×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 15 - 19,9 cm csikló

97 - 128 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    A Satisfyer Twirling Fun szaggatott, erőteljes, keringő rezgéseivel a csikló, a szeméremajkak vagy más erogén zónák stimulálására használható. A sportos kialakítást az intuitív kezelés teszi teljessé.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    A MIKI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ives Pink

    Az Ives stimulálja a hüvely belsejét és a csiklót, 30 vibrációs funkciót kínál, és már az első érintésre beleszeret a selymesen puha szilikonba. Már választott

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • 31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    A mi Bwild Klasszikus Nyuszinkat nem lehet megszelídíteni. 5 funkciója és 2 különálló motorja biztosítja, hogy ez a kisállat túlórázzon, hogy magasabb szintű érzéseket nyújtson. Imádni fogod az ívelt nyél és a precíz csiklandozó érzéki érintését és selymes csúszását. És mivel nem porózus szilikonból készült, ez a nyuszi esőben is tud játszani.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    A Dream Toys Royal Fantasies kollekciójának Panacea vibrátora egy lila vibrátor stílusos, vöröses színű díszítéssel az alján és egy átlátszó gyűrűvel, amely piros és kék LED-lámpákkal világít. A Panacea robusztus és szilárd, 2 erős motorral rendelkezik, amelyek 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínálnak.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Sugar Bunny

    Ez a gyönyörűen megtervezett szilikon nyúl 10 nagy teljesítményű motorsebesség és funkció, finoman ívelt nyél, bőséges körmérettel és célzott nyúlfülekkel, amelyek egyszerűen nem fognak kiadni! Luxus, selymesen sima szilikonból készült, ez a barátságos játék a fürdő- és zuhanyfantáziádat is életre kelti, mivel nem csak vízálló, hanem teljesen alámeríthető. Az Evolved Toy Cleaner és egy f​i​n​i​b​u​s meleg vizes öblítő segítségével gyorsan el lehet takarítani, mint egy nyuszi.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Gyújtsd meg a kapcsolatot és szinkronizáld az érzéseidet! A Fuse kettős ingerlésű masszírozó Bluetooth-képes, kétirányú kommunikációval, így Ön és partnere bármilyen távolságból megoszthatják örömüket. A beépített érzékelő technológia lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök kétirányú vezérlését, így bármelyikőtök irányíthatja az akciót. A LED fény világít, hogy vizuális visszajelzést adjon.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    A kis masszírozó kézitáskába!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    A szilikonból készült Satisfyer Twirling Joy keringő rezgéseivel stimulálja az összes erogén zónát, mint a csikló, a szeméremajkak vagy akár a mellbimbók. A rezgések a vezérlőpulton vagy a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül vezérelhetők.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Mindketten élvezhetik az izgalmas játékot, ezzel az egyedülálló vibrátorral pároknak a Cala Azul kollekcióból! A kerek oldal maszturbátorként is használható a gyűrű pénisz köré csúsztatásával.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Érzéki orgazmus egyetlen gombnyomással, ez a G-pont és a csiklóvibrátor testalkatához igazítható – a partner által irányított játék lehetőségével az ingyenes Je Joue alkalmazás segítségével (alma és andriod készülékeken!)

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Az 5 rezgésmintázat a hosszú, ívelt szárral és a Wave textúrával együtt a Bwild Classic Wave a B Swish Classic termékcsalád kiegészítője. A nyúlmasszírozó innovatív csavarja, a Bwild Classic Wave 6"-os kettős motorja forrósítja a levegőt.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Erőteljes motorja, 8 rezgésprogrammal és 5 e-stimul programmal, néha lassan ugrál, néha pedig gyorsan ugrik át ezen a dombon, majd azon. Úgy tervezték, hogy egyszerre élvezhesse a hüvelyi és a klitorális stimulációt. Ha falba ütközik, nagyon gyorsan újra beindíthatja bármelyik mágneses töltőkábellel.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ez a pálcás vibrátor a Cala Azul kollekcióból tökéletes egy izgalmas éjszakához a hálószobában! Kompakt méretének köszönhetően a vibrátor utazáshoz is ideális, és az ultrapuha szilikonnak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe. Élvezze a 10 vibrációs beállítást, még a fürdőkádban is, mert a vibrátor teljesen vízálló. Könnyen töltse fel a vibrátort a mellékelt USB-kábellel, és használat után tisztítsa meg langyos vízzel és játéktisztítóval.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Groove Pink

