×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:483

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Orgazmusos öröm kezdőknek!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 2 Lila

    A Lelo Nea újratölthető vibrátor egy gyönyörű fényes kivitelezésben kapható, amely kellemes a szemnek és a testnek egyaránt.

    84 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Érzékien stimuláljon a csiklandozó és ingerlékeny Intim Pump újratölthető, teljes fedésű pumpával. A teljes lefedettségű intim gombóc, az ugrató csiklandozók, valamint a 12 szinkronizált vibráció és 3 szívófunkció révén ez a buja masszírozó az élvezeti lehetőségek csodaországába juttatja el Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • 3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    A Screaming O Bullets a tökéletes, bárhová való, „O” bárhol szupererős mini hangulat, suttogó halk motorral és kompakt mérettel a sokoldalú élvezet érdekében. Kapcsolja be a szórakozást egyetlen érintéssel a legjobb minőségű golyóért a piacon.

    6 390 Ft

    3 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Végre megérkezett: A Satisfyer Pro 2 Generation 3 alkalmazással az élvezetek új hulláma érkezett meg. A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Fekete

    A My Secret vibráló bugyikészletem keze ügyébe helyezi az élvezet erejét egy erőteljes vibráló golyóval, amely diszkréten illeszkedik az oldalsó fűzős bugyiba, hogy a helyén maradjon.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Blue

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    97 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Fokozza az izgalmat, fokozza a szórakozást és érezze minden érzést nagy felbontásban a gyönyörűen megtervezett Doxy Bullet segítségével, amely a végső diszkréció és a szenzációs stimuláció érdekében készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Heart Vibe French Rose - szív alakú vibrátor

    Ez az aranyos szív a tökéletes ajándék párok számára. 10 sebességes vibrátor, újratölthető, egy erős motor hajtja és kiváló minőségű orvosi szilikonból készült.

    25 590 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Szopás, nyalás, vibrálás! 216 orgazmus, amit még sosem próbáltál.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Silver

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Nem érzem a süket kezeket: Sok golyós vibrátorról ismert, hogy zsibbadáshoz vezet a kezében, és még csak nem is tudja kényelmesen tartani őket. Mi hiszünk a zseniális belső szerkezet fenntartásában, hogy az erőteljes motor a fejen található, nem pedig középen, csökkentve a végén való vibrációt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Orca

    Az Orca a Satisfyer Dupla Air Pulse Vibrátorok sorozatának bővítése. A játékos dizájn és a dupla funkció (ikonikus légimpulzussal) tökéletessé teszi kezdő vásárláshoz. Az Orca dizájn a népszerű Penguin stílusához hasonlítható, de vibrációval is. Áramvonalas formája az egyszerű vezérlés érdekében, 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik 11 nyomáshullám intenzitással és 12 vibrációs beállítással a klitor stimulálásához.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    A praktikus mágnes lehetővé teszi, hogy a Sexy Secret diszkréten elhelyezhető a bugyiban, és ergonomikus formájával és intenzív vibrációjával stimulálja a csiklót. Bőrbarát szilikon és a Connect App segítségével történő vezérlés teszi teljessé ezt a szexuális wellness eszközt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Lavender

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási szinttel kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-n keresztül tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó minden pontján.

    69 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Jöjjön hangulatba az új Club Vibe 3.OH vibrátorral, amely egy diszkrét hordozható bugyi vibrátor.

    79 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Pink

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Alumínium kapcsolja be, forrosítsa fel a levegőt. Tapasztalja meg az intenzív rezgések és a gyengéd meleg fúzióját ezzel a sokoldalú tölténnyel. Az alumínium szivárványos ombre felülete és az új 60SX AMP szabadalmaztatott motor – amely 12 rezgési sebességet vezérel – ideálissá teszi a teljesítményre vágyó, trendorientált felhasználók számára.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Az egyre népszerűbb blueMotion NEX|1 (2. generáció) most kisebb, karcsúbb, erősebb motor, és testbiztos szilikonból készült.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:483

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.