×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek igényes vízálló sima 10 - 14,9 cm

129 - 160 termék, Összesen:198

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Ha Ön és a szeretője úgy áll hozzá, mint a nyulak, öltözzenek a részhez a vibráló Happy Rabbit nyuszi farok fenékdugójával. A bolyhos farokkal és egy rendkívül sima vibráló izzóval ez a dugó zsákmányos boldogságot nyújt, és Buzz Bunsy-vé változtatja fenekét.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size S Black

    Elégedettség, öröm és a tested hallgatása. Érdekel? Ez a Dildo Plug Beads elcsábít progresszív dizájnjával, amely 3 golyóból áll, fokozatosan növekvő átmérővel a könnyű és kellemes behelyezés és az intenzív stimuláció érdekében. Élvezze az élvezetet centiről centire!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Oh My Gem Classy Ruby

    A gránát a szexuális szenvedélyt és a szerelmet ösztönzi. Magabiztos és szeretné a legteljesebb mértékben átölelni az életet, miközben eltávolítja a negatív energiákat az útjából. Klasszikusan készen áll arra, hogy felerősítse az élvezetét és még több szenvedélyt vonzzon, ahogy felfedezi. A lekerekített vége tökéletes a belső és külső felfedezéshez. Itt az ideje, hogy kényeztesse magát a Classy-val!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Akár törzsutas vagy, akár első útja a Pleasure Islandre, a Bcute Classic Pearl-t egyszerűen ellenállhatatlannak fogja találni. Fodros formája és kicsi mérete észbontó stimulációt biztosít, valamint 5 vibrációs funkciót a tökéletes ugratás és kellemes szórakozás érdekében. Élvezze mindazt, amit a Bcute kínál, ha megcélozza az összes édes foltját. A selymes, higiénikus szilikon és a sima ABS műanyagok könnyedén siklanak végig a testen – a hálószobában vagy a habfürdőben.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    A Sleek Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami számít egy igazán nagyszerű játékban: Erőteljes és nagyon csendes motor, 8 vibrációs program és 5 e-stim program, valamint egy medencefenék edzésprogram. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Ezt a Booty Pleaser-t anális és prosztata stimulációra tervezték. A hím „zsákmány” leghosszabb vége esetén a legrövidebb vége stimulálja a gátot. A játék más módon is használható. Nők számára anális vibrátorként is használható, ilyenkor a rövid vége stimulálja a szeméremajkakat. A Booty Pleaser hüvelyvibrátorként használható csiklóstimulációval.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Az RRRING egyszerre izgalmas, kalandos és szórakoztató. Képzeld el az első randi izgalmát és az izgalmakat, amikor valami új kipróbálásakor kilépsz a komfortzónádból. Merülj mélyre, ki tudja, talán még élvezni is fogod.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pretty Love Quentin Purple

    Ez a cuki 12 szívási funkcióval rendelkezik, így megtalálhatja a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha tartó magába foglalja az értékes gyöngyöt, és addig nyújt örömet, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Nagyon biztonságos orvosi szilikonból készült, és nagyon csendes. Ne hagyd ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    A selymesen sima és plüss szilikon biztonságos a test számára, és a legjobb szexuális játékok kedvelt anyaga. Élvezze a péniszgyűrű és a farokstimulátor kettős fokozását. Miközben fenntartja és fokozza erekcióját, élvezheti a gátra helyezett vibrátorból áradó erőteljes rezgéseket is. Válasszon 3 sebesség és 4 vibrációs minta közül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size M Black

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildó dugó" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy növelje az örömöket, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeire tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    A legsimább vibrátor – tökéletes a test feszültségének oldására, a tetőtől a lábujjig érő testmasszázsokhoz, valamint az erogén zónák ugratásához és tetszésnyilvánításához.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Union Violet

    Érezze az örömöt mélyen belül a Pulse Unions csábító szívóerejével. A Pulse Uniont úgy tervezték, hogy célzott stimulációt biztosítson ott, ahol a leginkább szüksége van rá, és 5 különböző szívási móddal rendelkezik, amelyek tökéletesek a bemelegítéshez vagy az igazi boldogság eléréséhez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Ez a sima, fémből készült popsi dugó könnyen használható és finom élményt nyújt! Élvezze a könnyű behelyezést a kúpos végével. Élvezze a nem porózus, nikkelmentes fémet, ahogy belecsúszik. A nehéz, súlyozott fém minden típusú síkosítóval kompatibilis és IP7X vízálló. Élvezze a hűvös fémet, vagy melegítse fel meleg vízben a behelyezés előtt.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Az üvegdugók nagyszerűek. A vibrációs dugók izgalmasak. Miért ne kombinálná ezeket a tulajdonságokat egy vibráló üvegdugóval a még nagyobb élvezet érdekében!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Senzi Vibrator Pink

