×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Doc Johnson

129 - 160 termék, Összesen:267

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Belladonna hüvelye máris az Öné lehet, nem kell senkivel osztoznia rajta! Ez a termék az egyik legnépszerűbb pornósztár saját hüvelyének mintájára kialakított maszturbátor. A hüvely belseje kellően feszes, texturált és köszönhetően a végén lévő zárórendszernek, kellemes szívóhatást biztosít. A játék Ultraskyn-ből készült, ami egy csodás anyag. Az Ultraskyn alig észrevehetően különbözik az emberi bőrtől, szinte lehetelen különbséget tenni. Ezáltal nagy várakozással tekinthet az igazán hiteles Belladonna élmény elébe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimalizálja örömét. A prosztata, más néven férfi g-pont (vagy p-pont), több ezer idegvégződéssel van tele, hogy felerősítse az örömöt. Az OptiMALE P-Curve masszírozó 7 egyedi vibrációs mintával rendelkezik, amelyek a p-pontot kellemes belső izzótól a külső perineum stimulátorig sugároznak, biztosítva mindazt a stimulációt, amelyre szükséged van életed legerősebb orgazmusának átéléséhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers @layna.me ULTRASKYN Pocket Pussy

    Vigye haza a @layna.me kanadai cukinőt ezzel a Signature Strokerrel, amelyet közvetlenül a testéből öntöttek. Az élethű ULTRASKYN-nel kézzel készített @layna.me Signature Stroker feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Optix

    Nézze meg magát egy teljesen új módon. Az innovatív Optix™ modell csatlakozik a Doc Johnson változtatható nyomású keményházas maszturbátorok Main Squeeze termékcsaládjához, és egyedi, teljesen átlátszó dizájnnal rendelkezik, amely semmit sem hagy a képzeletre. Az Optix™ minden része, beleértve a tokot, az állítható élvezeti funkciókat és a szoros, texturált ULTRASKYN™ alagutat, kristálytiszta, páratlan vizuálisan stimuláló élményt nyújtva.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Növelje fel a hangerőt, és tegye érzékennyé a hüvelyét az élvezetek új magasságaira ezzel a ftalátmentes, testbiztos Pussy Pump segítségével. A rózsaszín csésze tökéletesen illeszkedik, és körülveszi a szeméremajkakat és a csiklót.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Suction Cup Accessory

    Ezt a szupererős, karral kioldó tapadókorongot kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Main Squeeze szabadalmaztatott csavaros végsapkájához, és erőteljesen tapad minden sima, nem porózus felülethez. A Main Squeeze tapadókorongos tartozékot a Main Squeeze stroker kéz nélküli használatára tervezték, és ideális zuhanyozáshoz/fürdőkádhoz. Az erős, állítható kar elfordítható és meghajlik az egyedi pozicionálás érdekében, és a helyére rögzül. Teljes használati utasítást tartalmaz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Foxx ULTRASKYN Pocket Pussy

    Játssz Jenna Foxx következő sztárjának szerepében ezzel a Signature Strokerrel, amelyet közvetlenül a hüvelyéből öntöttek ki, és az ULTRASKYN-ből újraalkották a tökéletes érzés érdekében. Ez a ftalátmentes anyag tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The D Fat D Dual Density 8 Inch with Balls ULTRASKYN Vanilla

    Mindenki akarja! Az ULTRASKYN-től kézzel készített extra vastag nyéllel és fejjel, a Fat D élethű megjelenést és textúrát, valósághű ereket és Doc Johnson kettős sűrűségű dizájnt tartalmaz. A puha, plüss külső és a szilárd mag olyan érzést kelt, mint az igazi, míg a vastag méret kellemes teltségérzetet kelt bármilyen játék során.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Messzire mehet! Az állóképesség fejlesztő módszerek, mint például a szegélyezés, szabványossá váltak, mivel a férfiak mindenhol megtanulják alkalmazni ezt a technikát a nagyobb állóképesség és az erősebb orgazmus érdekében. Vágjon bele az akcióba a Main Squeeze Állóképesség Fejlesztővel, egy kemény tokos ütővel, beépített szorítólapos markolattal, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a nyomás szabályozását. Valósághű puncinyílással m​a​u​r​i​s és feszes, texturált belsővel az élethű ULTRASKYN-ben, az Állóképesség Fejlesztő használat közben testhőmérsékletre melegszik fel, és a valódi bőr érzetét utánozza.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Blue-Black

    A Tendril Thrusternél minden az oda-vissza löketről szól, hogy egy kemény, dörzsölt textúrájú felső érzetét keltsük. Alig 2 hüvelyk alatti löketével a Tendril Thruster szinte megegyezik a nagy faszgépek löketével. A Tendril Thruster szupertöltött motorjai biztosítják a mélyrehajtáshoz szükséges erőt

