×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 25 - 34,9 cm vibráló

16 Termék

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható Masturbátor 01 a WYNE-től, izgalmasan pöttyös, puha hüvellyel vagina alakban. Plusz melegítő funkció 42°C-ig, 5 változatos vibrációs mód 3 sebességben és intenzív szívó funkció 3 üzemmódban. Az összes funkció együtt vagy külön-külön is vezérelhető egy gombnyomással.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Rózsaszín

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Még soha nem éreztél olyat, mint a VIM. A legtöbb pálca erőt ad és semmi mást. Az alacsony beállításaik zúgnak vagy irritálóak. A VIM az iparágban elsőként súlyozott motorral rendelkezik, amely minden sebességnél, még a legkíméletesebbnél is dübörgő vibrációt biztosít.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purple Vibrátor. Ez a nagy vibrátor szabadjára engedi képzeletét valódi fantáziákkal, miközben finoman vagy erőteljesen lökdösi vágyaitól függően. Kerüljön a lehető legközelebb a valódi behatolás érzéséhez a fényűzően puha szilikon nyéllel, amely az Ön által választott sebességgel be- és kicsúszik, intenzív rezgéssel, amely a végén elküldi Önt. Méret: 11,75 x 1,5 hüvelyk, 3,5 hüvelyk tolótávolság.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Dolgozzon a varázslatán. A klasszikus pálca stílusú masszírozó intenzitását felfuttattuk, és újragondoltuk a Kink.com jellegzetes színeiben, hogy az Ön kezébe adjuk az erőt. A külsõ és belsõ stimulációt szolgáló, sokoldalú szilikon rögzítõkkel, valamint többféle sebességgel és funkcióval a Kink by Doc Johnson Power Wand készen áll minden kielégítõ egyéni menetre, vagy megkötözött partnere izgatására.

    92 900 Ft

    57 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    A befolyásolás erejével megalkotott CONTROL…¡ technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. Modern maszturbáció modern dizájnnal, a CONTROL Power-Bator kihangosított lökést, nyugtató meleget, valamint szexi beszédet és nyögést kínál egyszerre vagy függetlenül. Az újratölthető motor erőteljes teljesítményt kínál 7 intenzív tolómóddal, amelyek személyre szabott élvezetet tesznek lehetővé. A belső hüvely rugalmas, provokatív textúrákkal veszi körül a szárat, hogy fokozza ezt az erőteljes maszturbációs élményt.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Maszturbátor golyóstimulátorral Fuck-O-Matic 2 a PDX Elite-től, valósághű vaginaformában. Ritmikus szívó funkcióval (5 üzemmód) és vibrációval (10 üzemmód) a nagyon izgató péniszmasszázsért. A golyókat is masszírozza az izgalmas Hyper Pulse Massage funkcióval. A 2 nagy teljesítményű motor - egy a csúcsban és egy a golyóstimulátorban - egy gombnyomással könnyen vezérelhető, és funkcióik kombinálhatók is.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Lila

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM380 Super Masturbator

    A maszturbáció reális alternatívája ez a csodálatos, újratölthető maszturbátor! Helyezze a tapadókorongot egy tetszőleges felületre, csúsztassa be a síkosított péniszét, és gyönyörködtesse magát a varázslatos oda-vissza mozdulatokkal, mintha valaki más elégítené ki.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    A Fuck-O-Matic™ erőteljes szívóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kéz nélküli vibrációra, amely körülveszi labdáit lágy élvezeti gombokkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Sizzling Simon-ra még soha azelőtt nem volt példa. Ez AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játékszer, amely által Ön élvezheti a rezgés és elektrikus stimuláció kombinációját.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    A You2toys RC Fucking Machine 2.0 tolóerős vibrátora állítható szögű tapadókoronggal rendelkezik. A tapadókorong biztonságosan tapad bármilyen sima felületre, így tökéletes a kéz nélküli használathoz. A tapadókorong eltávolítható.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Tickling Truman-nak nincs párja a világon, mert ez az E-Stim Vibes AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játék, amellyel egyszerre lehet élvezni a vibrálást és elektrikus stimulációt.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Bemutatjuk a maga nemében első számú fejőgép maszturbációs technológiát, amelyet arra terveztek, hogy teljesen körülvegye a szerszámot szorító, forgó stimulációval a tökéletes érzet érdekében! Az átlátszó ablakon keresztül megtekintheti az eseményeket, amint a pénisz minden centijét megfeji 10 forgó, pörgő funkció, valamint az 5 aktív sebességfokozat, amelyek mindegyikét egy kényelmes, újratölthető motor hajtja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

16 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.