×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 10 - 14,9 cm

65 - 96 termék, Összesen:922

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Size Matters Clear Sensations Enhancer Sex Sleeve

    Méretért próbáld ki ezt! Ez a vékony, texturált farokhüvely tökéletes az úton lévő férfiak számára. Most azonnal belecsusszanhat az erekciójavításba, várakozás, tabletták vagy krémek nélkül! A külső textúra minden lendülettel stimulálja szeretőjét, és bármilyen méretben finom öblítést biztosít.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Fekete

    Kényeztesse testét! A világos, cukorka színű Jelly Rancher örömszerző análdugók szórakoztató és élvezetes anális játékra csábítják a felhasználót. Puha és kényelmes használat biztosítva. A színes dugók könnyen beszerezhetőek, 3 fiatalos színben kaphatóak, valamint 3 különböző méretben.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Drótnélküli Rezgő análdugó Fekete

    Nyisson meg új ajtókat a Bfilled Classic vezeték nélküli távirányítóval ellátott masszírozó dugóval. A gondosan megtervezett kúpos hegy és biztonságos bázis által ideális választás a kezdők számára.

    20 790 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Funky Massager Rózsaszín

    Funky egy különleges masszírozó a ToyJoy-tól! 4 különféle masszázsfejjel és egy erős motorral gondoskodik kényeztetésedről! Ez a kis játékszer nem hiányozhat egynő éjjeliszekrényéről sem!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Magát síkosító: nedvesen csúszós. Csak adjon hozzá egy kis vizet, és csúsztassa bele. Texturált: élvezze az erotikus érzést, ahogy a gerincek masszírozzák a szerszámát. Legyen meg mindene: gyönyörűen kialakított anális, vagina, szopó ajkak. Rezeg: a kivehető vízálló töltényvibrátor rezegteti a szerszámát a robbanásszerű orgazmusért. Csakis a legjobb: Blush által imádott és felelősségteljesen készített tervezés, fejlesztetés és kipróbálás.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision Joyballs Secret Set -Gésagolyó szett Rózsaszín/Lila

    A JoyDivision díjnyertes Joyballs Secret egy egyedülálló edzőeszköz, amely hatékonyan erősíti és feszesíti a női medencefenék izmait, miközben lágy stimuláló hatást fejt ki. Mosogatógépben mosható, lila/fekete.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Adja át magát a csodálatos szeméremajkak izgató örömének!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Simply Anal Baloon - felfújható análdugó

    A szex kétirányú ezzel a felfújható anális ballonnal. A puha latex léggömb képes megháromszorozni a méretét. Kielégíti még a legigényesebb análimádót is.

    5 590 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Az F1S V2 továbbfejlesztett m-cup dizájnja lehetővé teszi az optimális elégedettség felfedezését, rugalmas hüvely, szélesebb hangintenzitás-tartomány és négy pulzáló program segítségével. Ez a nyílt felületű sextech 10 legmodernebb érzékelővel van felszerelve, amelyek valós idejű visszajelzést adnak a teljesítményről a LELO alkalmazáson keresztül – lehetővé téve a legkellemesebb programkészlet összeállítását a végső orgazmushoz. Töltsd le az iOS vagy Android SDK-t, hogy megépítsd kiberszexi alkalmazásodat, szinkronizáld az interaktív világgal, és engedd, hogy képzeleted elvaduljon.

    164 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Alice Masturbator

    Alice mindig ott van neked! Fedezze fel a valósághű élményt az Alice + segítségével a Kokos kollekcióból. Ez a nagyon valósághű maszturbátor puha és rugalmas anyagból készült, amely olyan érzést nyújt, mint egy igazi bőr. A maszturbátornak két nyílása van: egy végbélnyílás és egy hüvely.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Butt Plug Black

    Tökéletes csatlakozó kezdő anális számára!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim E-Box Series 2B Kit

    Először az Erotica-ban indult 2010-ben, és több mint három évnyi szilárd fejlesztés kellett ahhoz, hogy megvalósuljon, és még mindig javul a 2015-ben megjelent új béta firmware.

