×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 5 - 9,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:51

  1. 1
  2. 2
  • CalExotics Silicone Dilator Kit - 5 db-os szilikon uretrális dilatátor szett

    Szilikonból készült hüvelyi tágítók 5 db-os készletben, különböző méretekkel. Segít helyreállítani a hüvelyi komfortérzetet.

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Rezgő tojás mobilos applikációval

    Érezze az adrenalint a szervezetében köszönhetően a legújabb Flamingo vibrátornak. Ez a rezgő szerkezet izgató és intenzív G-pont rezgéseket ígér. A Flamingo kifejezetten olyan párok számára lészült, akik szeretik a nyilvános szexet és olyan nők számára, akik szívesen felizgulnak nyilvános helyen is.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Távirányító vibráló golyó.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Tartsa partnerét és készen álljon a cselekvésre! Ez a heveder egy kemény, lankadatlan fém farokgyűrűt és egy hullámos szilikon záródugót kombinál. Húzza át a péniszt és a herezacskót a gyűrűn, hogy kőkemény és rendkívül érzékeny erekciót hozzon létre. Nyomja be a dugasz kúpos hegyét, és élvezze partnerei örömét, ahogy a bordák befelé haladnak. Húzza meg a hevedereket, hogy csapdába esve érezze magát, és élvezze a kétségbeesésüket! A dugót egy kényelmes tapadókorongtalppal is ki lehet venni, hogy egyedül játszhasson vele. Nem kompatibilis a szilikon kenőanyaggal. Tisztítsa meg enyhe szappannal és meleg vízzel.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Hagyja, hogy a DJ felpörgesse a ritmust. Az OhMiBod Club Vibe 2.OH egyenesen a célig repíti Önt ...

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Háromszoros stimulációs stimuláció útközben! Ez a bugyi vibrátor háromszoros stimulációt biztosít! A végbélnyílásban egy keskeny golyó ül, a hüvelyben egy vibrátor, az élvezet gyöngyén pedig egy stimulátor.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Pink

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, amelyet kifejezetten a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel kapható 2023-ban: a készülék tíz erőteljes élvezeti beállítással rendelkezik, amelyek felejthetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    Nincs készleten

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Hogyan szeretné szorosan és biztonságosan bezárni őt, szó szerint? Ez a rozsdamentes acél szüzességi ketrec azt a látszatot kelti, hogy Önhöz tartozik!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó ajtónak ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erős motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ez a kiotók tisztasági ketrece rozsdamentes acélból készült, nincs krómozás és nikkelezés, csak kézzel polírozták. A pénisz ketrecbe helyezésével 35 mm átmérőjű lesz. A 45 mm-es hajlított gyűrűt először a golyókra kell felhelyezni, majd ezt követően mágneskulccsal könnyen rögzíthető a ketrechez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Eupho Syn Trident

    A 2013-ban bemutatott Eupho Syn-t a tapasztalt felhasználók hamar „Ultimate Aneros” néven ismerték el, mivel képes összetett érzeteket kelteni, maximális reakciókészséggel és kényelemmel. Ma büszkén mutatjuk be az Eupho Syn Trident™-et, amely a legújabb Trident sorozat innovációit integrálja az eddigi legfényesebb bársony tapintású szilikonunkkal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan egy vaginálisan és análisan is használható szonda Különösen nagy acél érintkezőfelületének köszönhetően az elektromos impulzusok teljesen egyenletesen kerülnek eloszlásra.

