×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!
Arcwave Ion Black
 • video360
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black

Arcwave Ion Black

Ismerje meg a világ első Pleasure Air™ kényeztetőjét. Tapasztalja meg az orgazmus új típusát, mivel az egyedülálló pulzáló léghullámok stimulálják az érzékeny Pacinian örömreceptorokat a frenulumban.

Gyártó:

Arcwave

127 900 Ft

72 900 Ft

Raktáron - Önnél már 1.2.

  Ingyenes szállítás

Részletek

Ismerje meg a világ első Pleasure Air™ kényeztetőjét. Tapasztalja meg az orgazmus új típusát, mivel az egyedülálló pulzáló léghullámok stimulálják az érzékeny Pacinian örömreceptorokat a frenulumban.

Az Ion eredete
Tekintse meg a kulisszák mögötti folyamatot, hogy mi kell a világ első Pleasure Air™ kényeztetőjének elkészítéséhez.

Technológiák
Az Arcwave egyedi, innovatív technológiákat és anyagokat tervezett, hogy olyan élményeket teremtsen, amilyeneket korábban még soha nem érezhetett. A Pleasure Airtől a CleanTech szilikonig minden termék különleges kulcsfontosságú tulajdonságokkal rendelkezik a következő kalandhoz.

A legfejlettebb technológiát, a legmodernebb dizájnt és tervezést, valamint több éves felhasználói kutatást ötvözve az Arcwave egy igazán egyedülálló prémium férfi szórakoztatási eszközt hozott létre az Ön számára.

A Pleasure Air az Arcwave™ által kifejlesztett szabadalmaztatott technológia. Ez egy innovatív, új típusú stimuláció, amely teljes mértékben a légnyomás változásán alapul, hogy megcélozza a rendkívül érzékeny idegvégződéseket, ami egy erőteljes, új típusú orgazmushoz vezet.

Miért innovatív ez?
Ez a fajta stimuláció lehetővé teszi olyan receptorok megcélzását, amelyeket más technológia nem tud, nevezetesen a Pacinian örömreceptorokat. Ezek a rendkívül érzékeny idegvégződések a pénisz csúcsán lévő frenulumban találhatóak, és jól reagálnak a légnyomás változásaira.

"Az orgazmushoz vezető utat csiklandozó érzés kísérte a makk alsó részén. Még soha nem tapasztaltam ilyen érzést, legalábbis a szokásos önkielégítés során."
TESZTELŐ VISSZAJELZÉS, SKOPOS KUTATÓINTÉZET

Az idegvégződéseknek nincs nemi identitásuk

A magzati fejlődés során a pénisz és a csikló azonos szöveti eredetűek; a csikló a makk a pénisz alsó részén található frenulumban találja meg megfelelőjét. Gyakran mondják, hogy a nők változatosabb, intenzívebb orgazmusokat élnek át, mint a férfiak (bár ritkábban) a csiklóban található Pacinian receptorok magasabb koncentrációja miatt. Kevésbé ismert az a tény, hogy a férfi testben ugyanazok az idegvégződések (Pacinian receptorok) léteznek, amelyek felelősek a klitorális orgazmusért. Az Arcwave számára az volt a kihívás, hogy megtalálja a módját, hogy megcélozza őket. A válasz a Pleasure Air stimuláció.

Pleasure Air™ a férfi testre tervezve
A Pleasure Air™ technológia átalakította az ipart, amikor a Womanizer márka 2014-ben piacra dobta. A hagyományos vibrátorokkal ellentétben a légnyomás változásán keresztül erősebb csikló-orgazmust biztosít. Az Arcwave technikusai vállalták a kihívást, hogy újratervezzék a Pleasure Air™-t a férfi anatómiára. Erősebb nyomáshullámok generálása, szélesebb felületi terjedés, és 13 kör prototípus után valami különleges történt. A tesztelők arról számoltak be, hogy az orgazmus intenzívebb, változatosabb, korábban soha nem tapasztalt felépítéssel. Annyira hasonlóak voltak a leírások a női orgazmus leírásaihoz, hogy szélesebb körű kutatást bíztak meg a kettő közvetlen összehasonlításával.


Milyen érzés?
A tesztelők változatosabb felépítést, érzéshullámokat és erőteljes kilövést írtak le. A Pleasure Air pulzáló léghullámokkal szívja és masszírozza a péniszét egy vadonatúj típusú orgazmusig, amely önmagában húzogatással nem érhető el.

