×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Obsessive csipke

30 Termék

  • Obsessive Isabellia Garter Belt

    Felgyújtja az érzékeket, csábít és intrikákra késztet. Serkenti a képzeletet, és legbensőbb vágyai teljesítésére ösztönözi. Harisnyakötő az Isabellia kollekcióból – az új titkos fegyvere, ha szeretettével játszik! Burkolja be testét a csipke finomságába, és adjon magának olyan egyedi élményt, amit sokáig nem fog elfelejteni! Ideje megtervezni egy vidám randevút!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Redessia Shorties

    Kivételesen bonyolult módon tervezett fehérnemű? Gondolja át, mivel szeretné megajándékozni magát a kedvesének, egy kettőjük számára fontos estén. Pontosan tudjuk, mi fog tetszeni... bemutatjuk az érzéki Redessia shortokat! A név jól hangzik, nem igaz? Egy aranyos masnival a feneke felett még szebbnek fogja magát érezni! Szeretné megtudni, mit tesz a piros csipke és az átlátszó fekete érzéki kombinációja, ha felveszi? Csintalanul kiemeli a fenekét, és rendkívüli önbizalmat ad! Úgy gondoljuk, készen áll a hihetetlen pillanatokra az új fehérneműjében?

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Elizenes 2-pcs Set Black

    Különleges estének nézel elébe kettesben, és nem tudod, mit vegyél fel? És szerelmed elolvad az áhítattól a gyönyörű, érzéki fehérnemű láttán? Feltételezzük, hogy a szekrényed előtt állsz, és őrülten stresszes vagy? Ebben az esetben nyugodtan lélegezhetsz, mert az isteni Elizenes szettet kifejezetten neked alkottuk meg - kiemeli varázsát és felkészít az édes esti őrületre. Csodálatosan fogod magad érezni új fehérneműdben, földöntúli érzéki megjelenésed pedig első látásra elbűvöli.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive 831-TED-1 Teddy Black

    Képzeld el, hogy ezek a csábító pántok átfogják testedet, és igazán szexi megjelenést kölcsönöznek neked. Hát nem csodálatos? Aww, igen! Az izgalmas pillanatok itt és most kezdődnek. Készen áll, stabil… szerezze be ezt a fantasztikus macit, és próbálja ki együtt kedvesével!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Lovlea Set

    Csábító és hihetetlenül fenomenális – ez a Lovlea készlet! Ebben a készletben elragad a szerelem. Csodálatos, érzéki élményekkel teli estére számíthat. Egyedülálló melltartót terveztünk Önnek, rendkívül nőies díszítéssel. A csábító részletek még vonzóbbá teszik ezt a gyönyörű készletet. Tehát ha valami újat szerete kipróbálni… az nagyszerű! Hiszen tudja, hogy a fűszeres meglepetések segítenek abban, hogy igazán forró legyen a légkör Ön között és közte…

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Lilyanne Garter Belt White

    Francia dizájnról és elegáns stílusról álmodozik? Szeretné meglepni a férfit valami elragadóval, és a kapcsolatát az élmény melegebb szintjére emelni? Ezután engedje át magát egy kicsit az élvezetnek (tessék, többre is mehet) csipkével és csábító pántokkal. Érezze magát elképesztően a Lilyanne harisnyakötőben, és nézze meg, hogy bármikor lenyűgözően nézhet ki. Úgyhogy? Meghívná Lilyanne-t a helyére?

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Kíváncsi vagy, hogyan gyújthatod fel a szenvedély erejét kettőtök között? Kétségtelen, hogy a mennyei Diyosa szett hatékony szikra lesz. A merész piros szín nem csak az önbecsülésedet erősíti, de önbizalmat is ad a kezdeményezőkészséghez. A szimmetrikus pántok biztosan kiemelik majd a tested vonzerejét, míg az áttetsző elemek romantikus jelleget kölcsönöznek. A potenciálisan nyugodt és hűvös este forró éjszakává válik, lángolóan forró kandallóvá. Ki tudja... talán jó ötlet lesz Diyosában mutatkoznod egy téli hegyi kiruccanás alkalmával kettesben? A magas hőmérséklet segít megtörni a jeget!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Joylace Babydoll

    Csodálatos csipke, finom háló, csábítóan exponált alsó rész – bemutatjuk Joylace babydollunkat – a szenvedély királynőjét! Igazi paradicsommá varázsolja estéjét, mindketten elfelejtik, mi a valóság! Sodródjon el egy csodálatos földre, amely tele van szexuális vonzerővel és intenzív, érzéki élményekkel. Kész? Mindig, igaz?

