×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

129 - 160 termék, Összesen:300

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Ez a hihetetlenül hiteles maszturbátor minden érzékszervét erotikus élménnyel meggyújtja. 3 szívóbeállítással és 12 vibrációs móddal felszerelve, hogy a pénisz legérzékenyebb részeit különböző intenzitással és ritmussal stimulálja. Sűrű textúrájú ujjával fog tetszeni, ultrapuha gyönyörködtető hajtásokkal. És amikor újra készen áll, az intelligens memória funkció megjegyzi kedvenc beállításait. A levehető hüvelynek köszönhetően könnyen tisztítható, így ez a nagy teljesítményű maszturbátor újraélheti a szóló pillanatait.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Fedezze fel Emma Olsent, egy ultrarealisztikus maszturbátort az élethű érzések páratlan élményéért! Ezt a maszturbátort aprólékosan úgy tervezték meg, hogy pontosan megismételje az igazi megjelenését és érzetét. A textúrák, a kontúrok és a szilikon anyag olyan érzést nyújtanak, amely szótlanul hagyja Önt.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    A Fap-O-Matic erőteljes, szakaszos szívással fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanásszerű kéz nélküli lökésre az ultrapuha automatikus simogatással! A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    A világ első melegedő orális szex maszturbátora. A Skidproof Frosted textúrájú kialakítással határozottan nagyszerű ajándék a fizikai erőnléthez. 1. [férfi maszturbációs játékok funkció] 6 féle rezgés + fűtés + vízálló + némítás, a hang kevesebb, mint 60 dB, a napi zaj elnyomhatja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Igazi stílustermék; a mérete és az állaga szinte megegyezik egy igazi szamáréval.

    103 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Majdnem olyan jó, mint egy szopás!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Ossza meg interaktív élményét a leggonoszabb lánnyal, Jessica Drake™-el. Ez a Wicked Pictures szupersztárja egy többszörösen díjnyertes felnőtt színésznő, író, rendező és szexuális oktató. Megtanít egy-két dologra, hogyan bánjon magával a hálószobában.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    A férfi maszturbátorok számára csak a textúra számít. Ez hajtja Devent. Nagyon biztonságos szilikagélből és ABS anyagból készült, mely kényelmes és környezetbarát. Igény szerint 6 frekvenciájú rezgésmód választható. Az évszaknak megfelelően különböző fűtési módokat választhat. Az IPX6 vízálló fokozat könnyen használható és tisztítható. A több mint 60 perces akkumulátor-élettartamnak köszönhetően sokáig élvezheti.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Élvezze a nagyszerű stimulációt ezzel a kézimunka maszturbátorral a Boners kollekcióból. A maszturbátor nyitott kialakítású, ezért minden férfi számára megfelelő. A merevedési zavarban szenvedő férfiak is használhatják ezt a maszturbátort.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Játékos vagy, és csak a legjobbat akarod a maszturbációból? A jobb kéz egyedül nem képes rá! Szerelje fel ezzel a lélegzetelállító maszturbátorral, amely nagyon praktikus és egyben sokoldalú. A férfiak igényeit szem előtt tartva készült, és igazán izgalmas élményt nyújt. Kellemes textúrájával van ellátva a csodálatos masszázsokhoz, és több vibrációs móddal is rendelkezik, válasszon!

