×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Reklamáció és áru visszaküldése

Az áru cseréje más méretre vagy más árura

Nem találta el a méretet vagy rosszul választott? A 14 napos határidőn belül az árut ingyenesen kicserélheti, sőt, teljesen ingyen küldjük el Önnek, csupán a többletkülönbséget kell kifizetnie.

Higiéniai okoból és a törvényből kifolyólag azonban nem lehet visszaküldeni olyan alsóneműt, intim erotikus segédeszközt.

Az áru természetesen nem lehet használt, sérült és az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni.

A használatlan, eredeti csomagolásban lévő árut, kérjük, ajánlott csomag formájában küldje címünkre, nem utánvéttel történő fizetéssel. Csatoljon egy kísérő levelet, amelyben megírja, milyen árura szeretné cserélni az eredetit.

14 napon belüli szerződéstől való elállás

A törvény értelmében az áru átvevésétől számított 14 napon belül elállhat a vásárlói szerződéstől. Higiéniai okoból és a törvényből kifolyólag azonban nem lehet visszaküldeni olyan alsóneműt, intim erotikus segédeszközt.

A használatlan, eredeti csomagolásban lévő árut, kérjük, ajánlott csomag formájában küldje címünkre, nem utánvéttel történő fizetéssel. Csatoljon egy kísérő levelet, amelyben megírja, milyen számlaszámra utaljuk a visszajáró összeget.

Reklamáció

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kínálatunkban csakis a legminőségibb áruk szerepeljenek. Minden árura 2 év garancia vonatkozik. Ha valami hiba jönne létre ez alatt az idő alatt, kérjük, küldje vissza az árut ajánlott csomag formájában címünkre, nem utánvéttel történő fizetéssel. Csatoljon egy kísérő levelet, amelyben megírja, mi a termék hibája.

Címünk

Frogman s.r.o. / 4650B
East Gate Business park B1 – Magyar Posta
2151 Fót

A reklamációt mindig a lehető legrövidebb időn belül rendezzük, legkésőbb viszont a kötelező 30 napon belül. A pontos időt, sajnos, nem tudjuk előre megmondani.

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.