Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Arcwave Ion Black

Ismerkedjen meg a világ első Pleasure Air ™ strokerével. Tapasztaljon meg egy új típusú orgazmust, amikor az egyedi lüktető hullámok stimulálják a frenulum érzékeny pacini örömreceptorait.

Gyártó:

Arcwave

103 900 Ft

64 900 Ft

Raktáron - Önnél már 3.8.

  Ingyenes szállítás

Részletek

Ismerkedjen meg a világ első Pleasure Air ™ strokerével. Tapasztaljon meg egy új típusú orgazmust, amikor az egyedi lüktető hullámok stimulálják a frenulum érzékeny pacini örömreceptorait.

Az ion eredete
Tekintse meg a kulisszák mögötti folyamatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világ első Pleasure Air ™ strokerévé váljanak.

Technológiák
Az Arcwave egyedülálló, innovatív technológiákat és anyagokat tervezett még soha nem tapasztalt élmények létrehozására. A Pleasure Air-től a CleanTech szilikonig minden termék különleges főbb jellemzőkkel rendelkezik a végső következő kaland számára.

A legfejlettebb technológia, az élvonalbeli tervezés és tervezés, valamint a több éves felhasználói kutatás ötvözésével az Arcwave valóban egyedülálló prémium férfi szórakoztató eszközöket hozott létre Önnek.

A Pleasure Air egy szabadalmaztatott technológia, amelyet az Arcwave ™ fejlesztett ki. Ez egy innovatív új típusú stimuláció, amely teljes egészében a nagyon érzékeny idegvégződések megcélzásának légnyomásváltozásain alapszik, ami egy erőteljes új típusú orgazmushoz vezet.

Miért innovatív?
Ez a fajta stimuláció lehetővé teszi olyan receptorok megcélzását, amelyekre más technológia nem képes, nevezetesen a pacini örömreceptorokra. Ezek a rendkívül érzékeny idegvégződések a pénisz hegyén található frenulumban helyezkednek el, és jól reagálnak a légnyomás változásaira.

"Az orgazmushoz vezető utat csiklandozó érzés kísérte a hüvely alsó részén. Még soha nem tapasztaltam ilyen érzést, legalábbis a szokásos maszturbáció alatt nem."
TESZTER VISSZAJELZÉS, SKOPOS KUTATÁSI INTÉZET

Az idegvégződéseknek nincs nemi identitásuk

A magzati fejlődés során a pénisznek és a csiklónak ugyanaz a szöveti eredete; a glans clitoris megfelelőjét a frenulumban találja, amely a pénisz alsó oldalán található. A nőkről gyakran azt mondják, hogy változatosabb, intenzívebb orgazmusokat tapasztalnak, mint a férfiak (bár ritkábban), a klitorisban elhelyezkedő Pacinian receptorok magasabb koncentrációjának köszönhetően. Kevésbé ismert az a tény, hogy a férfi testben ugyanazok az idegvégződések (Pacinian receptorok) léteznek, amelyek felelősek a klitoralis orgazmusért. Az Arcwave számára az volt a kihívás, hogy megtalálják a módját, hogy megcélozzák őket. A válasz Pleasure Air stimuláció.

A Pleasure Air ™ a férfi test számára készült
A Pleasure Air ™ technológia átalakította az iparágat, amikor a Womanizer márka 2014-ben piacra dobta. A hagyományos vibrátorokkal ellentétben a légnyomás változásain keresztül erősebb klitoris orgazmusokat hoz létre. Az Arcwave technikusai vállalták a Pleasure Air ™ újratervezésének kihívását a férfi anatómia számára. Hatalmasabb nyomáshullámokat generálva, szélesebb felület terjed, és 13 kör prototípus után valami különleges történt. A tesztelők az orgazmusokat intenzívebbnek, változatosabbnak, korábban még soha nem tapasztalt felépítésnek tekintették. Annyira hasonlítottak a női orgazmus leírására, hogy szélesebb körű kutatásra bízták a kettő közvetlen összehasonlítását.


Milyen érzés?
A tesztelők változatosabb felépítést, szenzációs hullámokat és erőteljes felszabadulást írtak le. A Pleasure Air pulzáló rádióhullámokkal szívja és masszírozza a péniszét egy vadonatúj típusú orgazmusra, amely önmagában simogatással nem érhető el.

