×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:784

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett Autopilot funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezettel a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Fényesítse a gyöngyöt, pöccintse meg a babot, aknázza ki lehetőségeit. Röviden: merüljön el mélyen a gerinc-bizsergő klitorális orgazmus világában ezzel a csodálatos csiklókészlettel a Fun Factorytól! Nem egy, hanem két szuper eszközzel, amelyek a szuperbab 8000 idegvégződésének mindegyikét kielégítik, felfedezheti, hogyan néz ki a csiklós mennyország.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vízálló orgazmusgép!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Next Black

    A Womanizer Next az élvezet új dimenziója – a forradalmian új 3D Pleasure Air csiklóstimuláció és az új Climax Control kombinációja, amely mélységet és gazdagságot ad orgazmusos utazásának. Az intenzív, intuitív többszörös orgazmusra tervezett Next páratlan erőt és prémium funkciókat kínál, amelyek tartalmazzák a testreszabható minták új skáláját, valóban suttogást halkan.

    103 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    A vákuumszívó technológia használata valódi orális szexhez hasonlóan stimulálja a csiklóját anélkül, hogy közvetlen érintkezésbe lépne.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Golyó

    3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélkül, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Rózsaszín

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Az intenzív orgazmusért pillanatokon belül!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    A szép, apró hangulatod: matt fekete tok, bronzszínű részletekkel ellátott vezérlőgomb és az orgazmus tökéletes árnyalata. Hordozd a titkos vibrátorodat a táskádban vagy a zsebedben, és senki más nem lesz okosabb...

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    A szilikonból készült Satisfyer Mini Wand-errel akkor is érzéki, teljes testmasszázsban lehet része, amikor úton van vagy utazik. A kompakt kialakítású masszírozó masszázsra és csiklóizgatásra egyaránt alkalmas.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Lovagold meg az élvezet hullámait - most további melegítő és nyaló funkcióval! Az innovatív vibro-cushion vibepad 2 2 motorral és 2 anatómiailag formázott, stimuláló hullámmal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a hüvelyhez, a csiklóhoz és az ánuszhoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgési móddal rendelkezik - a nagyobbik hullám a beépített vibro-nyelvvel is kiemelkedik (7 nyalási mód), a kisebbik hullám pedig további melegítő funkcióval (max. 55°C) rendelkezik.

    111 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty 2 Sage

    A Liberty 2 a tökéletes útitárs, amely a Womanizer eredeti Pleasure Air technológiáját kínálja kompakt méretben, így a felhasználók bárhová is mennek, örömüket lelik. Ez a diszkrét játék tele van erővel, 8 izgalmas és továbbfejlesztett intenzitási fokozattal. A Liberty 2 higiénikus burkolattal és biztonságos utazási zárral rendelkezik, így kényelmes és biztonságos opció az úton lévők számára.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kiegészítőkkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cerise

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Fedezze fel a világon kívüli élvezeteket a Pulse Galaxie segítségével. Más csiklóstimulátorokkal a levegőt nyomja és húzza, hogy szívóhatást keltsen, míg a töltődokkoló csillagfényes kijelzőt vet. Fedezze fel az 5 módot és 5 intenzitású szívást, valamint 3 csillagfényes térképi módot. Használja a Pulse Galaxie-t a SVAKOM alkalmazással a testreszabható és hosszú távú játékhoz.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Határozatlan vagy? A Curvy Trinity 1 légimpulzus-stimulátorként, ráfektetett vibrátorként és G-pont vibrátorként működik, mindez egyben! Használja ki az egyes funkciók szétválasztását kényelmesen.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow - Erős mini vibrátor

    Ez az új, limitált kiadású örömszerző játék 7 addiktív és bűnös beállítással rendelkezik, használata maga a tiszta eksztázis élmény!

    9 590 Ft

    6 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Nem számít, merre viszi az utazása, élvezze az „én időt” a Kyst™ Flicker mini masszírozóval. A nagy teljesítményű mini szilikon golyó 10 vibrációs funkcióval, memóriachippel és villogó nyelvvéggel van felszerelve.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini klitorisz vibrátor

    Sima szilikonból készült, 10 erősségi fokozatú rezgéseket tartalmazó egyedi vibrátor. Amivel az igazi orgazmus nem csak álom!

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 2 Lila

    A Lelo Nea újratölthető vibrátor egy gyönyörű fényes kivitelezésben kapható, amely kellemes a szemnek és a testnek egyaránt.

    84 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    A Gaia Eco Bullet a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Ez az örömteli kis hangulatú Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Élvezze a csendes, erőteljes, egysebességű vibrációt, amelyet egy egyszerű nyomógombbal vezérelnek.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Fokozza az izgalmat, fokozza a szórakozást és érezze minden érzést nagy felbontásban a gyönyörűen megtervezett Doxy Bullet segítségével, amely a végső diszkréció és a szenzációs stimuláció érdekében készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Mivel az exe soha nem találta meg a csiklóját, és előfordulhat, hogy Ön sem bízhat a következő randevújában… Gyerünk!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Ki ne szeretné a saját szexi titkát? Elpirult, amikor a HER Finger Vibe-ot viselte az ujjain, hogy a mellbimbóján vibráló masszázst végezzen, mielőtt belecsúsztatta csipkés bugyijába. A selymes, sima szilikon lágyan felmelegedett a testhőmérsékletre. Rögzítette a rugalmas pántokat bugyija külsején, és kényelmesen hozzáigazította a motor dudorát a csiklójához.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:784

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.