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Ez a kiváló minőségű újratölthető szilikon csatlakozódugó messze a legjobb a maga nemében. Szuper puha minőségű szilikon egyedi szilikon távirányítóval, arany szegéllyel. A dugót a távirányító nélkül is  bekapcsolhatja, és a be- vagy kikapcsoló gomb többszöri megnyomásával elérheti kedvenc rezgésmódját. A színek továbbra is változnak a fenékdugó hátulján.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Izgassa partnerét, miközben távolról irányítja örömét! Játsszon 10 rezgésmóddal, köztük 3 sebességgel és 7 pulzáló mintával. A selymesen sima szilikon tojás hangulata ívelt formája a testhez simul, így kényelmes viselet otthon vagy egy huncut éjszaka alatt. Mind a csatlakozó, mind a távirányító újratölthető, és akár 10 méteres vagy 33 láb távolságban is működik egymástól!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    A Man|Cage Szüzességi Ketrecek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely e​g​e​t egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Szeressen bele az Amour Vezetéknélküli Golyóba, egy sokoldalú távoli minivibrátorba, 16,5 hüvelykes távirányítóval és diszkrét hangulatú testtel. Ez a szenzációs vízálló golyó 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 sebességgel, különféle játékos lüktetésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    A Bnaughty Premium Unleashed-ünket nem lehet megszelídíteni. Adja meg magát a Bnaughty golyónak, és adja át a teljes irányítást annak, aki a kezében tartja a vezeték nélküli távirányítóját. Kicsi, de erős, ez a játék tökéletes arra, hogy megcélozza azokat az édes helyeket, amelyek elvadulnak. Vízálló és nem porózus szilikon anyagokból, ABS műanyagból és PU bevonatból készült, így magabiztosan használhatja, bárhová is viszi a képzelet. Akár a takaró alatt, akár nyilvánosan, csendes vibrációja nem hagy magára… de sok sikert az izgalom megtartásában.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Chrome Hearts 3-Piece Butt Plug Set

    Készen áll a további anális élvezetekre? Ez a három fémdugból álló készlet tökéletes a hátsó ajtók felfedezéséhez! Ezeket a gyönyörű fenékdugókat úgy tervezték, hogy kényelmessé, izgalmassá és stimulálóvá tegyék az anális játékot. A méretre osztott dugók nagyon kicsiben indulnak, és kényelmes időközönként növekednek. A kúpos hegy és a sima, varratmentes anyag könnyű behelyezést tesz lehetővé.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nem számít, milyen pályán van, Flexing Flavio mindig előkerül. Főleg, ha a prosztata körül cirkál. Hihetetlen, hogy ezt a prosztata-stimulátort (beleértve a terelőlemezeket is) egyszerűen minden irányba meg lehet hajlítani és elforgatni. Ennek a lenyűgöző rugalmasságnak a titka a Mystim Flex & Stay technológiája. Csak nyomd bele a neked tetsző formába, és így is marad egészen addig, amíg új dögös csavart nem adsz neki. Próbáld ki… vagy talán mégse!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Állítsa be az időt, csúsztassa a Magic Nyx-et a bugyiba, és orgazmusra ébred. Az APP új verziójával interaktív távoli vezérlést végezhet az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy mikor és hol van. És egyéb interaktív funkciókkal is bír, mint például játék- és zenevezérlés.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Kisses Rosegasm Butt Boutiquet Training Set Red

    Ez a 3 darabos készlet három különböző méretű dugót tartalmaz. Ajándékozzon meg egy partnert vagy önmagát egy gyönyörű, virágzó rózsabimbókból álló készlettel, amelyek sima, mély belső anális stimulációt biztosítanak.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Vibráló töltény távirányítóval.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser a cinkötvözetből készült stimulátor párnákat használja az izgalomért és a csúcspontért felelős kismedencei izmok automatikus tonizálására és erősítésére. Bizsergető kegel súlyunk 7 rezgésfunkcióval, 5 elektrostimuláló párnával és rugalmas behúzózsinórral rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    A golyók egy acélketrecben a rácsok mögött. Milyen szép látvány, de mi még szebb, ha a herezacskója. A közel 500 grammos súly intenzív érzése, amely a herezacskót húzza.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Homályosítsa el még jobban az öröm és a fájdalom közötti határokat a játékot megváltoztató szilikon távoli mellbimbóbilincsekkel. Ez a merész dizájner mellbimbócsipesz készlet 12 egymástól függetlenül szabályozható rezgési funkcióval, távirányítóval és USB-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Tömje be és húzza ki! Ezek az anális cseppek könnycseppeket fognak spriccelni a szeméből az izgalomtól, ahogy minden egyes nagy golyó kicsúszik a lyukából. Sima szilikonból készültek, ezek a cseppek tiszta élvezetet nyújtanak a húzogatáshoz. Lassan vagy gyorsan, hogy minden alkalommal más érzés legyen. Ez a játék az utolsó cseppig jó!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Nipple Clamps with 6 Stackable Magnetic Weights

    Párosítsd mind a 6 darabot, beleértve mindkettő egy darab mellbimbószorítóval.

    33 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:51

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.