×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek férfiaknak sima 3 - 3,9 cm

129 - 160 termék, Összesen:374

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Legkeresettebb peremelő dugónk apró változata, amely forgó gyöngyöket tartalmaz a peremérzésért és a hegy vibrációjával az orgazmus stimulációért. ez a kompakt, testbiztos, zökkenőmentes szilikondugó erőteljesen feltöltött, hogy stimulálja az összes megfelelő helyet. Használja a vezeték nélküli távirányítóval vagy anélkül, amely nemcsak könnyed használatot tesz lehetővé, hanem változatos páros játéklehetőségeket is lehetővé tesz.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    A Man|Cage Chastity Cage-ket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Fekete

    Készen áll az extrém élvezetre? Akkor feltétlenül próbája ki ezt a péniszgyűrűt, amely most a golyókat szorító szíjjal kapható!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    A Steel Double Header Dildo enyhe ívével rendkívül kellemes élményt teremthet. Ergonomikus kialakításával ez a karcsú játék teljesen új szintre emeli a behatolást. Mindkét oldal élményt kínál, amelyet megoszthat vagy egyedül élvezhet

    63 900 Ft

    23 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Az ergonomikusan kialakított anális vibrátor Hyper-Pulse P-Spot Massager az Anal Fantasy Elite Collectionből nagyszerű, mert könnyen megtalálja, eléri és intenzíven stimulálja a prosztatát. A hegyén egy puha szilikon membrán található, amely közvetlenül a P-pontot éri el, így további lüktető impulzusokkal masszírozza azt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Size Matters See-Thru Nipple Boosters

    A mellbimbók szívása és fokozott véráramlása növelheti az érzékenységet és javíthatja a keringést. A Size Matters See-Tru mellbimbóerősítők gyengéd szívással növekedést okoznak és stimulálnak. Egyszerűen helyezze őket a mellbimbóra, és nyomja össze a gumót, hogy enyhe, de hatékony vákuumot hozzon létre. Ha elengedi, ezek a szórakoztató mellbimbós játékok önmagukban is a helyükön maradnak. Az átlátszó kamrával játék közben végignézheti az összes akciót!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra erős rezgések a belső és külső stimulációhoz!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Legkeresettebb peremelő dugónk apró változata, amely forgó gyöngyöket tartalmaz a peremérzésért és a hegy vibrációjával az orgazmus stimulációért. ez a kompakt, testbiztos, zökkenőmentes szilikondugó erőteljesen feltöltve stimulálja az összes megfelelő helyet. Használja a vezeték nélküli távirányítóval vagy anélkül, amely nemcsak könnyű használatot tesz lehetővé, hanem változatos páros játéklehetőségeket is lehetővé tesz.

    113 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Duke Fekete

    Sir Duke: P-pont stimuláció- hercegi osztályban.

    31 900 Ft

    25 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Rechargeable Couples Sleeve Blue

    Péniszhüvely érzéki rácsszerkezettel, amely rendkívül stimuláló felületet biztosít. A szoros illeszkedés erősítheti az erekciót és meghosszabbíthatja a közösülést.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó ajtónak ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erős motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 67

    Gyönyörű élvezetek specialistája és egy életre szóló szerető!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Célzott prosztata stimuláció: a kétsebességes, két forgású tengelyt nagy nyomatékú hajtómotor hajtja az alapos prosztata masszázs érdekében. Kettős érzet: A gát-stimulátor a forgó tengellyel együttműködve levegőszívó technológiát alkalmaz, hogy intenzív érzeteket keltsen. Sokoldalú felhasználói élmény: úgy tervezték, hogy megfeleljen az IPX7 vízszigetelési szabványoknak, a felhasználó élvezheti a Revo-t.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Limba Flex S Carribean Blue

    Tudjuk, hogy a változatosság a nagyszerű szex része. Tudjuk, hogy minden test más. Ezért készítettünk vibrátorokat hajlítható dróttal, hogy bármilyen kívánt szögbe hajlítsanak – és ott is maradjanak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Anal Beads Large Black

    Ezek a gyöngyök izgalomba hoznak és stimulálnak, ahogy ki- és bemozgatják őket, egészen extra hosszú hosszig! A selymesen sima tapintású Ultrasilk™ szilikon gyönyörűen felmelegíti a testhőt. A könnyen behelyezhető és eltávolítható gyöngyök mérete fokozatosan növekszik, így tökéletesek az anális játék közbeni új érzések hozzáadásához.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Silicone Butt Plug with Fox Tail 9143

    Hancúrozzanak egyet partnerével ezzel a Foxy (rókaprémes) rezgő műszőrme análdugóval. Ez egy kivételes rezgő análdugó a Rimbától.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug - Péniszgyűrű rezgő análdugóval Fekete

    A legkelendőbb Ass-Gasm péniszgyűrű már egy erős, rezgő verzióban is elérhető!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size M Metallic Lilac

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildo plug" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az élvezeteket, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Double Whammy Pink

    Dupla öröm, dupla szórakozás! Ez a szilárd, de puha, kétvégű vibrátor tökéletes partnerrel való élvezethez vagy dupla behatolóként. A szuperrugalmas vibrátor könnyen tisztítható és újra használható a következő kalandhoz! Elég rugalmas ahhoz, hogy meghajlítsa és formázza kedvenc helyeihez!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Erőteljes és ellenállhatatlan Cockring. 3 vibrációs mód. 1 Erőteljes motor. Szuper puha szilikonból készült. Ergonoikus. Suttogj csendesen. Vízálló. Az elemeket nem tartalmazza.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Ez a rugalmas prosztata vibrátor Cock Shaped Butt Plug rezgéssel az ANOS-tól pénisz kialakítású. Nemcsak a P-pontot és a gátat stimulálja, hanem a G-pontot és a csiklót is pontosan stimulálja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    A Steel Joy Stick tökéletes a prosztata megérintésére, sima, kemény golyójával a végén. Annyira jó érzés, hogy könnyedén ki-be csúszik a lyukba is! Két méretben kapható kezdő és haladó anális játékosok számára. A botnak gumi vége van a biztonságos és erős fogás érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibrátor, az A-Play sorozat alappillére, egy erős belső motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs funkcióval. A 10 stimuláló minta mindegyike mély, dübörgő rezgéseket kínál a felhasználóknak, amelyek kényelmesen vezérelhetők közvetlenül a terméken vagy a mellékelt vezeték nélküli távirányítón keresztül.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Akár egy partnerrel szeretnél játszani, akár az érzéki szólóidőben szeretnél részt venni, ez a nagy teljesítményű szilikon távirányítós előjáték készlet sokoldalú élvezeti játékra készült. Ez az izgalmas készlet egy hajlított stimulátort tartalmaz csuklópántos távirányítóval és kontúros erősítőgyűrűt kézi távirányítóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Az ANOS-tól származó Butt Plug rezgéssel csodálatos formájú, és 20 rezgési móddal rendelkezik a vibro-butt dugó rugalmas szárának alján.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:374

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.