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Elisetta 2-Pcs Set Black

    Nézze meg, milyen elképesztően vonzó a csipkénk! Az Elisatte készlet tökéletes példa erre. Kíváncsi, hogy hogyan fog kinézni Önön? Hihetetlenül szexi, természetesen! Elisettától magabiztosabbnak és huncutnak érzi magát. Ez igaz! Az ebből a készletből származó melltartót több dolog is megkülönbözteti. A fekete csipke felsőt képez a háton, és az állítható pántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a testhez. Ráadásul van pár gyönyörű bugyi is az Ön számára!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Giully 2-Pcs Set Black

    Úgy döntöttünk, hogy valóra váltjuk álmát a rendkívül stimuláló fehérneműről. Imádni fogja ezt a modellt! A Giully felső elegáns stílusa a mindennapi ruhákban és az esti kísértések során is jól használható. Garantáljuk, hogy ebben a szettben minden megtalálható, amire szüksége van a romantikus pillanatokhoz kettesben - eredeti minta, finom csipke és stílusos szabás! És amint bemutatja magát benne szeretőjének, nem akarja majd kiengedni az öleléséből. Ez a szexi hangulat ma egyenesen a hálószobájába viszi.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Frivolla Chemise & Thong Black

    Úgy tűnik, valami különleges van a keze ügyében. Rendkívül szexi dizájn, elbűvölő csipke és lenyűgöző csíkok, amelyek izgalmassá teszik az egész megjelenést – kétségtelenül imádni fogja ezt a ruhát! Csak szerezze be, és hagyja, hogy csodálatosan érezze magát vele a testén. És hagyja, hogy még jobban csodálja Önt!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Renelia 2-pcs Set

    A mi receptünk a tökéletes fehérneműhöz? Egy kis elegancia egy csipetnyi bohó stílussal és egy maroknyi szexuális vonzalommal kombinálva! Ez a lenyűgöző kombináció alkotja a Renelia kollekciót, amelybe azonnal beleszeret! A teste finoman körbeölelő csipke és ennek az egyedi szettnek a szokatlan szabása azonnal ellopja a szívedet, amint megismeri! És már tudja, hogy fel akarja venni…

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Eloissa 2-pcs Set Black

    Egy kivételesen bonyolult módon megtervezett készlet? Az Eloissa melltartó és tanga hihetetlenül finom csipke és kivételes, igénytelenül szemtelen szabású – megőrültünk a dekorációkkal! Jól hangzik? Abban a pillanatban, amikor szerelme meglátja ebben a készletben, nem akar tovább elakadni az örömtől! Tudja már, hogy mire lesz képes ez a bájos szett, amikor felveszi? Ez a bűnhöz méltó vásárlás nagy megelégedést fog okozni! Készen áll, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsön el új fehérneműjében?

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Redessia 2-pcs Set

    Ha egy szenzációs kombó van a fejében, a kacér csipke és a legszexisebb pántok kombinációját kínáljuk Ön számára! A Redessia a tökéletes modell az Ön számára. Isteni vörös, nőies minta és szempilla csipkeszélek elpirul a tükörképe láttán. A stimuláló felső nemcsak a romantikus estéken, hanem a mindennapi ruhák kiegészítéseként is használható. Készen áll, hogy felfedezze önmagát egy teljesen új és érzékibb változatát?

