×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 15 - 19,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:147

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Skinlike Soft Cock 7.5" Flesh

    Valósághű, kétrétegű valódi bőr anyagból készült az élethű érzés érdekében, speciális kettős sűrűségű technológiával az erekciós pénisz érzését szimulálja, így élvezheti a puha külső bőrt és a kielégítően kemény belsőt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgood Deluxe Rózsaszín

    Ossza meg bensőséges titkait szeretőjével otthon vagy nyilvános helyen a Bnaughty Classic Unleashed bekapcsolásával. A rosszalkodás még soha nem esett ilyen jól!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Ha fitt maradsz, többet hozol ki az életből. És ez vonatkozik a szerelmi életedre is! A Satisfyer labdáknak köszönhetően edzhetsz, és formába lendülhetsz a saját vágymaratonodhoz. A szerelmi gyöngyök napi körülbelül 15 perces viselése edzi a medencefenék izmait – azokat az izmokat, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmust éljen át. Ez a tréning nemcsak neked, hanem partnerednek is előnyös: ha edzi a medencefenék izmait, partnere a feszesség végső érzetét t​e​m​p​u​s fogja tapasztalni – ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan katapultálnak majd vissza kezdeti rajongásod fázisába, hogy ne tudd távol tartani a kezeid egymástól!

    15 990 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Gladys Pink

    A 30 vibrációs funkcióval rendelkező szilikon pálca egy sima és lekerekített masszírozó játék, amely luxust varázsol Önnek és partnerének. A forma zökkenőmentesen sima, gyönyörű szilikon bevonattal és lekerekített kontúrokkal, amelyek mesésen masszírozzák a bőrt.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Célozza meg a G-pontot 7 kielégítő hüvelyknyi karcsú, sima üveggel. Ez a gyönyörű, súlyos 7 hüvelykes ívelt üveg G-pont stimulátor gyengéd ívvel rendelkezik, amely segít közvetlenül a G-pontra irányítani. A gömbölyded csúcs finom, betöltő érzést nyújt, széles felülete pedig biztosítja azt a lefedettséget, amelyre a G-pontnak szüksége van egy erőteljes, teljes testet átfogó orgazmushoz. Az üveg stimulátor másik végén egy másik gumó található, amely lehetővé teszi, hogy megragadja azt, miközben belemártja az Ön által választott nyílásba. Ez a sokoldalú játékszer a P-pont elérésére is használható a hátsó ajtós játék során.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - vibrátor

    Még izgalmasabb, mint a névrokona, Charlie Tango. Ez a lágy, klasszikus vibrátor készen áll, hogy új magasságokba repítse Önt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Purple

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre hajlik, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Bubblesplug Dildo Black

    Ez a Bubblesplug Műpénisz egy 14 cm-es behelyezhető hosszból és akár 6,5 cm-es progresszív szélességből e​t​i​a​m áll. A formája eredeti és meglepő. A dugó felületén több buborék halad át, amelyek a behelyezés során erősen stimulálják a szexuális zónát. Ez a szexjáték tökéletes a szexuális pillanat fűszerezésére. Minőségi vinilből készült. Ftalátmentes vinilből készült.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Fokozza az élvezetet mindkettőjük számára, és adjon hozzá azonnal centimétereket a Vibrating Pleasure X-tender hüvelyrel! A szorosan körültekeredett golyós szíjjal meghosszabbítja az ejakulációt, a valaha elképzelt legrobbanékonyabb csúcspont érdekében. Partnere mélyebb behatolást fog élvezni a hegyén található 3"-os hosszabbítóval, míg az ultraélethű nyél 50%-kal vastagabbá tesz körös-körül. Ez az élethű hosszabbító rendkívül rugalmas, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, elég szoros ahhoz, hogy hosszabb ideig tartson, és a szuperpuha anyag olyan, mint egy második bőr – csak még jobb!

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Deep Throat Cocksucker Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Okosan méretezett, hogy élethű és kompakt legyen, a szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső alagút, hogy olyan legyen, mint az igazi, csak még jobb!? Csúsztassa el a zamatos ajkak között, a rugalmas nyelven és a valósághű fogakon át a texturált torokba, amely mindig nyitva van, és készen áll arra, hogy mélyre torkolja a kőkemény farkát. Mindkét ingerlő fogsor simogatja a rúdját, míg a zárt végű, kényelmes alagút minden alkalommal szárazra fejti.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    SILEXPAN® Dual Density Super Soft Silicone Premium Dildo: Maximális érzés, sűrűség és rugalmasság. Extra erős szívóalap.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Lila

    Dupla stimulációs rezgés, teljesen átmasszírozza az egész hüvelyi területet, igazán élvezetes és intenzív érzés. Ergonomikus forma. Erőteljes klitorisz stimulátor.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 18,7cm

