×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Obsessive nőknek nőknek poliamid

129 - 160 termék, Összesen:276

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    Van Ön számára valami nagyon érzéki, de ezúttal egy kicsit fűszeresebb. Ha szereto megőrjíteni a férfit, próbálja ki a Sensuelia készletet. Meglepi Önt és őt is. Szokatlan csipke és szatén kombináció, mély nyakkivágás és csábító fűzés – ilyen attrakciók csak az Obsessive-nél! Engedje magát elragadtatni a masniktól, a csipkéktől, az intenzív zöldtől és a csodálatosan hangsúlyos formáktól! Ezen a csodálatos éjszakán nem lesz vége az örömnek. Szóval mire vár még? ;)

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Badossa Crotchless Teddy

    Hosszú, forró pillanatokkal teli éjszakák kettesben – ezentúl nem fog tudni másra gondolni! A vékony pántok olyan szexi módon emelik ki testét, hogy elszabaduljanak legmélyebb fantáziái, melyek megvalósítása még soha nem volt ilyen egyszerű és… kellemes! Hagyja, hogy magával ragadja az örömhullám, amely egyenesen az este felejthetetlen végéhez vezet!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive 860-TED Teddy Black

    Hihetetlenül szexi és veszélyesen csábító? Így fog kinézni és érezni! Az Ön különleges macija itt van, és készen áll arra, hogy megadja, amire vágyik – csodálatos pillanatokat szeretett férfijával! Szerezd meg most, és kezdj el egy forró visszaszámlálást…

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Canndis Chemise & Thong Black

    Mit szólna egy megszállottan érzéki fehérneműhöz, szexi, nőies színben, amely stimulálja az érzékeket? Amint átveszi a csomagot az Obsessive-től, igazi izgalomban lesz része! A melleket áttetsző, gyönyörű csipkével díszített szövet hangsúlyozta, a hason fényes dísz és hihetetlenül kényelmes szabás...

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Nincs ötlete, hogyan varázsoljon egy kis hangulatot? Amint bemutatja magát kedvesének ebben a készletben, a hőmérséklet megegyezik a szauna hőmérsékletével. Imádni fogja ezt a modellt. Ha felveszi Cecillát, felébreszti a vágyat a kellemes két személyes játékok iránt, és istennőnek fogja Önmagát érezni. Az elegáns dizájn tökéletes lesz hétköznapi stílushoz és egy szeretettel teli estéhez is. Készen áll arra, hogy meglepje magát és kedvesét új kedvenc fehérneműjével?

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Bisquitta Teddy Beige

    Ma este ragyogni fog! A bézs csipke, a finom pántok és a fényes cirkóniák tökéletes keveréke őrült keverék! És Ön? Egyszerűen megérdemli!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Van kedve kipróbálni valami merészebbet? Ó, igen! Ön előtt – és ő is – hihetetlen szenzációkkal teli éjszaka! Van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk – egy nem mindennapi, átlátszó, fekete anyagból készült fűző. A Strapelie egy olyan modell, amely kiemeli dögös temperamentumát, és... hosszú ideig távol tartja a téli hideget! Egy kivételesen elegáns fűző meglepő tangával tökéletes páros egy olyan csábítónak, mint Ön! Alig várja? Hamarosan egyedül is megcsodálhatja!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive A767 Garter Belt Black

    Olyan játékos kiegészítőt keres, amely minden apró részletével elragadtatja? Nyilvánvaló, hogy az Obsessive-nél van valami ilyesmi az Ön számára. A fényes mély feketeanyag, a finom láncok és az aranykapcsok kombinációja robbanékony keverék! Ha csak azt gondolta, hogy erre van szüksége, akkor az intuíciója helyes. Az A767 harisnyakötő öv felhelyezésével megkezdheti az élvezetek hosszú maratonját kedvesével. Hívja meg magához ezt a modellt és érezze jól magát!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Lilyanne Stockings White

    Hamarosan az Öné lesz a szexi fehérnemű egy nagyon felkapott kiegészítője. Tudja már, hogy mi az? Ez a csodálatos harisnya egyedi mintával! A gyönyörű csipke és az érzéki szín igazán különleges kombinációt alkot. Régóta álmodozik bájos harisnyáról, igaz? Az első benyomás, amit keltenek, nagyon ártatlan, de ha alaposan megnézitek, teljesen csodálatosak – mindketten szeretni fogják őket! Készen áll a látszólag ártatlan szórakozásra?