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Shibu Chemise & Thong Black

    Szeretnéd fokozni nőies varázsodat? Most már tudod, hogyan kell csinálni! Vedd fel ezt az érzéki ruhát, és érezd ennek a mesés dizájnnak a szuper erejét. Elképesztő lágyság? Igen! Szép és szexi megjelenés? Aww igen! Kellemes izgalmat is fog érezni a közelgő éjszaka előtt. Tudod, hogy izgalmas lesz! Fedezze fel a felejthetetlen élvezetet szerelmével együtt!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Peonesia Teddy

    Ez a mackó egyaránt használható merész, hétköznapi öltözékek stílusában, valamint egy különleges esték ruháiban. Rövid ujjú, elegáns szabás egészen a nyakig, érdekes kivágás a mellek felett, tetszetős kötés a háton. Minden bizonnyal már megkísértették ezek a lenyűgöző szempontok. Ezen kívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mindez nyakig érő csipkével van befejezve. Mit gondol? Készen áll a kacér Peonesia macira? Természetesen, szereti érzékinek és nőiesnek érezni Önmagát!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Red

    Szereted a pirosat? Szeretnél valami csábítót és aranyosat felvenni? Nálunk van valami különlegesen érzéki, amitől elpirulsz, ha meglátod magad a tükörben ;) A Sensuelia szetttől nagyon szexi leszel! Amint felveszed, megérted, hogy kifejezetten neked készült! Kötözés a nyak körül, tökéletes mell redős nyakkivágással, könnyed csipke és nyitott hát - próbáld ki ezt a gyönyörű kombinációt. Küldj kedvesednek egy szuggesztív fotót új csodájáról, és a közös estéről szóló forró fantáziák nem hagyják békén egész nap! És amikor hazajön, egyenesen a hálószobába irányítsa a lépéseit – biztos lehet benne, hogy felejthetetlen pillanatokat fog eltölteni!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Giully Teddy Black

    Egy gyönyörű maci, ami kifejezetten Önnek készült? Fedezze fel az érzéki, nőies Giully macit, gyönyörű állatmintás mintával! Nézze meg közelebbről – mélyfekete, szexi nyitott hát és enyhén áttetsző anyag. Ez a modell felébreszti fantáziáját, és elvezeti Önt az elragadó álmok földjére! Ó, igen, nem csak a másikra tesz jó benyomást. Vegye fel a Giully macit, és nézze meg, milyen kevés kell ahhoz, hogy kecsesnek és érzékinek érezze magát a következő estén, amikor kettesben élvezheti.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Flowlace Set

    Recept egy kellemes estéhez? Ha érzékinek szeretné magát érezni, majd sok fantasztikus élménnyel kényeztetné magát kedvesével – van egy érzéki Flowlace készletünk! Ettől a csodálatos kék árnyalattól kissé komolytalannak és nagyon szexinek tűnik majd. Szeretne egy kellemes reggelt? Csipkeszövet, szatén fűzés a nyak körül és szemtelen fantáziák reggelente. Ébredés után csodálatosan fogja érezni magát ;) Itt a mennyország, bébi!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Liferia Cupless Teddy

    Több erőt szeretne érezni éjszaka? A Liferia macival minden este forró élmény lesz Ön számára és embere számára. A testet körülvevő egyedi pántok valóban felmelegítik a légkört. Extra, hangsúlyos f​i​n​i​b​u​s mellszobor és csábító derrier, amely minden mozdulattal szexisebbnek tűnik. Ha neked ez nem elég, nézze meg a csipkét! Gyönyörű és teljesen csábító. A srácok is észreveszik a részleteket…

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Lilyanne Teddy White

    Egyre közelebb kerül ahhoz, hogy egy örömteli csomagot rendeljen az Obsessive-től. A csábító csipke és az egyedi szín még közelebb viszi Lilyanne macihoz és… kedveséhez! Ennek a kollekciónak van néhány csodálatos aspektusa – szokatlan színkombináció, finom pántok. Nagyon jól tudja, hogyan működik! Nézze meg, hogyan emeli ki Lilyanne finoman a melleket és finoman hangsúlyozza a fenéket. Szóval készen áll a következő szexi csomagja átvételére?

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Bloomys 2-pcs Set

    Nőies szett a halvány rózsaszín árnyalatában. A virágmintás csipke díszíti a testet és eleganciát kölcsönöz. A háromszögletű, puha melltartó kosarak tökéletesen illeszkednek a nagy és a kis mellekhez. A kényelmes bugyi kiemeli a lábak és a derekak megjelenését, teljes kényelmet biztosítva a mindennapi viselet során is. Az elején lévő ékszeres medál stílusos díszítés lesz. Az állítható pántok és a háton lévő rögzítés lehetővé teszi, hogy a fehérnemű tökéletesen illeszkedjen az alakhoz.

