×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Oxballs fekete

33 - 63 termék, Összesen:63

  1. 1
  2. 2
  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Újdonság az OXBALLS-tól: NIGHT EDITION felszerelés bársonyos szilikon kivitelben PLUS+szilikon™ keverék... erős TPR a csodálatos nyúlásért + selymes szilikon a gumiszerű, rugalmas, meleg érzésért.

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs AIRHOLE-1 Finned Buttplug Black

    Az AIRHOLE dugók simán puhák, „bordákkal”, amelyek lelapulnak, és teljesen más érzést nyújtanak… a bordák összenyomódnak, amikor az AIRHOLE-t becsúsztatja, majd kitágul, és a behelyezés után körbe-körbe mozog. Megvan a maga élete… teszi a dolgát – „mozog”, ahogy Ön mozog.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Újdonság az OXBALLS-tól: NIGHT EDITION felszerelés bársonyos szilikon kivitelben PLUS+szilikon™ keverék... erős TPR a csodálatos nyújtásért + selymes szilikon a gumiszerű, rugalmas, meleg érzésért.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    A Z-BALLS egy egyedi formájú szuperlágy golyónyújtó/péniszgyűrű, amelyet arra terveztek, hogy a megfelelő helyen tapadjon a szeméthez.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Willy Cock Ring 3-Pack Black

    WILLY GYŰRŰ 3-csomagos szuper sztreccsgyűrű, használd egyesével, egymásra rakva vagy rétegesen. Az Oxballs új, szuper sztreccs 3-csomagos WILLY RINGS cockringek, a tökéletes gyűrű azoknak a srácoknak, akik egy rugalmas, feszes gyűrűre vágynak, amely tartós – ez nem zselés gyűrű, hanem WILLY utolsó.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MUSCLE BANDIT Slim Cocksheath Black

    Ez a Muscle Bandit nem csak mások örömére szolgál, miközben pumpál és púpoz - sok szívó rántást ad a gombbal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Champ Double Penetrator Black

    A CHAMP egy rendkívül masszív szilikon behatoló, amelyet arra terveztek, hogy meghosszabbítsa a csomag kerületét és hosszát. Az alján beépített péniszgyűrű található, amely keményebb, tartósabb csontozatot biztosít, és szilárdan a helyén tartja a CHAMP-ot. Az alsó részen egy homorú bemélyedés található, amely úgy van kialakítva, hogy a száron feküdjön, és olyan érzést kelt, mint a természetes része. A CHAMP hüvelykes jelzőkkel rendelkezik, amelyek segítségével nyomon követheti a lyukak mélységét.

    113 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Grunt Double Penetrator Black

    A GRUNT penetrator egy tiszta szilikon penetrátor taposott, katonai ihletésű dizájnnal és beépített gyűrűvel. Ne hagyja, hogy az ipari megjelenés megtévessze; a mi jellegzetes Pure Platinum Szilikonból készült, így sima és puha tapintású. Az elegáns anyag és a hozzácsatolt gyűrű úgy van kialakítva, hogy a GRUNT a helyén maradjon, és keményebb, tartósabb csontozatot biztosítson. Népszerű GRUNT termékcsaládunk része, beleértve a GRUNT golyósfeszítőnket, a GRUNT feszítőgyűrűt és a GRUNT 8-labdát.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxballs szereti a labdákat, ezek a második legkedvesebb részeink egy srácban. A labdafeszítők nagyot ütnek szóló JO-játék közben vagy kurvakodás közben. A szorítás érzése a zsákodon, a gumiszerű szilikon súlya, amely a diódon lóg, a nyújtás, a rángatás… megannyi jó érzés.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    A NEO TALL egy magas hordágy, amelyet olyan srácok számára terveztek, akik tapasztaltabbak vagy szeretnének a következő méretre növelni nyújtásukat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs TRUCKT 2-pack Cockring Black

    Minden készlet két különböző méretű gyűrűt tartalmaz, amelyek nyélként, golyóként vagy péniszgyűrűként hordhatók. A TRUCKT belsejében egy homorú bemélyedés található, amelyet úgy terveztek, hogy feszítéskor lelapuljon, hogy a helyén maradjon és ne guruljon el. A legkeresettebb FLEXtpr-ünkből készült, így a megfelelő helyen tapad egy nagyobb, hosszabb ideig tartó csontozathoz.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs HULK Gargantic Cocksheath Black

