×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 5 - 9,9 cm sima különösen nők számára

65 - 96 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Sona 2 Cerise

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Kék

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Kegel Rejuve, egy okos kegel edző, amely magas érzékenységű, többpontos filmszenzorokat használ a finom izomerő érzékelésére, valamint a Magic Kegel APP, amely edzésekkel, értékeléssel és útmutatással segíti a női felhasználókat a medencefenék izomzatának javításában.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Remote Control Egg

    Merüljön el ennek a teljesen újratölthető vibrációs tojásnak a csodálatos érzéseiben! Nemcsak tíz különböző sebességgel és funkcióval büszkélkedhet a csilingelésre és ugratásra, de kapott egy távirányítót is, amely lehetővé teszi a szabadkezes szórakozást és a párok játékát! Kényelmes visszahúzóhurkával biztonságosan becsúsztathatja ezt a játékot, és ne felejtse el magával vinni a tojást a fürdőbe vagy a zuhanyozásba, mivel teljesen vízálló és merülőképes! Az Evolved Játéktisztító és egy meleg vizes öblítés egy pillanat alatt megtisztítja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélküli, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    DISZKRÉT, IGÉNYTELEN, DE Ó, IZGALMAS! A szuperdiszkrét Hide & Play™ masszírozó úgy néz ki, mint egy tubus rúzs levehető fedéllel, meg minden! De ne hagyd, hogy kis mérete megtévesszen. Ez a szexi kis titkos masszírozó 8 különböző funkcióval rendelkezik: vibráció, lüktetés és eszkaláció.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    A hajlékony szárnyakkal, amelyek a szeméremajkak alá bújnak, miközben Eva II ül a tetején, a csikló stimulációját végezheti a behatoló szex során. Az Eva II kisebb, könnyebb és egyszerűen használható – ráadásul teljesen vízálló, és egy karcsú töltőalappal/utazótokkal szállítjuk.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, melyet a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel 2023-ban: a készüléken kapható élvezeti beállítással rendelkezik, engedhetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Nézze meg, ahogy a Naughty Bits™ Bad Bitch™ ajakrúzsvibrátor feldobja új kedvenc árnyalatát! A káprázatos arany rúzs dizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan halk volfrámmotor úgy készült, hogy izgalmassá tegye a kalandokat, bárhová is visznek.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    A kényeztető French Kiss™ Charmer egy utazásra kész, villódzó nyelvű ugrató az érzéki stimulációra. A kompakt masszírozó csak az ujjai közé illeszkedik, hogy erőteljes villódzó élményt nyújtson a 12 érzéki rezgés funkcióval a teljes tokozáson és a nyelvszerű hegyen keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Vibráló töltény távirányítóval.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Rugalmas farkának köszönhetően alkalmazkodik a testhez. Nagyon kényelmes és csendes, ideális a szabadban és nyilvános helyeken való játékhoz. IPX7 víz- és porállósági tanúsítvánnyal rendelkezik.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Pretty In Pink

    Ez a kompakt, teljesen újratölthető golyó erőteljes ütést ad. A legfinomabb egyszerűség a selymesen sima bevonatba gyönyörűen bezárt egygombos vezérléssel, ez a mini vibráció 7 különálló rezgést bocsát ki földrengető sebességgel. Gyengéd íve és ergonomikus p​e​r fogantyúja letisztult stílust és szerves integrációt kínál minden legmélyebb fantáziájába.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    A MEA világa körülötte forog, és egyben a legérzékibb álmaidból fakad. Érezd a meleg simogató szelet, és fedezd fel a dombok és finom illatú virágtengerek táját. Aztán - merülj bele egy tiszta, végtelenül mély tóba, amivel bársonyosan hullámzik a partján.

    95 900 Ft

    74 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Tudjuk, hogy a klasszikus mindig győzedelmeskedik, ezért a Magny-t beépítettük kedvenc erotikus játékmárkájába, egy klasszikus vibráló golyóval, de nagyon modern érintéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Purple

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az  egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Kétszeres öröm, oh la la! Az érzéki French Kiss™ Suck & Play cserélhető készlet 2 cserélhető tartozékkal, 12 vibrációs vagy 12 szívási funkcióval pontosan tudja, mire van szüksége.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Javítsd szexuális életedet, erősítsd meg a medencefenék izmait, (újra) kapcsolódj női energiáidhoz, enyhítsd az idegesítő női kényelmetlenségeket, mint például a PMS tünetei vagy a nem kívánt vizeletvesztés a 100%-ban természetes yoni tojásaink segítségével.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Kiss by INYA. A szemet gyönyörködtető rózsabimbó dizájnnal gyönyörűen kidolgozott Kiss gyors nyelvi rezgésekkel stimulálja a csiklót az intenzív csúcspont érdekében. Puha szilikonból készült, újratölthető és utazásbarát.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Ez a nagy vezeték nélküli g-spot tojás 10 különböző, nagyon izgalmas beállítással rendelkezik, amelyek mindegyike állítható a vezeték nélküli távirányítóval. A kényelmes, gyengéd pozíciótól a rendkívül erős vibrációs pozícióig; vezeték nélküli távirányítójával akár 20 méteres távolságból is irányíthatja.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    A MEA világa körülötted forog, és egyben a legérzékibb álmaidból fakad. Érezd a meleg simogató szelet, és fedezd fel a dombok és finom illatú virágtengerek táját. Aztán - merülj bele egy tiszta, végtelenül mély tóba, melynek vize bársonyosan hullámzik a partján.

    95 900 Ft

    74 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Panty Vibe Red

    Fekvő és bugyi vibrátor egyben!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    A Moxie+ diszkrét és érzéki kihangosító élvezetet biztosít azáltal, hogy gyengéden ugratja édes pontját, bárhová is megy. Játssz együtt a We-Vibe alkalmazással vagy az új távirányítóval.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Jó hangulatot küldök minden nőnek. A szabadon állítható rezgésszintekkel tetszés szerint állítsa be az intenzitást.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.