    113 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Cocks Quinton James Realistic UltraSKYN Dildo 24cm

    A brit pornósztár, Quinton James készen áll, hogy hazajöjjön veled. Az ULTRASKYN-ből kézzel készített, a tökéletes érzés érdekében ez az exkluzív replika kakas tökéletesen rögzíti Quinton 8 hüvelykes kakasának minden részletét. Kivehető Vac-U-Lock tapadókoronggal rendelkezik a kéz nélküli játékhoz, és O-gyűrűvel kompatibilis.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Jenna Foxx ULTRASKYN Stroker Pussy Chocolate

    A vékony csajszi, Jenna Foxx csatlakozik a Main Squeeze termékcsaládhoz egy változtatható nyomású, kemény tokos simítóval, amelyet közvetlenül a testéből öntöttek. Az élethű ULTRASKYN-ből kézzel készített Jenna's Main Squeeze feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi. Mindegyik Main Squeeze-nek más a belső textúrája és a felhasználó által vezérelt nyomólap, így az élményed olyan egyedi lesz, mint minden szexi Main Squeeze lányunk. A duplasapkás hardshell dizájn diszkrét utazási és tárolótokként is funkcionál, így a Main Squeeze frissen és készen áll, amikor csak megüt a hangulat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Milyen szemtelen akarod? A prémium szilikonból készült Mood Naughty 1 edzőkészlet tartalmazza a legkelendőbb eredeti Mood Naughty fenékdugónkat három különböző méretben. Ez a 3, 4 és 5 hüvelykes készlet tökéletes alakú és méretű, hogy segítsen a hátsó ajtóban kezdőknek finoman kitágítani anális élményük határait. A Mood Naughty klasszikus kúpos hegye közvetlenül becsúszik, a szilárd, mégis rugalmas anyag és az ívelt billenő talp kényelmessé és biztonságossá teszi ezeket a dugókat a hosszabb viselethez.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Az iVibe Select iQuiver egy innovatív kisméretű vibrátor 6 cserélhető fejjel, amelyek mindegyike egyedi érzést biztosít. A vibrátor 10 vibrációs mintát tartalmaz, amelyek összesen 60 egyéni érzetet tesznek lehetővé. Az iQuiver kis mérete és különféle fejformái multifunkcionálissá teszik, sok erogén zónát képes stimulálni.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Mindig elérhető közelségben van. A Doc Johnson keménytokos maszturbátorainak Main Squeeze termékcsaládját a legnépszerűbb pornósztár formáink főszereplésével úgy tervezték, hogy az Ön kezébe adja az erőt, összenyomható markolattal, amely lehetővé teszi az egyes ütések feszességének változtatását, valamint a szívóerőt beállító végsapkával. Közvetlenül a szőke bombázó Mia Malkova testéből formázva ez az ULTRASKYN™ simogató úgy néz ki és úgy érzi, mintha a tökéletes puncijába túrna.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Ne hagyja magát becsapni az utánzatokkal! A kettős sűrűségű ULTRASKYN™ anyagból készült Realistic® Cock kívülről puha, belülről pedig tökéletesen kemény, így ez a valaha készült legrealisztikusabb farok! Kézzel készített részletekkel és egy kivehető vibrátorral rendelkezik, amely erőteljes, többsebességes rezgéseket biztosít az egész száron. A tapadókorongos talp extra stabilitást biztosít a sima lovagláshoz. Ftalátmentes és testhezálló. Amerikában készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Játsszon a maga módján. Ez a sima szilikonból készült Vac-U-Lock™ tartozék absztrakt fallikus kialakítású, stimuláló öntött fejjel, és bármilyen Vac-U-Lock™ kompatibilis hevederrel vagy tartozékkal használható. A Smooth Szilikon Attachment o-gyűrűs hámmal is kompatibilis. A Vac-U-Lock™ a világ első és egyetlen szabadalmaztatott élvezeti rendszere, amely forradalmasítja a hevederes játékot, és végtelen lehetőségeket kínál a kollekción belüli keverésre, hogy tökéletes játékot készítsen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The D Fat D Dual Density 6 Inch with Balls ULTRASKYN Vanilla

    Mindenki akarja! Az ULTRASKYN-től kézzel készített extra vastag nyéllel és fejjel, a Fat D élethű megjelenést és textúrát, valósághű ereket és Doc Johnson kettős sűrűségű dizájnt tartalmaz. A puha, plüss külső és a szilárd mag olyan érzést kelt, mint az igazi, míg a vastag méret kellemes teltségérzetet a​n​t​e kelt bármilyen játék során.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Extra Large

