×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 5 - 5,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    A Wildolo egy professzionális szexuális játékok tervező vállalat, mely a legújabb trendek alapján inspirált tervezésre összpontosít, hogy a lehető legnépszerűbb és legkellemesebb játékokat hozza létre a fogyasztók számára.

    58 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Verge - Rezgő gyűrű

    Fedezz fel egy új világot az Pivot által! A We-Vibe ™ biztosítja mind a kényelmet mint a stabilitást, így lehetővé teszi a legkülönbözőbb pozíciókat szex közben. Az elsőosztályú péniszgyűrű stimulálja a csiklót, és növeli örömöt mindkét fél számára!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 10.5" Skin

    A legélethűbb kielégülés érdekében készült Love Toy Dual layered szilikon természetes pénisz hihetetlenül élethű, kétrétegű szárral, domború fejjel és texturált golyókkal, amelyek belül és kívül egyaránt valódi érzést keltenek.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 11.5" Flesh

    A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy Dual rétegű szilikon natúr pénisz hihetetlenül élethű, kétrétegű nyéllel, domború fejjel és texturált golyókkal, amelyek kívül-belül hiteles érzést keltenek.

    37 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on - felcsatolható pénisz 30cm Fekete

    Vigye el a végletekig a strap-on szexet a Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-onnal. Ez a nagy teherbírású strap-on egy 12 hüvelyk hosszú, 2,5 hüvelyk vastag, ftalátmentes gumidildót tartalmaz, melyet egy acél O-gyűrű és bőr hám tart a helyén.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 12" Triple Density Cock with Balls

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan c​l​a​s​s tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    A PDX ELITE VIBRÁLÓ MEGA MILKER innovatív kompressziós technológiája úgy van tervezve, hogy automatikusan körülveszi a tengelyt stimuláló nyomással, lehetővé téve a hihetetlen préselést és élvezetet. Az átlátszó ablak lehetővé teszi az események nyomon követését, mivel a farka minden centimétere újra és újra meg van fejve 6 erősödő gyorsasággal.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Cocks Jax Slayher 10 Inch ULTRASKYN Dual Density Cock with Removable Vac-U-Loc Suction Cup

    Jax Slayher pornósztár és testépítő 10 hüvelykes Signature Cock-ját közvetlenül a testéből öntötték, és kézzel készítették kettős sűrűségű ULTRASKYN-ből, élethű erekkel és ívekkel a tökéletes pornósztár élményért. Ez a szabadalmaztatott anyag tökéletesen megragad minden részletet, utánozza a valódi bőr egyedi érzetét, és használat közben testhőmérsékletre melegszik fel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    A Nexus Ace most még nagyobb lett! Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől.

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA001-M Wildolo Ardoris Monster Dildo 10 Vibration Modes & Wireless App Suction Cup 8" Purple-Pink

    A Wildolo egy professzionális szexuális játékok tervező vállalat, mely a legújabb trendek alapján inspirált tervezésre összpontosít, hogy a lehető legnépszerűbb és legkellemesebb játékokat hozza létre a fogyasztók számára.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    A Király Pénisz Plusz® Golyós Toló valóban hármas fenyegetést jelent, amely 1”-es mély, dugattyús tolómozgással, percek alatti testhőmérsékletre a való belső felmelegedéssel és erőteljes stimuláló rezgéssel rendelkezik a tökéletes élmény érdekében. A tolóerőt úgy tervezték, hogy természetesen reagáljon, és masszírozza minden mozdulatát, legyen az gyors vagy lassú.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 11" Triple Density Cock

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhetsz!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez még egy csodálatos szopási kiegészítő is, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision XPANDER X4+ Large - Prosztata stimuláló

    A legújabb generációs prosztata stimulátor, amely lehetőséget nyújt a szexualitás felfedezésére és kibővítésére. Az XPander biztosítja a tökéletes egyensúlyt a prosztata, végbél és a gát stimulációban.

