×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 15 - 19,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Tenga Flip Hole Black

    Ez az evolúciós darab a FLIP sorozatból Önnek is meghozza az igazi FLIP AIR élményt. A súlya mindössze 420g. Ez egy karcsú, könnyű játék, amely mennyei boldogságot ígér még a legrobosztusabb férfinek is.

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Szenvedélyesen döf újra és újra!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson American Pop Icon 16cm Rózsaszín

    Figyelem, figyelem! Egy ikonikus darabbal bővül fenomenális kollekciónk! A vibráló színekben kapható, pop-art inspirálta Doc Johnson dildó nem hiányozhat a te kollekciódból sem!  

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Piros

    Első pillantásra a Bouncer egy átlagos vibrátornak tűnik. A karcsú, absztrakt tervezés és a lágyan ívelt alakja tökéletes eszközzé teszi a G-pont és a prosztata stimulálásához. Ezen túl pedig meglepetést rejt a belseje!

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Lila

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Duzzassza meg az A-lyukat, mivel az erőteljes szívás fokozza a keringést. Ebben az egyedülálló pumpáló tartozékban az anális megtapadás és a behatolás ötvöződik. Csak tömje be a zsákot a rugalmas szilikon gyöngyökkel, csatlakoztassa a kompatibilis tömlőt és a szivattyút, és kezdje el összenyomni a nyomás növelését a hengerben. A végbélnyílásod be lesz szívva, kibújik, mint egy virágzó rózsabimbó!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7.0" Brown

    A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon natúr pénisz hihetetlenül élethű, kétrétegű nyéllel, domború fejjel és texturált golyókkal, amelyek kívül-belül hiteles érzést keltenek.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Rózsaszín

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Arra készült, hogy a Her Royal Harness™ The Royal vibrációs készlettel a mélyen kielégítő élvezet izgalmas világába terelje. Minden készlet tartalmazza a Regal™ Princess-t és a Vibrating ME2™ szondát 3 cserélhető szondagyűrűvel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    A vibráló tojás Virginia olyan kellemes titok lehet, hogy nehéz nem megmutatni a hatását. Amikor a viselő nő átadja a távirányítót a partnerének, mélyen elrejtett titok lehet kettejük között.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    A luxus új szintje – valódi bőrrel és valódi nemesfémmel

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Stimulálja a péniszét kívül-belül ezzel a hang- és fejujjas játékkombóval. Az erős fej ugrató rezegni fog a pénisz fején, míg a rugalmas szilikon húgycsőbetét belülről stimulálja a tagját. Prémium minőségű, ftalátmentes, testbiztos szilikonból készült, így nyugodtan játszhatsz.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Tan

    Mindig is szerette volna, hogy magabiztosabb legyen a méretében, és elég hosszú ideig élvezze a kielégítő szexet a partnereddel ahhoz, hogy mindketten elérjék az orgazmust? Szerelmese tudja, hogy a méret számít – és semmi sem valósíthatja meg a fantáziákat, és úgy tetszhet partnerének, mint egy magabiztos férfi, aki tudja, mit csinál! A Fetish Fantasy Series 7”-es üreges újratölthető felcsatolható távirányítóval, most olyan hosszúságú és kerületű lehet, amiről mindig is álmodott.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Doggie Style Debbie forró és készen áll! Tökéletes azoknak a férfiaknak, akik hátulról szeretik, Debbie kerek kis feneke tökéletesen feszes, és megszoríthatod az arcát, hogy olyan feszessé tedd, ahogy csak akarod! Ez a valósághű maszturbátor kutyus stílusú dizájnt és hosszú, mély „szeretet” csatornát tartalmaz, plüss belső bordázattal a sok kellemes stimuláció érdekében. Hihetetlenül élethű UltraSKYN™ anyagunkból készült, az elképzelhető legvalósághűbb élmény érdekében, és még tapintásra is melegít! Nyitott végű a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Ez a prémium minőségű dildó a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból kiváló minőségű szilikonból készült, nagyon valósághűnek tűnik, és élethű élményt nyújt egyedülálló Magnetic Pulsating Thrusting mozgásával.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    LÉGY bármi, ami lenni szeretnél. A Doc Johnson® Body Extensions Hollow Strap-On System hevederek és üreges szilikon kiegészítők uniszex kollekciója, amelynek célja, hogy stimulálja a testet, és lehetővé tegye a behatolási játékot, függetlenül a viselő anatómiájának típusától vagy funkciójától.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Guys Manuel Ferrara Dildo

    Manuel Ferrara spanyol anyától és francia apától született Gagnyban, egy Párizs melletti francia külvárosban. Három gyermek közül ő a legfiatalabb, és fiatal korától az egyetemig, ahol testnevelést tanult, és elkezdett cselgáncsozni, országosan versenyzett a judo körversenyen. A főiskola alatt a katonasághoz is csatlakozott a tűzoltó osztályhoz.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Fekete

    A Big Bend-it! egy innovatív, kétoldalas prosztatastimulátor, mely 100% orvosi szilikonból készült. A három ovális golyó bombasztikus élvezeteketígér!

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni!

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.