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Lilyanne Garter Belt White

    Francia dizájnról és elegáns stílusról álmodozik? Szeretné meglepni a férfit valami elragadóval, és a kapcsolatát az élmény melegebb szintjére emelni? Ezután engedje át magát egy kicsit az élvezetnek (tessék, többre is mehet) csipkével és csábító pántokkal. Érezze magát elképesztően a Lilyanne harisnyakötőben, és nézze meg, hogy bármikor lenyűgözően nézhet ki. Úgyhogy? Meghívná Lilyanne-t a helyére?

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Kíváncsi vagy, hogyan gyújthatod fel a szenvedély erejét kettőtök között? Kétségtelen, hogy a mennyei Diyosa szett hatékony szikra lesz. A merész piros szín nem csak az önbecsülésedet erősíti, de önbizalmat is ad a kezdeményezőkészséghez. A szimmetrikus pántok biztosan kiemelik majd a tested vonzerejét, míg az áttetsző elemek romantikus jelleget kölcsönöznek. A potenciálisan nyugodt és hűvös este forró éjszakává válik, lángolóan forró kandallóvá. Ki tudja... talán jó ötlet lesz Diyosában mutatkoznod egy téli hegyi kiruccanás alkalmával kettesben? A magas hőmérséklet segít megtörni a jeget!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Pantheria Thong Black

    További forró benyomások várnak Önökre ezen az estén! És még több apró bűn. Tudja már, mit fog csinálni ez az aranyos tanga, amikor felveszi? Ez a fülébe súgott érzelmes szavak hullámát indítja el. És ez még nem minden. A tökéletesen markáns csípő és n​e​t​u​s a hátát díszítő finom lánc rendkívül elbűvölővé teszi. Most nem fog betelni az új fehérneművel, amitől olyan szexi lesz a feneke, és kedvet kap a szerelmi elragadtatások apró, bűnhöz méltó pillanataihoz. Így? Tudjuk, hogy BENNE vagy!

    11 190 Ft

    3 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Joylace Babydoll

    Csodálatos csipke, finom háló, csábítóan exponált alsó rész – bemutatjuk Joylace babydollunkat – a szenvedély királynőjét! Igazi paradicsommá varázsolja estéjét, mindketten elfelejtik, mi a valóság! Sodródjon el egy csodálatos földre, amely tele van szexuális vonzerővel és intenzív, érzéki élményekkel. Kész? Mindig, igaz?

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive B123 Teddy Black

    Őrülten fogja szeretni! Ó... És az embere? Elpirul attól a gondolattól, hogy mit akar majd Önnel csinálni ebben a teljesen egyedi fehérneműben! Vessen egy pillantást erre a szexi teddy-re, érzi a csillogó játékosságot? Finoman áttetsző anyag, amely karaktert ad, mély vágással a háton és csillogással – fenomenálisan fog kinézni! Bemutatjuk az érzéki B123 teddy-t. Tompított fénnyel kombinálva tökéletes egységet teremt! Alig várja, igaz? Tehát terítse magára, és mutassa be szexi formáit kedvesének!

    19 190 Ft

    6 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Mettia Thong

    További részletek erről a termékről hamarosan. Ez a tanga tudja, hogyan lehet gyönyörűen kiemelni a csípőt és a derekat, miközben szabaddá teszi a lábakat és a feneket! A piros szín és a szexuális vonzerővel teli pántok felébresztik legmélyebb vágyait, és ez a csipke... olyan nehéz ellenállni neki! Szeretné, hogy a gyűjteményében legyen? Hát persze, hogy! Nekünk is elment az eszünk tőle!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Millagro 2-pcs Set Black

    A tökéletes színű fehérnemű egy csodálatos éjszakához? Természetesen szexi, mélyfekete. Szeretne néhány tippet kapni arról, hogy mi vár Önre ma az Obsessive-nél? Szeret meglepődni? Ezúttal lehetősége nyílik meglepni a férfit. Kezdjük a dögös kivágásokkal: a melleken, a fenéken és a has alatt – imádni fogja az általuk keltett gyönyörű hatást! Most vessen egy pillantást a szemtelen, áttetsző anyagra és a csipke díszekre. Őrült ötletekkel és szórakozással teli éjszaka – garantált!