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Black

    Miről fantáziál? Egy utazásról az élvezetek országába? Azt mondja igen! A Diyosa kollekció szexi, fekete fehérneműje tökéletes megoldás azok számára, akik szeretik az anyag kivételes finomságát és az elragadó hangsúlyt a testet körülölelő klasszikus csíkok formájában. És ez még nem minden. A melleket díszítő csipke és a tangák sok álmatlan éjszakát okoznak Önnek. Ilyen fehérneművel lehetetlen unatkozni a hálószobájában! Készen áll, hogy szépnek érezze magát? Mert azt érdemli!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Elisetta Teddy Black

    Jó hír: most megtalálta a tökéletes macit! Rendkívül nőiesnek és gyengédnek fogja érezni magát benne – az Elisetta a csillogás és a csipke mennyei kombinációja. Még jobban fog kinézni Önön, mint gondolnád! Csak nézd meg, hogyan emeli ki finoman a melleket és finoman hangsúlyozza a hátat. Nagyon jól tudod, mit tesz ez az embereddel! Ó, egy kellemes este két személyre vár.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Isabellia Teddy

    Érezze magát az est sztárjának, és mintha a vörös szőnyegen lenne, lépjen be magabiztosan a hálószobába! Ez a szokatlan mackó az Isabellia kollekcióból nem csak önbizalmat ad, hanem lehetővé teszi legbensőbb fantáziái megvalósítását is. Készen áll, hogy átadja magad a forró éjszakák őrületének? Persze hogy az vagy!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Nettsy Babydoll & Thong Black

    Érezd magad csodálatosan ma este! Van valami, amitől pompásan nézel ki – a Nettsy babydoll. Ez a dizájn a tökéletes választás arra, hogy összeszedje a bátorságát egy új, egyedi élményhez kedvesével. Biztosan elcsábít Nettsy magával ragadó külseje. Az isteni háló, a nőies kötőfék-nyak pánt és a nyitott kosarak azonban semmi másra nem vágynak, csak hogy soha többé ne vedd le! Mit gondolsz? Készen állsz arra, hogy ilyen érzéki módon mutasd meg magad neki? Bizony, szereted őt csábítani a nőiességeddel!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Pearlove Chemise & Thong Black

    Kifejezetten Önnek készült gyönyörű fehérnemű? Rendkívül csábító és kivételesen nőies, ez a fekete szépség hamarosan megjelenik a ruhatárjában. Nézze meg közelebbről – a fekete mély árnyalatú, szexi mellek és egy titokzatosan áttetsző anyag. Ha meglátja a tükörképét a tükörben... gyorsan rájön, hogy ez volt a helyes választás! Csak ugorjon be egy Pearlove pólóba, hogy érzékinek és kecsesnek érezze magát az élvezet következő maratonján.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Vanessme Teddy

    Szóval Ön szerint ideális body nem létezik? Ha így gondolja, akkor biztosan soha nem viselte a mi Vanesme modellünket. Tökéletes egyensúly a báj, az arc és a kényelem között. A testhez simuló anyagtól úgy érezheti, mintha ez lenne a második bőre, a csábító részletek pedig garantálják, hogy szenzáció leszel a hálószobában. Vallja be Ön is – nehéz levenni a szeme erről az áttetsző csipkéről, és arról a szabásról, amely olyan szépen kiemeli az alakot… Még mindig kíváncsi?

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Yassmyne Babydoll & Thong Blue

    Yassmyne a helyére kerül. Finom szabású, finom anyag és szexi megjelenés! Ez az izgalmas babydoll tökéletes lesz reggeli játékhoz, valamint romantikus, esti pillanatokhoz kettesben. A kék csipke díszítés pedig az érzékiség királynőjévé varázsol! Készen áll a szuper kellemes érzésekre a férfija társaságában?

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive 860-SET 2 pcs Set Black

    Hangsúlyozott ívek, kellemes érzések és vágy az izgalmas éjszakákra a kedvesével. Ez az, amit kap ettől a fantasztikus készlettől! Szeretne mindent, és szexisebbnek érezni magát, mint valaha? Kezdje itt – valósítsa meg fantáziáját!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

30 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.