"A normál maszturbációval összehasonlítva az orgazmus sokkal intenzívebbnek tűnt, és hosszabb ideig is tartott. A maszturbálás kezdetén az érzés viszonylag gyenge volt. [...] Amíg valamikor nyilvánvalóan áttörtem egy falat. Ettől kezdve hirtelen egy nagy hullám nagyon erős és intenzív érzést váltott ki, amelynek vége egy orgazmus volt. "
TESZTER VISSZAJELZÉS, SKOPOS KUTATÁSI INTÉZET

Okos csend
Az ionod csak akkor legyen bekapcsolva, amikor szükség van rá. Az OFF gomb sietős megtalálása jelentős kikapcsolást jelenthet, vagy akár tönkreteheti a pillanatot. A Smart Silence technológiát ennek a problémának a kezelésére tervezték. A fejlett szenzortechnológia segítségével tudja, mikor szeretne stimulációt. A bőrrel való érintkezés alapján automatikusan be- vagy kikapcsol, lehetővé téve a hátradőlést, a kikapcsolódást és a pillanat élvezetét. Az Ion esetében az Intelligens Csendnek 8 intenzitási szintje van, amelyek közül választhat, vagyis a stimulációt a vágyához igazíthatja.

Soha ne aggódjon a nemkívánatos zajok miatt, hagyja, hogy a Smart Silence kikapcsolja a terméket. Végül az intelligens technológia, amelynek csak van értelme.

CleanTech szilikon
A CleanTech szilikon csak az Arcwave tartományban kapható. Nagy sűrűsége és biokompatibilitása biztonságossá teszi a kórokozóktól és a baktériumoktól.
Ezenkívül a CleanTech szilikon hipoallergén és ellenáll az UV-fénynek, így tartósabb és higiénikusabb, mint a piacon lévő hagyományos anyagok. Ez azt jelenti, hogy az Arcwave termékek sokkal könnyebben tisztíthatók, higiénikusabbak és könnyebben frissek.

Csavar a nyitáshoz
A tisztításnak és a szárításnak nem kell fárasztó munka. Egyszerűen csavarja szét a készüléket, öblítse le vízzel, és helyezze vissza az ionját a diszkrét tárolóaljra töltés és szárítás céljából.

Élvezze a pillanatot, és ne aggódjon az utógondozás miatt. Az Arcwave egy innovatív nyitó mechanizmust tervezett a tisztítás megkönnyítése érdekében.

A Twist to Clean segítségével egyszerűen csavarja be az ionját, hogy elválassza a CleanTech szilikonhüvelyt a készüléktől. A szétválasztás után a hüvelyt egyszerűen vízbe merítheti, hogy tisztítsa, mivel az Ion teljesen IPX7 vízálló.

Mi van a szárítással? A Twist to Clean az innovatív töltőalappal párhuzamosan működik, hogy az ion gyorsan és hatékonyan száradjon. Tisztítás után egyszerűen helyezze vissza az iont a töltőalapba, ahol az integrált DryTech bot elvezeti a felesleges nedvességet, hogy az ionja kiváló állapotban maradjon.

Tároló alap
A tároló alap Ion otthonaként működik, amikor használat után a készüléket szárítja és feltölti. Az innovatív DryTech bot a tárolórészben segít a szárítási folyamat felgyorsításában.

Miért Arcwave?
Az Arcwave tervezőinek kifinomult és stílusos megközelítése első ízben adja hozzá az osztályzatot a férfi öröm világához. Termékeink minden aspektusát fáradságosan, szeretettel és pontossággal dolgoztuk ki, nemcsak izgalmas új szintek vagy élvezet biztosítása érdekében, hanem a férfi maszturbáció elpusztításában is.

A nők a társadalmi felszabadulás úttörőjeként mutatták meg az utat, amikor a maszturbációról van szó, és a férfiak jelentősen lemaradóknak tekinthetők. Az Arcwave lehetővé teszi a férfiak számára, hogy hasonlóan kifinomult módon hozzáférjenek ugyanolyan minőségi szinthez, egy teljesen új típusú érzést nyújtva.


Zászlóshajó termékünk - az Arcwave Ion - bevezetésével megmutatjuk, hogy a női orgazmus nemcsak ünnepelni való, de emulálni is lehet - azáltal, hogy változatosabb, izgalmasabb, hullámvasút-csúcspontot kínál.


Tehát itt az ideje, hogy a megfelelő ideget üssük.


Orgazmusból áttérni az újgazmusba.


Merünk.

További információk

Márka Arcwave
Stimuláció hímvessző
Vibráló vibráló

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.