×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Oxballs

33 - 64 termék, Összesen:137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Snake Deep-reacher Cocksheath Black Ice

    A SNAKE a legkelendőbb kakashüvely-kínálatunk legújabb tagja.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Clear

    A BONEMAKER 3-pack a három legjobb gyűrűnk a csont 3-szorosára… 3 módja annak, hogy megfogja a csomagját… vagy a golyóit… vagy mindkettőt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Clear Ice

    A BIGGER OX egy dús, csillogó-puha „párnázott” péniszgyűrű, amely tökéletes a hosszan tartó, nagyobb dudorokhoz – úgy tervezték, hogy ne guruljon vagy csípjen, és annyira rugalmas, és kellő markolattal rendelkezik, hogy a helyén maradjon.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Probe Sound Black

    "Vigye a hangzást minden új mélységbe a SZONDÁVAL, az OXBALLS új, rendkívül hosszadalmas szilikon hangzásával. A SZONDA egy rugalmas, lágy szilikon hangzás, amely rendkívül finom és sima tapintású. A szilikon a kedvencünk a hangzásban, a sima anyag testhőmérsékletre melegszik, és kevésbé valószínű, hogy irritációt vagy kárt okoz, mint fém vagy más merev hangok esetén.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Miguel Clear

    Ön fitymafanatikus? Nyűgös csávó, aki mindig azon töpreng, milyen lenne, ha saját vastag, lógó pofája lenne?

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Ha Ön az Oxballs szuperpuha péniszketrecének, a COCKLOCK-nak a rajongója, imádni fogja a HÚSGOLYÓKAT… ez egy teljesen új módja annak, hogy elzárják a szemeteit. Most elérhető @ Mister B. HÚSGOLYÓK markolat a duzzadt feje mögött, miközben rángatózó érzést kelt a megduzzadt golyóján… olyan érzés, mint egy kéz, amelyet szépen és szorosan körbeteker a szemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Alien Tail Black

    Az ALIEN TAIL olyan anyagból készült, amely a legkisebb mozdulattal is „csóvál” – a kölyökjátékosok imádják a csóváló hatást. Ellentétben a felfelé hajló szilikon farkainkkal, az ALIEN TAIL oldalról oldalra csóvál – a farokrész hosszú és kifejező. Az egyetlen farok a piacon, amely az Ön részévé válik: a COCKSLING elülső része biztonságosan megragadja a szemetet, az ergo buttplug pedig rögzíti a farkat… ez teljesen más élmény, mint egy alapdugós farok.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    A MEATLOCKER az Oxballs nagy, kemény erényfelszerelése, amely rendkívül rugalmas gumi PLUS+SILICONE™ anyagba burkolja a farkat és a zsákot, ez az első teljes fedésű tisztasági eszközünk – és könnyen felvehető + kényelmes hosszú távú viselethez. Ez a dolog úgy nyúlik, hogy illeszkedjen, és kesztyűként fog meg. A meleg szilikon érzete, a TPR erőssége és rugalmassága, valamint egy dupla áttört fasz megjelenése.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Butch Cocksheath Steel

    Az OXBALLS®-nál kevés dolog olyan felhevít minket, mint egy jókora kamionos pénisz… és úgy tűnik, hogy mindig a kékgalléros fiúknak vannak a legjobb domborulatai.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Átlátszó

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára... garantálja a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Ultraballs 2 Pack Cockring Fekete-Átlátszó

    Az ULTRABALLS minden, amit szeretett az eredeti POWERBALLS dizájnban, de nyúlékonyabb, gumisabb és még nagyobb pénzért.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Fido Clear

    Egy teljesen új csont, amit csóválhatunk… A FIDO kölyökfasz péniszhüvelye egy kövér, húsos péniszhüvely, amely állat húsához hasonló… ennek a fasznak még vastag csomója is van a közepén… kicsi a hegye, és az egész sima és fényes a sima bejutáshoz.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    WILLY GYŰRŰ 3-csomagos szuper-sztreccs gyűrű, használja őket egyenként, egymásra rakva vagy rétegesen. Az Oxballs új, szuper-sztreccs 3-csomagos WILLY RINGS cockringjei, a tökéletes gyűrű azoknak a srácoknak, akik tartós, feszes gyűrűt szeretnének – ez nem zselés gyűrű, hanem WILLY utolsó.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Átlátszó

    Ha rajongója a legkelendőbb Oxballs SACKSLING ELECTRO-nak, de az igazán szűk érzést szereti a herék körül, a valódi szorítást, akkor egyből bele fog szeretni az Oxballs új dizájnú termékébe, a NUTTER ELECTRO-ba!

