×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 5 - 9,9 cm

17 Termék

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - 5 db-os szilikon uretrális dilatátor szett

    Szilikonból készült hüvelyi tágítók 5 db-os készletben, különböző méretekkel. Segít helyreállítani a hüvelyi komfortérzetet.

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Távirányító vibráló golyó.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó ajtónak ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erős motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ez a kiotók tisztasági ketrece rozsdamentes acélból készült, nincs krómozás és nikkelezés, csak kézzel polírozták. A pénisz ketrecbe helyezésével 35 mm átmérőjű lesz. A 45 mm-es hajlított gyűrűt először a golyókra kell felhelyezni, majd ezt követően mágneskulccsal könnyen rögzíthető a ketrechez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Izgassa partnerét, miközben távolról irányítja örömét! Játsszon 10 rezgésmóddal, köztük 3 sebességgel és 7 pulzáló mintával. A selymesen sima szilikon tojás hangulata ívelt formája a testhez simul, így kényelmes viselet otthon vagy egy huncut éjszaka alatt. Mind a csatlakozó, mind a távirányító újratölthető, és akár 10 méteres vagy 33 láb távolságban is működik egymástól!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Szeressen bele az Amour Vezetéknélküli Golyóba, egy sokoldalú távoli minivibrátorba, 16,5 hüvelykes távirányítóval és diszkrét hangulatú testtel. Ez a szenzációs vízálló golyó 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 sebességgel, különféle játékos lüktetésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Chrome Hearts 3-Piece Butt Plug Set

    Készen áll a további anális élvezetekre? Ez a három fémdugból álló készlet tökéletes a hátsó ajtók felfedezéséhez! Ezeket a gyönyörű fenékdugókat úgy tervezték, hogy kényelmessé, izgalmassá és stimulálóvá tegyék az anális játékot. A méretre osztott dugók nagyon kicsiben indulnak, és kényelmes időközönként növekednek. A kúpos hegy és a sima, varratmentes anyag könnyű behelyezést tesz lehetővé.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nem számít, milyen pályán van, Flexing Flavio mindig előkerül. Főleg, ha a prosztata körül cirkál. Hihetetlen, hogy ezt a prosztata-stimulátort (beleértve a terelőlemezeket is) egyszerűen minden irányba meg lehet hajlítani és elforgatni. Ennek a lenyűgöző rugalmasságnak a titka a Mystim Flex & Stay technológiája. Csak nyomd bele a neked tetsző formába, és így is marad egészen addig, amíg új dögös csavart nem adsz neki. Próbáld ki… vagy talán mégse!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Állítsa be az időt, csúsztassa a Magic Nyx-et a bugyiba, és orgazmusra ébred. Az APP új verziójával interaktív távoli vezérlést végezhet az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy mikor és hol van. És egyéb interaktív funkciókkal is bír, mint például játék- és zenevezérlés.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Vibráló töltény távirányítóval.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser a cinkötvözetből készült stimulátor párnákat használja az izgalomért és a csúcspontért felelős kismedencei izmok automatikus tonizálására és erősítésére. Bizsergető kegel súlyunk 7 rezgésfunkcióval, 5 elektrostimuláló párnával és rugalmas behúzózsinórral rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Tömje be és húzza ki! Ezek az anális cseppek könnycseppeket fognak spriccelni a szeméből az izgalomtól, ahogy minden egyes nagy golyó kicsúszik a lyukából. Sima szilikonból készültek, ezek a cseppek tiszta élvezetet nyújtanak a húzogatáshoz. Lassan vagy gyorsan, hogy minden alkalommal más érzés legyen. Ez a játék az utolsó cseppig jó!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Nipple Clamps with 6 Stackable Magnetic Weights

    Párosítsd mind a 6 darabot, beleértve mindkettő egy darab mellbimbószorítóval.

    33 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ez az erőteljes plüss tojás készen áll arra, hogy örömet okozzon és kielégítse – használja ezt a tojást a belsejében és a külsejében, és élvezze a bársonyos külsőt, a kinyomható testet és az erőteljes vibrációs funkciókat. Tökéletes egyéni használatra vagy partnerjátékra! A meghosszabbított vezeték tartalmazza a bekapcsológombot, és lehetővé teszi a funkciók közötti váltást, miközben a golyó be van helyezve, így szabályozhatja a rezgést a behelyezés közben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Ez az erőteljes plüss tojás készen áll arra, hogy örömet okozzon és kielégítse – használja ezt a tojást a belsejében és a külsejében, és élvezze a bársonyos külsőt, a kinyomható testet és az erőteljes vibrációs funkciókat. Tökéletes egyéni használatra vagy partnerjátékra! A meghosszabbított vezetékben található a bekapcsológomb, és lehetővé teszi a funkciók közötti váltást, miközben a golyó be van helyezve, így szabályozhatja a rezgést a behelyezés közben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    A NIYA 4 egy tenyérben tartható masszírozó, amelyet a diszkrét és egyszerű használathoz terveztek. Érzékszervi érintést kínál, és tökéletes egyéni és páros élvezetekhez, lehetővé téve az összes erogén zóna stimulálását, beleértve a mellbimbókat, a csiklót és a heréket.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

17 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.