×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Mini vibrátorok

97 - 128 termék, Összesen:272

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blush Kool Vibes Rechargeable Mini Bullet Grape

    Készüljön fel a Kool Vibes-szel. Az élénk, szőlőszínű dizájnban pompázó mini golyó minden kollekcióhoz szuper játékos popot kölcsönöz. Ez egy játékváltó az Ön örömére, kompakt és utazásbarát formájával, amely alkalmas otthoni vagy útközbeni szórakozásra.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ha az ujjának szüksége van egy kis segítségre és támogatásra, ez a karcsú ujjvibrátor segít Önnek! Vagy ami ebben az esetben jobb, egy hajlított stimulációs betét az órákon át tartó élvezetért! A sima, 100%-os szilikonból és egy tízsebességes vibrátorgolyóval készült játék elképesztően 11 000 fordulat/perc fordulatszámra megy fel, így garantált az elégedettség! A rendkívül alacsony, 60 dB-nél kisebb zajszintnek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a játék u​t nagyon diszkrét, és a szem lakoma!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Kicsi, kényelmes stimulátor, ideális arra, hogy oda vigye, ahová és ahová akarja.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Slim

    Ez a klasszikus formájú vékony hangulat olyan archetipikus játékélményt nyújt, amely bármely éjjeliszekrényhez tartozik! Hét nagy sebességgel és funkcióval, az enyhétől a vadig, ez az édes kis fantáziakészítő nemcsak vízálló, hanem teljesen víz alá meríthető, így a fürdőkád és a zuhany tökéletes társává válik az egyedül vagy egy partnerrel játszható vízi játékhoz! Tisztítása egy pillanat alatt játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel történik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Tökéletes illeszkedés minden vulvához!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Flirty puha és rugalmas kialakítású, amely a játékos felfedezést segíti elő, kis mérete pedig tökéletessé teszi, hogy bárhová magával viheti. A méret ne tévessze meg, a Flirty még a legtapasztaltabb hatalomrajongó számára is elegendő erővel rendelkezik. A Flirty minden funkciója az Ön számára készült. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva a Swarovski kristály gombot, amíg fel nem jut a tetejére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Tökéletes a kézitáskájához!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    A kezdőknek tökéletes The Kailan 2 Bullet egy aranyos kis hangulat, amely megtévesztő, de elegendő ereje van ahhoz, hogy a végsőkig feszegesse.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Az Ultra Power Bullet 5 tudja, hogyan kell mély vibrációkkal alaposan örömet okoznia Önnek. A steppelt dizájnnak és a terjedelmes formának köszönhetően ez a minivibrátor jó tartást biztosít, és sokféle élvezetet tesz lehetővé.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand - szempillaspirál

    Vibráló szempillaspirál - elegáns és diszkrét formatervezésű többfunkciós minivibrátor, mely szmpillaspirálnak van álcázva.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Vibrating Necklace Silver

    Tegyen egy szexpozitív divatnyilatkozatot, és élvezze az orgazmusokat útközben az új Le Wand Necklace Vibe-vel! Egy erőteljes, vékony vibrátor, amely diszkrét, elegáns ékszerként is funkcionál.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Abbott Purple

    Két ujjas vibrátor rugalmas hurkokkal az előjáték izgalmas kiegészítése érdekében. Csúsztasson egyet minden számjegyre, és élvezze, hogy lábujjgöndörítést keltsen saját magának vagy partnerének – úgy gondoljuk, hogy bűn lenne nem ajánlatot tenni pároknak és kezdő szexjátékokkal.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    A Delphini egy kompakt és diszkrét ujjvibrátor, amely könnyen az ujjra csúszik, lehetővé téve az erogén zónák, például a mellbimbók, a csikló, a gát vagy más testrészek erőfeszítés nélküli felfedezését és stimulálását. A Delphini ívelt és rugalmas kialakítású. Az erőteljes motorral felszerelt Delphini 10 különböző rezgésmód közül választhat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ez a stimulátor 4 könnyen cserélhető fejjel rendelkezik, amely ideális azokra a pillanatokra, amit nem is tudsz, hogyan szeretnéd élvezni.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Sárga mini vibrátor karcsú kialakítással. 7 rezgésmóddal rendelkezik, és a mellékelt USB kábellel újratölthető. Könnyű kezelhetőség és elegáns kialakítás.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Élvezze az izgalmas változatosságot és a végtelen sokoldalúságot a tökéletes páros készlettel! Mind a négy klasszikus kedvenc használható m​a​x​i​m​u​s együtt vagy külön-külön is. A karcsú, 7”-es, többsebességes vibráció párosítható a rendkívül rugalmas textúrájú hüvelyrel és az erőteljes lövedékkel a saját, szuperstimuláló nyuszi számára. Próbálja meg a C-gyűrűt a tengelye vagy a labdák köré helyezni, vibráló golyóval vagy anélkül, az izgalmas szexjátékhoz. A lehetőségek végtelenek a többórás szexi partnerjátékban!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ha szereti egyszerűvé tenni a dolgokat, a Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pontosan a megfelelő minivibrátor az Ön számára: funkcionális kialakítása és egyszerű kezelése biztosítja, hogy az öröm gyorsan és hatékonyan elérhető legyen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Gold

