0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Arcwave Ion Black

Ismerkedjen meg a világ első Pleasure Air ™ strokerével. Tapasztaljon meg egy új típusú orgazmust, amikor az egyedi lüktető hullámok stimulálják a frenulum érzékeny pacini örömreceptorait.

Gyártó:

Arcwave

103 900 Ft

64 900 Ft

Raktáron - Önnél már 1.12.

  Ingyenes szállítás

Részletek

Ismerkedjen meg a világ első Pleasure Air ™ strokerével. Tapasztaljon meg egy új típusú orgazmust, amikor az egyedi lüktető hullámok stimulálják a frenulum érzékeny pacini örömreceptorait.

Az ion eredete
Tekintse meg a kulisszák mögötti folyamatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világ első Pleasure Air ™ strokerévé váljanak.

Technológiák
Az Arcwave egyedülálló, innovatív technológiákat és anyagokat tervezett még soha nem tapasztalt élmények létrehozására. A Pleasure Air-től a CleanTech szilikonig minden termék különleges főbb jellemzőkkel rendelkezik a végső következő kaland számára.

A legfejlettebb technológia, az élvonalbeli tervezés és tervezés, valamint a több éves felhasználói kutatás ötvözésével az Arcwave valóban egyedülálló prémium férfi szórakoztató eszközöket hozott létre Önnek.

A Pleasure Air egy szabadalmaztatott technológia, amelyet az Arcwave ™ fejlesztett ki. Ez egy innovatív új típusú stimuláció, amely teljes egészében a nagyon érzékeny idegvégződések megcélzásának légnyomásváltozásain alapszik, ami egy erőteljes új típusú orgazmushoz vezet.

Miért innovatív?
Ez a fajta stimuláció lehetővé teszi olyan receptorok megcélzását, amelyekre más technológia nem képes, nevezetesen a pacini örömreceptorokra. Ezek a rendkívül érzékeny idegvégződések a pénisz hegyén található frenulumban helyezkednek el, és jól reagálnak a légnyomás változásaira.

"Az orgazmushoz vezető utat csiklandozó érzés kísérte a hüvely alsó részén. Még soha nem tapasztaltam ilyen érzést, legalábbis a szokásos maszturbáció alatt nem."
TESZTER VISSZAJELZÉS, SKOPOS KUTATÁSI INTÉZET

Az idegvégződéseknek nincs nemi identitásuk

A magzati fejlődés során a pénisznek és a csiklónak ugyanaz a szöveti eredete; a glans clitoris megfelelőjét a frenulumban találja, amely a pénisz alsó oldalán található. A nőkről gyakran azt mondják, hogy változatosabb, intenzívebb orgazmusokat tapasztalnak, mint a férfiak (bár ritkábban), a klitorisban elhelyezkedő Pacinian receptorok magasabb koncentrációjának köszönhetően. Kevésbé ismert az a tény, hogy a férfi testben ugyanazok az idegvégződések (Pacinian receptorok) léteznek, amelyek felelősek a klitoralis orgazmusért. Az Arcwave számára az volt a kihívás, hogy megtalálják a módját, hogy megcélozzák őket. A válasz Pleasure Air stimuláció.

A Pleasure Air ™ a férfi test számára készült
A Pleasure Air ™ technológia átalakította az iparágat, amikor a Womanizer márka 2014-ben piacra dobta. A hagyományos vibrátorokkal ellentétben a légnyomás változásain keresztül erősebb klitoris orgazmusokat hoz létre. Az Arcwave technikusai vállalták a Pleasure Air ™ újratervezésének kihívását a férfi anatómia számára. Hatalmasabb nyomáshullámokat generálva, szélesebb felület terjed, és 13 kör prototípus után valami különleges történt. A tesztelők az orgazmusokat intenzívebbnek, változatosabbnak, korábban még soha nem tapasztalt felépítésnek tekintették. Annyira hasonlítottak a női orgazmus leírására, hogy szélesebb körű kutatásra bízták a kettő közvetlen összehasonlítását.


Milyen érzés?
A tesztelők változatosabb felépítést, szenzációs hullámokat és erőteljes felszabadulást írtak le. A Pleasure Air pulzáló rádióhullámokkal szívja és masszírozza a péniszét egy vadonatúj típusú orgazmusra, amely önmagában simogatással nem érhető el.