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Allunes Garter Belt

    Szeretne elveszni a szerelmével töltött kellemes pillanatokban? Végtelen élvezetről álmodik, amely csak a legvadabb vágyakat szabadítja fel? Vágjon bele egy kis fűszerességbe úgy, hogy ezt az ultranőies Allunesgarter-övet hozzáadja a fehérneműgyűjteményéhez. A pajkos állatminták felizzítják az érzékeit, a finom anyagok pedig forró érintésre vágynak! Nézze meg maga, milyen íze van a szenvedélynek, mert már tudja, hogy megérdemli!

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Ez a vágás tökéletes lesz számodra! Csábító pántok és nagy hangsúly az ívekre. Mit kérhetnél még? Itt sokkal többet találsz! A játékos csipke varázst és egyediséget kölcsönöz a Diyosa-nak. Ezt a ruhát viselni különleges élmény - neked és neki is! Biztosíthatom önöket, hogy nincs szüksége különösebb alkalomra, hogy megajándékozza magát egy ilyen csodával. Ugorj bele új dögös fehérneműdbe, és rabul ejtsd el egy szemtelen megjelenéssel!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Leatheria 2-Pcs Set Black

    Készüljön fel a csodálatos élményekre! Imádni fogja ennek a szettnek minden csábító részletét. Hamarosan felveszi? Képzelje el ezt az izgalmas érzést és a szeretője reakcióját. Szexi „nedves megjelenése” feldobja a hangulatot. Tegye a dobozt az aktatáskájába – a munkahelyén megtalálja. Küldjön neki üzenetet, és kérdezze meg, tudja-e már, hogy mit terveztél estére…

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Ivetta Thong Red

    Jó hírünk van számodra: most megtaláltad a tökéletes tangát! Érzéki színek és csipke forró keveréke vár rád az Obsessive-ben. Szeretnéd tudni, milyen jó érzés gyengéden bőrsimogató csipkét és gyönyörű pántokat viselni? Szexi és nagyon nőies fehérneműről álmodozol? Még jobb lesz, mint gondolnád! Végül is az elragadó kényelem és a magával ragadó megjelenés a tökéletes kombináció.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Allunes Peignoir

    Képzeljen el egy forró estét két személyre. Csak Ön, Ő és... az ultranőies fehérnemű, amelyet kifejezetten erre az alkalomra készítettek! Megvan az esti öltözéke tökéletes kiegészítője - érzéki Allunes peignoir mélyfekete színben, hihetetlenül szexi leopárdmintával kombinálva! Egy ilyen érzéki keverék biztosan nem lesz közömbös Önnek, és elragadtatja és arra ösztönzi majd, hogy reggelig huncutkodjon! Még mindig habozik? Nézze meg, mi csábíthatná még!

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Millagro Panties Black

    Szeretnél valami szexit és elegánsat egyszerre? Azonnal érezni fogod, hogy ez a bugyi garantálja a féktelen vágyat egy fűszeres élmény után. Gyönyörűen hangsúlyos fenék, szexi szabás hátul és elöl, és elképesztően hangsúlyos csípő! Klasszikus, fekete bugyi ilyen egyedi stílusban egy csodálatos éjszaka kulcsa. Csak forduljon meg – el fogja ragadni a bájos fehérneműnket!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Heartia Corset Black

    Szeretne felvenni valami csábítót és aranyosat? Íme egy fűző, ami csak Önnek készült! A szívek leple alatti fantázia ma elfoglalja hálószobáját. Kicsit fűszeres lesz kilátás a tükörből. Most vessen egy pillantást a gazdagon díszített előlapra. Az elragadó pántok alatt valami... kivételesen szexit láthat. Ohh… és az átlátszó háló! Most pedig menj a hálószobádba – ott ketten felejthetetlen pillanatokat tölthetnek majd el egymás karjában!

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Flowlace Peignoir

    A kék és a csipke forró keveréke – ez a kombináció felébreszti a fantáziáját! A Flowlace peignoir rengeteg csodálatos és bájos részlettel rendelkezik. Komolytalan, áttetsző anyag, gyönyörű csipke, lenyűgöző virágmintás és szatén masni. Klasszikus peignoir szokatlan kiadásban. Meg fogsz lepődni, milyen csábítóan fog kinézni benne! Kétségei vannak? Nem, már tudod, hogy nem fogod megbánni, ha megkapod. Új kedvenc stílusod vár rád az Obsessive-ben ;)

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive S800 Stockings Ecru

    Aww igen! A szeretet és a tiszta öröm vár itt Önre. Készen áll a csodálatos pillanatokra a kedvesével? Vegye fel ezt a mesés harisnyát szexi fehérneműjéhez, és varázsoljon igazán lenyűgöző külsőt! Ez a szín egy kicsit ártatlan és… nagyon csábító!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Diyosa Corset & Panties Red

