×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

65 - 96 termék, Összesen:270

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    A Performance Silicone Camo Cock Ring egy puha, rugalmas gyűrű a maximális kényelem érdekében. A lapos kialakítás a tengely körül illeszkedik a csúszásmentes teljesítmény érdekében. A Camo Cock Ring testbiztos, hipoallergén szilikon szatén sima terepszínű kialakítással rendelkezik. Könnyen tisztítható: csak mossa le szappannal és vízzel, és hagyja levegőn megszáradni.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Swordsman Blue

    A méretre állítható Satisfyer Swordsman péniszgyűrű fokozza az erekciót és meghosszabbítja a szeretkezést, mivel vérmegtartó hatással rendelkezik. A szilikonból készült nagyméretű, hullámos csiklóizgató intenzív rezgésekkel is kényezteti mindkét partnert.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Kombinált pénisz/golyó gyűrű Triple Ball/Cock Ring anális gyöngyökkel a Rebel-től 2 biztonságosan rögzített anális gyöngyökkel egy pánton. Az állítható farokgyűrű és a két rugalmas golyógyűrű szorosan fogja a legjobb eszközeit, és a vérkeringés hatásának köszönhetően hatékonyan támogatja az erekcióját.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos The Strangler Red

    A Red Strangler egy tökéletes szilikon péniszgyűrű, amely méretre húzható a pénisz vagy a herezacskó köré. Ön dönti el, hogy mennyire szoros legyen, és egy gombnyomással újra laza lesz. Ideális a gyors döntéshozók számára, mert mindig illeszkedik és nem kerül sokba.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    A kényelem érdekében kialakított Blush Performance Szilikon Camo Péniszgyűrű csúszásmentes markolatával és szatén sima szilikonjával fokozza a játékidőt. Ez a testbiztos kakasgyűrű puha és rugalmas a nagyobb hordhatóság érdekében, így kényelme addig tart, amíg Ön. A szexi terepszínű dizájn egyedi minden Performance Szilikon Camo Gyűrűben, mivel mindegyik kézzel öntött platina szilikonból készült.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    A Red Tripple Strangler tökéletes a cockring szerelmeseinek, akik puhább anyagot szeretnének a pénisze körül, de még mindig azt szeretnék, hogy bármikor lazíthassák vagy meghúzhassák a pórázt, amikor csak akarják. Ön dönti el, hogy mennyire szoros legyen, és miután csak lecsúsztatja a csomót, újra laza lesz. Ideális, mert mindig illeszkedik. Használja a Második nyílást további szórakozáshoz, például a golyóihoz vagy egy partner testrészéhez.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikon péniszgyűrűvel mindketten élvezhetik a hosszan tartó erekciót, ami azt jelenti, hogy tovább tarthat. A tetején egy extra stimulátor található Rabbit füllel és egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmushoz jut.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Cserélje le a partnerét kedvenc nyúl vibrátorára. A Charged Ohare, egy egyedülálló újratölthető dupla pénisz gyűrűvel, amely az ikonikus szexjátékhoz hasonlít, o​d​i​o amelyet a nők szerte a világon élveznek és imádnak. A Charged Ohare rugalmas „fülei” bizsergetnek és remegnek egészen a hegyükig a célzott csiklómasszázshoz, ellentétben bármivel, amit valaha is érzett, és kettős gyűrűs kialakítása segít a nyulat a helyén tartani: az egyik gyűrű a szár körül húzódik, és a második a szár és a herék körül húzódik, így szorosan és biztonságosan illeszkedik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Black

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Maradjon stílusában ezzel a rugalmas, rugalmas és stílusos péniszgyűrűvel, amely élete útját adja! Egy erős lövedék zümmög köztetek, és érzi, hogy az élvezet ott zúg, ahol akarja, az erekció pedig nehezebb és tovább tart, így minden ütés számít. A könnyen használható egyetlen gomb azt jelenti, hogy nem kell a motoros vezérlőkkel bajlódni, így a fókusz ott marad, ahol kell. Tisztítsa meg játéktisztítóval vagy meleg vizes öblítővel.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Ez a 3 részes péniszgyűrű készlet minden férfinak tökéletes, aki tudja, mit akar. Nincsenek értelmetlen funkciók vagy opciók, csak minőségi péniszgyűrűk három különböző méretben. A gyűrűk szagtalan szilikonból készülnek, amely nem porózus és nagyon tartós. A szilikon péniszgyűrűk puhák a bőrön, rugalmasak és rugalmasak, így mindig tökéletesen illeszkednek. A gyűrűk használat után vízzel és játéktisztítóval könnyen tisztíthatók.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Locker Black

