×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek drótnélküli 3 - 3,9 cm

65 - 96 termék, Összesen:208

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    A praktikus mágnesnek köszönhetően a Little Secret kényelmesen rögzíthető a bugyiba, diszkréten, erőteljes vibrációkkal stimulálva a csiklót. A szilikon játék applikáción keresztül, valamint a mellékelt távirányítóval vezérelhető.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Romy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és vásárlóik, a felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót a bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    A Twinny Bud az anális dugó, amely soha nem látott érzéseket nyújt Önnek. Az anális csatlakozón két gyöngy található, 10 rezgéssel, és USB-kábellel újratölthető. A 2 golyó tökéletes a dupla anális stimulációhoz, az ergonomikus kialakítás ideális anális behelyezést biztosít, a Twinny Bud pedig extra puha tapintású a folyékony szilikonnak köszönhetően.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, egy távirányítós vibrációs tojás. Hangvezérlés funkciója, ideális két játékos számára. A szabályokat az határozza meg, akinek van távirányítója. Diszkrét és praktikus, a tojás 2 zsinórral rendelkezik a könnyű eltávolítás érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Újratölthető Kegel golyók elemes távirányítóval. Ezt a vibrátort a hüvelyben hordja úgy, hogy közben a kihúzható zsinór kilóg. Elkezdhet gyakorolni, ha minden nap néhány percig viseli a játékot, és növelheti az edzés időtartamát, ahogy megerősödnek az intim izmok. Nagyon kellemesen fokozza szerelmi életét, és nagyon hasznos a terhesség alatt és után. Diszkrét, biztonságos és nagyszerű szórakozás egy kint töltött éjszakához.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Újratölthető vibrációs golyók RC Love Balls 2 funkcióval a Javida-tól rezgéssel és toló funkcióval a csúcsban. A 10 suttogóan csendes, de intenzíven pulzáló üzemmód kényelmesen vezérelhető a távirányító gombjaival.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Glass Worxx G-Spot Gemstone

    A TOYJOY GLASS WORXX G-Pont Drágakő egy remek G-pont vibrátor szexi ívekkel. A sziluett enyhén ívelt, hogy minden megfelelő helyet eltaláljon, míg a száron lévő gyönyörű kék örvényrészletek extra stimulációt adnak az erotikus elégedettséghez. Sima, stílusos és előkelő: A TOYJOY GLASS WORXX luxus, hipoallergén választás az intim élvezethez.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Készen áll a tojáshéjas örömre? A Make My Orgasm Egg-plode erőteljes vibrációjával és forgó hegyével feldobja erogén zónáit. Ez a kiváló minőségű szerelemtojás 7 stimulációs és lüktetési móddal rendelkezik, egyszerű egyérintéses gombos vezérléssel. Ez a szépség testbiztos, puha tapintású szilikonból készült, és egy távirányítóval rendelkezik a kéz nélküli szórakozáshoz. Kényeztesd magad ezzel a prémium dizájnnal a tojásos megelégedettséggel!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Nuo Fekete

    A Nuo két motorral kínál kettős stimulációt és mókát - egy belső motor és egy a gyakran elfelejtett gát területén. Hölgyeim, (igen, és uraim!), boldogok lehetnek, hisz ez az uniszex termék mindkét nem számára ugyanolyan anális örömöket kínál, tökéletes prosztata játékhoz is.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    A prosztata és a perineum egyidejű stimulálására tervezett Vector egy anális nyúlvibrátor az intenzív kettős stimulációhoz.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Távolról, a FeelConnect3.0 Applikációval vezérelve adja fel a hatalmat, és hagyja, hogy partnere vezessen egy örömteli utazásra, bárhonnan, bármikor.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Legkeresettebb peremelő dugónk apró változata, amely forgó gyöngyöket tartalmaz a peremérzésért és a hegy vibrációjával az orgazmus stimulációért. ez a kompakt, testbiztos, zökkenőmentes szilikondugó erőteljesen feltöltött, hogy stimulálja az összes megfelelő helyet. Használja a vezeték nélküli távirányítóval vagy anélkül, amely nemcsak könnyed használatot tesz lehetővé, hanem változatos páros játéklehetőségeket is lehetővé tesz.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Stimuláció és edzés kezdőknek, haladóknak és profiknak!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Fugu Green

    Bárhol is van, irányíthatja a Magic Motion alkalmazásunkat. Egy praktikus zsebméretű vibrátor a csikló és a hüvely stimulálásához, amely egyszerűen kezelhető egyetlen nyomógombbal. Ez a mini vibrátor újratölthető USB-n keresztül, és erőteljes vibrációt biztosít 7 móddal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Legkeresettebb peremelő dugónk apró változata, amely forgó gyöngyöket tartalmaz a peremérzésért és a hegy vibrációjával az orgazmus stimulációért. ez a kompakt, testbiztos, zökkenőmentes szilikondugó erőteljesen feltöltve stimulálja az összes megfelelő helyet. Használja a vezeték nélküli távirányítóval vagy anélkül, amely nemcsak könnyű használatot tesz lehetővé, hanem változatos páros játéklehetőségeket is lehetővé tesz.