    287 900 Ft

    183 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Készüljön fel a rock and rollra a P-Rock™ prosztata masszírozóval. Ez az új, innovatív prosztata masszírozó férfiaknak tökéletes szexjáték, akár egyedül, akár játszótárssal. Egyedülálló, ívelt kialakítása ideális a prosztata és a here egyidejű stimulálására, ezért készüljön fel arra, hogy teljesen feldobja az elméjét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Love Shower - análzuhany (beöntés)

    Egyszerűen töltse meg a "squeeze" iriigátort (10,5 cm, Ø 5 cm) akármilyen folyadékkal és élvezze a bizsergő szenvedélyt! Használható zuhany melléklettel (4 cm) vagy fecskendő mellékletet egyaránt (7 cm) - vaginálisan és análisan is.

    7 990 Ft

    5 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Friend with Benefits Nicole Adams Masturbator

    A Nicole Adams Maszturbátor valóra váltja vágyait, és mindig ott van az Ön számára. Ennek a valósághű modellnek selymesen puha és valósághű érzete van. A belső teret stimuláló szerkezettel alakították ki, amely további stimulációt ad. Az anyag behatolás közben könnyen meghajlik és az Ön ritmusára mozog. A maszturbátor utólag könnyen tisztítható.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    A B Yours Slim anális dugó tökéletes bevezetés a fenékdugókhoz! Kúpos kialakításának és ergonomikus talpának köszönhetően a Slim anális csatlakozó könnyen viselhető és kényelmesen ülhet rajta. Puha, rugalmas anyaga átöleli az íveket, miközben biztonságosan rögzítve marad az arcok között. B az Ön dugói testbiztosak, ftalátmentesek és könnyen tisztíthatók.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Fekete

    Éld meg te is, milyen, mikor igazán érzékien izgatják a mellbimbóid! A diszkrét és egyedi vákumrendszerben biztosan nem fogsz csalódni, az erőteljes stimuláció kozmikus méretű élvezetet garantál! Egyszerűen csak helyezd fel, csavarj rajta, és élvezd!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Lila

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Erős mini vibrátor Arany

    Készüljön fel a kényeztetésre ezzel a 10 funkciós rúzsvibrátorral! Elegáns és diszkrét, rózsaarany színű; sima felületével, kúpos csúcsával és intenzív rezgéseivel csiklóját a fellegekbe repíti!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Vizelni és ejakulálni egyidőben? Lehetséges! Helyezd be, érezd és élvezd- kifejezetten azon férfiaknak ajánljuk, akik szívesen kipróbálnának valami újat! Elég az üreges, fekete tágítót a húgycsőbe helyezni. Rugalmas anyagból készült, 11,8 cm hosszú 10,7 cm behelyezhető hosszal. Ø 0,7-1,3 cm. Anyaga: szilikon, ftalát-mentes.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    A Sweet n' Small 4 hüvelykes tapadókorongos vibrátor valósághű stimulációt biztosít kompakt méretben! Ideális kezdőknek vagy bárkinek, aki gyengédebb érintésre vágyik, a 4,5 hüvelykes Sweet N' Small 3,75 hüvelyk behelyezhető hosszúságot és 1,25 hüvelyk szélességet kínál. Erős tapadókorongos talpa szilárdan tapad bármilyen sima felülethez, vagy hordja hámban az érzéki szórakozáshoz partnerével.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Coral

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    87 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ön vadállat vagy jól képzett kölyökkutya? Változzon farkassá, üvöltve örömében, miközben felfedezi a 3 sebességet és 7 funkciót a zümmögő zsákmány boldogságához! A távirányítónak köszönhetően ez a csatlakozó rendkívül egyszerűen használható szóló játék közben, de rendkívül szórakoztató, ha átadja a hatalmat egy partnernek. Az ultrapuha és bolyhos műszőrme annyira ellenállhatatlan, hogy szerelme nem tudja levenni Önről a kezét, miközben a dugó zúg a lyukban.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES egypólusú fém húgycső és kék színű, unipoláris péniszpánt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Azt hiszed, semmi sem helyettesítheti a fürge ujjakat? Rossz! Ezt az egyedülálló prosztata stimulátort a legügyesebb ujjak ihlették, és könnyedén utánozza azokat. Élvezze a puha szilikon érintését és a 10 rezgésmódot, amelyek nem hagynak hidegen.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Pecek és dildó

    Ez a 2 az 1-ben pecek kellemes meglepestést tartogat mindkét fél számára: egy sima, kerek gumi szájpecek és egy határozott gumi dildó a csomag tartalma. Készüljön fel a szoros és rendkívül intim arcközeli élményre.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:922

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.