×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:483

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Nea 2 Lila

    A Lelo Nea újratölthető vibrátor egy gyönyörű fényes kivitelezésben kapható, amely kellemes a szemnek és a testnek egyaránt.

    84 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kiegészítőkkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    A szilikonból készült Satisfyer Mini Wand-errel akkor is érzéki, teljes testmasszázsban lehet része, amikor úton van vagy utazik. A kompakt kialakítású masszírozó masszázsra és csiklóizgatásra egyaránt alkalmas.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Fokozza az izgalmat, fokozza a szórakozást és érezze minden érzést nagy felbontásban a gyönyörűen megtervezett Doxy Bullet segítségével, amely a végső diszkréció és a szenzációs stimuláció érdekében készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Purple

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow - Erős mini vibrátor

    Ez az új, limitált kiadású örömszerző játék 7 addiktív és bűnös beállítással rendelkezik, használata maga a tiszta eksztázis élmény!

    9 590 Ft

    6 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini klitorisz vibrátor

    Sima szilikonból készült, 10 erősségi fokozatú rezgéseket tartalmazó egyedi vibrátor. Amivel az igazi orgazmus nem csak álom!

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Mivel az exe soha nem találta meg a csiklóját, és előfordulhat, hogy Ön sem bízhat a következő randevújában… Gyerünk!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Ki ne szeretné a saját szexi titkát? Elpirult, amikor a HER Finger Vibe-ot viselte az ujjain, hogy a mellbimbóján vibráló masszázst végezzen, mielőtt belecsúsztatta csipkés bugyijába. A selymes, sima szilikon lágyan felmelegedett a testhőmérsékletre. Rögzítette a rugalmas pántokat bugyija külsején, és kényelmesen hozzáigazította a motor dudorát a csiklójához.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Pink

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    A Pocket Wand egy kompakt, zsebméretű pálcás vibrátor, amely tökéletes a bárhol és bármikor történő élvezethez. Elképesztően erős és mély dübörgő rezgéseket és különböző impulzus és hullámmintákat biztosít, kielégítve azokat, akik igény szerint élvezik az élvezetet. Két sokoldalú tartozékkal van felszerelve a felfedezéshez és a még több szórakozáshoz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    A Satisfyer Teaser tökéletes az összes erogén zóna, például a csikló és a mellbimbók sokoldalú stimulálására: Az ujjvibrátor használata nagyon egyszerű és intuitív a rugalmas nyílásnak köszönhetően.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Ez a PantyRebel vibráló fiúnadrág puha és rugalmas anyagból készült, amely kényelmes és jól illeszkedik. A rövidre van egy rekesz, amelybe a vibrátor fektetése pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    A Screaming O Bullets a tökéletes, bárhová való, „O” bárhol szupererős mini hangulat, suttogó halk motorral és kompakt mérettel a sokoldalú élvezet érdekében. Kapcsolja be a szórakozást egyetlen érintéssel a legjobb minőségű golyóért a piacon.

    6 390 Ft

    3 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Tudj meg többet legbelsőbb fantáziáidról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyeket tetőtől talpig visszhangozni fog. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, azzal incselkedve, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Érzékien stimuláljon a csiklandozó és ingerlékeny Intim Pump újratölthető, teljes fedésű pumpával. A teljes lefedettségű intim gombóc, az ugrató csiklandozók, valamint a 12 szinkronizált vibráció és 3 szívófunkció révén ez a buja masszírozó az élvezeti lehetőségek csodaországába juttatja el Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Blue

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    97 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Black

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Szopás, nyalás, vibrálás! 216 orgazmus, amit még sosem próbáltál.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Heart Vibe French Rose - szív alakú vibrátor

    Ez az aranyos szív a tökéletes ajándék párok számára. 10 sebességes vibrátor, újratölthető, egy erős motor hajtja és kiváló minőségű orvosi szilikonból készült.

    25 590 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Lavender

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Crush

    A Dual Crush stimuláló nyomáshullám-technológiát párosít egy hajlított, vibráló tengellyel, amely hajlékony szilikonból készült. Az intuitív vezérlőpanelen keresztül mind a csikló, mind a G-pont intenzív rezgésekkel stimulálható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Nem érzem a süket kezeket: Sok golyós vibrátorról ismert, hogy zsibbadáshoz vezet a kezében, és még csak nem is tudja kényelmesen tartani őket. Mi hiszünk a zseniális belső szerkezet fenntartásában, hogy az erőteljes motor a fejen található, nem pedig középen, csökkentve a végén való vibrációt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Alumínium kapcsolja be, forrosítsa fel a levegőt. Tapasztalja meg az intenzív rezgések és a gyengéd meleg fúzióját ezzel a sokoldalú tölténnyel. Az alumínium szivárványos ombre felülete és az új 60SX AMP szabadalmaztatott motor – amely 12 rezgési sebességet vezérel – ideálissá teszi a teljesítményre vágyó, trendorientált felhasználók számára.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási szinttel kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-n keresztül tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:483

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.