    55 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    A Moto Bator X erőteljes dugattyús tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes ütési élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kihangosító lökésre, amely körbeveszi péniszét lágy élvezeti csomókkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs INVADER Cocksheath Clear Ice

    Az INVADER az Oxballs első nyitott végű péniszhüvelye, amelyet úgy terveztek, hogy olyan sokáig és keményen dugjon, ameddig csak akar. A forma fokozatosan vastagabbá teszi a szárat, így a közepe a legkövérebb, és a csúcsánál leszűkül, így a fejnél összpontosul minden érzet – és a lyukat jobban stimulálja a kövérebb púpos szerszám.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    A szilikon selyemből készült távirányítós vibrációs dong az egész csomag! A fallikus fej és a faragott erek úgy néznek ki és éreznek, mint az igazi, miközben 7 minta vibrál, amelyek 3 erősségi szinten zümmögnek, összesen 21 vibrációs funkcióval!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Pink

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA69 Extra-Length Silicone Vibrating Dildo KlicLok 11.8" Skin

    Elviselheti a 11,8"-es tiszta boldogságot a valósághű vagina vibrátorral? Kérje meg szerelmét, hogy zihálva ziháljon és vonaglik az orgazmikus élvezetben ezzel a magából a férfiból formált replikával. Ez az extra hosszú szörny vibrátor a Hismith Premium Szexgépéhez újonnan tervezett tartozék! Tele van kísértéssel minden nő számára.

    44 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 11" Silicone Dual Density Cock Light

    Gyönyörű, 11"-os, kettős sűrűségű szilikon pénisz a King Cock Elite-től, kettős sűrűségű szilikon anyagból készült hiperrealisztikus megjelenésű, amely valódi bőr érzésű. Maga a vibrátor kemény, mégis rugalmas szárral rendelkezik, amely bármilyen pozícióba illeszkedik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálca, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    A CRUIZR CM04 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely forgó, spirális mozdulatokkal rendelkezik. 3 sebesség közül választhat, és a forgó funkció balra és jobbra is forgatható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelynyílást. A hüvely szegecses és bordás belsővel rendelkezik, és élethű. Kivehető és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Sokoldalú, erőteljes és elegáns kialakítású! Ez a nagy teljesítményű pálca könnyen használható kezelőszervekkel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így hosszan tartó, fáradtság nélkül masszírozhat. A rózsa arany ékezetek és a mély lila szín prémium esztétikát biztosítanak intenzív masszírozó erejével!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    A CONTROL Rim Joy-t úgy tervezték, hogy a maximális kerékvágási élményt nyújtsa azáltal, hogy az ultra-érzékeny anális régiót melegséggel és vibrációval szorosan körülveszi, miközben valósághű orális stimulációt kínál. A nyelv nyalogatja, öleli, és enyhén behatol a végbélnyílásba 2 rezgési sebességgel és 5 egyedi rezgési mintamóddal az intenzív peremelés érdekében. A rugalmas szilikon perem eltávolítható a nyelv mélyebb felfedezéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 11" Silicone Dual Density Cock Brown

    Mint egy igazi: Puha bőr – kemény mag!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA125 Dual-Density Silicone Curved Dildo with Veins KlicLok 9.1" Skin

    Ez a 9,1 "kettős sűrűségű szilikon dildó a legújabb technológiát használva, többszörös feldolgozással szilárdan a belsejében, de mégis puha felülettel. A lehető legközelebb áll egy valódi ember péniszéhez. Ha igazi szexuális utazást szeretne, ez a legjobb választás.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Az Erőpálca egy nagyon erős pálcás masszírozó, elegáns és gyönyörű kialakítással. A masszírozó fejét szilikon borítja, amely nagy, kényelmes felülettel rendelkezik, amely az erőteljes vibrációt a testére vezeti. A fej mély és páratlan erőt biztosít a zsibbadó fogantyú okozta kényelmetlenség nélkül. Az Erőpálca vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti! Érintse meg!

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.