×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 3 - 3,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Irresistible Desirable Black

    A Desirable egy szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és úgy van kialakítva, hogy tökéletesen elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust okozza! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Jobb, mint egy igazi: puha bőr, kemény mag – és vibráció!

    53 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Crackstuffers Depth Trainer 30mm

    A 6 méretű készlet legkisebbjei a Depth Trainerek a játékosok kedvencei. A Crackstuffers fenék-játék csapata tervezte, hogy idővel lassan mélyebbre nyúljanak, és végül nagyobb játékokat vagy egy egész kart is elbírjanak. Nyújtson a saját tempójában, nem kell egyszerre beillesztenie az egészet, a legjobb, ha néhány hónapon keresztül játszik. Ha készen áll, és többet szeretne, vegye fel a következő méretet. Használjon sok kenőanyagot, így könnyen becsúszhatnak, ellenállás nélkül.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Drótnélküli Rezgő tojás

    A Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations egy sokoldalú orgazmikus játékszer, amely ideális mind egyéni, mind páros használatra.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Szenvedélyesen döf újra és újra!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Tartsa partnerét és készen álljon a cselekvésre! Ez a heveder egy kemény, lankadatlan fém farokgyűrűt és egy hullámos szilikon záródugót kombinál. Húzza át a péniszt és a herezacskót a gyűrűn, hogy kőkemény és rendkívül érzékeny erekciót hozzon létre. Nyomja be a dugasz kúpos hegyét, és élvezze partnerei örömét, ahogy a bordák befelé haladnak. Húzza meg a hevedereket, hogy csapdába esve érezze magát, és élvezze a kétségbeesésüket! A dugót egy kényelmes tapadókorongtalppal is ki lehet venni, hogy egyedül játszhasson vele. Nem kompatibilis a szilikon kenőanyaggal. Tisztítsa meg enyhe szappannal és meleg vízzel.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson American Pop Icon 16cm Rózsaszín

    Figyelem, figyelem! Egy ikonikus darabbal bővül fenomenális kollekciónk! A vibráló színekben kapható, pop-art inspirálta Doc Johnson dildó nem hiányozhat a te kollekciódból sem!  

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Az elegáns G-Spot Vibrátor két legmodernebb F1-es motort tartalmaz a hihetetlen teljesítmény érdekében. Az egyik a hegyben található, a másik pedig a kettős stimuláció kiterjesztése. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as, illetve 14000-es fordulatszámmal vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Klasszikus vibrátor csúcstechnológiával a valósághű érzésekért!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Purple

    A Desirable szupererős, új generációs F1 motorral rendelkezik 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Lila

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    A szabadalmaztatott Sliding Ring technológiával ez az exkluzív Thunder Plug kifejezetten a dinamikus anális stimulációra készült! A belső dudorodó gyűrű felfelé és lefelé csúszik a szilikontengely közepén, hogy dörzsölje a belsejét, és örömet szerezzen a mélységének, a végbélnyílásának és mindennek, ami a kettő között van.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Fedezze fel a legfétisebb és legcsintalanabb oldalát a Fetish by Intoyou kollekcióval.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Beads gyöngyökkel. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs gyöngyös masszírozó 5 független e-stimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható a gyöngyös kialakítással, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gballs 2 Rózsaszín

    Az első szex-fitness edző. Gballs 2-t egy csoport nemzetközi vállalkozó, kutató, tervező, mérnök és egészségügyi szakember együttes erővel fejlesztette ki .

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Most már igazán SZÓRAKOZhat a telefonjával! Tapasztalja meg a legjobb technikai szórakozást egy teljesen új szenzációval.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Rózsaszín

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Arra készült, hogy a Her Royal Harness™ The Royal vibrációs készlettel a mélyen kielégítő élvezet izgalmas világába terelje. Minden készlet tartalmazza a Regal™ Princess-t és a Vibrating ME2™ szondát 3 cserélhető szondagyűrűvel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Végre talált egy játékot, amely teljesíti az összes vágyát – a rezgést, a lökést, a forgást, a csiklóstimulációt és a melegítést. Alig várta, hogy kipróbálhassa Thrusting Silicone Rabbitjét! Tudni akarta, milyen érzés egyszerre érezni mindent, ami a bakancslistán szerepel.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ez az elegáns G-Spot vibrátor egy új generációs F1 szupererős motorral rendelkezik, amely elképesztő 7200-as fordulatszámmal vibrál. 10 egyedi vibrációs funkcióval rendelkezik (7 vibrációs minta, 3 különböző intenzitási szinttel), amelyek olyan földrengető orgazmust biztosítanak, amilyet minden nő megérdemelne.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys The Hammer - Extra erős pulzátor Kék

    Erősen texturált vibrátor, hangsúlyos fejrésszel, nyúl alakú csikló stimulálóval. Nyomógombbal vezérelhető teljesítmény és intenzitás.  

    45 900 Ft

    30 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Strapless Strap-On Vibrator Purple

    Ez a pánt nélküli, hevederes vibrátor tökéletes párok számára, és teljesen új élményt nyújt. Ennek a pánt nélküli vibrátornak 2 vége van: 1 a nőnek és 1 a partnerének. A n​i​s​i nő beilleszti a rövid végét. Aztán a hosszú végével behatol a partnerébe. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a vibrátor jól a helyén marad, így mindkét partner 10 különböző és erőteljes vibrációt élvezhet. A speciális „Burst Mode” azonnal a legmagasabb fokozatba állítja a vibrátort. A vibrátor puha, rugalmas szilikonból készült, és a mellékelt USB kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.