×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 5 - 5,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:60

  1. 1
  2. 2
  • Fetish Fantasy 10” Vibrating Hollow Strap-On Rezgő felcsatolható pénisz 25cm

    Mindig a magabiztos és erőteljes férfiak közé szeretett volna tartozni? Higgye el, szeretőjének igenis számít a méret! Elégítse hát ki végtelenül a Fetish Fantasi Vibrating Hollow Strap-onnal!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 9" Black

    Szilikonbevonatú, valósághű vibrátor Silexpanból készült maggal és memóriahatással: amikor a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig ebben az állapotban marad! Az anyag magas hőmérsékletre (lágyabbá válik) és alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik) is reagál. Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6 - Vibrátor

    Élvezze a „Real Feel” bársonyos, élethű bőr érzését ezzel a hihetetlenül realisztikus dildóval. Aprólékosan kidolgozott egy domináns fejrésszel, domború vénákkal és szabadon felfüggesztett golyókkal.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Magát síkosító: nedvesen csúszós. Csak adjon hozzá egy kis vizet, és csúsztassa bele. Texturált: élvezze az erotikus érzést, ahogy a gerincek masszírozzák a szerszámát. Legyen meg mindene: gyönyörűen kialakított anális, vagina, szopó ajkak. Rezeg: a kivehető vízálló töltényvibrátor rezegteti a szerszámát a robbanásszerű orgazmusért. Csakis a legjobb: Blush által imádott és felelősségteljesen készített tervezés, fejlesztetés és kipróbálás.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Bővítse végbélnyílását extrém méretűre az új, felfújható Ass Blaster-rel! Ez a kemény, felfújható vinil dildó könnyen méretre igazítható, elég hozzá az orvosi stílusú pumpát néhányszor összenyomni. Kivételes anális stimulációban lesz része!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 9" Pink

    Szilikonbevonatú, valósághű vibrátor Silexpanból készült maggal és memóriahatással: amikor a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig abban az állapotban marad! Az anyag magas hőmérsékletre (lágyabbá válik) és alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik) is reagál. Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    A kellemes mozgáskorlátozásért!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Double Trouble Glass Dildo

    A Double Trouble Glass Dildo-t a két személy számára készült a végső élményhez tervezték! A Double Trouble Glass Dildo hosszúkás, ívelt formájú, kettős végű, mindkét oldala saját, egyedi ízű stimulációt kínál. A Double Trouble Glass Dildo egyik vége egy gerinccel rendelkezik, amely a tengely mentén kanyarog körülbelül a feléig. A másik végén pedig egy gumós felület fogadja a szenzációs belső masszázshoz. A dildó mindkét vége kúpos véggel rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas a sima, könnyű behelyezésre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Legendary King Sized Realistic Dildo 10.5" Flesh

    Fedezze fel a Love Toys legendás, king méretű valósághű vibrátorának minden centiméterét. Elégedjen meg ennek az óriási replikának minden erével, ívével és dudorával, amely úgy néz ki és úgy érzi, mintha fantáziái életre kelnének.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Ez a dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól csodálatosnak tűnik a tie dye hatásával és a divatos dildó kialakításával. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra kellemes érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Spiral

    A Tenga 3D Spiral egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Big Daddy Hollow Strap-On felcsatolható pénisz 25cm

    Ideje búcsút venni a szeretkezés közbeni kínos helyzetektől ezzel Hollow Strap-onnal. Ftalátmentes PVC-ből készült. A PVC vibrátor szilárd marad a szórakozás során és ami talán még fontosabb, mindvégig a helyén marad, még ha a hangulat egyre forróbbá is válik. Hihetetlen strap-on élményt biztosít mindkét fél számára.

    22 390 Ft

    15 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr.Skin Mr.Ed 13 Inch Dildo Chocolate

    Itt a doki! Bemutatom Mr Ed-et, a valósághű, csokoládé színű 13 hüvelykes dildót tapadókoronggal. Ez a hatalmas dorong hosszabb és vastagabb, mint bármi, amit korábban befogadtál. Valósághűen van megalkotva, és nem a félénkeknek való. Tapasztald meg a 11,3 hüvelyknyi befogadható örömforrást egyedül vagy partnereddel. Az erotikusan vastag fej a legszélesebb pontján 2,1 hüvelyk átmérőjű.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    A nők szeretik a virágokat, és minden nő ezt a rózsát fogja a legjobban szeretni a virágok közül! Ez nem egy közönséges rózsa, hanem egy örömmel, izgalommal és elégedettséggel teli rózsa. Szirmai egy titkos lyukat vesznek körül, amelybe bedugod a csiklódat, és hagyod, hogy a szívás hatására feloldódjon. Hagyja, hogy csiklója boldogan virágozzon!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Zen

