×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

California Exotics

1 - 32 termék, Összesen:41

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Bliss Mini Wand Pink

    Bemutatjuk a Bliss™ Liquid Silicone Mini Wand-ot, egy erőteljes és kompakt örömjátékot, amely maximális érintkezést és stimulációt biztosít. Puha és rugalmas feje célzott rezgéseket biztosít a legérzékenyebb területeken, és 10 fokozatos fokozatos tartományt kínál az Ön vágyainak megfelelően.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Engedje át magát a végső élvezetnek az Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring gyűrűvel, egy szilikon rezgésfokozóval és szennyeződés-masszírozóval, amely számos funkciót kombinálva felejthetetlen élményt nyújt.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Tapasztalja meg a végső érzést a Sugar Craze-vel, a villogó nyelvstimulátorral, amely új magasságokba emeli örömét. Ez a kompakt és utazásbarát játék útközbeni utazási hordtáskával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhová is mész, átadhassa örömét.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser-rel, és keltse életre a szemtelen fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Curve Pegging Kit Black

    Bemutatjuk a Boundless™ Silicone Curve rögzítőkészletet, egy teljes csomagot, amelyet a felejthetetlen rögzítési élményekhez terveztek. Ez a készlet egy univerzális hevedert tartalmaz teljesen állítható derék- és combpántokkal, amelyek biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosítanak, és testreszabhatóak.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Pucker-rel, és keltse életre a fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Penis Extender Black

    A rugalmas és tartós szilikon pánt szilárdan a helyén tartja. Könnyű feltenni, hogy ott maradjon, ahol szeretné. Kényelmes habszivacs gyűrű a párnázottság érdekében. Sima és zökkenőmentes alapcsapok a teljesen forgó pozicionáláshoz. Kettős szilikon rudak - használható habcsővel vagy anélkül. Teljesen állítható. Tartalmaz 4 könnyen hozzáadható eltávolítható menetes hosszabbító rudat.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Tárja szét a lábakat, és merüljön el mélyen az izgalmas élvezetben a CalExotics Girl Next Door Love Doll-lal. A szemérmes szexbaba életnagyságú kialakítással, 3 pajkos szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    A Power Gem® Vibrating Crystal Probe egy káprázatos, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony, ergonomikus kialakítás és az erőteljes vibrációs motorok lehetővé teszik, hogy ez a szonda az Ön mozdulataihoz igazodjon, miközben intenzív vibrációt ad. Engedje át magát a személyre szabott élvezetnek, miközben a karcsú szonda 10 élénk vibrációval, szenvedélyes lüktetéssel és erotikus eszkalációval lüktet. Vezérelje ezt a sokféle orgazmikus lehetőséget a könnyen érinthető drágakő gombbal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Double Diver Pink

    Háromszorozza meg az élvezetet a hálószobában, ha belecsúszik a szilikon újratölthető Double Diver™-be. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas szonda és a dübörgő teaser teljes kontaktus stimulációt biztosít.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Minden az öröme méretéről szól, és a CalExotics Silicone Studs 6 "megérkezett, hogy bármilyen méretű királynőnek megfelelő élményt nyújtson. A valódi érzésű dong bőséges, 6 hüvelykes tengellyel, valósághű, rugalmas kialakítással és tapadókorongos alappal készült.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    A CalExotics nagy szilikon felfújható dugó egy egyedülálló anális szonda felfújható testtel, könnyen összenyomható izzóval és levehető tömlővel. A gonoszul izgalmas szonda akkor is felfújva marad, ha a tömlőt leválasztják! Az ecstasy felfújásához egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt, és nyomja meg a könnyen összenyomható izzót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Maximalizálja örömét, és vigye új távra a Performance Maxx™ élethű hosszabbító hevederrel. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a nagyobb élmény érdekében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    A Personal Trainer Love Doll biztos, hogy a megfelelő edzésben tartja. Az izgalmas férfi szexbaba élethű, felfújható kialakítással, 4 színű arccal és kőkemény farokkal rendelkezik, amely mindig készen áll a lovaglásra.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Könnyű használatra tervezték, így még a legsötétebb éjszakán is pofonegyszerű a kezelése. Frusztrációmentes és tökéletes az élvezethez, egyetlen nyomás intenzív stimulációt hoz Önnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Tapasztalja meg a fokozott élvezetet az újratölthető ívelt szondával, amelynek kényelmes íve a legérzékenyebb területeket célozza meg. A 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkcióval számos érzetet fedezhet fel vágyainak megfelelően.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Minden az öröme méretéről szól, és a CalExotics Silicone Studs 6 "megérkezett, hogy bármilyen méretű királynőnek megfelelő élményt nyújtson. A valódi érzésű dong bőséges, 6 hüvelykes tengellyel, valósághű, rugalmas kialakítással és tapadókorongos alappal készült.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Ivory