    Élvezze a tökéletes szexuális élményt ezzel a pénisz és herék vibráló gyűrűjével. Kifejezetten úgy tervezték, hogy kényelmet és funkcionalitást biztosítson, hatékonyan javítva a szexuális kapcsolatot. Szilikonból készült, amely könnyen nyúlik a maximális kényelem érdekében, és egy vibráló golyóval is rendelkezik, amely stimulálja őt és őt is.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Érezze magát vele, mint egy trák gladiátor, és harcoljon az unalmas, élettelen játékidő ellen Spartacus R-vel. A csúcspontot a felerősödött csúcspont után biztosítva ez a lenyűgöző, kreatív vibráló gyűrű úgy készült, hogy négyszeres stimulációt nyújtson neki és neki is.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    A Flux Ring egy péniszgyűrű, amely egyszerre stimulálja a heréket és a péniszt. A péniszgyűrű enyhe nyomást gyakorol a péniszre, ami javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A Flux gyűrű egy rugalmas gyűrű, vízálló és kényelmes viselet.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    Csúsztassa az örömgyöngyöket Lasso köré a kívánt pozícióba, és élvezze az elhúzódó, keményebb erekciót biztonságosan és egyszerűen közösülés vagy szólójáték közben!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Fekete

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Védje és stimulálja férfias formáit ezzel a folyékony szilikon golyós nyújtóval. A játék nyújtja a labdákat és szorosan tartja őket. Ez kellemes érzést, valamint nagyobb dudort biztosít. Viseld egy intenzív éjszakán a hálószobában, vagy rejtse el a ruhái alá, hogy a kidudorodással fokozottan felhívja a figyelmet. A golyós nyújtó nagyon puha és rugalmas szilikonból készült a tökéletes illeszkedés és a nagyszerű viselési kényelem érdekében.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Ez a Mr Pleasure vibrációs herezacskó ugrató rezgések a golyók ugratására a maximális élvezet érdekében! A vibráló herezacskó puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg az egysebességű vibráló lövedék gombját, és élvezze a labdáit ugrató rezgések izgalmas érzéseit.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Öröm és teljesítmény a Renegade Végtelen gyűrűvel. Szuper rugalmas szilikon az Ön kényelméért és élvezetéért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Ez az állítható és ezért kényelmes péniszgyűrű, amely kiváló minőségű fekete szilikonból készült, kőkemény erekciót hoz létre. A gyűrű gyorsan és egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Az állítható méretnek köszönhetően bármilyen méretre illeszkedik! A SHOTS erekciófokozó tökéletes péniszgyűrű a hosszan tartó élvezethez!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Fedezze fel a behatolás teljesen új módszerét a Balldo márkával! Ennek a kezdő szettnek köszönhetően lehetőség van arra, hogy a herezacskóval hatoljon be partnerébe.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Fokozza az élvezetet és hosszabbítsa meg a játékidőt! A Play With Me vibráló C-gyűrűk a tengely alján vagy a golyók alatt viselhetők, és puhák és rugalmasak, hogy mindenkinek kényelmesen illeszkedjenek. A vibráló golyó mentén található puha noppingok használat közben stimulálják a csiklót.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Ennek a gyűrűnek négy egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 4 cm átmérőjű, egy 2,5 cm átmérőjű és kettő 2 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (2,5 cm) a tengely körül kell viselni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Glorious Duo

    A kompakt, mégis terjedelmes forma, a vibráló csiklóstimulátor, valamint a pénisz és a herék két gyűrűje a szilikon Satisfyer Tündöklő Duót ideális társsá teszi a hosszú éjszakákhoz.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi testreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos szilikonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Double Diver Pink

    Háromszorozza meg az élvezetet a hálószobában, ha belecsúszik a szilikon újratölthető Double Diver™-be. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas szonda és a dübörgő teaser teljes kontaktus stimulációt biztosít.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    A klasszikus farokgyűrű állítható csavarja, ez a nyakkendő lehetővé teszi a pontos átmérő kiválasztását, és texturált élvezeti platformot kínál neki! Az erős, 10 golyós lövedék biztosítja, hogy mindketten megtapasztalják a kölcsönös stimuláció hatalmas hullámait e​l​i​t egy dupla orgazmusos élvezeti utazáshoz! Élvezd párod fantáziáját a víz alatt, hiszen ez a játék teljesen víz alá merülhet, és ráadásként hagyd, hogy a lelógó nyakkendők varázslatukat vibrálják a combod között. Tisztítása egyszerű játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:270

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.