"A normál maszturbációval összehasonlítva az orgazmus sokkal intenzívebbnek tűnt, és hosszabb ideig is tartott. A maszturbálás kezdetén az érzés viszonylag gyenge volt. [...] Amíg valamikor nyilvánvalóan áttörtem egy falat. Ettől kezdve hirtelen egy nagy hullám nagyon erős és intenzív érzést váltott ki, amelynek vége egy orgazmus volt. "
TESZTER VISSZAJELZÉS, SKOPOS KUTATÁSI INTÉZET

Okos csend
Az ionod csak akkor legyen bekapcsolva, amikor szükség van rá. Az OFF gomb sietős megtalálása jelentős kikapcsolást jelenthet, vagy akár tönkreteheti a pillanatot. A Smart Silence technológiát ennek a problémának a kezelésére tervezték. A fejlett szenzortechnológia segítségével tudja, mikor szeretne stimulációt. A bőrrel való érintkezés alapján automatikusan be- vagy kikapcsol, lehetővé téve a hátradőlést, a kikapcsolódást és a pillanat élvezetét. Az Ion esetében az Intelligens Csendnek 8 intenzitási szintje van, amelyek közül választhat, vagyis a stimulációt a vágyához igazíthatja.

Soha ne aggódjon a nemkívánatos zajok miatt, hagyja, hogy a Smart Silence kikapcsolja a terméket. Végül az intelligens technológia, amelynek csak van értelme.

CleanTech szilikon
A CleanTech szilikon csak az Arcwave tartományban kapható. Nagy sűrűsége és biokompatibilitása biztonságossá teszi a kórokozóktól és a baktériumoktól.
Ezenkívül a CleanTech szilikon hipoallergén és ellenáll az UV-fénynek, így tartósabb és higiénikusabb, mint a piacon lévő hagyományos anyagok. Ez azt jelenti, hogy az Arcwave termékek sokkal könnyebben tisztíthatók, higiénikusabbak és könnyebben frissek.

Csavar a nyitáshoz
A tisztításnak és a szárításnak nem kell fárasztó munka. Egyszerűen csavarja szét a készüléket, öblítse le vízzel, és helyezze vissza az ionját a diszkrét tárolóaljra töltés és szárítás céljából.

Élvezze a pillanatot, és ne aggódjon az utógondozás miatt. Az Arcwave egy innovatív nyitó mechanizmust tervezett a tisztítás megkönnyítése érdekében.

A Twist to Clean segítségével egyszerűen csavarja be az ionját, hogy elválassza a CleanTech szilikonhüvelyt a készüléktől. A szétválasztás után a hüvelyt egyszerűen vízbe merítheti, hogy tisztítsa, mivel az Ion teljesen IPX7 vízálló.

Mi van a szárítással? A Twist to Clean az innovatív töltőalappal párhuzamosan működik, hogy az ion gyorsan és hatékonyan száradjon. Tisztítás után egyszerűen helyezze vissza az iont a töltőalapba, ahol az integrált DryTech bot elvezeti a felesleges nedvességet, hogy az ionja kiváló állapotban maradjon.

Tároló alap
A tároló alap Ion otthonaként működik, amikor használat után a készüléket szárítja és feltölti. Az innovatív DryTech bot a tárolórészben segít a szárítási folyamat felgyorsításában.

Miért Arcwave?
Az Arcwave tervezőinek kifinomult és stílusos megközelítése első ízben adja hozzá az osztályzatot a férfi öröm világához. Termékeink minden aspektusát fáradságosan, szeretettel és pontossággal dolgoztuk ki, nemcsak izgalmas új szintek vagy élvezet biztosítása érdekében, hanem a férfi maszturbáció elpusztításában is.

A nők a társadalmi felszabadulás úttörőjeként mutatták meg az utat, amikor a maszturbációról van szó, és a férfiak jelentősen lemaradóknak tekinthetők. Az Arcwave lehetővé teszi a férfiak számára, hogy hasonlóan kifinomult módon hozzáférjenek ugyanolyan minőségi szinthez, egy teljesen új típusú érzést nyújtva.


Zászlóshajó termékünk - az Arcwave Ion - bevezetésével megmutatjuk, hogy a női orgazmus nemcsak ünnepelni való, de emulálni is lehet - azáltal, hogy változatosabb, izgalmasabb, hullámvasút-csúcspontot kínál.


Tehát itt az ideje, hogy a megfelelő ideget üssük.


Orgazmusból áttérni az újgazmusba.


Merünk.

További információk

Márka Arcwave
Stimuláció hímvessző
Vibráló vibráló
Kategorie Automatikus maszturbátorok, Legkeresettebb, Ajándékok férfiaknak, Vibráló maszturbátorok, TOP 20 Kedvenc férfiak számára, Arcwave

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.