0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Durex Surprise Mix 40 pack

A Durex Suprise Mix csomag a Durex legjobbjait és legnépszerűbbjét képviseli. Engedje meg azokat az intenzív érzéseket és élményeket, amelyeket az ezekkel az óvszerekkel való szerelem okoz.

Gyártó:

Durex

12 990 Ft

7 790 Ft

Raktáron - Önnél már 1.12.

Részletek

A Durex Suprise Mix csomag a Durex legjobbjait és legnépszerűbbjét képviseli. Engedje meg azokat az intenzív érzéseket és élményeket, amelyeket az ezekkel az óvszerekkel való szerelem okoz.
10k Durex Feel Thin Extra Lubricated

A Feel Thin Extra Lubricated óvszerek extra kenéssel készülnek a simább érzés érdekében. Ha nem szereted a szexet, ahol erősebb anyagból készült óvszert érzel, próbáld ki a Feel Thin óvszereinket, és tapasztalj meg egy teljesen más érzést. Bár fokozott érzékenységet biztosítanak a szex során, ugyanolyan megbízhatóságot nyújtanak, mint bármelyik Durex óvszer. Ezenkívül extra kenéssel rendelkeznek a simább érzés érdekében - Ön és partnere számára.

10x Durex Extra biztonságos
Erősebb és extra kenésű óvszer, amely jobb védelmet nyújt. Anatómiailag formázott óvszer a könnyebb elhelyezés és a jobb élmény érdekében.

10x Durex Pleasuremax
Most már maximális stimulációt biztosíthat Önnek és partnere számára. A speciálisan kialakított forma egyedülállóan elhelyezett bordákkal és kiemelt pontokkal extra intenzitást kölcsönöz az Ön és partnere számára. Ezzel a végső óvszerrel mindenki nyer.
10x Durex Arouser
Bordázott óvszer - latex és kenve.

További információk

Márka Durex
Kategorie Ajándékok mindkét nem számára, Durex AKCIÓ, ÚJ TERMÉKEK, Durex, Akciós óvszercsomagok, Akciós óvszercsomagok, Óvszerkeverék

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.