"A normál önkielégítéshez képest az orgazmus sokkal intenzívebbnek tűnt és tovább tartott. Az önkielégítés elején az érzés viszonylag gyenge volt. [...] Egészen addig, amíg egy ponton áttörtem egy falat. Ettől kezdve hirtelen egy nagy hullám felépített egy nagyon erős és intenzív érzést, ami orgazmussal végződött."
TESZTELŐ VISSZAJELZÉS, SKOPOS KUTATÓINTÉZET

Okos csend
Az Ion csak akkor legyen bekapcsolva, amikor szükséges. Ha sietve megtalálja az OFF gombot, az komoly lehangolódást jelenthet, vagy akár tönkre is teheti a pillanatot. A Smart Silence technológiát ennek a problémának a kezelésére tervezték. A fejlett szenzortechnológiát használva tudja, hogy mikor van szüksége stimulációra. A bőrrel való érintkezés alapján automatikusan be- vagy kikapcsol, így hátradőlhet, lazíthat és élvezheti a pillanatot. Az Ion esetében a Smart Silence 8 intenzitási szint közül választhat, vagyis az ingerlést a vágya szerint alakíthatja.

Soha többé ne aggódjon a nem kívánt zaj miatt, csak hagyja, hogy a Smart Silence kikapcsolja a terméket. Végre egy intelligens technológia, aminek van értelme.

CleanTech szilikon
A CleanTech szilikon csak az Arcwave termékcsaládon belül érhető el. Nagy sűrűsége és biokompatibilitása biztonságossá teszi a kórokozókkal és baktériumokkal szemben.
Ezenkívül a CleanTech szilikon hipoallergén és ellenáll az UV-sugárzásnak, így tartósabb és higiénikusabb, mint a piacon kapható hagyományos anyagok. Ez azt jelenti, hogy az Arcwave termékek sokkal könnyebben tisztíthatóak, higiénikusabbak és könnyebben frissen tarthatóak.

Csavarja a megnyitáshoz
A tisztításnak és szárításnak nem kell fáradságosnak lennie. Egyszerűen csavarja szét az eszközt, öblítse le vízzel, és tegye vissza Ionját a diszkrét tárolóaljzatra a töltéshez és szárításhoz.

Élvezze a pillanatot, és ne aggódjon az utókezelés miatt. Az Arcwave egy innovatív nyitómechanizmust tervezett, amely megkönnyíti a tisztítást.

A Twist to Clean funkcióval egyszerűen csavarja le az ionját, hogy leválassza a CleanTech szilikon hüvelyt a készülékről. Leválasztás után egyszerűen vízbe merítheti a hüvelyt a tisztításhoz, mivel az Ion teljesen IPX7 vízálló.

Mi a helyzet a szárítással? A Twist to Clean az innovatív töltőaljzattal párhuzamosan működik, így biztosítva az Ion gyors és hatékony száradását. Tisztítás után egyszerűen helyezze vissza az iont a töltőaljzatba, ahol a beépített DryTech rúd elvezeti a felesleges nedvességet, hogy az Ion kiváló állapotban maradjon.

Tárolóbázis
A tárolótalp az Ion otthonaként szolgál a készülék szárításához és használat utáni töltéséhez. Az innovatív DryTech rúd a tárolóaljzatban segít felgyorsítani a száradási folyamatot.

Miért az Arcwave?
Az Arcwave tervezőinek kifinomult és stílusos megközelítése most először ad egy csipetnyit a férfi örömök világához. Termékeink minden aspektusát gondosan, szeretettel és precizitással dolgoztuk ki, nem csak azért, hogy izgalmas új szinteket vagy örömet nyújtsunk, hanem a férfiak önkielégítésének desztigmatizálásáért is.

A nők a társadalmi felszabadulás úttörőiként mutattak utat a maszturbáció terén, a férfiak pedig jelentősen lemaradtak. Most az Arcwave lehetővé teszi a férfiak számára, hogy hasonlóan kifinomult módon érjék el ugyanazt a minőségi szintet, egy teljesen újfajta érzést biztosítva.


Zászlós termékünk, az Arcwave Ion piacra dobásával megmutatjuk, hogy a női orgazmus nem csak ünneplés, hanem egyben utánzás is – változatosabb, izgalmasabb hullámvasút egészen a csúcspontig.


Tehát itt az ideje, hogy eltaláljuk a megfelelő ideget.


Eljutni az orgazmustól az újgazmusig.


Nem meri. 

 

További információk

Márka Arcwave
Kinek férfiaknak, tapasztaltaknak
Stimuláció hímvessző
Vibráló vibráló
Tulajdonságok fel és le, nyomáshullámok, serkentő, vízálló
Anyag szilícium
Felület sima
Elemek újratölthető
Kategóriák Automatikus maszturbátorok, Legkeresettebb, Ajándékok férfiaknak, Vibráló maszturbátorok, TOP 20 Kedvenc férfiak számára, Arcwave

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.