×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek különleges 3 - 3,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:43

  1. 1
  2. 2
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

    Ez a különleges Squirting Animal Dildo BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi állati pénisz, 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzéssel tölti el, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 9.5" Triple Density Double Penetrator

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a rövid tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 42 mm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    EGYEDÜLÁLLÓ A MAGA NEMÉBEN. A Duman Mystic az a játék, amelyet úgy terveztek, hogy mindenkit meglepjen, aki meglátja, de még inkább azt, aki forró vízzel nedvesíti meg. A Duman képes megváltoztatni a színét attól függően, hogy milyen hőmérsékletnek van kitéve: szobahőmérsékleten "űrlila" színű, míg az emberi test hőmérsékletének kitéve "neonrózsaszín" lesz, meghosszabbított formában. A Duman egy, a többinél is nagyobb, 20 cm magas méretet is kínál, amelyet csak a legmerészebbek számára terveztek.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Készüljön fel egy robbantásra a Mach 2 ' Renegade erőteljes stimulátorával, amelyet arra terveztek, hogy pontosan masszírozza a prosztatát, és elképesztő eredményeket érjen el. Szép és stílusos kialakítású, puha, rugalmas szilikonból készült, és ultra-meghajtó motor hajtja a maximális teljesítmény érdekében. USB töltőkábel és vezeték nélküli távirányító mellékelve. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Újratölthető vibrációs golyók RC Love Balls 2 funkcióval a Javida-tól rezgéssel és toló funkcióval a csúcsban. A 10 suttogóan csendes, de intenzíven pulzáló üzemmód kényelmesen vezérelhető a távirányító gombjaival.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Romy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és vásárlóik, a felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót a bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Újratölthető Kegel golyók elemes távirányítóval. Ezt a vibrátort a hüvelyben hordja úgy, hogy közben a kihúzható zsinór kilóg. Elkezdhet gyakorolni, ha minden nap néhány percig viseli a játékot, és növelheti az edzés időtartamát, ahogy megerősödnek az intim izmok. Nagyon kellemesen fokozza szerelmi életét, és nagyon hasznos a terhesség alatt és után. Diszkrét, biztonságos és nagyszerű szórakozás egy kint töltött éjszakához.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, egy távirányítós vibrációs tojás. Hangvezérlés funkciója, ideális két játékos számára. A szabályokat az határozza meg, akinek van távirányítója. Diszkrét és praktikus, a tojás 2 zsinórral rendelkezik a könnyű eltávolítás érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    A Zuna páros vibrátor tökéletes játék azoknak a pároknak, akik valami újat szeretnének kipróbálni. Kifejezetten úgy tervezték, hogy mindkét partnert stimulálja a behatolás során. A vibrátort a női partner viseli. A keskeny vége hüvelybe kerül, míg a másik vége a csiklót érinti. Ez egyaránt stimulálja a G-pontot és a csiklót.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    A Steel Double Header Dildo enyhe ívével rendkívül kellemes élményt teremthet. Ergonomikus kialakításával ez a karcsú játék teljesen új szintre emeli a behatolást. Mindkét oldal élményt kínál, amelyet megoszthat vagy egyedül élvezhet

    63 900 Ft

    23 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    A Fun Bag egy here- és péniszstimulátor, amely javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A vibrációs gyűrű rendkívül rugalmas és kényelmes viselet. Hatékonyan stimulálja a heréket, a péniszt és a gátat. A Fun Bag könnyen viselhető a golyók köré tekeredő nyél alján. A péniszgyűrű köre Ø 3,3 cm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    A Vibes of Love Távirányítós Dupla Kényesztető egy dupla gyönyörködtető péniszformával, amelyet a hüvelyében is élvezhet, és a hozzá csatlakoztatott csiklóstimulátor megfelelő ívekkel érinti a csiklót és átadja a vibrációt. A 9 különböző rezgésmintázat az egész játékban eloszlik, és könnyen kezelhető a vezeték nélküli távirányítóval. A Remote Duo Pleaser a mellékelt mágneses USB-kábellel újratölthető, vízállósága miatt biztonságosan használható fürdőkádban vagy zuhanyzóban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Ez a kínzó szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be a péniszét a ketrecbe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Hosed Anal Snake Ribbed Hose 19 Inch Black

