Bejelentkezés
Regisztráció.
Az Ön adatai
Bejelentkezési adatok
Bejelentkezés
Részletek
70%-os csokoládé az ecuadori Guayas régióból származó kakaóbabból és Brazíliából származó aromás Arabica fajtájú, zúzott kávébabból (min. 9%). A Chiapas régió nagy tengerszint feletti magassága és az ökológiai gazdálkodási módszerek olyan ínyenc aromát és kivételes ízt kölcsönöznek a kávébaboknak, amely még a legigényesebb ínyenceknek is tetszeni fog. A pörkölt kakaó árnyalatai fokozatosan szabadulnak fel a csokoládéból, amelyek a kávé aromáján keresztül buborékosan áradnak. A gyümölcsök és zöldségek frissessége teszi teljessé az élményt. A csokoládé bio, gluténmentes és vegán.
Michel Cluizel 2021-ben új kiadással jelentkezik, amelyben a kakaóbabtartalom legalább 70%-ra emelésével kiemeli az étcsokoládék ízét. A tejes csokoládék már legalább 47% kakaóbabot tartalmaznak. A csokoládék készítésekor a csokoládékészítés minden egyes lépésére odafigyel. A csomagoláson most már a terület/ültetvény nevét is megtalálja, vagy az alapvető ízjegyeket.
Nemzetközi versenyeken díjakat kapott:
bronzérem, Academy of Chocolate, London, 2021, "Legjobb ízű sötét tábla" kategória
1 Star, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, London, 2021
elődjéért Michel Cluizel Noir Café 60%: aranyérem, Academy of Chocolate, London, 2011, "Legjobb ízű sötét tábla" kategória
Összetevők: kakaóbab, cukor, Arabica kávébab (9%), kakaóvaj. Nyomokban dióféléket, tejet és glutént tartalmazhat.
BIO mezőgazdaságból származó termék, BIO minősítéssel: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Kivételes minőség: Michel Cluizel szorosan együttműködik a gazdákkal, és támogatja őket a kakaóbab termesztésének és erjesztésének hagyományos módszereinek megőrzésében. Méltányos feltételeket biztosít a mezőgazdaság és az élet számára. A különleges ízek megőrzése érdekében a Michel Cluizel hosszú pörkölést alkalmaz alacsony hőmérsékleten. A csokoládéi páratlan ízvilágának elérése érdekében Cluizel gyakran több mint 20 fermentációs és pörkölési módszer kombinációját tesztelte. A kakaóbab tényleges pörkölése, őrlése és keverése már Franciaországban, Voironban történik.
Ha az összetevőkről van szó, Michel Cluizel igazán törődik velük. Még a "Nobles Ingredients" védjegyet is szabadalmaztatta, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a termékeiben felhasználja:
kizárólag tiszta kakaóvajat, növényi zsírok hozzáadása nélkül,
vanillin helyett természetes Bourbon vaníliát,
nem használ szójalecitint vagy mesterséges aromákat.
A vállalat azt is garantálja, hogy a nyersanyagok nem mentek át besugárzási vagy ionizációs eljáráson.
Súly és méret: 70g, 161×79×7 mm.
További információk
Márka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategóriák | Ízesített csokoládé, Étcsokoládé, Michel Cluizel |