    A Senzi vibrátor egy gyönyörűen megtervezett, tűpontos vibrátor, amellyel minden legérzékenyebb pontját pontosan stimulálhatja. 12 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen beállíthatóak a fogantyún lévő nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tökéletes formájú RC rotációs prosztata masszírozó ANOS vibrációval, forgó kétfejű hegyével, amely kifejezetten a prosztatát célozza meg az anális masszázs során. Két nagy teljesítményű motor intenzív forgást és mély rezgéseket biztosít, amelyek a széles és ívelt dugóalapban is erősen érezhetők, hogy egyszerre stimulálják a végbélnyílást és a perineumot.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Ez a sima, fémből készült popsi dugó könnyen használható és finom élményt nyújt! Élvezze a könnyű behelyezést a kúpos végével. Élvezze a nem porózus, nikkelmentes fémet, ahogy belecsúszik. A nehéz, súlyozott fém minden típusú síkosítóval kompatibilis és IP7X vízálló. Élvezze a hűvös fémet, vagy melegítse fel meleg vízben a behelyezés előtt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Vízálló luxus útközben!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    A Fekete Pillangó G egy erőteljes vibrátor ívelt formájával, rugalmas és tökéletesen alkalmas a G-pont stimulációra. Testbiztos szilikonból készült, újratölthető, a pillangószárnyak között pedig egy könnyen használható vezérlőgomb található. A motor 3 fokozatú egyenletes rezgést és 9 különböző ritmust kínál.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Az innovatív Satisfyer Threesome 3 rugalmas élvezeti karral és 3 teljesítménymotorral széleskörű stimulációt biztosít a szeméremajkak és a csikló számára. A puha szilikon különösen gyengéd a bőrhöz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    A Getaway Plus 2 hajlítható szárral rendelkezik, amely kényelmesen alkalmazkodik bármilyen játékhelyzethez. Hajlított és lapított csúcsa pontosan és tökéletesen megcélozza a G-pontot, maximalizálva az élvezetet a G-pont stimulációja, a behatolás és az intim zónák felfedezése során. Nagyon sima felülettel rendelkezik, amely különösen puha szilikonból készült. A Getaway Plus 2 a Nomi Tang jellegzetes érintőcsúszkájával rendelkezik az erőteljes rezgések szabályozásához. Újratölthető, rendkívül csendesen működik és 1 méterig vízálló.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size M Metallic Pink

    Engedje, hogy elvarázsolja magát az új hibrid "dildó dugó", amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az örömöt, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    Asher az Action új tagja, egy távirányítós vibráló anális dugó. 6 vibrációs funkcióval rendelkezik, erőteljes, szórakoztató, amellyel beléphet egy intenzív szenvedéllyel teli világba.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legkiválóbb szintjét ezzel a kétágú szennyeződést kedvelővel! Prémium minőségű anyagokból készült, és elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy kielégítse a legigényesebb anális rajongókat is. Ezt a játékot a két csavart stimulátornak köszönhetően intenzív férfi élvezetekre tervezték – a prosztata vibrátorszárának, amely zúgja a belsejét, és egy káprázatos, szennyeződést koppintó szárnak, amely segít túllendíteni a szélén!

    66 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 5"/12 cm Black

    Merítsen egy kicsit mélyebbre a hátsó ajtó játékában ezzel a kúpos tompadugóval. 5 hüvelyk magas, ez a dugó tökéletes alakú és méretű, hogy segítse a játékosokat az anális élmény határainak kiterjesztésében.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    A You2Toys újratölthető vibro-golyó RC Love Ball 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és edzés során.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Bass Anal Plug Dark Green

    A ROMP Bass egy vibráló anális dugó, amelyet az élvezet érdekében alakítottak ki, és puha, sima szilikonnal vontak be a maximális kényelem érdekében. Vízálló és újratölthető a nedves és vad használathoz, újra és újra, 6 különböző intenzitási szinttel és 4 különböző mintamóddal az érzések variálásához.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    A Bilie egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Ismerje meg a Metal Mike-ot, a többfunkciós fémstimulátort, amely a csikló, az anális és a hüvely stimulálására, valamint a mellbimbók, a gát és a herezacskó stimulálására használható. A 14,2 cm-es hosszával a vibrátor manőverezése egyszerű, a hegyén lévő golyó alakja pedig kiváló a tűpontos stimulációhoz. A vibrátor fémből készült, szilikon fenéklappal, amely egyetlen gombbal rendelkezik 9 vibrációs ritmus működtetéséhez. Használat közben a gomb kék LED fénnyel világít. Gond nélkül használja a Metal Mike-ot a fürdőben vagy a zuhany alatt, mert vízálló. Az újratöltéshez mágneses USB-kábel jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Remote Vibrating Bullet Black

    Ez a vibráló golyó 10 rezgésbeállítással rendelkezik, a lágytól a keményig. Férfinak és nőnek is alkalmas, vízálló és szagtalan. Elemeket tartalmaz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    A Verona egy teljesen fekete vibráló anális dugó, amelyhez távirányító tartozik. Ez a stimulátor csodálatos, ha szereted használni a hátsó ajtót. A partnerek izgalmas lehetőségeket tárhatnak fel, hogy ezzel a dugóval ingereljék és meglepjék egymást, egy olyan kalandot, amely abszolút csúcspontként egy intenzív orgazmussal végződhet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:198

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.