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    ÜSD a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében. A puncim és a seggem forradalmian valósághű X5-ös anyagból készült, a lyukaim pedig kielégítően simul; mindkettőnek bordás csatornája van, és készen állnak a kenésre, mert igazán bírom a dörömbölést. Ftalátmentes a biztonságos szórakozásért, és könnyen kitakaríthatom kedvenc játéktisztítóval vagy szappannal és vízzel. A napja elején vagy végén várni foglak, amikor csak fel akarsz szállni rám. 2 db AA elemre van szükségem, nem tartozék.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Szereti a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátorokat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Horny Fuck Slut Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Három olyan funkció, amelyről nem szeretne lemaradni!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Ki ne élvezné az orális szexet? Mi van, ha azt mondjuk, hogy van egy másik magasabb szint? A Hurricane by Jamyjob egyenesen a jövőből érkezik, hogy megmutassa, hogyan zajlanak a dolgok ott. Ez a stimulátor nem csak egy orális szex szimulátor, de még javítja is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    A  Forró Csokoládé Heather puha és rugalmas szájat biztosít, amely arra vár, hogy elnyelje a szárat. Ez a valósághű simító feszes, rugalmas és tele van szenzációs textúrákkal. Többsebességes vibrációs lövedékkel rendelkezik, amely fokozza az érzést kiverés közben.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Az Emily maszturbátor átlátszó ablakkal rendelkezik, mert az élvezet vizuálisan is kifejeződik. Kivehető belső burkolata TPR-ből készült, amely egy nagyon puha és rugalmas anyag, mint a bőr. A péniszét stimuláció veszi körül, még mielőtt elkezdené. Amikor bekapcsolja, az alján lévő csiklandozó nyalogatni kezd, és mély és erőteljes csúcspontig masszíroz.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    A szexi, dús Playboy Playmate és az Instagram-modell @playmateiryna csatlakozik Doc Johnson Zsebpunci termékcsaládjához egy puha, kényelmes kézi simogatóval, amelyet közvetlenül a testéből formáztak. Az élethű ULTRASKYN-nel kézzel h​e​n​d​r​e​r​i​t készített @playmateiryna Pocket Pussy feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi. Lehet, hogy 8 millió követője van (és egyre növekszik!), de ma este már az Öné.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    A tartós zselés szilikon külső burkolat két erőteljes vibrátort foglal magában, 9 egyedi üzemmóddal, amelyek stimulációt küldenek az eksztázisba, míg a luxus belseje kettős sűrűségű gélszilikonnal bélelt. Egy puha zselés szilikon, amely gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Jamyjob.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható Masturbátor 01 a WYNE-től, izgalmasan pöttyös, puha hüvellyel vagina alakban. Plusz melegítő funkció 42°C-ig, 5 változatos vibrációs mód 3 sebességben és intenzív szívó funkció 3 üzemmódban. Az összes funkció együtt vagy külön-külön is vezérelhető egy gombnyomással.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    A világ első Guybrator™-a szabadalmaztatott PulsePlate technológiájával. A PULSE egy többszörösen díjazott férfi stimulátor, amely rezgéseket használ a férfi stimulálására. Míg a PULSE III SOLO-t a férfi egyéni használatra tervezték, a PULSE III DUO távirányítójával és vibráló aljával kifejezetten pároknak készült.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira minden, amit el tud képzelni... és még sok más! Több mint 500XXX film sztárja, publikált író, költő, többszörös díjnyertes, és az XBIZ és az AVN az év női előadójának választotta.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    A PDX ELITE Talk-Back Super Stroker teljes érzékszervi örömteli élményt kínál reagáló erotikus kommunikációval. A szenvedélyes nyögéseken kívül 20 csábító közvetlen reakció és 10 szexi, mozgás által kiváltott reakció pezsdíti fel az elméjét, és egyedi, fokozott intenzív élvezetet nyújt minden egyes maszturbációs alkalomnak.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrű, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót csiklócsiklóval. 10 erőteljes vibrációs funkció kivételes stimulációt biztosít.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Férfi maszturbátor 7 vibrációs mintával és 5 erős szívómóddal. Futurisztikus kialakítású, hüvely alakú nyílást tartalmaz, texturált csatornával.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Szereted a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátoraidat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Wet Pussy Galore Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál, hogy minden érzékszervünket elcsábítsa. Minőségi TPR-ből készült, a kialakítás puha tapintású és tartós, lehetővé téve az intim játék végtelenségét

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Hagyd abba az álmodozást, hogy milyen érzés lesz ennek a Rosszlánynak a tökéletes seggében, és már kezdj is cuccolni! Ez az életnagyságú seggreplika szuperpuha Fanta Flesh-ből készült, és úgy néz ki, mint az igazi. A puha, kerek szamárarcok tökéletesek a pofonozáshoz, míg a csinos kis punci ajkak a farkad minden centiméterét körülölelik. Meleg, szuper feszes, és úgy tapad a farkadra, mint egy második bőr! Bassza meg a seggét vagy a punciját, és az egyik lyukába, lehajolt és várja a farkad! Fordítsa meg, és helyezze be a vibráló golyót alá, hogy még több izgalmat érjen el! A legjobb az egészben, hogy soha nem mond nemet! A Pipedream Toy Cleaner és meleg víz által végzett móka után egy pillanat alatt megtisztíthatja. Használjon sok Moist Body Lotion-t az extra nedves, extra vad találkozáshoz! Fordítsa meg a maszturbátort, és helyezze be a golyót az alatta lévő nyílásba. Az erőteljes rezgések garantáltan felrobbannak!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    A Pulsar szívásstimulátor 3 szívási móddal és 4 pulzáló rezgésmóddal rendelkezik az intenzív szívómozgások megtapasztalásához. ABS-ből és TPE-ből készült, a belső hüvely kivehető a könnyű tisztítás érdekében. 3 gombbal egyszerűen kezelhető. Van egy légnyomás-kioldó gomb is. A kényelem kedvéért a Pulsar a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    A Thrust Blow elve az automatikus és szabályos oda-vissza mozgáson alapul a valósághoz közeli, hiteles élmény érdekében. A Dorcel új maszturbátora erőteljes tapadókorongjával tűnik ki, amely erős tapadást tesz lehetővé bármilyen sima felületen.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Black

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartalmaznak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Lépjen túl a végső élvezeten a FLIP ZERO EVR-el!

    306 900 Ft

    191 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:300

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.