×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek hüvelyi sima 15 - 19,9 cm

129 - 160 termék, Összesen:325

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +6cm Large

    Üreges valósághű vibrátor elasztikus hevederszíjakon - tömör makk, amely 6 cm-rel meghosszabbítja a pénisz. Az üreges, felcsatolható vibrátor tökéletes eszköz azoknak a férfiaknak, akik szeretnék megnövelni péniszük hosszát és szélességét, ugyanakkor javítani akarják annak merevségét és erejét. Partnere is élvezheti az édes teltség érzését.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys King Size Balls

    Szuper méret a szuper örömért!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Élvezze a kavargó elégedettség textúráját! Ez a fényűző vibrátor folyékony szilikonból készült, így tökéletesen illeszkedik a szabványos hevederekhez, és rugalmasan rugalmas. Kényeztesse magát a 3 sebességgel és 7 erős rezgésmóddal, amelyeket a vezeték nélküli távirányítóval könnyedén vezérelhet a nagyobb kényelem és az izgalom érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    A SMARTBALL DUO dupla gésagolyó segítségedre lesz, ha egyszrűen és hatékonyan szeretnéd edzeni a medencefenék izmait.

    12 790 Ft

    10 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Új pántos dildó pántok nélkül, szuper puha, rugalmas, vízálló szilikonból készült, három méretben kapható. Sokak legjobb szövetségese lesz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Thick Glass Dildo

    A Kiotos Glass gyönyörű dizájnai, ez a vastag üvegdildó szinte törhetetlen üvegből készült. Ha nem tudná, azt hinné, hogy egy üvegből készült műalkotás van az éjjeliszekrényén.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • No-Parts Parker Dildo 19.5cm Black

    A Parker dildó ergonomikusan formázott, enyhe görbével és félig valósághű glansszel. A mag szilárd, mégis elég rugalmas a kényelmes anális vagy vaginális stimulációhoz. A külseje puha és sima érzés. A dildó testhezálló szilikonból készült, és széles tapadókoronggal rendelkezik az alján. Ami szintén tökéletessé teszi a dildót a kéz nélküli játékhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos ívben a Bdesired Deluxe Curve termékünkkel. Érzéki az alaptól az elsöprő boltívig, egy hüvelyknyi lehetőséget sem hagy ki. Nem porózus szilikon és fényes ABS műanyagaink könnyen tisztíthatók, és érintkezéskor hihetetlenül érzékiek. Hagyja, hogy izgalma bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6 funkciós masszírozóval.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Avant D1 Hot N Cool

    Szeretettel kidolgozott kis szériás kézműves vibrátor. Kézzel faragott, hogy elegáns és modern legyen. A forma illeszkedik a testedhez. Az Avant D1 elegáns ívekkel és kellemesen széles fejjel büszkélkedhet. Hámkompatibilis. Mély, erős tapadókoronggal rendelkezik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Élvezze a maximális rugalmasságot a szilikonból készült Satisfyer Elasztikus játékkal: A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható fekvő vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Black

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítési hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzetet keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black XL

    A Strap-on-me örökséget ikonikus dizájnjával kiemelve a Multi Orgasm egyesíti az eleganciát és a modernitást.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Ez az ívelt pálca vibrátor boroszilikát üvegből készült, amely nagyon erős, nem porózus, higiénikus és biztonságos a f​e​r​m​e​n​t​u​m test számára. Az ívelt forma kiválóan alkalmas a precíziós stimulációra, a gömb alakú végek tökéletesek a G-pont elérésére, valamint a nyomás és az érzések variálására. Igazán sokoldalú és igazán izgalmas, elbűvölő megjelenéssel és szappanbuborék színekkel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova White

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    Az Au Naturel 7 hüvelykes tapadókorongos dugó a FlexiShaft™ és a Sensa Feel® kettős sűrűségű technológiákat egyesíti a tökéletes valósághűség érdekében! A puha külső rétegnek, a merev belső magnak és a rugalmas gerincnek köszönhetően az Au Naturel 7 hüvelyk Slim mindig egyenesnek érzi magát, de a test mozdulataival hajlik. Élvezze a 7 hüvelyk Slim extra hosszú kéz nélküli funkcióját, ha az erős tapadókorongot bármilyen sima, lapos felületre rögzíti!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgee Classic Lila

    Váljon észrevehetővé. Ez a 17,8 cm-es hajlított vibrátor pont a megfelelő helyen kényeztet. A BSwish vibrátora által a G-pont könnyen megtalálható és masszírozható.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Zizi Megamen Bite ZZ58BK Fekete

    A hihetetlenül nagy siker után, melyet a Zizi nevű gyártó a péniszgyűrűk piacán ért el, a cég most kikacsintott az anális dugók felé is...maximális izgalmat és biztonságot nyújtó termékeket fejlesztett ki.

    22 390 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Limba Flex L Velvet Blue

    Tudjuk, hogy a változatosság a nagyszerű szex része. Tudjuk, hogy minden test más. Ezért készítettünk vibrátorokat hajlítható dróttal, hogy tetszőleges szögbe hajlítsanak – és ott is maradjanak.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA12 Lifelike Silicone Dildo Quick Air Flesh 17cm

    6,9"-es szilikon vibrátor Hismith szexgéphez Quick Air csatlakozóval, 5,3"-es behelyezhető hossz, kis méret

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Sweetheart Glass Dildo

    Ajándékozza meg kedvesét 8 hüvelykes, gondoskodó koitális kapcsolatokkal a Sweetheart Glass Dildóval. A szívmelengető érzésekért érzékien ívelt üveg vibrátor 6 hüvelyk behelyezhető hosszúságú, és egy kedves szív alakú fogantyúval rendelkezik, amely egy kis aranyosságot kölcsönöz a csavarnak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    A Goodies márkájú játékok a legjobb minőségű prémium szilikonból és ABS-ből készülnek. Formáját úgy alakították ki, hogy jobban stimulálja a G-pontot. 10 vibrációs funkcióval és biztonságos, de csendes motorral rendelkezik.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Avant D3 Summer Fling

    Szeretettel kidolgozott kis szériás kézműves vibrátor. Kézzel faragott, hogy elegáns és modern legyen. A forma illeszkedik a testedhez. Az Avant D3 tökéletes azok számára, akiknek sír körül kell lennie. Tele van ívekkel és gerincekkel, amelyek stimulációt biztosítanak. Hámkompatibilis. Mély, erős tapadókoronggal rendelkezik.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:325

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.