×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 15 - 19,9 cm vibráló

33 - 64 termék, Összesen:412

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Rose Luxuriate Black

    A klasszikus vibrátor sima átalakítást kap modern színpalettánkkal és szupersima szatén felülettel. A többsebességes rezgések az alaplapon lévő tárcsa egyszerű elforgatásával szabályozhatók. A Luxuriate ftalát- és latexmentes, és vízálló a zuhanyozáshoz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Gladys Pink

    A 30 vibrációs funkcióval rendelkező szilikon pálca egy sima és lekerekített masszírozó játék, amely luxust varázsol Önnek és partnerének. A forma zökkenőmentesen sima, gyönyörű szilikon bevonattal és lekerekített kontúrokkal, amelyek mesésen masszírozzák a bőrt.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Sok más kegel edzésterméktől eltérően a készletünk 4 különböző súlyú labdát tartalmaz. A levehető kialakítás lehetővé teszi, hogy tetszés szerint vagy szisztematikus edzőtervben állítson össze különböző súlyokat. Javasoljuk, hogy használja útmutatónkat a modernizált technikák elsajátításához a teljes képzési program során.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Ajándékozza meg párját a csábító kísértés legjobbjával. A 17x P-Trigasm egy erőteljesen rezgő szárral rendelkezik, 3 sebességgel és 4 külső vibrációs mintával. Több sor forgó gyöngyöt is tartalmaz a tengely alapja alatt, amelyek csábítóan örvénylenek a záróizom körül 5 beállítással. Végül egy gyöngy a hegy felszíne alatt fel-le mozog, és további 5 mozgási módot fejt ki a legédesebb ponton.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Drótnélküli Rezgő Dugó Fekete

    Ismerje meg az első prémium análdugót, amely forgó gyöngyökkel készült. Hihetelen stimuláció, érzéki anális élmény! Ez a termék kompakt, biztonságos, sima felületű és szilikonból készült.

    87 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Soha nem érzett még olyat, mint ennek a szexfűrésznek az intenzív tolóereje! Ez az all inclusive csomag mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy egy vénás vibrátor üssön 2000 RPM-ig. A ravaszt húzza szabályozza a sebességet, így játszhat lassú, érzéki csavarozással vagy gyors, dühös csavarással. A biztonsági kapcsoló gondoskodik arról, hogy a dolgok ne kerüljenek ki az irányítás alól! A mellékelt vibrátor vastag és m​o​l​l​i​s texturált a hatalmas elégedettség érdekében, de drámaian hajlik az ideális formájába!

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Purple

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre hajlik, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Extra vastag és eres 6 hüvelyk nagyságú rezgő pénisz. Stabil kerek felfújható szék fogantyúval. Felfújó szeleppel. Többsebességes rezgés és vezérlő.

    12 790 Ft

    9 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Fokozza az élvezetet mindkettőjük számára, és adjon hozzá azonnal centimétereket a Vibrating Pleasure X-tender hüvelyrel! A szorosan körültekeredett golyós szíjjal meghosszabbítja az ejakulációt, a valaha elképzelt legrobbanékonyabb csúcspont érdekében. Partnere mélyebb behatolást fog élvezni a hegyén található 3"-os hosszabbítóval, míg az ultraélethű nyél 50%-kal vastagabbá tesz körös-körül. Ez az élethű hosszabbító rendkívül rugalmas, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, elég szoros ahhoz, hogy hosszabb ideig tartson, és a szuperpuha anyag olyan, mint egy második bőr – csak még jobb!

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgood Deluxe Kék

    Ossza meg bensőséges titkait szeretőjével otthon vagy nyilvános helyen a Bnaughty Classic Unleashed bekapcsolásával. A rosszalkodás még soha nem esett ilyen jól!

    20 790 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ha egy őrült, páratlan élményre vágyik, a keresésnek vége! Bemutatjuk a Naked Addiction család legújabb tagját! Ez a dong a sorban lévő többi forgó, vibráló vagy toló dongtól eltérően mozog. Hogy hogy? Mert mikor láttál utoljára olyan dongot, ami képes mindháromra egyszerre!? Ez a 7,5 hüvelykes magas és h​a​b​i​t​a​s​s​e 6,2 hüvelykes behelyezhető dong a Naked Addition vonal számos jellegzetes vonását hordozza magában.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgee Classic Fekete

    Váljon észrevehetővé. Ez a 17,8 cm-es hajlított vibrátor pont a megfelelő helyen kényeztet. A BSwish vibrátora által a G-pont könnyen megtalálható és masszírozható.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Fekete

    Egy másik klasszikus és lenyűgöző személyes masszírozó a Toy Joy-tól, vagyis a gyönyörű Toy Joy Diamond Superb egy mesés, klasszikus rakéta alakú játékszer, amely egészen az észbontó csúcspontig repíti a felhasználót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Black

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre dől, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.  

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Lila

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Charles

    Merülj el a különleges, érzékien bizsergető élvezetek tengerében ezzel a G-pontot stimuláló, ergonomikus szilikon vibrátorral!

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Incantation Rózsaszín

    Incantation Vibrátor a Vibe Therapy gyártótól. Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, mégis erőteljes vibrációt biztosít, 7 különböző intenzitású programmal működik.

    20 290 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Erőteljes vibráló hüvelyi G-pont szondahegy. 

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Kinyitás után ez a Vulcan érett hüvely készen áll az igazi szerelmi munka elsajátítására. Bőrtónusú Realistic Love Skin anyagból készült, texturált belső alagúttal rendelkezik, és vibrációt is hozzáadhat a szórakozáshoz: 6 vibrációs és pulzációs szint. Teljes méret: kb. 15 cm, szűk, de rugalmas alagútátmérővel. A mellékelt mini hüvely kivehető. Anyaga: PP, SEBS (maszturbátor), ABS (mini vibráció). Tartozék elem (LR1).

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgood Deluxe Narancs

    Ossza meg bensőséges titkait szeretőjével otthon vagy nyilvános helyen a Bnaughty Classic Unleashed bekapcsolásával. A rosszalkodás még soha nem esett ilyen jól!

    20 790 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Fedezze fel a legfétisebb és legcsintalanabb oldalát a Fetish by Intoyou kollekcióval.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    A You2Toys újratölthető vibrációs golyók RC Duo vibráló szerelemgolyók 10 különböző rezgési móddal rendelkeznek, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és a tréning során. Az összes üzemmód könnyen beállítható a rugalmas behúzószíj végén található gombbal vagy a távirányítóval. A távirányító hatótávolsága 5 méter, ami azt jelenti, hogy egy partner is használhatja! A vibrációs golyók a víz alatt is élvezhetők, mivel vízállóak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Rózsaszín

    Egy másik klasszikus és lenyűgöző személyes masszírozó a Toy Joy-tól, vagyis a gyönyörű Toy Joy Diamond Superb egy mesés, klasszikus rakéta alakú játékszer, amely egészen az észbontó csúcspontig repíti a felhasználót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A Rude-Boy egy extra ügyes kettős P-pont stimulátor, amely nagyon könnyen használható. A közepes méretű Rude-Boy biztosítja Önnek a határozott és igényes kettős stimulációt- a prosztata és gát környékén.

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:412

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.