    A rendkívül könnyű és varratmentes szálcsiszolt alumínium gyűrű nagyon tartós. A nyakörvhöz hasonlóan ez a gyűrű is 0,75 hüvelykes mélységgel tolja előre a csomagot, és maximalizálja a megjelenést. A Dura technológiához illeszkedő anyagok nemcsak az idő próbáját, hanem a kopást is kiállják. A Rock Solid kakasgyűrűk a minőséget ötvözik és kényelem a legjobb teljesítmény érdekében.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    Csak jó rezgések. A G-Pont Vibráló Öröm Szett mindent tartalmaz, amire szüksége van a stimuláló, kielégítő felcsavarozási élményhez. A 7 v​a​r​i​u​s funkciós beépített vibrátorral és vezeték nélküli távirányítóval ellátott, USB-ről újratölthető vibrációs Vac-U csatlakozó tökéletesen illeszkedik a hámbabe, hogy bármilyen tartozékot erőteljes vibrátorrá alakítson.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Csak jó rezgések. A szabadalmaztatott Vac-U Plug a cserélhető tartozékokból, kábelkötegekből és tartozékokból álló Vac-U-Lock™ rendszer alapja, és most kapott egy jelentős frissítést. A 7 rezgő funkcióval és egy vezeték nélküli u​r​n​a távirányítóval rendelkező Vibrating Plug minden tartozékot erőteljes vibrátorrá alakít a még stimulálóbb, kielégítőbb Vac-U-Lock™ élmény érdekében. 

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers Skye Blue UltraSKYN Pussy Masturbator

    Vigye haza Skye Blue-t ezzel a Signature Strokerrel, amelyet közvetlenül a testéből öntöttek. Az élethű ULTRASKYN anyagból kézzel készített Skye Blue Signature Stroker feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Anal Lube Natural 127g

    Hosszan tartó vastag anális síkosító 4,75 oz-ban. szivattyú tartály. Kőolaj alapú, ez a síkosító nem használható óvszerrel. Természetes és forró fahéjban kapható.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Aidra Fox UltraSKYN Pussy Masturbator

    Vigye haza Aidra Fox-ot ezzel a közvetlenül a testéből öntött Main Squeeze-vel. Az élethű ULTRASKYN anyagból, kézzel készített kemény külső tokban, az Aidra Main Squeeze feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Dildo 10"/25 cm Transparent

    Elégítse ki méretvágyát ezzel a hatalmas, 10 hüvelykes kakassal. Élethű fallikus formája valósághű erekkel, szilárd labdákkal és tapadókorongos alappal egészül ki a kihangosított játékhoz. Ftalátmentes és testbiztos.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Mindenki akarja! Valódi erekciós péniszből öntött, a kettős sűrűségű ULTRASKYN Perfect D Vibrating 8 hüvelykes tökéletes textúrája és arányai életre kelnek egy egyszerű csavaró vezérléssel, amely a tapadókorong alapjában található erős, többsebességes vibrátort működteti.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Crystal Jellies Jr. Double Dong 12" Clear

    A Doc Johnson's 12" Crystal Jellies JR. A Double Dong az eredeti dong puha és rugalmas változata, amelytől az egész elindult. Ez a kétvégű kakas hagyományos vastagságú és erezett textúrájú, amely mindannyian ismerünk és szeretünk, valamint rugalmas nyél és csillogó szín Minden kristályosszelénk ftalátmentes , testbiztos anyagból készült.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Játsszon a maga módján! Ez a sima szilikonból készült, ívelt kialakítású Vac-U-Lock™ tartozék alkalmas a g-pont stimulációhoz, és bármely Vac-U-Lock™ kompatibilis alsóval vagy tartozékkal használható. A G-Spot szilikon rögzítés az O-gyűrűs alsóval is kompatibilis.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Ez a 12 hüvelykes lapát az ütőjátékosok számára készült. A lapáton megemelt pontok találhatók a pontos szúrási pontok érdekében. Középhaladó és haladó játékosok számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Medium

    A rendkívül könnyű és varratmentes szálcsiszolt alumínium gyűrű nagyon tartós. A nyakörvhöz hasonlóan ez a gyűrű is 0,75 hüvelykes mélységgel tolja előre a csomagot, és maximalizálja a megjelenést. A Dura technológiához illeszkedő anyagok nemcsak az idő próbáját, hanem a kopást is kiállják. A Rock Solid kakasgyűrűk a minőséget ötvözik és kényelem a legjobb teljesítmény érdekében.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 5"/12 cm Black

    Merítsen egy kicsit mélyebbre a hátsó ajtó játékában ezzel a kúpos tompadugóval. 5 hüvelyk magas, ez a dugó tökéletes alakú és méretű, hogy segítse a játékosokat az anális élmény határainak kiterjesztésében.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:267

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.