×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek luxus 3 - 3,9 cm

28 Termék

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Most már igazán SZÓRAKOZhat a telefonjával! Tapasztalja meg a legjobb technikai szórakozást egy teljesen új szenzációval.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Átlátszó

    Az ATOMIC JOCK-nál szeretjük az erkölcsös játékot, de utáljuk tönkretenni olyan jelenet spontaneitását, amikor merev műanyagokkal vagy fémekkel és kicsiny lakatokkal próbálunk játszadozni.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 24

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg masszázssortól a lélegzete is eláll.

    34 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Natasha vibrátora egy fekete vibrátor stílusos drágakő alakú gombbal és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. A középső keskeny rész enyhén rugalmas. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Az Anya egy erős vibrátor fűtési funkcióval. Közepes méretének köszönhetően kényelmesen tartható és nagyon könnyen használható.

    57 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 18

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg masszázssortól a lélegzete is eláll.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, egy távirányítós vibrációs tojás. Hangvezérlés funkciója, ideális két játékos számára. A szabályokat az határozza meg, akinek van távirányítója. Diszkrét és praktikus, a tojás 2 zsinórral rendelkezik a könnyű eltávolítás érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Ez a nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült, ejtőernyős golyó nyűjtó erős mágnessel záródik a herezacskó körül. Tapasztalja meg, hogy 8,6 uncia húzza le érzékeny labdáit, miközben önkielégítést folytat, szexel, vagy ha partnere ugratja és kínozza Önt. A gravitáció megteszi a hatását, megteremtve azt a vontató érzést, amire vágyik, és felerősítve minden szexuális élményt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Luna Beads

    A LUNA Beads ™ karcsú és csábító Ben Wa golyók, amelyek bestsellerek az egész világon. Ellenállhatatlan örömöket hoznak az előjáték során (és azon túl).

    28 900 Ft

    23 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó ajtónak ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erős motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Az Iduna egy kegelgolyós vibrációs tojás, testbiztos szilikonból és ABS-ből, vezeték nélküli távirányítóval. Az erős motor 3 fokozatú egyenletes vibrációt és 7 különböző ritmust kínál. Ez intenzív élvezetet nyújt, és egyben ideális edzés a medencefenék izmai számára. Helyezze be a tojást úgy, hogy finoman nyomja a hüvelybe. Ne nyomja a hüvely hátsó részéhez. Tartson legalább 2 cm-t a húzózsinórból.

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Szeressen bele az Amour Vezetéknélküli Golyóba, egy sokoldalú távoli minivibrátorba, 16,5 hüvelykes távirányítóval és diszkrét hangulatú testtel. Ez a szenzációs vízálló golyó 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 sebességgel, különféle játékos lüktetésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Trysta Violet

    Célzott gördülő G-pont vibrátor.

    49 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    A Pillow Talk kollekció megjelenésének rövid ideje alatt nemzetközi bestseller lett! Ez a termékcsalád a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki, a Sassy pedig ezen ideálok csúcsa. A puha, rugalmas test segít felfedezni minden vágyát, míg a nagy csúcs ívelt az optimális G-pont élvezetének érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Szeressen bele az Amour Wandba, egy hibátlanul rugalmas pálcába 35 vibrációs beállítással és texturált szatén bevonattal. Ez a szenzációs vízálló vibráció 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 fokozattal, különféle játékos lüktetésekhez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és a felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót a bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Pink

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó bejáratnak a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a butt plug-nak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen behatolás nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erőteljes motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukban! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerrel való játékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    A csillogó Pavé Vivian egy selymes pálcás masszírozó káprázatos kristálydíszekkel, érzékien ívelt nyéllel és 35 szenzációs vibrációs beállítással az egyedülálló élményért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    A NIYA 2 egy ergonomikus kialakítású páros masszírozó, amely érzékszervi érintési élményt nyújt. Egyedülálló formája és sokoldalú kialakítása alkalmassá teszi szóló és duó élvezetre egyaránt. Akár pihentető masszázsra vágyik, akár új intim érzéseket fedez fel, a NIYA 2-t úgy tervezték, hogy megfeleljen és felülmúlja az Ön elvárásait.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    A NIYA 3 egy ujjal vezérelhető masszírozó, amelyet arra terveztek, hogy stimulálja az erogén zónákat, például a mellbimbókat, a csiklót vagy a heréket. Kompakt mérete és rugalmas kialakítása megkönnyíti az ujjvibrátor használatát, lehetővé téve, hogy a rezgéseket pontosan oda irányítsa, ahol szüksége van rá.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Gag - Pecek és dildó

    Állítható fekete valódi bőr öv belső szájpecekkel és külső gumi dildóval.

    31 900 Ft

    25 590 Ft

    Nincs készleten

28 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.