    A HULK farkasköpeny hatalmas. Ez a valaha volt legnagyobb farokköpeny... ez teszi a legnagyobbá azt, ami neked van!. Ez a dolog egy masszív, nehéz, húsos farkat jelent az igazán nagy lyukak számára. Vastag, gumiszerű flexTPR-ből készült, és 3-5x nagyobb kerületet és 5-7 hüvelykkel nagyobb hosszúságot ad a húsodnak... ez tényleg nagy.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MORPHHOLE-1 Gaper Plug S Black Ice

    A MORPH-HOLE fuckplug az eredeti PIGHOLE fuckplugokon alapul, az összes legjobb tulajdonsággal, amelyet a lyukakkal rendelkező fuck + játéktömés dugónak rendelkeznie kell - az új MORPH stretch PLUS + SILICONE ™ TPR / szilikon gumikeverékkel és bársonyos BLACK ICE színnel.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Black Ice

    Bemutatjuk legkelendőbb AIR kínálatunk legújabb kiegészítését...AIROCK. Az AIRLOCK egy szuperhömpölygő, puha szűzketrec, amely könnyű és szellőző. Az alján található beépített heveder szoros fogást biztosít, és a helyén tartja az AIRLOCK-ot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    A mellbimbók felduzzasztják a mellbimbókat, ezáltal érzékenyebbek, nagyobbak és „tüzesebbé” válnak. Szívóink folyékony platina szilikonból készülnek, mert ez a legjobb anyag, nem repednek meg, megfelelő mértékű húzóerővel rendelkeznek, és kellően gumiszerű puhák ahhoz, hogy valóban rátapadjanak a résre. A legjobb az egészben, hogy soha nem veszítik el szívüket... A nem szívó mellszívók csak szomorúak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    A BENT egy ívelt gömbfeszítő, amely ipari bordás részlettel van megerősítve. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így rendkívül rugalmas, puha és sima, tökéletes a kényelmes labdanyújtáshoz. A BENT mindkét végén egy sima pereme van, amely lenyomja a labdákat a nyújtás érdekében. Az egyedülálló ívelt kialakítás lehúzva és távol tartja a labdákat a testétől az intenzívebb orgazmus érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BUBBLES MAX Nipsuckers Black

    A mellbimószívók felduzzasztják a mellbimbókat, ezáltal érzékenyebbek, nagyobbak és „tüzesebbé” válnak. Szívóink folyékony platina szilikonból készülnek, mert ez a legjobb anyag, nem repednek meg, megfelelő mértékű húzóerővel rendelkeznek, és kellően gumiszerű puhák ahhoz, hogy valóban rátapadjanak a résre. A legjobb az egészben, hogy soha nem veszítik el f​e​u​g​i​a​t szívüket... A nem szívó mellszívók csak szomorúak.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Újdonság az OXBALLS-tól: NIGHT EDITION felszerelés bársonyos szilikon kivitelben PLUS+szilikon™ keverék... erős TPR a csodálatos nyúlásért + selymes szilikon a gumiszerű, rugalmas, meleg érzésért.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Black

    A TRISPORT XL egy nagyobb, extra puha, gumiszerű pénisz és golyószalag 3 gyűrűvel, mindegyik különböző méretű és görbületű, húsosabb vastagsággal, mint az Oxballs eredeti TRISPORT... ez sokkal nagyobb méretű. Ezt új, puhább-nyúlékonyabb anyagból készítettük, így több gumival tartja a farkadat és a golyóidat a nagyobb dudorért és a több csontért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MORPHHOLE-2 Gaper Plug Black Ice Large

