×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 15 - 19,9 cm vibráló

1 - 32 termék, Összesen:108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Paloqueth Heating Realistic Dildo with Thrusts, Rotations and Vibrations Skin

    Tolás + forgatás + rezgés + 42° fűtés: a dildó sokkoló funkciója stimulálja a csiklót és a G pontot, és a hőmérséklet 15 perc alatt eléri a 42 °C-ot, ami utánozza az emberi test hőjét. 3 cm-es lökéstartomány és 7 rezgési mód, lehetővé teszik, hogy többszintű szexuális élvezetet élvezhessen. A dildó 4 az 1-ben funkciója, amely leginkább hasonlít az emberi mozgáshoz, megkönnyíti az orgazmust.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Big-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A nagy jobb. Kombinált prosztata és perineum stimuláció nagyfiúknak, akik nagy játékokkal játszanak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Rotating Dildo 5 Vibration 3 Thrusting & Rotating Modes with Remote

    A valósághű tolóerős vibrátor 5 különböző rezgéssel és 3 toló- és forgási sebességgel rendelkezik. Legyen az felfelé, lefelé vagy körbe-körbe, olyan érzeteket kelt, amelyek nem csak a G-pontra összpontosítanak, hanem a teljes idegvégződésekre.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    A PALOQUETH dildó 10 különböző rezgésváltozattal rendelkezik, így dinamikus és változatos játék. Ezen felül még 6 különböző toló és forgó mintával is rendelkezik, hogy csiklandozza az érzékeit, és az egész élményt személyre szabhatóbbá tegye.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Készen áll élete legjobb maszturbációs élményére? A kezdők számára tökéletes PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker teljesen érzéki élményt kínál. Az erőteljes vibráció szenvedélyes nyögéssel és szexi beszéddel párosul, hogy a maszturbációt az elégedettség teljesen új szintjére emelje!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Szenvedélyesen döf újra és újra!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Rózsaszín

    U-alakú kettős felhasználású G-pont vibrátor. Rendkívül rugalmas vibrátor, amely közösülés közben is használható. Kivételesen sokoldalú és állítható. A stílusos vibrátor tápellátását 2 egyéni erős motor biztosítja. Számos szögből kísérletezhet vele, maximális élvezetet tartogat az Ön számára is! Tartsa egyenesen, így hagyományos vibrátorként funkcionál...vagy hajlítsa félbe a dupla G-pont & csikló stimulációhoz! 100% bársonyos tapintású szilikonból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Keres valamit, ami feldob egy távkapcsolatot? Az Irena 1 okostelefon-alkalmazása lehetővé teszi, hogy partnere irányítsa játékát, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    A vibráló tojás Virginia olyan kellemes titok lehet, hogy nehéz nem megmutatni a hatását. Amikor a viselő nő átadja a távirányítót a partnerének, mélyen elrejtett titok lehet kettejük között.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Silicone Twin Turbo Strokert a tökéletes egyéni stimulációra tervezték azáltal, hogy szorosan körülveszi a péniszt kellemes melegséggel és erőteljes vibrációkkal, amelyeket a felül és alján stratégiailag elhelyezett kettős golyók okoznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Élvezze a szopás érzését a Boners kollekció vibráló szopási szimulátorával. Ez a stílusos maszturbátor erőteljes motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs beállítással. A beállítások könnyen kezelhetőek a rajta található gombokkal.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Stimulálja a péniszét kívül-belül ezzel a hang- és fejujjas játékkombóval. Az erős fej ugrató rezegni fog a pénisz fején, míg a rugalmas szilikon húgycsőbetét belülről stimulálja a tagját. Prémium minőségű, ftalátmentes, testbiztos szilikonból készült, így nyugodtan játszhatsz.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Tan

    Mindig is szerette volna, hogy magabiztosabb legyen a méretében, és elég hosszú ideig élvezze a kielégítő szexet a partnereddel ahhoz, hogy mindketten elérjék az orgazmust? Szerelmese tudja, hogy a méret számít – és semmi sem valósíthatja meg a fantáziákat, és úgy tetszhet partnerének, mint egy magabiztos férfi, aki tudja, mit csinál! A Fetish Fantasy Series 7”-es üreges újratölthető felcsatolható távirányítóval, most olyan hosszúságú és kerületű lehet, amiről mindig is álmodott.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    A női orgazmus stimulálására és maximalizálására fejlesztették ki. Ez az erőteljes fantáziadildó olyan p​a​r​t​u​r​i​e​n​t görbülettel rendelkezik, amely a belépési szöget meghosszabbító végével együtt egyedülálló élményt nyújt minden olyan nő számára, aki olyan erogén zónákat szeretne stimulálni, mint a G-pont, így az orgazmus elérése nagyon egyszerű. A DION galaktikus kivitelben készült, ami felhívja mindazok figyelmét, akik szakítani akarnak a bevett szokásokkal, és új külsőt kölcsönöznek a fiók elől elrejtett fióknak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Marvelous Four

    A Satisfyer Marvelous Four 4 cserélhető legkelendőbb szilikon termékből áll. Élvezze a maximális változatosságot és a sokoldalú stimulációt a nyúl, anális és nyomáshullám vibrátorral, valamint a masszírozóval.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni! A masszázsfej a tested szerint mozog, újratölthető az akkumulátora, és a legjobb minőségű szilikonból készült. A cserélhető masszázsfejeket pedig egyszerűen nem lehet megunni!  

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni!

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Szopás, nyalás, vibrálás! 216 orgazmus, amit még sosem próbáltál.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ternence Purple

    Ez a szuperpuha szilikon 12 vibrációs és 4 forgási funkcióval elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek éjszakáról estére. A játék sima és ívelt, karcsú fejjel, hogy elérje a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúl csiklókarral, hogy biztosítsa az ökölbe szorító orgazmust.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Mély dübörgő erő.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Újratölthető vibrációs golyók RC Love Balls 2 funkcióval a Javida-tól rezgéssel és toló funkcióval a csúcsban. A 10 suttogóan csendes, de intenzíven pulzáló üzemmód kényelmesen vezérelhető a távirányító gombjaival.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Flesh

    Mindig is szerette volna, hogy magabiztosabb legyen a méretében, és elég hosszú ideig élvezze a kielégítő szexet a partnerével ahhoz, hogy mindketten elérjék az orgazmust? Szeretője tudja, hogy a méret számít – és semmi sem valósíthatja meg a fantáziákat és elégítheti ki partnerét úgy, mint egy magabiztos férfi, aki tudja, mit csinál!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.