×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:269

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona 2 Cerise

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló bugyik puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A bugyinak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    A Satisfyer Twirling Fun szaggatott, erőteljes, keringő rezgéseivel a csikló, a szeméremajkak vagy más erogén zónák stimulálására használható. A sportos kialakítást az intuitív kezelés teszi teljessé.

    20 790 Ft

    8 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ó Casanova! Az érzéki French Kiss™ Casanova egy ellenállhatatlanul villódzó teaser erőteljes vibráló golyóval, amely igazán szenvedélyes játékidőt tesz lehetővé. Ez az erőteljes hangulat valódi eksztázist mutat meg a nyelv minden villogásával, két vibrációs motorral és 12 vibrációs funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Erőteljes vibrátor párok általi használatra vagy önstimulációra, új, innovatív, felhasználóbarát kialakítással, szuperrugalmas stimuláló karokkal a test legérzékenyebb részeinek stimulálásához. 3 nagy teljesítményű, csendes motor, amelyeket akár együtt (M1, M2 és M3), akár külön-külön (M1 és M2) vagy (M3) is használhat.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    No. TwentyFive, a nagy család új tagja, az Action.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Gyönyörködjön egy teljesen új érzéssel. A forgó puha szilikon bordák finom, mégis határozott intenzitással ébresztik fel a csiklót. Használja ezt a gyengéd csemegét kedvenc síkosítójával, és éljen bele az ecstasy ösztönző utazásába.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Slim

    Ez a klasszikus formájú vékony hangulat olyan archetipikus játékélményt nyújt, amely bármely éjjeliszekrényhez tartozik! Hét nagy sebességgel és funkcióval, az enyhétől a vadig, ez az édes kis fantáziakészítő nemcsak vízálló, hanem teljesen víz alá meríthető, így a fürdőkád és a zuhany tökéletes társává válik az egyedül vagy egy partnerrel játszható vízi játékhoz! Tisztítása egy pillanat alatt játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel történik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Invincible Black

    Az Invincible szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen formázta, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb orgazmust hozza létre! Az Invincible újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így az Invincible könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    A világ leghíresebb csiklómasszírozója által ihletett SILA lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel a csúcspont elérésére. A hanghullámok intenzitása széles skálájával rendelkezik a teljes csikló stimulálásához, a száj pedig finoman átfogja az élvezet középpontját a progresszív elégedettség érdekében.

    113 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Tökéletes illeszkedés minden vulvához!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Szeresd a szeméremtestedet, szeresd magad! Merüljön el a boldogságban a teljesen új dupla Air Pulse vibrátorral, a Vulva Lover 1.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Ha változásra van szüksége szexuális életében, ne keressen tovább, itt bemutatjuk a Drimyt.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélküli, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ez a fajta vibrátor volt a legújabb trend a közösségi médiában, és tudjuk, miért. A 12 vibrációs funkcióval és 12 nyalási funkcióval felszerelt Rose Lover felejthetetlen élményt nyújt. A rózsa tetején egy nyalóstimulátor intenzíven stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos ívben a Bdesired Deluxe Curve termékünkkel. Érzéki az alaptól az elsöprő boltívig, egy hüvelyknyi lehetőséget sem hagy ki. Nem porózus szilikon és fényes ABS műanyagaink könnyen tisztíthatók, és érintkezéskor hihetetlenül érzékiek. Hagyja, hogy izgalma bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6 funkciós masszírozóval.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    A hajlékony szárnyakkal, amelyek a szeméremajkak alá bújnak, miközben Eva II ül a tetején, a csikló stimulációját végezheti a behatoló szex során. Az Eva II kisebb, könnyebb és egyszerűen használható – ráadásul teljesen vízálló, és egy karcsú töltőalappal/utazótokkal szállítjuk.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Legyen profi útközben. A teljesen új, sokoldalú, dupla légimpulzusos vibrátor, a Pro To Go 3 itt van és készen áll a gyönyörködtetésre!

    25 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási szinttel kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-ről tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    A világ leghíresebb csiklómasszírozója által ihletett SILA lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel a csúcspont elérésére. A hanghullámok intenzitása széles skálájával rendelkezik a teljes csikló stimulálásához, valamint a száj, amely finoman átfogja az élvezet középpontját a progresszív elégedettség érdekében.

    113 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    DISZKRÉT, IGÉNYTELEN, DE Ó, IZGALMAS! A szuperdiszkrét Hide & Play™ masszírozó úgy néz ki, mint egy tubus rúzs levehető fedéllel, meg minden! De ne hagyd, hogy kis mérete megtévesszen. Ez a szexi kis titkos masszírozó 8 különböző funkcióval rendelkezik: vibráció, lüktetés és eszkaláció.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Élvezze az izgalmas változatosságot és a végtelen sokoldalúságot a tökéletes páros készlettel! Mind a négy klasszikus kedvenc használható m​a​x​i​m​u​s együtt vagy külön-külön is. A karcsú, 7”-es, többsebességes vibráció párosítható a rendkívül rugalmas textúrájú hüvelyrel és az erőteljes lövedékkel a saját, szuperstimuláló nyuszi számára. Próbálja meg a C-gyűrűt a tengelye vagy a labdák köré helyezni, vibráló golyóval vagy anélkül, az izgalmas szexjátékhoz. A lehetőségek végtelenek a többórás szexi partnerjátékban!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Rugalmas, erőteljes, kompakt vibrációk, ergonomikus kialakítással a maximális teljesítmény érdekében. Selymesen sima szilikonból készült, mindegyik vibrátor testre biztonságos, újratölthető és vízálló.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ha szereti egyszerűvé tenni a dolgokat, a Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pontosan a megfelelő minivibrátor az Ön számára: funkcionális kialakítása és egyszerű kezelése biztosítja, hogy az öröm gyorsan és hatékonyan elérhető legyen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, melyet a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel 2023-ban: a készüléken kapható élvezeti beállítással rendelkezik, engedhetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    A Rosy Gold mini vibrátor olyan kompakt, hogy ez a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A vibrátor tíz rezgésbeállítással rendelkezik, és a be-/kikapcsoló gombbal működtethető. Könnyen tölthető a mellékelt töltőkábellel.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    A Pocket Wand egy nagyon erős vibrációs motor köré épül, amely a végső erőt sugározza, és nem gyengébb, mint sok nagy pálcás masszírozó. A termék 3 rezgésintenzitással és 4 rezgésmóddal rendelkezik, ami segíti a csúcspontot könnyedén elérni a kívánt beállításokkal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    A Sway átgondolt formája és mindkét végén dübörgő vibráció úgy van kialakítva, hogy elérje az összes legkellemesebb helyet, belül és kívül egyaránt. A sima ív és az egyik végén megemelt stimulációs pont ideális a Gspot és a csikló felfedezéséhez, míg a nagyobb, gömbölyűbb vége tökéletes a P-pont játékhoz és a teljes test élvezetéhez. A fényűző melegítő érzések hozzáadott bónusza pihentető és kényelmes élményt nyújt minden felhasználó számára.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:269

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.