    A Tenga 3D Zen egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    A rezgő péniszgyűrű egyedi szarvformája növeli önbizalmát, szereti partnerét, Amíg partnere hátulról hatol beléd, nyúljon körül és simítsa meg vibráló szárát. Térj vissza a péniszükre, és hagyd, hogy érezzék a rezgéseket, amelyek átdübörögnek a részeden. Ha maximálisan érintkezik az résszel, akkor mindkettőtök profitálhat a rezgésekből.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Pile

    A Tenga 3D Pile egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Ez a dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól csodálatosnak tűnik a nyakkendőfesték hatásával és a divatos dildó kialakításával. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra kellemes érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos COX 044 Silicone Flesh

    Ízletes péniszmodell, amely merevsége miatt különbözik a többi vibrátortól, amitől mindig igazi kemény pénisznek érződik. Gyönyörű forma pikkelyekkel és dudorokkal a különleges érzés érdekében, erős tapadókoronggal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    A His Ringness The Earl nevű gyűrű anyaga 100% sebészeti rozsdamentes acél. Ez nem csak egy erotikus ékszer, hanem egy segédeszköz is egyben, melynek használata hosszabb és intenzívebb szexhez vezet.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Domina Wide Band Strap On Harness

    Készüljön fel arra, hogy megtömje partnerét ezzel a széles szíjjal a hevederen.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Squeeze-It Squeezable Thick Phallic Dildo Flesh

    Bársonyos, szilárd és a végtelenségig formázható! Ez a vibrátor izgalmas új Silexpan szilikonnal büszkélkedhet – az egyedülálló Thermo Reactive technológia lehetővé teszi, hogy ezt a selymes dildót tetszőleges formára hajlítsa és formálja. Melegítse fel mikrohullámú sütőben vagy forrásban lévő vízben, hogy feloldja formázási tulajdonságait, majd hűtse le a hűtőszekrényben, hogy megszilárduljon az új formája!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Amikor csak akarja, dugja be a péniszét mohó szájába! Courtneynek mindig szétnyílik a szép ajka, és kinyújtja a nyelvét, és készen áll arra, hogy szopást adjon neked. Csak csúsztassa be a vibráló golyót, hogy dübörgő izgalmakat éljen át, ahogy a torkába nyomul! Az élethű belépő olyan, mint az igazi, a belsejében lévő bordázott textúra egyedülálló masszázst biztosít, és ahogy mélyedsz, Courtney nyelve stimulálja a makkodat. Ez a kompakt kialakítás csúszásmentes, kényelmes markolattal rendelkezik, így még erőteljes használat közben sem veszíti el az irányítást. Ezzel a nyitott végű kialakítással gyerekjáték a takarítás. Csak vízbázisú vagy szilikon síkosítókkal használja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Gyönyörködjön egy teljesen új érzéssel. A forgó puha szilikon bordák finom, mégis határozott intenzitással ébresztik fel a csiklót. Használja ezt a gyengéd csemegét kedvenc síkosítójával, és éljen bele az ecstasy ösztönző utazásába.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Crush

    A Dual Crush stimuláló nyomáshullám-technológiát párosít egy hajlított, vibráló tengellyel, amely hajlékony szilikonból készült. Az intuitív vezérlőpanelen keresztül mind a csikló, mind a G-pont intenzív rezgésekkel stimulálható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toylie Latex Penis Sleeve Carlos 15cm Black

    Anatómiailag formázott, varratmentes, erősen erezett péniszhüvely latexből, 5,5 cm-es tekercselt éllel, formázott makkal és nagy herezacskóval.

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fucktools Construction Chad Dildo

    Az Európában bársonyosan puha ftalátmentes vinilből készült Mister B FUCKTOOLS speciálisan lyukas alappal rendelkezik, így a hozzá tartozó tapadókoronghoz rögzítheti őket. A tapadókorong erős, és rendkívül jól tapad sima felületeken, például csempéken, tükrökön, ajtókon és az ágy oldalán. A tapadókorong mellett a Mister B FUCKTOOLS kompatibilis a HUNG rendszertartozékokkal. Tökéletes barkácsoláshoz vagy párjával együtt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Legendary King Sized Realistic Dildo 9" Flesh

    Fedezze fel a Love Toys legendás, king méretű valósághű vibrátorának minden centiméterét. Elégedjen meg ennek az óriási másolatnak minden erével, ívével és dudorával, amely úgy néz ki és úgy érződik, mintha fantáziái életre kelnének.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 10

    Ez a BEAST vibrátor a Kiotos Monstartól lenyűgözően néz ki a tie-dye hatásával és a finom, vadállat-szerű polip dizájnjával.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Flesh

    Valósághű szilikon vibrátor kettős sűrűségű nyéllel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Ez a dupla motoros vibrációs Zeus kakasgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, és természetfeletti képességet biztosít a tetszésnyilvánításra. A péniszgyűrű felső és alsó részén található két motor érzéki rezgéseket biztosít, amelyek intenzívebb orgazmushoz juttatják Önt és partnerét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:60

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.