    Virágozni fogsz a látványtól, ha ezt a fűzőt meglátod magadon. Diyosa sok örömet fog okozni neked! Nemcsak szuper nőies szabása van, hanem csipke is, amely csábítóan néz ki a vörössel. A Diyosa fűző felöltésével jelzed a férjednek, hogy egy élvezetekkel teli estét szeretnél. Szeretné kipróbálni? A veszélyesen csábító fűzőbe öltözött látványod nagyon étvágygerjesztő lesz. És a pasid? Az isteni anyag, a magával ragadóan szexi harisnyatartó öv, a csipke díszítések... csak rád fog vágyni!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Delishya Babydoll Black

    Egy fekete szépség, tele bájjal és szexuális vonzerővel? Úgy hangzik, mint amiről régóta álmodozott. Valami egyedien kiemeli a hosszú nyakat, valami elegáns betétekkel és valami nőies sikkessel. Ismerje meg Delishát! Ennek a babydollnak köszönhetően minden fagyos este dögös karaktert kap. A csábító pántok és az áttetsző anyag gyengéden beburkolja testét. Nagyon szexinek és érzékinek fogja érezni magát, ugyanakkor kellemesen meglepi férfiadat! Készen áll? Megszállott álmokat kívánunk...

    28 900 Ft

    10 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Heartia Babydoll Black

    Valami elragadó, ami felkelti az Ön (és az ő) étvágyát a kellemes percekre kettesben? Babydoll csipkepánttal és szíves díszítéssel! Meglátod, hogy tökéletesen illik hozzád. Persze, hogy igen! Heartia szuper szexi, csábító és imádnivaló. Azonban ne hagyd, hogy megtévesszen. Ennek a csábító fehérneműnek is van egy kicsi, fűszeres érintése. Ez a csábító tanga? Ó... Vessen egy pillantást egy kicsit magasabbra, és fedezze fel ennek a stílusnak a forró temperamentumát!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Basitta Chemise & Thong Black

    Érezte a forró benyomásokat? Ez az ing elég sokat fog adni belőlük! Csodálatos modellt készítettünk az Ön számára, amitől isteni megjelenése lesz. Ön előtt a legcsábítóbb Basitta, aminek feltétlenül csatlakoznia kell a kollekciójához – fenomenálisan markáns hátat és magával ragadóan hangsúlyos melleket ígérünk. Tökéletes ajánlat egy stresszes nap fűszeres befejezésére. Ma este kártyákat oszt, édes desszertet vagy fűszeres előételt kínál neki?

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Leatheria 2-pcs Set Red

    Érzéki szett, amely fajsúlyosabbá teszi? Leatheria! Most már nem csak a fekete változatban. A vörös és fekete részletek merész, kontrasztos kombinációja igazi „wow” hatást kelt. A lángvörös meggyújtja az érzékeket, a fekete pántok pedig a „stratégiai” foltokat hangsúlyozzák ;) A magas derekú rövidnadrágok ínycsiklandó íveket mutatnak az alakon. A pántos kupak egyedi kombinációjával ellátott melltartó hatékonyan felhívja a figyelmet. Tökéletes készlet – egyedi, akárcsak Ön! Ajándékozza magának, neki pedig egy kivételes meglepetést.

    28 900 Ft

    10 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Worker Girl

    Nagyon sok munka vár Önre ma este! Ó, igen, édesem! Tudja már, mit fog csinálni a hálószobájában a Munkáslány jelmezben? A csábító szabású kockás ing, a p​h​a​s​e​l​l​u​s rugalmas harisnyatartó és a magas derekú bugyi jobban érezteti magát a kapcsolaton való munkával... És rengeteg munka van. Látni fogja, mennyi mindent kell tennie, amint a férfija meglát benne...

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Alifini Teddy Black

    Valóságos kincs rejtőzik a mindennapi öltözéke alatt… Az Alifini egy mackó, amely garantáltan kihangsúlyozza az alakját. Feltűnően érzéki szabású mackó szárny motívummal a hátán, amitől úgy érezheti, mintha a mennyországban lenne. Pontosan így! Párosítsa különleges sarkú cipőkkel, farmernadrággal vagy játékos köntössel – ennek a kombinációnak köszönhetően lenyűgöző benyomást kelt szerelmében. Készen áll egy csodálatos robbanásra, és szerelme új dimenzióinak felfedezésére?

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

129 - 160 termék, Összesen:276

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.