×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek fekete 2 az 1-ben

65 - 96 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Strap U Tri-Volver Rechargeable Strapless Strap-on

    Mindkét partner erőteljes lüktető élvezetben részesül ennek a kétoldalas pánt nélküli strap-opnek köszönhetően. A karcsú nyél, a csiklószár, a dupla izzók viselőjének és a 7 hihetetlen rezgésmód megkülönbözteti ezt a gyönyörű pánt nélküli pántot! Ez az újratölthető örömszerszám kettős motorral rendelkezik, amelyek 3 sebességet és 4 erős belső dobolási mintát biztosítanak.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Ez a Nyuszi tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudja elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Passion

    A Hot Passion anális vibrátorunk a terjedelmes nyelével erős rezgéssel és stimuláló hőfunkcióval stimulálja a prosztatát. A puha szilikon felület lágy tapintásával és természetes érzésével lendületet ad.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ez a rendkívül szép vibrogolyó dupla mennyiségű stimulációt biztosít – nemcsak hüvelyileg, hanem stimuláló karjával a csiklójának is örömet okoz. 4 vibrációs mód közül választhat 4 sebességben.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Black

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítési hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzetet keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Örülhetnek a szenzációkeresők! A súlyozott és vibráló Snug & Tug hármas érzete hatalmas adag stimulációt biztosít több erogén zóna és több funkció beépítésével. Viselje a péniszgyűrűt a hosszabb, erősebb erekció érdekében, miközben élvezi az erőteljes vibráló és elragadó súlyú belső dugót az anális és a prosztata érzéséhez.

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    A távirányító gombjának megnyomásával vibrációt küldhet ennek a kétoldalas vibrátornak a karcsú szárába és a texturált izzójába. Ez az újratölthető örömszerszám kettős motorral rendelkezik, amelyek 3 sebességet és 6 féle erőteljes belső ütést biztosítanak mindkét partner számára.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Alien Tail Black

    Az ALIEN TAIL olyan anyagból készült, amely a legkisebb mozdulattal is „csóvál” – a kölyökjátékosok imádják a csóváló hatást. Ellentétben a felfelé hajló szilikon farkainkkal, az ALIEN TAIL oldalról oldalra csóvál – a farokrész hosszú és kifejező. Az egyetlen farok a piacon, amely az Ön részévé válik: a COCKSLING elülső része biztonságosan megragadja a szemetet, az ergo buttplug pedig rögzíti a farkat… ez teljesen más élmény, mint egy alapdugós farok.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    A Fun Bag egy here- és péniszstimulátor, amely javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A vibrációs gyűrű rendkívül rugalmas és kényelmes viselet. Hatékonyan stimulálja a heréket, a péniszt és a gátat. A Fun Bag könnyen viselhető a golyók köré tekeredő nyél alján. A péniszgyűrű köre Ø 3,3 cm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    A Brutus Cruncher a klasszikus golyódarálót a legselymesebb szilikon anyaggal ötvözi, amelyet valaha is érezhet. Érezze a sima szilikon és az éles tüskék kombinációját, ahogy a Cruncher a golyói köré csavarja magát. A Crusher könnyen a helyén tartható, ha a két oldalt a mellékelt lakattal összekapcsolja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibrációs funkció, 3 ütési sebesség, 2 erőteljes motor – mindez egyetlen mennyei boldog nyúl® élményt ad. A G-pontot bársonyos érintéssel simító formázott heggyel készült nyuszi alig várja, hogy orgazmikus eksztázist nyújtson.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Érkezzen a TardeNoche Yiggo, a vibráló tojás, amiről nem is tudtad, hogy szükséged van rá a szexuális életedben.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Az ENIGMA egy fényűző, kettős hatású hangmasszírozó, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is megbillentse, olyan intenzív orgazmus érdekében, hogy azt hinné, elhagyta ezt a bolygót. A csikló külső részének legjobb hanghullámait és a belső kar gyengéd lüktetését a testben, az ENIGMA™ minden megfelelő helyen csapkodja az orgazmust, amelyet nem felejt el.

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    A Bodywand Luxe 2-Way Wand pontosan az, aminek látszik, egy egyedi játékszer, amelynek fej- és farokoldala is van. Az egyik oldalon egy klasszikus pálcás masszírozófej található, amely kiválóan alkalmas külső stimulációra, a másik oldala pedig ergonomikus formájú, amely kiválóan alkalmas a G-pont megcélzására. A Luxe 2-Way Wand két külön motorral rendelkezik, testbiztos szilikonból készült, és USB-vel újratölthető.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    A befolyásoló erővel megalkotott Pro Performance C-gyűrűk rugalmas gyűrűk, amelyek a pénisz és a herék átölelésére szolgálnak, és éppen a megfelelő mértékű nyomást e​x biztosítják a teljesítmény növeléséhez és az orgazmus fokozásához. Ez a gyűrű olyan formulát használ, amely a legtöbb felhasználó számára tökéletes összenyomást biztosít. Együtt vagy külön-külön viselve a Pro Performance C-gyűrűk valódi sokoldalúságot és erőt biztosítanak, amely hosszan tartó és erőteljes élvezetet tesz lehetővé.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Black

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Az Angus egy olyan vibrátor, amely méltó arra, hogy a TardeNoche családon belül legyen, kettős rendszerrel rendelkezik, azaz 2 erős motorral rendelkezik, amellyel a lehető legteljesebb mértékben élvezheti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • No-Parts Morgan Strapless Strapon Dildo 22cm Black

    A No-Parts sorozat p​o​r​t​a a felcsatolható dildók és a hozzájuk illő csúcskategóriás hámok széles körű gyűjteményét tartalmazza. Éljen át egy új kalandot egyedül vagy partnerével, és találja meg a saját kedvenc kombinációját. A NO-PARTS sorozat tökéletes mind a kezdő felfedezők, mind a tapasztaltabb felhasználók számára, és modern, elérhető dizájnnal rendelkezik.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Crush

    A Dual Crush stimuláló nyomáshullám-technológiát párosít egy hajlított, vibráló tengellyel, amely hajlékony szilikonból készült. Az intuitív vezérlőpanelen keresztül mind a csikló, mind a G-pont intenzív rezgésekkel stimulálható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Hozz ki belőle annyit, amennyit beleteszel! Ez a kétvégű vibrátor és heveder készlet mindkettőtöket távirányítós vibrációval kezeli. Fedezze fel a 3 sebességű dübörgést és a 7 lüktetési mintát a kettős motorokból – egyet neked, egyet pedig a partnerednek.

    113 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    A világ első pánt nélküli, távirányítós pántja, ez a páros játék kényelmesebb vibrációs élvezetet nyújt a pénisz nélkül történő rögzítés vagy behatolás közben. A forma lehetővé teszi, hogy az egyik partner hüvelyi úton behelyezze a kisebbik végét, megtartva azt a kegel-izmokkal, vagy hozzáadva egy hevedert az extra támogatás érdekében. A bordákkal ellátott párna a csikló boldogságát nyújtja, miközben hozzáér.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.