0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vákuum pumpák

1 - 32 termék, Összesen:149

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Bad Kitty Vagina Sucker - vákuumszivattyú

  Forró látvány a férfinak, hihetetlen érzés a nőnek. Egyszerűen illessze az anatómiailag formált tapadókorongot vágyának központjára és használja a praktikus labda pumpát az intenzív vákuum létrehozásához.

  9 090 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Tenga Vacuum Controller - Vakuum pumpa

  A Vákuum vezérlő egy új vákuum eszköz, amely extra stimulációt ad a Tenga maszturbátoroknak- egy nagy teljesítményű motor segítségével.

  31 900 Ft

  21 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream Pump Worx Euro Pump - vákuumszivattyú

  Európai dizájn ihlette ezen pumpa tervezését. Maximális eredményeket képes elérni. Az Euro Pump a tökéletes választás az azonnali pénisznöveléshez.

  9 090 Ft

  5 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Pink - Mellbimbó tapadó

  Tartsa a mellbimbó szívót szorosan a felálló mellbimbóhoz és nyomja össze a ballont a levegő kiszívásához.

  3 190 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

  Pénisz/potenciapumpa és maszturbátor egyben! Attól függően, hogy a pumpagolyót hogyan rögzítik a hengeren lévő (49 cm hosszú) csőhöz, vagy levegő kiszívható a péniszpumpából (hogy hatékony vákuumot hozzon létre a pénisz/potencia edzéshez), vagy beáramlik egy ideig egy csodálatos fújás szívóhatásér. További stimuláció érdekében bekapcsolhatja a többsebességű makkrezgést is, amely a gyengédtől az erőteljesig változik.

  25 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy Power Pump Black

  A ToyJoy Power Pump olyan méretet és magabiztosságot biztosít, amelyről mindig is álmodott, káros mellékhatások nélkül. Az orvosi stílusú pumpás golyó minden egyes megnyomására a szerszáma megduzzad az erőtől. Ha behatol a sima, rugalmas PVC nyíláson, gyorsan felfedezi a lüktető, kőkemény erekciót, amely nagyszerű, tartós – anélkül, hogy a teljesítmény félbeszakadna! Óvakodjon az utánzatoktól – csak ez az erős pumpa tud igazán kielégítő eredményeket elérni!

  6 490 Ft

  3 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Hydro 7 Blue

  Tökéletes választás, ha a pénisznövelésbe kezd, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

  39 900 Ft

  24 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

  Ez a forradalmian új, szabadalmaztatott kialakítás lehetővé teszi, hogy személyre szabja örömét egy kihúzható csővel, amely pontosan a kívánt hosszúságban rögzül. Az Extender Pro vibrációs szivattyú progresszív IST technológiával rendelkezik hihetetlenül valósághű, szakaszos szívással, hogy élethű „fejés” érzést nyújtson élete legjobb szívásához!

  51 900 Ft

  31 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Shots Pumped Penis Extender Black

  Számít a méret! Állandó eredményeket érhet el ezzel a Pumped Péniszhosszabítóval! Ez a péniszhosszabbító megnöveli a pénisz hosszát és kerületét azáltal, hogy a rugós terhelésű acélrudak húzását használja, hogy  segítse a test természetes változási és fejlődési képességét fizikai behatás alatt. Ha a hímvesszőt folyamatos nyújtásnak tesszük ki, a sejtek osztódni és szaporodni kezdenek, így nő a szövetek tömege.

  19 490 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate HydroXtreme 7

  A nagyobb teljesítmény jobb eredményeket jelent a pénisz kitágítása terén, a HydroXtreme7 pedig a teljesítmény maximalizálásáról szól az 5 és 7 hüvelyk közöttiek számára. Ezzel a hidroszivattyúval elérheti a vákuumnyomás maximális biztonságos szintjét, páratlan javulást eredményezve a hosszban, kerületben, felállítási keménységben és tartós teljesítményben.

