×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 15 - 19,9 cm sima

1 - 32 termék, Összesen:39

  1. 1
  2. 2
  • Perfect Toys Masturbator Male Ass with Penis Skin

    Ez a maszturbátor végbélnyílással és pénisszel másodperceken belül a hetedik mennyországba viszi, ha akarja! Végbélnyílás és 17,5 cm-es pénisz található rajta, így minden szexuális álmát valóra válthatja: vaginális és anális szex? Minden lehetséges! A végbélnyílás belsejében lévő szerkezetnek köszönhetően extra stimulációt tapasztal az intenzív élvezet érdekében. Mindig használjon elegendő síkosítót az élethű élményhez, hogy a szex megkülönböztethetetlen legyen a valóságtól. A lapos részek nagyon stabillá teszik a maszturbátort, így gátlástalanul tolhatja.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Lila

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    A szabadalmaztatott Sliding Ring technológiával ez az exkluzív Thunder Plug kifejezetten a dinamikus anális stimulációra készült! A belső dudorodó gyűrű felfelé és lefelé csúszik a szilikontengely közepén, hogy dörzsölje a belsejét, és örömet szerezzen a mélységének, a végbélnyílásának és mindennek, ami a kettő között van.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Rózsaszín

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Arra készült, hogy a Her Royal Harness™ The Royal vibrációs készlettel a mélyen kielégítő élvezet izgalmas világába terelje. Minden készlet tartalmazza a Regal™ Princess-t és a Vibrating ME2™ szondát 3 cserélhető szondagyűrűvel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    14x húgycső stimuláció és nyújtás!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Te választod ki, hogy kié a hatalom: a nőé, a férfié vagy mindkettőé? Ez a több dildóval ellátott hám puhaságának és ívelt formájának köszönhetően úgy fog ragyogni, mint még soha. Mindig kiválaszthatod, hogy milyen méretet szeretnél.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Anal Rosebud Vacuum with Beaded Rod Transparent

    Fújja fel azt a segglyukat egy pumpáló tartozékkal, amely egy sima, gömbölyű rúddal hatol Önbe. Csak helyezze be tetszőleges síkosítóval, csatlakoztassa a kompatibilis tömlőt és a szivattyút, és kezdje el préselni, hogy növelje a nyomást a hengerben. A végbélnyílása be lesz szívva, és kibújik, mint egy virágzó rózsabimbó!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    A Homunculus egyszerre nyújt a felhasználónak rezgést és elektromos stimulációt. Nem igényel semmilyen további forrást, mivel önmagától bizsereg és pulzál. A Homunculus 12 rezgésmóddal és 5 szintű elektrostimulációval van felszerelve. A vibrátor Bluetooth segítségével mobiltelefonon keresztül vezérelhető.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Mély Táguló, Felfújható Análdugó

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Az ergonomikusan kialakított anális vibrátor Hyper-Pulse P-Spot Massager az Anal Fantasy Elite Collectionből nagyszerű, mert könnyen megtalálja, eléri és intenzíven stimulálja a prosztatát. A hegyén egy puha szilikon membrán található, amely közvetlenül a P-pontot éri el, így további lüktető impulzusokkal masszírozza azt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Flexxio Blue

    A pár BeauMents Flexxio Kék vibrátora egy többfunkciós, újratölthető univerzális készülék, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszik. Ennek érdekében 2 motorral van felszerelve – egy-egy mindkét végén: a motorok az Ön kívánsága szerint külön-külön vagy együtt is használhatók izgalmas stimulációhoz. A Flexxio puha és különösen rugalmas anyagkeverékből készül, így tetszőleges pozícióba hajlítható. Vízálló és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik. A Flexxio egyszerűen vezérelhető a mellékelt távirányítóval.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Curve Steel Dildo - Luxus dildó acélból

    A Kiotos Steel termékek anyaga 100%-ban rozsdamentes acél, amely révén ezek a legjobb minőségű acél termékek a mai piacon.

