×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek szilícium 5 - 5,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Tágító análdugó

    Ezzel a klasszikus horgonyos Buttplug-al csodálatos anális stimulációt élvezhet. Rugalmas szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. A dugó használata egyszerű: nyomja össze a két végét, és helyezze be a dugót.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Jobb, mint az igazi: puha bőr, kemény mag – és vibráció!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Handcuffs Black

    Prémium termék verhetetlen áron!

    3 190 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Zen

    A Tenga 3D Zen egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    A nők szeretik a virágokat, és minden nő ezt a rózsát fogja a legjobban szeretni a virágok közül! Ez nem egy közönséges rózsa, hanem egy örömmel, izgalommal és elégedettséggel teli rózsa. Szirmai egy titkos lyukat vesznek körül, amelybe bedugod a csiklódat, és hagyod, hogy a szívás hatására feloldódjon. Hagyja, hogy csiklója boldogan virágozzon!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Maszturbátor golyóstimulátorral Fuck-O-Matic 2 a PDX Elite-től, valósághű vaginaformában. Ritmikus szívó funkcióval (5 üzemmód) és vibrációval (10 üzemmód) a nagyon izgató péniszmasszázsért. A golyókat is masszírozza az izgalmas Hyper Pulse Massage funkcióval. A 2 nagy teljesítményű motor - egy a csúcsban és egy a golyóstimulátorban - egy gombnyomással könnyen vezérelhető, és funkcióik kombinálhatók is.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision XPANDER X4+ Large - Prosztata stimuláló

    A legújabb generációs prosztata stimulátor, amely lehetőséget nyújt a szexualitás felfedezésére és kibővítésére. Az XPander biztosítja a tökéletes egyensúlyt a prosztata, végbél és a gát stimulációban.

    55 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez még egy csodálatos szopási kiegészítő is, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Rimming XL

    A közkívánatra már elérhető az új, továbbfejlesztett és az eddigi legnagyobb b-Vibe dugó – XL peremdugó. Az első és egyetlen extra nagy prémium vibrációs dugó, amely egyesíti a peremelés érzését a forgó gyöngyökön és a dugó nyakában található textúrán keresztül, valamint a dugó hegyén található erőteljes vibrációs motorral.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    A Tenga büszkén mutatja be a legfinomabb anyagokat és a legújabb technológiát használó Flip Zero-t, a legújabb férfi örömtechnológiát. A Tenga az egyedülálló Flip sorozatát az élvezet új magasságaiba emelte.

    101 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Gondolja, hogy képes lesz kezelni ennek a hatalmas anális dugónak a súlyát és kerületét? Ha kétségei támadtak, használjon egy kis víz alapú síkosítót, és a játék máris könnyebben siklik. A kúpos kialakítású hegye szintén ezt a célt szolgálja. Miután az első golyót bevzette a végbélnyíláson, még mindig hátra van egy sima, nagyobb labda, amely további örömöket tartogat a tulajdonos számára.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silicone Dildo

    Ugorj bele a játékidőbe ezzel a Pokoli kutya péniszével! A nagy, piros dildónak gömbölyded heremirigyei vannak a töve felett csomóban, vastag erek a szár mentén, homorú fej hegyes csúccsal és egy erős fekete talppal. Élvezd kéz nélkül, ha az erős, tapadókorongos alapot falhoz vagy sima felülethez szorítod, vagy párosítsd egy pántos hámmal a pálcás játékhoz! Csak vízalapú síkosítóval használható. Prémium minőségű szilikonból készült, testbiztos és ftalátmentes.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Double Tunnel Plug Medium Clear

    A kettős alagút két dugó keverék, kissé kúpos a csúcsa és egyik a leginnovatívabb anális dugóknak, amely jelenleg elérhető a piacon.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    A rezgő péniszgyűrű egyedi szarvformája növeli önbizalmát, szereti partnerét, Amíg partnere hátulról hatol beléd, nyúljon körül és simítsa meg vibráló szárát. Térj vissza a péniszükre, és hagyd, hogy érezzék a rezgéseket, amelyek átdübörögnek a részeden. Ha maximálisan érintkezik az résszel, akkor mindkettőtök profitálhat a rezgésekből.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cerise

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Az ásószerű formájú, csúcstechnológiás tompadugó kúpos a könnyű kezdés érdekében, de gyorsan megnő a kerülete. Készülj fel a mély, erőteljes érzésekre! A dugó belsejében lévő belső súly kinetikus technológiát használ, hogy rendkívül erőteljes ütögető mozgást hozzon létre.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ez a női rózsajáték lélekrabló és söpör a TikTokon. Ha használni fogod, csak kezdd el nevezni magad Super Licker bc-nek, akkor a hölgy részei SPRIKKELNI, CSÖPPENNI, ÁZTANI fognak, és ez alacsony szinten lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    A SilexD egy sor dildót kínál extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus örömeiért a SilexD a vibrációs funkcióval egészíti ki kollekcióját, amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Valósághű élvezet – rezgésekkel a távirányítón keresztül!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 9" Silicone Dual Density Cock Light

    Mint az igazi: Puha bőr – kemény mag!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Module

    Véletlenszerűen emelt blokkok díszítik a falakat ezen a Tenga játékon. A kiálló blokkok szűk és serkentő érzést keltenek, míg a visszahúzódó blokkok rásimulnak a bőrre, így különösen tonizált hatást kap a felhasználó.

    19 190 Ft

    11 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    A Tenga büszkén mutatja be a legfinomabb anyagokat és a legújabb technológiát használó Flip Zero-t, a legújabb férfi örömtechnológiát. A Tenga az egyedülálló Flip sorozatát az élvezet új magasságokba emelte.

    101 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDD004-M Wildolo Beleala Dragon Monster Dildo Suction Cup 8.20" Orange

    Ha textúrát keres, a Beleala teljesíti a feladatot! Kiemelt fejével, vékonyabb szárával és texturált hátlapjával végtelen szenzációra épül. Csúszva a sok dudoron, barázdán és érzéssel teli textúrán hihetetlen szexuális élvezetet fog érezni.

    47 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Ez a dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól csodálatosnak tűnik a nyakkendőfesték hatásával és a divatos dildó kialakításával. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra kellemes érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Pink

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Pile

    A Tenga 3D Pile egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229810

    Ó mama! Tudjuk, hogy a jó orgazmusnál kevés jobb dolog van, és a jó szexuális egészség megőrzésének fontossága annak számos előnye miatt: javítja a vérkeringést, javítja a hangulatot, segít elaludni, egészségesen tartja az agyat, természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a stresszt, a jó közérzet biztosítása és az érzelmi egészség javítása mellett.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA100 Hyper Realistic Silicone Dildo KlicLok 7.2" Skin

    Térjünk vissza a dizájnhoz, A felfordított típusú balanus rendkívül stimulálhatja a g-pontot vagy a p-pontot. És a kitágult pénisz óriási mértékben kitöltheti a hüvelyét. Ha reális, de különleges szexuális utazást szeretne, ez a legjobb választás.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.