gyorsabb szívóhatást biztosít.

  69 900 Ft

  42 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • XLsucker Penis Pump - Átlátszó vákuumszivattyú

  A pénisz nagyobbá és erősebbé pumpálása most még könnyebb, mint valaha!

  14 390 Ft

  7 190 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Rezgő vákuumszivattyú

  Nézze meg, hogy puncija a végletekig duzzad a Fetish Fantasy Extreme vibráló puncipumpával! Egyszerűen helyezze a kontúrozott csészét a punci ajkaira, majd indítsa el a nagy intenzitású szuperszívást a könnyen fogható, orvosi stílusú pumpakar meghúzásával.

  31 900 Ft

  19 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate HydroXtreme 9

  Bemutatjuk az Xtreme-et, a Hydromax termékcsalád legújabb kiadását. Az Xtreme új szintre emeli hidroterápiás edzését. Ez a Bathmates legerősebb szivattyúja, ugyanaz az egyedülálló, világszerte szabadalmaztatott kialakítás, de ez a szivattyú számos kiegészítővel rendelkezik. A vízben működő kézilabda pumpa még extrémebb pumpálási érzetet és maximális nyereséget biztosít az abszolút kényelem és az irányítás előnyeivel.

  153 900 Ft

  95 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Seven Creations Power Pump Rezgő vákuumszivattyú

  Kezdő rezgő pénisz pumpa egyszerű dizájnnal.

  15 990 Ft

  7 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Cupping Vacuum Cupset

  A fétis játék, valamint ezek a Cuppings csészék annyira változatosak! Használhatóak a mellek, mellbimbók, csikló, pénisz vagy akár a popsi ingerlésére is!

  12 790 Ft

  7 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Hydromax 7 Blue

  A Bathmate HydroMax7 a pénisz fejlődését és egészségét szolgáló hidrotechnológia csúcsa. A Hydromax 35%-kal nagyobb szívóerőt generál, mint a Bathmate az egyedülálló, újonnan tervezett Bellows Pump rendszernek köszönhetően, amely jobb és gyorsabb szívóhatást biztosít.

  69 900 Ft

  42 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Shots Pumped Penis Extender Black

  Számít a méret! Állandó eredményeket érhet el ezzel a Pumped Péniszhosszabítóval! Ez a péniszhosszabbító megnöveli a pénisz hosszát és kerületét azáltal, hogy a rugós terhelésű acélrudak húzását használja, hogy  segítse a test természetes változási és fejlődési képességét fizikai behatás alatt. Ha a hímvesszőt folyamatos nyújtásnak tesszük ki, a sejtek osztódni és szaporodni kezdenek, így nő a szövetek tömege.

  23 990 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

  Ez a forradalmian új, szabadalmaztatott kialakítás lehetővé teszi, hogy személyre szabja örömét egy kihúzható csővel, amely pontosan a kívánt hosszúságban rögzül. Az Extender Pro vibrációs szivattyú progresszív IST technológiával rendelkezik hihetetlenül valósághű, szakaszos szívással, hogy élethű „fejés” érzést nyújtson élete legjobb szívásához!

  63 900 Ft

  39 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Hydro 7 Clear

  Tökéletes választás, ha a pénisznöveléssel kezdi, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

  49 900 Ft

  29 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Zero Tolerance Sucking Good

  Tapasztalja meg a vákuumszivattyú belsejében található rugalmas puha hüvely egyedülálló érzését, amely úgy szorít és húz, mint az igazi, a szűk TPE-kamrával, amely extra élvezetet biztosít. Válasszon a vákuumszívás három sebessége közül, vagy válassza a különleges funkciót, amely felváltva szív és kienged a hihetetlen fantáziateljesítő élményért, miközben a 9 fokozatú vibráló alapja zúg. Használja a szilikon hüvelyt, hogy vákuumjátékát péniszpumpává alakítsa, hogy növelje a hosszát és kerületét – és még az oldalsó méreteket is nyomon követheti.

  58 900 Ft

  36 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

  A férfi szivattyú 5 nagy teljesítményű szívással rendelkezik, melyeket egy egyszerűen használható gomb vezérel. A mellékelt péniszgyűrű és 2 ingyenes ujjgyűrű a bónusz. Kényelmes szívó- és tömítőgyűrűt választhat a kakasgyűrűvel, hogy meghosszabbítsa a ragyogó pillanatot.

  25 590 Ft

  15 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate HydroXtreme 11

  A Bathmate HydroXtreme11 a legnagyobb péniszpumpa a világon, és a legújabb modell a fejlett Bathmate HydroXtreme sorozatunkból. Azoknak a férfiaknak készült, akik erekciókor 9 hüvelyk felettiek, a hidropumpánk drasztikusan megnöveli a pénisz véráramlását, keményebb, hosszabb ideig tartó erekciót hoz létre, ami valódi javulást eredményez a szexuális életében.

  153 900 Ft

  95 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:155

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.