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Flexxio Purple

    A pár BeauMents Flexxio Blue vibrátora egy többfunkciós, újratölthető univerzális készülék, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszik. Ennek érdekében 2 motorral van felszerelve – egy-egy mindkét végén: a motorok az Ön kívánsága szerint külön-külön vagy együtt is használhatók izgalmas stimulációhoz. A Flexxio puha és különösen rugalmas anyagkeverékből készül, így tetszőleges pozícióba hajlítható. Vízálló és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik. A Flexxio egyszerűen vezérelhető a mellékelt távirányítóval.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Érezze magát örömmel 36 különböző módon, forradalmasítva a személyes időtöltést az Empowered™ Smart Pleasure Idol segítségével.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Vággya meg a görbületet, könyörögjön a dudorért, és élvezze a dagadást! Növelje örömét ezzel a felfújható és vibráló anális játékkal, amely minden máshoz nem hasonlítható. Ez a selymesen sima szilikondugó finoman megduzzad Önben, és hihetetlen teltségérzetet nyújt.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Rezegjen egyként, és ossza meg az ultramély érzéseket a Deep Secret segítségével. Csak a merészek számára, ez a puha szilikon rezgő anális lánc távirányítóval van ellátva, amit a partner akár 10 méteres távolságból is aktiválhat... Kötelező darab azoknak, akik meg merik feszegetni a vágy határait.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Purple S

    A hajlítható felcsatolhatós pozíció memóriával van felszerelve az optimális kényelem érdekében, és tökéletesen alkalmazkodik bármilyen anatómiához, személyre szabottabb stimulációt eredményezve.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    A Gvibe forradalmi Bioskin anyaga úgy érzi és úgy reagál, mint a hús. Szinte hihetetlen, hogy ennek a szexjátéknak az anyaga mennyire valósághű. Új csúcsot értünk el a masszírozó anyagok evolúciójában, amikor megalkottuk a „BIOSKIN”-t. A lehető legközelebb van az emberi testhez.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Csak jó rezgések. A Smooth Vibrating Pleasure készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a stimuláló, kielégítő felcsavarozási élményhez. A 7 funkciós beépített vibrátorral és vezeték nélküli távirányítóval ellátott, USB-ről újratölthető vibrációs Vac-U csatlakozó tökéletesen illeszkedik a kábelkötegbe, hogy bármilyen tartozékot erőteljes vibrátorrá alakítson.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Soha nem volt ilyen jó az ütésekkel tekerni! A hagymás hegyének két oldalán található két dübörgő motorral ez a prosztatagyönyörködtető közvetlenül és mögötte is megérinti a P-pontot, és mennydörgő érzést kelt, ami intenzív felszabaduláshoz vezet. A sima, fényes fekete bevonat álomszerűen csúszik be a rengeteg síkosítóval, a távirányító pedig lehetővé teszi a kéz nélküli vagy partneres játékot, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Üsse ki magát az 1-2 orgazmussal, amit még soha nem tapasztaltál! ZT játéktisztítóval és forró vizes öblítővel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    A MIKI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Flesh M

    A hajlítható felcsatolhatós pozíciómemóriával van felszerelve az optimális kényelem érdekében, és tökéletesen alkalmazkodik mindegyik anatómiájához személyre szabottabb stimulációt eredményezve.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Ultra-Soft Set

    Arra készült, hogy a Her Royal Harness™ The Royal Ultra-Soft™ készlettel a kölcsönösen kielégítő élvezetek izgalmas világába terelje. Minden készlet tartalmazza a Regal™ Princesst és a ME2™ Ultra-Soft™ G-Probe-ot 3 cserélhető szondagyűrűvel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Az Arc erős motorral, csiklóstimuláló bordával ellátott, sima izzóval és könnyen elérhető ívelt fogantyúval rendelkezik, amely segít felfedezni és megtalálni a tökéletes helyet.

    52 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Phoenix Neo 2 Red

    Az igazi elégedettség újra feltámad minden korábbinál nagyobb szenvedéllyel. A Phoenix Neo felújított változata nagyobb irányítást, több stimulációt és olyan élményt kínál, amelyet soha nem felejt el.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:39

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.