  103 900 Ft

  64 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Zero Tolerance Sucking Good

  Tapasztalja meg a vákuumszivattyú belsejében található rugalmas puha hüvely egyedülálló érzését, amely úgy szorít és húz, mint az igazi, a szűk TPE-kamrával, amely extra élvezetet biztosít. Válasszon a vákuumszívás három sebessége közül, vagy válassza a különleges funkciót, amely felváltva szív és kienged a hihetetlen fantáziateljesítő élményért, miközben a 9 fokozatú vibráló alapja zúg. Használja a szilikon hüvelyt, hogy vákuumjátékát péniszpumpává alakítsa, hogy növelje a hosszát és kerületét – és még az oldalsó méreteket is nyomon követheti.

  47 900 Ft

  29 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • You2Toys Penis Pump Mr. Big

  Képezze a legjobb eszközét!

  15 590 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Hydromax 7 Clear

  A Bathmate HydroMax7 a pénisz fejlődését és egészségét szolgáló hidrotechnológia csúcsa. A Hydromax 35%-kal nagyobb szívóerőt generál, mint a Bathmate az egyedülálló, újonnan tervezett Bellows Pump rendszernek köszönhetően, amely jobb és gyorsabb szívóhatást biztosít.

  56 900 Ft

  34 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

  Újratölthető automata pénisz vákuumszivattyú 4 szívási intenzitással az erősebb, nagyobb erekció érdekében, PALOQUETH elektronikus férfi péniszpumpa átlátszó hengerrel a jó láthatóságért

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Shots Pumped Classic Penis Pump Transparent

  A PUMPED LINE ITT VAN, HOGY LENYŰGÖZZE A PÉNISZFEJLESZTÉSI KÉSZÜLÉKEK FANTASZTIKUS VÁLASZTÉKÁVAL!

  9 090 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate Hydromax 7 Blue

  A Bathmate HydroMax7 a pénisz fejlődését és egészségét szolgáló hidrotechnológia csúcsa. A Hydromax 35%-kal nagyobb szívóerőt generál, mint a Bathmate az egyedülálló, újonnan tervezett Bellows Pump rendszernek köszönhetően, amely jobb és gyorsabb szívóhatást biztosít.

  56 900 Ft

  34 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • You2Toys Universal Replacement Sleeve Clear

  Cserehüvely minden péniszpumpához, maximum 6 cm külső átmérővel. Belső átmérője 2,5 cm (rugalmas). Anyaga: szilikon, ftalátmentes az EU REACH előírása szerint.

  3 890 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate HydroXtreme 9

  Bemutatjuk az Xtreme-et, a Hydromax termékcsalád legújabb kiadását. Az Xtreme új szintre emeli hidroterápiás edzését. Ez a Bathmates legerősebb szivattyúja, ugyanaz az egyedülálló, világszerte szabadalmaztatott kialakítás, de ez a szivattyú számos kiegészítővel rendelkezik. A vízben működő kézilabda pumpa még extrémebb pumpálási érzetet és maximális nyereséget biztosít az abszolút kényelem és az irányítás előnyeivel.

  124 900 Ft

  77 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • California Exotics Automatic Smart Pump

  Maximalizálja örömét az Optimum™ sorozatú Automatikus intelligens pumpával, amely egy karcsú, strapabíró péniszpumpa férfi szexjáték, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést biztosít. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet, és erősítse fel szerszámát 3 egyedi edzésmóddal.

  37 900 Ft

  22 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bathmate HydroXtreme 11

  A Bathmate HydroXtreme11 a legnagyobb péniszpumpa a világon, és a legújabb modell a fejlett Bathmate HydroXtreme sorozatunkból. Azoknak a férfiaknak készült, akik erekciókor 9 hüvelyk felettiek, a hidropumpánk drasztikusan megnöveli a pénisz véráramlását, keményebb, hosszabb ideig tartó erekciót hoz létre, ami valódi javulást eredményez a szexuális életében.

  124 900 Ft

  77 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:149

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.