    Maximalizálja örömét, és vigye új távra a Performance Maxx™ élethű hosszabbító hevederrel. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a még nagyobb élmény érdekében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Silicone Pegging Kit Black

    A Boundless™ szilikon rögzítőkészlet arra készült, hogy a végtelenül kielégítő élvezet izgalmas világába terelje. Ez az anális élvezeti készlet 3 beosztású rögzítőszondával, univerzális hevederrel és 3 beosztású támasztógyűrűvel készült.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    A szilikon újratölthető French Kiss™ Enhancer a 12 rezgésfunkció tökéletes keverékét használja egy villódzó ingerlő gyűrűvel, hogy kétszeres térdrázó élvezetet nyújtson. A rugalmas, kettős támasztó gyűrű úgy készült, hogy fokozza az élvezetet a kezdők és az erotika szakértői számára egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Slender Beads Black

    Az Eclipse™ Slender Beads egy szexi, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony kialakítás, a gyöngyös tengely és az erőteljes motor lehetővé teszi, hogy ez a szonda az Ön mozdulataival együtt hajlítson, és intenzív stimulációt biztosítson.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    Élvezze a tökéletes élvezetet a Bliss™ Liquid Silicone Mini Tulipánnal, a tökéletesen ívelt stimulátorunkkal, amelyet arra terveztek, hogy megcélozza a G-pontot csábító hullámaival. Fedezze fel a 10 fokozatos rezgési sebességet, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabja élményét, és megtalálja a tökéletes intenzitási szintet.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargeable X-10 Beads Black

    Engedje át magát a puha és sima újratölthető X-10 Beads® élvezetének. Fokozatos gyöngyös kialakítása minden behelyezéskor elragadó érzést nyújt. Tapasztalja meg a vibráció, lüktetés és eszkaláció 10 intenzív funkcióját, amelyek új magasságokba emelik örömét.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Élvezze a korlátlan csábító élvezetet az erőben gazdag Foreplay Frenzy Bunny stimulátorral. Az erotikus kontúrú hangulatot a maximális kényelem, a kiterjesztett hatótávolság és a testeddel való rugalmas mozgás érdekében alakították ki, valamint egy ívelt, hangsúlyos G-pont precíziós hegye és egy ergonomikusan kialakított csiklócsiklandozó gombócokkal rendelkezik.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Duplázza meg örömét, ha felcsúszik a szilikon újratölthető 10 gyöngyös Maximus® gyűrűre. A rugalmas gyűrű merész élvezeti gyöngyökkel van bélelve, tetején pedig egy ugrató, amely a vibráció 12 funkciójának ritmusára ráz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    A Silicone Rechargeable Elite 12X Enhancer a vibráció 12 funkciójának tökéletes keverékét használja egy merész teaserrel, hogy dupla térdremegő örömet nyújtson. A rugalmas támasztógyűrű úgy készült, hogy fokozza az élvezetet kezdőknek és erotikus szakembereknek egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    A szilikon újratölthető végtelen vágyfokozó 12 intenzív vibrációs funkciót ötvöz egy bordázott kakashüvellyel az erőteljes térdremegő élvezet érdekében. A stimulátorhüvely nagyszerű azoknak a kezdőknek, akik az ugratós fittekkel szeretnék megfűszerezni a dolgokat, vagy az erotikaszakértőknek, akik dübörgő vibrációkkal szeretnének intenzív élvezetet adni arzenáljukhoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    A CalExotics szilikon újratölthető pillangó kettős gyűrűje az ecstasy felé repíti Önt és szeretőjét. Az erőteljes pillangó teaser kettős támasztógyűrűvel, villódzó pillangóval és 12 térdrázó vibrációs funkcióval rendelkezik. Ez a kettős erősítő gyűrű tökéletesen párosul egy merész pillangóval, csapkodó szárnyakkal és villódzó antennákkal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Radiance Crotchless Bodystocking Black

    Nézze meg, ahogy szeretője elolvad a látványa láttán a csábító Radiance™ krotch nélküli teljes testruhában. A teljes hosszúságú body egy puha, légáteresztő hálóval, csillogó strasszokkal és egy ördögien mókás, lépés nélküli dizájnnal burkolja íveit.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    Egy pillantás a Naughty Bits® WTF Wand To Fuck-ra megrázza a várakozással. A nagy intenzitású személyi masszírozó a 10 rezgési funkcióval, a széles, rugalmas fejjel és az erőteljes motorral izgalomba hoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:41

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.