    Hány domború bordát tudsz kihozni ebből az extra hosszú vibrátorból? Ennek a szilárd, de rugalmas dongnak merészen bordázott textúrája van, hogy még több érzést keltsen, amikor beadja a lyukba. Ebből a 19 hüvelykből mennyi fér el benned? A nagy teljesítményű szívóalap a legtöbb sík felülethez rögzíthető, így Ön a legjobb irányítást élvezheti, még szólójáték közben is.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Üsse meg magát ezzel az extra nagy golyós vibrátorral! Csábítsa el érzékeit a selymesen sima anyaggal, miközben 3 erőteljes vibrációs sebességgel játszik, külsőleg és belsőleg egyaránt. A rendkívüli motor feldobja a fejét. Köszöntse magát valami nagy és gyönyörű dolog felé, élvezze ki a magon keresztül minden lökést, miközben egyre közelebb kerül a peremhez... BANG-ig! Egy partnerrel játszani? Mutassa meg nekik, hogyan szereti, majd engedje, hogy átvegyék az irányítást – vagy derítseki, hol szeretnek egy kis rezgést!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lust Love Balls Pink

    Örömgolyók!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 89

    Az Icicle No. 89 célja, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a selymesen sima, g-pontos üvegpálca okosan ívelt az érzéki medencemasszázsokhoz, csábítóan karcsú kontúrjával, vastagabb, lekerekített hegyével. A 2 hüvelykes (5,2 cm) talp tökéletes a markolathoz és a hevederhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 88

    Az Icicle No. 88-at arra tervezték, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a selymesen sima üveg, g-pontos pálca ügyesen ívelt, hogy minden alkalommal a megfelelő helyre kerüljön, és a finoman hullámzó gerincek csábító sorozata lepedőre szorító orgazmussal csábít el! Az 5,2 cm-es talp tökéletes markolathoz és hevederhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Ez a minőségi bőrből készült ejtőernyős golyófeszítő nemcsak jól néz ki, de az ékszerein is nagyot dob! Csak tekerje az ejtőernyőt a golyói köré, a biztonságos illeszkedés érdekében a pattintókkal zárva, és érezni fogja, ahogy a körülbelül egy nyolcad hüvelyk hosszúságú gombostűk szúrni és karcolni kezdenek.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Az Infinity Dupla Műpénisz a TOYJOY Designer Editiontól – Szinkron mozdulatokkal a végtelen orgazmusért. Ez a karcsú, kétvégű vibrátor kétszer annyi meghitt szórakozást és intenzív elégedettséget kínál! Az Infinity egyedi in-sync mozgásokat is tartalmaz, lehetővé téve, hogy mindkét végét egyszerre használja a mindent átfogó élmény érdekében. Ennek a sokoldalú, rugalmas vibrátornak karcsú és hajlítható sziluettje van, mindkét végén gömbölyű heggyel. Mindkét végén egy motor található, ami kétszerese az erőteljes vibrációnak.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    A Maxima egy bordázott vibrátor, amely egy csúszó gyöngyöt tartalmaz, hogy ingereljen és örömet okozzon, míg az ívelt forma a G-pontot keresi.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát csapdába ejtve és kulcsra zárva ezzel a valódi acél szüzességi ketreccel. Ez a Future Tube szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a Future tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Stimulálja G-pontját a Nila vibrátorral! Ezt a vibrátort kifejezetten a G-pont optimális stimulálására tervezték. Hajlított felsőrésze határozott, kerek fejjel rendelkezik, amely minden alkalommal könnyen megtalálja a legérzékenyebb helyet. A vibrátor 10 rezgésbeállítással rendelkezik (3 sebesség és 7 minta), és könnyen újratölthető a mellékelt USB töltőkábellel. Tisztítsa meg a játékot minden használat után langyos vízzel és játéktisztítóval.

    25 590 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • La Gemmes Butt Plug Black Obsidian

    A La Gemmes dugó 100%-ban drágakőből és alumíniumötvözetből készült, és maszturbációhoz vagy anális szerelmi játékhoz használható. A közösülés során a fenékdugó használata fokozza az érzéseket, és fokozza az orgazmust. Férfiaknál a fenékdugó használata stimulálja a prosztatát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Az IVY a TOYJOY-tól egyetlen selymes érintéssel teljesíti vágyait, és beindul tőle. Fedezze fel az egyes vibrátorok buja formáit, amelyek illeszkednek nőies íveihez. Az IVY kollekció a természet válasza az innovatív dizájnra, megfizethető áron.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Stimulálja a belső és külső kéjpontokat!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:43

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.