    A MORPH-HOLE fuckplug az eredeti PIGHOLE fuckplugokon alapul, az összes legjobb tulajdonsággal, amelyet a lyukakkal rendelkező fuck + játéktömés dugónak rendelkeznie kell - az új MORPH stretch PLUS + SILICONE ™ TPR / szilikon gumikeverékkel és bársonyos BLACK ICE színnel.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    A BULLBALLS a legrégebbi és legkeresettebb szilikon golyósfeszítőnk. Kiváló minőségű Pure Platinum Szilikonból készült, így rendkívül puha és sima a kényelmes nyújtáshoz. Az elegáns, ipari formatervezés egyszerű, de lefelé tolja a labdákat, és távolabbra helyezi a testtől az intenzívebb orgazmus érdekében. A BULLBALLS-t a kényelem szem előtt tartásával tervezték, a puha anyag pedig második bőrként fogja és szorítja a zsákot.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Black

    A BIG-D cockring vastag, szuperpuha, gumiszerű flexTPR, amely elég nagy ahhoz, hogy a péniszed és a golyóid köré tekeredjen, és mindent felfelé és kifelé toljon a legnagyobb "D" megjelenésért és érzésért... de a BIG-D-nek a tetején is vannak markoló karimák, amelyek összenyomják a tengelyed alját a még nagyobb, keményebb extra D-ért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Black

    A COCK-B egy dús, csillogó-puha „párnázott” pénisz, amely tökéletes a hosszan tartó, nagyobb dudorokhoz. Fényes és sima, de kellő tapadása van ahhoz, hogy ott maradjon, ahova tette. Ez a gyűrű szupergumi, hogy bármilyen méretű sráchoz passzoljon, vastag formája pedig fel-ki lök.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs AXIS Ribbed Cockring Black Ice

    AXIS komfort cockring belső bordákkal a nagyobb dudorok markánsabb megragadásához az OXBALLS-tól

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    A NEO ANGLE egy rövid gömbfeszítő ferde "ajakkal", amelyet arra terveztek, hogy a zsákot felfelé és kifelé tolja.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    A NEO SHORT egy rövid hordágy, amely nagyszerű azoknak a srácoknak, akik még nem ismerik a labdanyújtást vagy egy másik labdafeszítőt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Az AIRBALLS egy labdafeszítő változat, és az AIR termékcsalád legújabb tagja. Az AIRBALLS puha, sima plus+SILICONE™ keverékből készült, így rugalmas és sima, de kellően szilárd ahhoz, hogy szilárd nyúlást biztosítson. Az AIRBALLS több vízelvezető lyukkal rendelkezik, amelyek könnyebben viselik, és az elektromos érintkezők tartójaként is szolgálnak. Az ergo dip kialakítás és a puha anyag kényelmes viseletet biztosít. Egyedülálló golyósfeszítő kialakításunk semmihez sem hasonlít a piacon.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Balls-T Ballstretcher Black

    A BALLS-T egy szuper sima, tiszta szilikon golyósfeszítő. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így puha és sima, de még mindig elég szilárd ahhoz, hogy lenyomja a táskáját.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Black

    A HEAVY SQUEEZE súlyú golyósfeszítő súlyokat akaszt a herezsákjára, három súlyt közvetlenül a zsákjára helyez a legjobb eredeti SQUEEZE golyósfeszítőnkhöz rögzített gumi tartókban.

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    A MORPH egy tiszta szilikon gömbfeszítő, amelyet a zsák nyújtására terveztek. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így puha és sima, de még mindig elég szilárd ahhoz, hogy lenyomja a labdákat, és eltávolodjon a testétől az intenzívebb orgazmus érdekében. A MORPH mindkét végén egy gumigyűrű található, amelyet úgy terveztek, hogy megfogja a golyókat, és lefelé nyújtva tartsa őket. Ez az egyik leghosszabb és legkeresettebb golyófeszítőnk.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    Nincs készleten

  • Oxballs Boner Cockring Black

    Az Oxballs BONER egy tiszta szilikon gyűrű, amely tökéletes módja annak, hogy megmutassa kölyökkutyája büszkeségét… és megmutassa kőkemény húsát… Most elérhető @ Mister B. A puha, sima szilikon szorosan körbeveszi a szemetet, hogy kitolja és dúsítsa kölyökkutyáját. A BONER külsejét imádnivaló kiskutya minták borítják, és még egy csont alakú kutyacímke is van az elején

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

33 - 63 termék, Összesen:63

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.