    113 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    A mesés vezeték nélküli távirányítós Tojás egy teljesen új dimenziót hoz az érzéki játékba Önnek és partnerének. A különálló távirányító vezérli a tíz különböző sebességet, és hagyjuk, hogy a tojás halkan zúgjon, vagy végsebességgel teljesen megvaduljon!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Sokoldalú és egyszerűen használható játékot keres? Ez az újratölthető tojásvibrátor nagyszerű kiegészítője az egyéni játéknak, de tökéletes kapaszkodóméret páros játékhoz is. A lila szilikonból, rugalmas zsinórral készült tojás ideális külső stimulációra, de belső viselésre is alkalmas. Miért nem próbálja meg viselni ezt a serkentő tojást az előjáték során a partnerével, vagy akár egy huncut bolti kirándulás alkalmával?

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    A Pearl2 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Használható egyéni játékra, párok távolról játszásához, vagy csatlakoztathatod kedvenc erotikádhoz.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó ajtónak ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erős motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    A világ technológiailag legfejlettebb díjnyertes G-pont vibrátora frissült az áramellátással és az akkumulátor-használati idővel. A Pearl3 egy technológiailag s​e​m fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl3 három ütése intenzívebben stimulálja a G-pontot, amikor behelyezik a testbe.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Valamit keresel, ami feldobja egy távkapcsolatot? Az Irena 1 okostelefon-alkalmazása lehetővé teszi, hogy partnere irányítsa játékát, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Célzott prosztata stimuláció: a kétsebességes, két forgású tengelyt nagy nyomatékú hajtómotor hajtja az alapos prosztata masszázs érdekében. Kettős érzet: A gát-stimulátor a forgó tengellyel együttműködve levegőszívó technológiát alkalmaz, hogy intenzív érzeteket keltsen. Sokoldalú felhasználói élmény: úgy tervezték, hogy megfeleljen az IPX7 vízszigetelési szabványoknak, a felhasználó élvezheti a Revo-t.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Az Iduna egy kegelgolyós vibrációs tojás, testbiztos szilikonból és ABS-ből, vezeték nélküli távirányítóval. Az erős motor 3 fokozatú egyenletes vibrációt és 7 különböző ritmust kínál. Ez intenzív élvezetet nyújt, és egyben ideális edzés a medencefenék izmai számára. Helyezze be a tojást úgy, hogy finoman nyomja a hüvelybe. Ne nyomja a hüvely hátsó részéhez. Tartson legalább 2 cm-t a húzózsinórból.

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Még a szoba túloldaláról is, csak egy ujjra van szükség ahhoz, hogy a test beleborzongjon! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel a könnyen használható távirányítós, újratölthető tojás vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas egyaránt otthoni vagy a házon kívüli!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Ezt a kettős vibrációs játékot vibráló távirányítóval/stimulátorral és vibráló golyóval szállítjuk a teljesen vezeték nélküli és távoli stimulációhoz. Nem csak ez, hanem a játék és a távirányító önmagában is használható anélkül, hogy szükség lenne a másikra, két igazán különböző élményt nyújtva az egyik áráért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Akár egy partnerrel szeretnél játszani, akár az érzéki szólóidőben szeretnél részt venni, ez a nagy teljesítményű szilikon távirányítós előjáték készlet sokoldalú élvezeti játékra készült. Ez az izgalmas készlet egy hajlított stimulátort tartalmaz csuklópántos távirányítóval és kontúros erősítőgyűrűt kézi távirányítóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    A Svakom Ella Neo Mobile-vezérelt Bluetooth Egg with App egy innovatív vibrációs golyóstojás intelligens funkciókkal és ergonomikus kialakítással. Ez a nagy teljesítményű szerelemtojás vibrátor nemcsak 10 óriási vibrációs móddal és alkalmazás-alapú képességgel rendelkezik, hanem egy extra vibrációs beállítással, a Climax Mode-val is, amely magával ragad. Használja manuálisan vagy az APP-on keresztül, játsszon anole-t, vagy adja át az irányítást a partnerének, fedezze fel a tetszés és az elégedettség új módjait.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:208

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.