    Rugalmas vibrátor mozgatható Skin S bőrrel a Nature Skin-től rendkívül valósághű péniszformában, mozgó (bőr) felülettel, vénákkal és domború makkkal. A nagy herék alatt tapadókorong található, amely bármilyen sima felülethez biztonságosan tapad - így lehetővé teszi a kéz nélküli szórakozást. A dildó kompatibilis a strap-onokkal és a hámokkal is.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Real Mouth Stroker

    Élethűen sima és csúszós nyelve, amely kinyúlik a szájból, hogy ingerelje és a lenti részeket, pontos szájpadlásokkal rendelkezik, amelyek az igazi megjelenést és érzetet biztosítják! Az összes irányítás a keze ügyében van, így eldöntheti, hogy finoman simogat, vagy mélyen torokszorít! A fantáziaélmény az Öné fedezze fel!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Black

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre dől, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.  

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    A PDX Elite ViewTube See thru Stroker átlátszó maszturbátor csúszásmentes, átlátszó tokban található, védőfedéllel. Ritmusos kézi munkákhoz tökéletes – az izgató látványt mindenki élvezheti.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realisztikus vibrátor 16cm Testszínű

    Ha egy kis realisztikus rezgésre vágyik, olyan termékre, amely mindig készen áll a cselekvésre, a King Cock Vibrating Stiffy a tökéletes választás. Higgyen nekünk, maximális lesz az elégedettség! Ez az élethű vibrátor Amerikában készült. Ez egy erőteljes, többsebességes vibrátor, amely észbontó izgalmakat kínál.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Gyújtsa fel vágyait a Bdesired Deluxe készülékkel. A 6 funkció tökéletes stimulációt hoz létre a többszintű élvezet érdekében. A finom hullámokkal ellátott, sima kialakítású, vízálló masszírozó mámorító izgalmat nyújt. Élvezze a játék utáni könnyed tisztítást a nem porózus szilikon és a fényes ABS műanyagból, miközben egy gombnyomással tovább felrázhatja a dolgokat.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Lila

    Kíváló minőségű szilikonból készült vibrátor, mely egyedi alakjának és erőtelejes motorjának köszönhetően hatalmas meglepetéseket tartogat számodra!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos görbületben a Bdesired Deluxe Curve segítségével. Érzéki az alaptól a lendületes ívig, nem fog hiányozni egy centiméternyi lehetőség sem. Nem szivacsos szilikonunk és fényes ABS műanyagunk könnyen tisztítható és hihetetlenül érzéki érintésre. Engedje, hogy az izgalom bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6-funkciós masszírozóval.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 5

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg csodától a lélegzete is eláll.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Okosan méretezett, hogy élethű és kompakt legyen, a szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső alagút olyan érzést kelt, mint az igazi, csak még jobb! Csúsztassa át a valósághű, húsos ajkakon, és lépjen be kényelmes, texturált alagútjába, amely határozott, bársonyos melegséggel körbeveszi élvezeti szerszámát. Azt akarja, hogy mélyen benne legyen minden lökésnél, miközben szűk puncijának fokozó zárt végű szívóképessége minden alkalommal hülyére fogja dugni.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy -Üveg dildo

    Egy klasszikus kialakítású, merev, sima szilikon vibrátor, lekerekített formával, hogy könnyebben érje el az érzékeny pontokat. Erős, lenyűgöző vibrálási lehetőségek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Ez a golyós vibrátor a határt feszegeti, ha igazi megjelenésű vibrátorról és pároknak szánt szexjátékról van szó. Ennek a 7 hüvelykes szexjátéknak az egyedi megjelenése és az amúgy is erősen körbeözött játék markáns bordázott textúrája határozottan fejforgatóvá varázsolja! Használja tapadókoronggal vagy anélkül, vagy használja hámban. Bordázott a még nagyobb élvezetért, enyhén felfelé ívelt nyéllel az optimális g-pont stimuláció érdekében. Ez a dong nem e világból!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 7

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg csodától a lélegzete is eláll.

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Orgazmusos öröm kezdőknek!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    A Metis egy testre biztonságos szilikonból készült vízálló kegel-labda, erős motorral, amely 3 fokozatú egyenletes vibrációt és 7 különböző ritmust kínál. A vezérlőgomb a farok hegyén található, megkönnyítve a készülék bekapcsolását vagy a rezgések váltását, amikor a kegelt a hüvelybe helyezik. A kegel golyó legszélesebb pontján van egy lágyabb pont a szilikonban, ahol a rezgések extra intenzíven érezhetőek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Spot-on vibráció közvetlenül a pénisz fejére!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:147

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.