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    DISZKRÉT, IGÉNYTELEN, DE Ó, IZGALMAS! A szuperdiszkrét Hide & Play™ masszírozó úgy néz ki, mint egy tubus rúzs levehető fedéllel, meg minden! De ne hagyd, hogy kis mérete megtévesszen. Ez a szexi kis titkos masszírozó 8 különböző funkcióval rendelkezik: vibráció, lüktetés és eszkaláció.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Rugalmas, erőteljes, kompakt vibrációk, ergonomikus kialakítással a maximális teljesítmény érdekében. Selymesen sima szilikonból készült, mindegyik vibrátor testre biztonságos, újratölthető és vízálló.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Most új színekkel, vízálló dizájnnal és új vibrációs mintával. A Vesper először 2014-ben jelent meg, mint az első örömszer koncepció, amelyet a világ látott: egy vibrátoros nyaklánc. Gyorsan az önszeretet és a szexuális pozitivitás ikonikus szimbólumává vált, és a popkultúra elismerését váltotta ki hírességek, intimitási edzők és egyéniségek kultikus követőivel. Ti Chang tervező és társalapítója életre keltette az örömöket, hogy szépséget és érzelmi kapcsolatokat teremtsen az örömtermékekkel.

    97 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    A Rosy Gold mini vibrátor olyan kompakt, hogy ez a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A vibrátor tíz rezgésbeállítással rendelkezik, és a be-/kikapcsoló gombbal működtethető. Könnyen tölthető a mellékelt töltőkábellel.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasszikus, amit nem szabad kihagyni egyetlen szexjáték kollekcióból sem! Ez a fényűző ezüst minivibrátor egy pajkos Playboy nyuszival egy erőteljes motort rejt, amelynek rezgései a test bármely erogén pontját megzavarják. Egyedül és pároknak kiváló, hogy új érzéseket fedezzenek fel.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Ez a FUCK GREEN által készített Botanic Booster 100%-ban biológiailag lebomló, keményítő alapú PLA műanyagból készült.

    6 390 Ft

    2 389 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Az Ultra Bullet vibrátor az erejéről, a precíz stimulációjáról és a mély vibrációjáról híres. Fedezzen fel új édes pontokat ezzel a diszkrét, vízálló, kis vibrátorgolyóval, 20 vibrációs móddal és puha szilikon bevonattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    A kis vibrátor kézitáskába!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből. Az enyhén ívelt hegynek köszönhetően könnyedén elérheti a G-pontot, játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel pedig egy pillanat alatt el lehet takarítani.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ez a golyó, ami folyamatosan ad! Ez az erőteljes, újratölthető, selymesen sima golyó önmagában is élvezhető bármilyen szexuális élmény fokozása érdekében, és a legtöbb golyós játékkal is kompatibilis, így könnyen becsúszik számos simogató, péniszhosszabbító vagy prosztata masszírozó tokjába! Frissítse jelenlegi lövedékét, és élvezze a korlátlan játékot, amelyet a fürdőkádba vagy a zuhanyozásba is bevihet, mivel teljesen vízálló és alámeríthető! Könnyen tisztítható a Zero Tolerance Toy Cleanerrel és meleg vizes öblítéssel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Lila mini vibrátor domború bemélyedéssel a tengely végén. 7 rezgésmóddal rendelkezik, és a mellékelt USB kábellel újratölthető. Könnyű kezelhetőség és elegáns kialakítás.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:272

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.