×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 15 - 19,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:67

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LoveToy Skinlike Soft Cock 7.5" Flesh

    Valósághű, kétrétegű valódi bőr anyagból készült az élethű érzés érdekében, speciális kettős sűrűségű technológiával az erekciós pénisz érzését szimulálja, így élvezheti a puha külső bőrt és a kielégítően kemény belsőt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Gladys Pink

    A 30 vibrációs funkcióval rendelkező szilikon pálca egy sima és lekerekített masszírozó játék, amely luxust varázsol Önnek és partnerének. A forma zökkenőmentesen sima, gyönyörű szilikon bevonattal és lekerekített kontúrokkal, amelyek mesésen masszírozzák a bőrt.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Célozza meg a G-pontot 7 kielégítő hüvelyknyi karcsú, sima üveggel. Ez a gyönyörű, súlyos 7 hüvelykes ívelt üveg G-pont stimulátor gyengéd ívvel rendelkezik, amely segít közvetlenül a G-pontra irányítani. A gömbölyded csúcs finom, betöltő érzést nyújt, széles felülete pedig biztosítja azt a lefedettséget, amelyre a G-pontnak szüksége van egy erőteljes, teljes testet átfogó orgazmushoz. Az üveg stimulátor másik végén egy másik gumó található, amely lehetővé teszi, hogy megragadja azt, miközben belemártja az Ön által választott nyílásba. Ez a sokoldalú játékszer a P-pont elérésére is használható a hátsó ajtós játék során.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - vibrátor

    Még izgalmasabb, mint a névrokona, Charlie Tango. Ez a lágy, klasszikus vibrátor készen áll, hogy új magasságokba repítse Önt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Purple

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre hajlik, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Deep Throat Cocksucker Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Okosan méretezett, hogy élethű és kompakt legyen, a szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső alagút, hogy olyan legyen, mint az igazi, csak még jobb!? Csúsztassa el a zamatos ajkak között, a rugalmas nyelven és a valósághű fogakon át a texturált torokba, amely mindig nyitva van, és készen áll arra, hogy mélyre torkolja a kőkemény farkát. Mindkét ingerlő fogsor simogatja a rúdját, míg a zárt végű, kényelmes alagút minden alkalommal szárazra fejti.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Lila

    Dupla stimulációs rezgés, teljesen átmasszírozza az egész hüvelyi területet, igazán élvezetes és intenzív érzés. Ergonomikus forma. Erőteljes klitorisz stimulátor.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Real Mouth Stroker

    Élethűen sima és csúszós nyelve, amely kinyúlik a szájból, hogy ingerelje és a lenti részeket, pontos szájpadlásokkal rendelkezik, amelyek az igazi megjelenést és érzetet biztosítják! Az összes irányítás a keze ügyében van, így eldöntheti, hogy finoman simogat, vagy mélyen torokszorít! A fantáziaélmény az Öné fedezze fel!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Black

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre dől, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.  

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    A PDX Elite ViewTube See thru Stroker átlátszó maszturbátor csúszásmentes, átlátszó tokban található, védőfedéllel. Ritmusos kézi munkákhoz tökéletes – az izgató látványt mindenki élvezheti.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Lila

    Kíváló minőségű szilikonból készült vibrátor, mely egyedi alakjának és erőtelejes motorjának köszönhetően hatalmas meglepetéseket tartogat számodra!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Okosan méretezett, hogy élethű és kompakt legyen, a szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső alagút olyan érzést kelt, mint az igazi, csak még jobb! Csúsztassa át a valósághű, húsos ajkakon, és lépjen be kényelmes, texturált alagútjába, amely határozott, bársonyos melegséggel körbeveszi élvezeti szerszámát. Azt akarja, hogy mélyen benne legyen minden lökésnél, miközben szűk puncijának fokozó zárt végű szívóképessége minden alkalommal hülyére fogja dugni.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy -Üveg dildo

    Egy klasszikus kialakítású, merev, sima szilikon vibrátor, lekerekített formával, hogy könnyebben érje el az érzékeny pontokat. Erős, lenyűgöző vibrálási lehetőségek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Ez a golyós vibrátor a határt feszegeti, ha igazi megjelenésű vibrátorról és pároknak szánt szexjátékról van szó. Ennek a 7 hüvelykes szexjátéknak az egyedi megjelenése és az amúgy is erősen körbeözött játék markáns bordázott textúrája határozottan fejforgatóvá varázsolja! Használja tapadókoronggal vagy anélkül, vagy használja hámban. Bordázott a még nagyobb élvezetért, enyhén felfelé ívelt nyéllel az optimális g-pont stimuláció érdekében. Ez a dong nem e világból!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Orgazmusos öröm kezdőknek!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    A Metis egy testre biztonságos szilikonból készült vízálló kegel-labda, erős motorral, amely 3 fokozatú egyenletes vibrációt és 7 különböző ritmust kínál. A vezérlőgomb a farok hegyén található, megkönnyítve a készülék bekapcsolását vagy a rezgések váltását, amikor a kegelt a hüvelybe helyezik. A kegel golyó legszélesebb pontján van egy lágyabb pont a szilikonban, ahol a rezgések extra intenzíven érezhetőek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 7" Uncut 18cm Flesh