    A Groove egy hordozható rózsaszín tenyér méretű pálca, amely készen áll arra, hogy sziporkázó érzéseket és élénk rezgéseket adjon. A motor a PowerBullet segítségével működik, és hihetetlen rezgésszintekkel büszkélkedhet, amelyek átviszik Önt a határon. A 4 különböző sebességet és 3 csábító mintát könnyedén vezérelheti egy gombnyomással. Érezze a pulzusokat, hullámokat és sebességeket, amelyek ott masszírozzák, ahol a legnagyobb szüksége van rá, legyen az egy fájó izom vagy egy érzékeny erogén pont.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    A Javida hajlítható csiklóstimulációval ellátott biccentővég vibrátor intenzíven stimulálja a hüvelyt mély vibrációkkal, és különösen a G-zónát erőteljes bólogató makkcsúcsával. Ugyanakkor a csiklót is élvezi a vibrostimulátor, amely rugalmasan, minden irányban tökéletesen alkalmazkodik a vágyterülethez.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    A Countess Pinpoint Clitoris Vibrator egy csúcsminőségű tűpontos játék a csikló optimális, célzott stimulálásához. A Countess Vibrator rugalmas fejjel rendelkezik, és egyetlen gombbal működtethető.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Legyen szó a mellbimbókról, a csiklóról vagy más területekről – a Twirling Delight keskeny hegye keringő rezgésével mindig eltalálja a forró pontokat. A higiénikus sapkának köszönhetően ideális útitárs is.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    A REAL TOUCH technológia puha tapintású érzést keltett. Az OTOUCH Clitoris Massager Mushroom szenvedélyt, kreativitást és tapasztalatot hoz Önnek.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Tetszik egy hosszú és vékony vibrátor megjelenése és tapintása? A JAZZIE néhány ívet ad ehhez a klasszikus formához, miközben emlékeztet arra, hogy az elegáns sziluett okkal klasszikus.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Alexandra egy csúcsvibrátor 10 izgalmas frekvenciával: 3 sebességgel és 7 különböző mintával: 3 sebességgel és 7 különböző mintával. Ez a Sparkling vibrátor három szilikonhüvelyt tartalmaz a csúcshoz, hogy testre szabhassa a tűpontos stimuláció és az élvezet élményét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Ez a dupla vibrátor a Dinky címkétől a Jimmy K. nevet viseli. 2 motorral rendelkezik, hogy az örömét magasabb sebességbe kapcsolja.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánjon valamit, és váltsa valóra álmait.

    33 900 Ft

    12 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    A Butterfly Kiss a hüvely és a csikló erőteljes stimulációját biztosítja a táncoló pillangó csikló stimulátorral. A tengely intenzív g-pont masszázst biztosít. A vibrátor két erős motorral van felszerelve, és 30 izgalmas rezgési móddal rendelkezik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Rendkívül rugalmas Mini Rabbit Vibrator a Jülie-től kettős stimulációhoz a javából: Míg a rugalmas szár a jellegzetes fejével intenzíven masszírozza a hüvelyt egészen a G-pontig, a csiklót ezzel egyidejűleg bizsergető rezgésekkel kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    A Luxe nyúl hangulatú Skye vékony, rugalmas és diszkréten halk. Sima, platina szilikonból készült, ez az elegáns, erőteljes hangulat fokozza az élvezetet, és lélegzetelállító érzéki élményt nyújt. Újratölthető. Vízálló.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ismerje meg az új legjobb barátját: a XOCOON Personal Wand-ot. Ez az újratölthető pálca látványosan erős, mély és dübörgő rezgéssel rendelkezik, de a maximális kényelem érdekében szinte semmilyen rezgés nincs a nyelében. Válasszon 3 különböző sebesség és 10 rezgésmintázat közül, és élvezze a nagyszerű masszázst az egész testén.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    A NIYA 1 egy Kegel masszírozó távirányítóval. A vibrációs Kegel masszírozót úgy tervezték, hogy az egyik motor a tojásban, a másik pedig a farokban található. Kettős stimulációt biztosít a még kielégítőbb élmény érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.