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Fekete

    A változatosság az élet fűszere, és az Oxballsnál szeretünk új, csúnya játékmódokat bemutatni. A 360 az új, két egyben kakaskarikánk és golyós hevederünk, amely felfrissíti a húst, és terhelésről terhelésre fúj.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Szuper puha, rugalmas és lágy anyagból készült szilikon herefogó. Nagyon kényelmes még hosszantartó viselés során is! Kitűnő kiegészítője minden szerep- és bondage-játéknak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Fekete

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára...  garantálja a a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Fekete

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a SQUEEZE-t!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    A TRI-SQUEEZE minden, amit szeret a TRI-SPORT péniszszíjban, de az alján beépített gömbfeszítő található. Megnöveli a domborulatodat, miközben kinyújtja az izzadt zsákot.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Hot Pink Ice

    A BIGGER OX egy dús, csillogó-puha „párnázott” péniszgyűrű, amely tökéletes a hosszan tartó, nagyobb dudorokhoz – úgy tervezték, hogy ne guruljon vagy csípjen, és annyira rugalmas, és kellő markolattal rendelkezik ahhoz, hogy ott maradjon, ahová tette.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Miguel Black

    Ön fitymafanatikus? Egy sima csávó, aki mindig azon töpreng, hogy milyen lenne, ha saját vastag, lógó pofája lenne?

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    A BUZZSQUEEZE tripla vibrációs golyósfeszítő az OXBALLS top-dog SQUEEZE golyófeszítő, a legnépszerűbb, a legjobban illeszkedő és legjobb érzésű labdafeszítő, amelyet kínálunk három vibrációval, közvetlenül a zsákján… három vibrációt a SQUEEZE közvetlenül a táskán tart.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Acél

    Átvettük a legkelendőbb SACKSLING dizájnunkat, és szuperhúsos rántásúvá varázsoltuk az ujjból... bemutatva a SACKJACK-t. A SACKJACK egy kettős golyós és rángatózós játék, amely a mi jellegzetes FLEX-TPR-ből készült, így rendkívül bolyhos és puha tapintású... m​e​t​u​s pont úgy illeszkedik a szeméthez, hogy úgy érezze, mintha a második bőréről rángatná le.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    WILLY GYŰRŰ 3-csomagos szuper-sztreccs gyűrű, használja őket egyenként, egymásra rakva vagy rétegesen. Az Oxballs új, szuper-sztreccs 3-csomagos WILLY RINGS péniszgyűrűjei, a tökéletes gyűrű azoknak a srácoknak, akik tartós, feszes gyűrűt szeretnének – ez nem zselés gyűrű, hanem WILLY utolsó.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Black

    Minden, amit az Oxballs-nál gyártunk, nagyobb… a kagylógyűrűk, amelyektől nagyobb, domborúbb és vastagabb lesz… a gömbfeszítők a hosszabb, teltebb golyószsákhoz, a mellszívók a legnagyobb lüktető, gumiszerű mellbimbókhoz, és a PIGHOLE fuckdugóink biztosítják a legnagyobb teret.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Black

    A BONEMAKER 3-pack a három legjobb gyűrűnk a csont 3-szorosára… 3 módja annak, hogy megfogja a csomagját… vagy a golyóit… vagy mindkettőt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 250ml

    Az Oxballs OXLUBE a legfinomabb cucc: a síkosítók olyan csodálatosak, mint a mi játékaink – mindegyik formula pontosan azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre vágyunk, amikor felkenjük az Oxballs kakasgyűrűt és gömbfeszítőit, zsírozzuk az Oxballs platina szilikon malacokat, kenjük a dildókat és a kakasvehüűket. stb. persze, kurva.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Muscle Cock Sheath Smoke

    Ha szereti a hosszabbítókat, rohadtul imádni fogja az új Oxballs MUSCLE péniszhüvelyt. Már elérhető a mister B-nél. Ez a márka új péniszhüvely még lágyabb TPR-ből készült, és a többitől eltérően ezt úgy tervezték, hogy a farkadhoz formálódjon, és mély szívási érzést kelt (gondoljunk csak a szteroidok esetében a mély torokfájásra).

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Az ALLSLING minden, amit az eredeti COCKSLING dizájnunkban szeretsz, de vastagabb, puhább és még többet nyújt a golyóidért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Tailpipe Chastity Cock-Lock with Attached Butt Plug

    Miután megkaptuk a szuper-szuper COCK-LOCK kalitkánkat, úgy döntöttünk, hogy egy lépéssel tovább terjesztjük a dizájnt... bemutatjuk legújabb seggfejünket, a TAILPIPE-ot. A TAILPIPE minden, amit a COCK-LOCK-ban szeret, de egy sima beépített ergonomikus dugóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs INVADER Cocksheath Black Ice

    Az INVADER az Oxballs első nyitott végű péniszhüvelye, amelyet úgy terveztek, hogy olyan sokáig és keményen dugjon, ameddig csak akar. A forma fokozatosan vastagabbá teszi a szárat, így a közepe a legkövérebb, és a csúcsánál leszűkül, így a fejnél minden tapintású – és a szántott lyuk jobban stimulálja a kövérebb púpos szárat.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.