    Nem minden vágatlan farok egyenlő! Ez a király pénisz élethű, mozgatható fitymával valósítja meg fantáziáit, amely hátracsúszik – akár egy igazi vágatlan farok!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Three Sisters Virgin Masturbator

    A Virgin egy élethű maszturbátor extra szűk ujjal. A belseje bordázott és csomós, hogy minden lökéssel jobban stimuláljon. A puha anyag valósághű érzést biztosít. Használat után a maszturbátor könnyen tisztítható meleg vízzel és játéktisztítóval.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +5cm Medium

    Üreges valósághű vibrátor elasztikus hevederszíjakon - tömör makk, amely 5 cm-rel meghosszabbítja a pénisz. Az üreges pántos vibrátor tökéletes eszköz azoknak a férfiaknak, akik szeretnék megnövelni péniszük hosszát és szélességét, ugyanakkor javítani merevségét és erejét.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 19,9cm

    Rugalmas vibrátor mozgatható Skin M-mel a Nature Skintől rendkívül valósághű péniszformával, mozgó (bőr) felülettel, vénákkal és domború makkal. A nagy herék alatt tapadókorong található, amely bármilyen sima felülethez biztonságosan tapad - így lehetővé teszi a kéz nélküli szórakozást. A dildó kompatibilis a felcsatolhatósokkal és a hámokkal is.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Ez a vibrátor nem csak az éjjeliszekrény gyönyörű dísze!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Az újonnan ihletett gorogel ugrál, gurul és dudorodik együtt!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On Vanilla

    A Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On egy sokoldalú játék, amellyel addig tart a játékidő, amíg csak szeretné! A dildó üreges, hogy illeszkedjen a biológiai péniszhez, de bármelyik nem hordhatja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Feelz Toys Fonzie Lila

    Magas minőségű vibrátor, amely kifejezetten G-pont és klitorisz stimulációra alkalmas. Erős és rendkívül csendes vibrátor, amely hét vad beállítási módot kínál.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA02 Smooth Silicone Anal Dildo KlicLok Pink 17cm

    Hismith 6,7" sima szilikon anális vibrátor Hismith szexgéphez KlicLok csatlakozóval, 6,7" behelyezhető hossz, 4,35" átmérő 1,38" kis pénisz

    12 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Olyan kompakt maszturbátort keresel, amely élethű érzést nyújt? Akkor a Nymph maszturbátor a megfelelő választás! Ez a valósághű maszturbátor extra feszes, és szaggatott és bordázott szerkezete extra stimulációt biztosít minden lökésnél.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Olly Dildo Large Fekete

    Dildó sima és selymes felülettel, valamint egy tapadókoronggal, amely szilárdan tartja a dildót a teljes játék során. A termék orvosi minőségű szilikonból készült.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7" Flesh

    A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon natúr pénisz hihetetlenül élethű a kétrétegű nyéllel, kidudorodó fejjel, amely kívül-belül hiteles érzést kelt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Okosan méretezett, hogy élethű és kompakt legyen, a szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső járat olyan érzést kelt, mint az igazi* csak még jobb! Szűk kis feneke arra vár, hogy szilárd, texturált élvezettel vegye körbe a kemény szerszámát. A kényelmes nyílás felizgult, és készen áll a dugásra! Nyomja mélyre, pumpálja mélyebbre, és a zárt végű járat minden alkalommal kiüríti a farkát.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zizi Megamen Bite ZZ58BK Fekete

    A hihetetlenül nagy siker után, melyet a Zizi nevű gyártó a péniszgyűrűk piacán ért el, a cég most kikacsintott az anális dugók felé is...maximális izgalmat és biztonságot nyújtó termékeket fejlesztett ki.

    22 390 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Vegyél egy Heavy Hit-et a hátsó ajtódra – ezt az ívelt kényelmi dugót úgy tervezték, hogy megtöltse a seggedet, és dörzsölje a prosztatáját bársonyos külsővel és nehézfém súlyával! Ez a prémium dugó ergonomikus kialakítású, hogy megtöltse a zsákmányt két izzóval, amelyek mindegyike belső fém nehezékkel rendelkezik, hogy szilárd masszát adjon, amelyet összenyomhat, és finom lefelé húzza a lyukat.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:67

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.