×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 10 - 14,9 cm

27 Termék

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A Naughty-Boy egy szórakoztató kettős hatású prosztata masszírozó, amely a világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal egy elegáns és formás alakváltozással, így ideálissá vált kezdők számára.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Legyen nagyobb és nyüzsgőbb ennek az egyedülálló vibrációs pénisznövelőnek a méretnövelő erejével, amely nagyszerű párok játékához. Két puha és rugalmas hurok féken tartja a labdákat és a péniszt, miközben a pénisz a tetején megtámasztva zökkenőmentesen nagyobb behelyezhető szélességet hoz létre a kielégítő behatolás érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Gondolja, hogy képes lesz kezelni ennek a hatalmas anális dugónak a súlyát és kerületét? Ha kétségei támadtak, használjon egy kis víz alapú síkosítót, és a játék máris könnyebben siklik. A kúpos kialakítású hegye szintén ezt a célt szolgálja. Miután az első golyót bevzette a végbélnyíláson, még mindig hátra van egy sima, nagyobb labda, amely további örömöket tartogat a tulajdonos számára.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ha az anális játékot a következő szintre szeretné emelni, az Anal Fantasy® Elite kollekció az elsődleges választás a csúcsminőségű anális izgalom és a prosztata játék számára. A rendkívül higiénikus Elite Silicone™ -ból készült Elite kollekció biztonságos a testre, ftalátmentes, latexmentes és kemény játékra készült. A legújabb USB-vel újratölthető technológia felhasználásával az Elite Collection dugók és szondák ergonomikus kialakításúak a maximális kényelem és garantált elégedettség érdekében. Tökéletes minden nem számára, az unisex kollekció elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyek hihetetlen izgalmakat és kirobbanó eredményeket kínálnak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal a hozzáadott kontúrozás még hevesebb kényeztetést nyújt, amelyből egyre többet és többet akar majd.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Az Eclipse™ Thrusting Toló Szonda a belépő a szemtelen anális élvezetek csodaországába a boldog kezdők és az erotika szakértői számára. A 12 funkciós szonda ötvözi az erőteljes vibrációt és az intenzív stimulációt izgalmas forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Limba Flex S Carribean Blue

    Tudjuk, hogy a változatosság a nagyszerű szex része. Tudjuk, hogy minden test más. Ezért készítettünk vibrátorokat hajlítható dróttal, hogy bármilyen kívánt szögbe hajlítsanak – és ott is maradjanak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ez a fajta vibrátor volt a legújabb trend a közösségi médiában, és tudjuk, miért. A 12 vibrációs funkcióval és 12 nyalási funkcióval felszerelt Rose Lover felejthetetlen élményt nyújt. A rózsa tetején egy nyalóstimulátor intenzíven stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 6,5 Inch Clear

    Örömmel mutatjuk be újra az új Fat Boy-t, most már éles, új, függőleges tárolócsomagolásban. Érezhetően növeli a péniszed körfogatát anélkül, hogy túl sok lenne a partnerednek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 5,5 Inch Clear

    Örömmel mutatjuk be az új Fat Ultra Fat, amelyet korábban a szuper népszerű Fat Boy néven ismertünk, éles, új, függőleges tároló csomagolásban. Lenyűgöző 1" kerületet ad a péniszéhez!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lust Love Balls Pink

    Örömgolyók!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Az ANOS vibráló-fenék dugója, a Remote Távirányítós Fenékdugó, klasszikus dugós kialakítású. A forgó masszázsgyöngyök a nyél aljában közvetlenül, intenzíven stimulálják a végbélnyílást. A talpán egy kicsi, kerek, arany színű tükör is található, amely csodálatosan díszíti a végbélnyílást.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    A Verona egy teljesen fekete vibráló anális dugó, amelyhez távirányító tartozik. Ez a stimulátor csodálatos, ha szereted használni a hátsó ajtót. A partnerek izgalmas lehetőségeket tárhatnak fel, hogy ezzel a dugóval ingereljék és meglepjék egymást, egy olyan kalandot, amely abszolút csúcspontként egy intenzív orgazmussal végződhet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size M Metallic Blue

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildó dugó" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az örömöket, a lehetőségeket, és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size M Black

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildó dugó" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy növelje az örömöket, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeire tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Ennek a kompakt péniszstimulátornak a bordázott belseje és a kényelmes, ölelő hegye az erőteljes vibráló motorral kombinálva intenzív ingerlő érzést nyújt, amelyet egyedül vagy a partnerével együtt élvezhet! Válasszon a 8 rezgésfunkció közül, hogy megzavarja saját vagy partnere férfiasságát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    Asher az Action új tagja, egy távirányítós vibráló anális dugó. 6 vibrációs funkcióval rendelkezik, erőteljes, szórakoztató, amellyel beléphet egy intenzív szenvedéllyel teli világba.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size M Metallic Pink

    Engedje, hogy elvarázsolja magát az új hibrid "dildó dugó", amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az örömöt, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro Penguin

    A Satisfyer pro Penguin legújabb verziója! Az intenzívebb, gyorsabb és többszörös orgazmusért.

    36 900 Ft

    20 690 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

27 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.